Νέα

Συναυλίες!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 152K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Nαι ο ηλιθιος :headbang: :headbang: :headbang:

Εχω υποσχεθει στον εαυτο μου οτι αν επανασυνδεθουνε θα παω να τους δω, ακομα και στην Λαπωνια να παιξουνε...

Τουλαχιστον τους ειδαμε με τον Dio :rockon:

Ευτυχώς φίλε!

...
Never, no never again!
Listen to me and believe what I say if you can
Never, this is the end
You know I've seen the faces of doom and I'm only a man
Help me, tell me I'm sane
I feel a change in the earth, in the wind and the rain
Save me, take me away
You know I've seen some creatures from hell and I've heard what they say!
...

Sabbath Reunion όχι μονο με OZZY θα πήγαινα αλλά και με Gillan και με Tony Martin.

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Ευτυχώς φίλε!

...
Never, no never again!
Listen to me and believe what I say if you can
Never, this is the end
You know I've seen the faces of doom and I'm only a man
Help me, tell me I'm sane
I feel a change in the earth, in the wind and the rain
Save me, take me away
You know I've seen some creatures from hell and I've heard what they say!
...

Sabbath Reunion όχι μονο με OZZY θα πήγαινα αλλά και με Gillan και με Tony Martin.

Tι λεμε τωρα, και ο Ρεμος να τραγουδαγε ειναι υποχρεωση μας να παμε

Eβλεπα το black and blue (live NY, 1980) τις προαλλες και προσεξα 2 πραγματα

1 Ο Ronnie τα τραγουδια του Ozzy τα εκανε δικα του

2 Η υπολοιπη μπαντα το διασκεδαζε πραγματικα (ο Ιommi χαμογελουσε συνεχεια :o )

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Eτσι ειναι, παντα ετσι παιζαν οι ramones, σε 50 λεπτα επαιζαν 30 τραγουδια

Στην τελευταια που εκαναν στο ροδον ειχες παει? Τοτε που επαιξαν και το take it as it comes των doors? Ρωταω γιατι τοτε θυμαμαι ηταν τελειως λιωμα και ειχα και εγω προβλημα να ξεχωρισω τι παιζουν  :2funny:
Όχι μία ήταν αρκετή θα έλεγα. :cheesy: Αυτή που πήγα ήταν πίσω στο 92; Θα σε γελάσω... Λες να ήταν η πρώτη τους εμφάνιση στην Ελλάδα; :think:

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Τελικα οι twisted sister δεν ηταν κ τιποτα το ιδιαιτερο!

Αλλωστε καλα τα ελεγε ο ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ τις προαλλες!

Στα live ειναι γαματοι οι twisted! Στο εισιτηριο τους βλεπω αβαφτους ομως! Φανταζεστε να γινει καμια μαλακια κ να βγουν χωρις make up?  :-

Πολυ ξενερωσα που μονο ο τραγουδιστης βγηκε βαμμενος και ουτε καν τα παλια κλασικα ρουχα της εποχης stay hungry δε φοραγαν  :tickedoff:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Tι λεμε τωρα, και ο Ρεμος να τραγουδαγε ειναι υποχρεωση μας να παμε

Eβλεπα το black and blue (live NY, 1980) τις προαλλες και προσεξα 2 πραγματα

1 Ο Ronnie τα τραγουδια του Ozzy τα εκανε δικα του

2 Η υπολοιπη μπαντα το διασκεδαζε πραγματικα (ο Ιommi χαμογελουσε συνεχεια :o )

Φυσικά και τα έκανε δικά του. Δεν θα ξεχάσω πόσο δικό του έχε ικάνει ο Gillan το Black Sabbath!!!

Enjoy!

ΥΓ: Άκου ο Ρέμος  :2funny:

Επισκέπτης
Τελικα οι twisted sister δεν ηταν κ τιποτα το ιδιαιτερο!

Αλλωστε καλα τα ελεγε ο ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ τις προαλλες!

Πολυ ξενερωσα που μονο ο τραγουδιστης βγηκε βαμμενος και ουτε καν τα παλια κλασικα ρουχα της εποχης stay hungry δε φοραγαν  :tickedoff:

Δεν έχεις καθόλου δίκιο.Το βάψιμο δεν είναι λόγος να πει κάποιος ότι δεν ήταν "τίποτα το ιδιαίτερο".Φοβερή ενεργητικότητα από έναν άνθρωπο που έχει κλείσει τα 56 του,εξαιρετικό παίξιμο από τον J.J.French ο οποίος στο "λόγο" του εμφάνισε και χαρακτήρα frontman.Ο Ojeda είχε πολλά προβλήματα με τη σύνδεση της κιθάρας του,αλλά στα σόλο έδωσε ρέστα.Φοβερό παίξιμο και από τον A.J.Pero ο οποίος αν και δε συγκαταλέγεται στους μεγάλους τυμπανοκρούστες της μεταλομουσικής,εντούτοις έχει τον τρόπο να τρελαίνει τον κόσμο.Ο Mendoza καλός,αλλά τον περίμενα πιο "βαρύ" στον ήχο!Μου άρεσαν πολύ,και ευχαρίστως θα πάω ξανά σε συναυλία τους σε τέτοιο χώρο.Ο χώρος ήταν πολύ καλός,και "ζεστός".
Πολύ καλός ήχος,αν και λίγο τσιμπημένη η ένταση του.Παραφωνία αυτά τ'αρχίδια που άρχισαν να σπρώχνουν.4-5 μαλάκες ήταν και νόμιζαν ότι βρίσκονται σε καμιά συναυλία των Mayhem...Επίσης,κάποια μουνόσκυλα πέταξαν μπύρα,και λίγη από αυτή με πήρε κι εμένα.Εκεί ξενέρωσα.Σε βαθμό που σκεφτόμουν άντε να τελειώσουν να φύγουμε.Ευχάριστη έκπληξη πολλά πιτσιρίκια,και πολλές όμορφες πιτσιρίκες που χόρευαν από το πρώτο λεπτό.Φυσικά ήταν και πολλοί στην ηλικία μου και μεγαλύτεροι.Κρίμα που οι Αμερικανοί ανακάλυψαν την Ελλάδα με καθυστέρηση 20+ χρόνων...

Μου άρεσαν και οι supporters outloud.Ωραία μουσική,ο ντράμερ τους γαμάτος και ο τραγουδιστής αφασία.Αν κρατήσουν τον ίδιο χαρακτήρα στο παίξιμο τους θα πάνε καλά.

Επισκέπτης
Η μόνη ένσταση που έχω είναι για το set list τους.Μόνο 2 τραγούδια από το come out and play;Έχει τόσες κομματάρες εκεί μέσα που θα μπορούσαν να καλύψουν τη μισή συναυλία.Από το stay hungry επαξαν το captain howdy και άφησαν εκτός το Street Justice;Απαράδεκτον!

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Δεν έχεις καθόλου δίκιο.Το βάψιμο δεν είναι λόγος να πει κάποιος ότι δεν ήταν "τίποτα το ιδιαίτερο".Φοβερή ενεργητικότητα από έναν άνθρωπο που έχει κλείσει τα 56 του,εξαιρετικό παίξιμο από τον J.J.French ο οποίος στο "λόγο" του εμφάνισε και χαρακτήρα frontman.Ο Ojeda είχε πολλά προβλήματα με τη σύνδεση της κιθάρας του,αλλά στα σόλο έδωσε ρέστα.Φοβερό παίξιμο και από τον A.J.Pero ο οποίος αν και δε συγκαταλέγεται στους μεγάλους τυμπανοκρούστες της μεταλομουσικής,εντούτοις έχει τον τρόπο να τρελαίνει τον κόσμο.

Καλα ο Snider παντα εκανε φοβερο show και το ιδιο συνεχιζει κ τωρα :rockon:
Ο French και το 2006 ειχε πει ακριβως τα ιδια πραγματα  :P
Για τους αλλους 2 θα συμφωνησω  :rockon:
Απλα επειδη το 2006 ηταν πιο γαματοι περιμενα να δω κ τωρα κατι αντιστοιχο. Βεβαια ειχε κ πιο πολυ κοσμο τοτε... Ετσι κ αλλιως οι TS ειναι απο τα συγκροτηματα που προσφερουν κ θεαμα οπως οι KISS κ οι αλλοι της εποχης τους να ουμε!

Με εκτιμηση.... ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ  :s&m_2:

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
παίδες αυτό το live ήταν απλα ΓΑΜΑΤΟ! Πέρα από βαψίματα, set list κλπ, ήταν χαρακτηριστικό live party rock 'n' roll. Μακάρι να είχαν κι άλλοι τέτοιο interaction με τον κόσμο...

Υ.Γ.  Αλλώθηκε το σκυλάδικο  :2funny:

motor_bukow

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Και εγώ πιστεύω ότι οι Twisted Sister παίξανε γαμάτα. ΟΚ, η πρώτη φορά που ζεις κάτι είναι πάντα η καλύτερη αλλά και χθες ήταν εκπληκτικοί. Βασικά, ήταν όπως ακριβώς τους περίμενα, μια εμφάνιση 9/10, τπτ λιγότερο, τπτ περισσότερο: true heavy metal (αδόκιμος ο όρος μιας και μερίδα μεταλλάδων θεωρεί τους ts εκφραστές του false hm, αλλά αν δεν είναι true οι ts σε συναίσθημα, τότε ποιοι είναι;;;), διασκέδαση και μπόλικος συναισθηματισμός.

Και εγώ έχω κάποιες παρατηρήσεις για το setlist (συμφωνώ ότι έλειψαν τραγούδια από το c.o.a.p. ή τα καυλωτικά "i ll never grow up", "don't let me down", "king of the fools" κτλ) αλλά αντικειμενικά ήταν καλή επιλογή (με εξαίρεση τη διασκευή-άτοπο να είσαι 30 χρόνια στο κουρμπέτι και να παίζεις διασκευές).

Αυτό που με χάλασε λίγο ήταν κυρίως η προσέλευση του κόσμου και κάπως η νωχελικότητά του. Περίμενα περισσότερο κόσμο (τους έκοψα για 500-600 άτομα) και η μη συμμετοχή τους. Imaginas, διαφωνώ σε αυτό το σημείο...Πιο εύκολα χτυπιέσαι στους ts παρά στους mayhem και χθες ο κόσμος σε έκανε να νιώθεις άβολα αν χτυπιόσουνα λίγο....

Αδιάφορο αν είχαν ή όχι make-up...

Μακάρι να τους ξαναδούμε...

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Οι twisted μου αρεσαν, με την εννοια ενος δυνατου rock party, το κατι παραπανω δεν το ειδα και tribute band να επαιζε δεν θα εβλεπα μεγαλη διαφορα. Δεν με απογοητευσαν, ουτε με απογειωσαν ομως...

Συμπερασμα: δεν προκειται να δουμε τις μεγαλες μπαντες των 80s στα ντουζενια τους, ο χρονος εχει περασει και εχει αφησει τα σημαδια του. Επισης περαν του ταλεντου τους, δεν ειχαν αυτο το κατι που ειχαν τα γκρουπ και οι καλλιτεχνες των 70ς για να μεινει η αξια τους αναλοιωτη στον χρονο και να μεταδιδουν ριγη συγκινησης στο κοινο οταν παιζουν ζωντανα, οπως πχ οι Ηeaven and hell, oι uriah heep, o uli roth κλπ που ηταν πραγματικα θειο δωρο να μπορεσουμε να τους δουμε λαιβ. Ισχυει ομως αυτο που μου ειπε ενας φιλος στην συναυλια των doors of 21st century, καλυτερα αυτοι οι doors απο καθολου doors. Eτσι λοιπον καλυτερα αυτοι οι Τwisted (Wasp, accept, marky ramone κλπ) παρα καθολου.

Το ιδιο ισχυει και για maiden, oποιος τους ειχε δει την πρωτη φορα που επαιξαν στην Ελλαδα ξενερωνει ασχημα με τα επομενα λαιβ, ειδικα αυτα απο το 2000 και μετα.

Γουσταρα και εγω χθες οπως ο συμφορουμιτης πιο πισω΄, τα ωραια γκομενακια που χορευανε απο το πρωτο λεπτο, στις μεταλ συναυλιες στα 80ς βρωμαγε αρχιδιλα και οποιες γυναικες ερχοντουσαν ηταν για τα μπαζα.

Γελασα χθες που ο french ειπε οτι o dee snider ειναι σαν την "Sarah Jessica Parker in a bad acid trip" :2funny: και με το "souvlaki" μετα το ρεψιμο :rockon:

Εγω δεν θα ξαναπηγαινα, θεωρω οτι εκανα το χρεος της νιοτης μου...

motor_bukow

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Οι twisted μου αρεσαν, με την εννοια ενος δυνατου rock party, το κατι παραπανω δεν το ειδα και tribute band να επαιζε δεν θα εβλεπα μεγαλη διαφορα. Δεν με απογοητευσαν, ουτε με απογειωσαν ομως...

Συμπερασμα: δεν προκειται να δουμε τις μεγαλες μπαντες των 80s στα ντουζενια τους, ο χρονος εχει περασει και εχει αφησει τα σημαδια του. Επισης περαν του ταλεντου τους, δεν ειχαν αυτο το κατι που ειχαν τα γκρουπ και οι καλλιτεχνες των 70ς για να μεινει η αξια τους αναλοιωτη στον χρονο και να μεταδιδουν ριγη συγκινησης στο κοινο οταν παιζουν ζωντανα, οπως πχ οι Ηeaven and hell, oι uriah heep, o uli roth κλπ που ηταν πραγματικα θειο δωρο να μπορεσουμε να τους δουμε λαιβ. Ισχυει ομως αυτο που μου ειπε ενας φιλος στην συναυλια των doors of 21st century, καλυτερα αυτοι οι doors απο καθολου doors. Eτσι λοιπον καλυτερα αυτοι οι Τwisted (Wasp, accept, marky ramone κλπ) παρα καθολου.

Το ιδιο ισχυει και για maiden, oποιος τους ειχε δει την πρωτη φορα που επαιξαν στην Ελλαδα ξενερωνει ασχημα με τα επομενα λαιβ, ειδικα αυτα απο το 2000 και μετα.

Γουσταρα και εγω χθες οπως ο συμφορουμιτης πιο πισω΄, τα ωραια γκομενακια που χορευανε απο το πρωτο λεπτο, στις μεταλ συναυλιες στα 80ς βρωμαγε αρχιδιλα και οποιες γυναικες ερχοντουσαν ηταν για τα μπαζα.

Γελασα χθες που ο french ειπε οτι o dee snider ειναι σαν την "Sarah Jessica Parker in a bad acid trip" :2funny: και με το "souvlaki" μετα το ρεψιμο :rockon:

Εγω δεν θα ξαναπηγαινα, θεωρω οτι εκανα το χρεος της νιοτης μου...

Συμφωνώ απόλυτα σα τρόπο σκέψης με την τελευταία σου φράση. Διαφώνω βέβαια για την μπάντα που σε έκανε να τη διατυπώσεις όπως και στο 90% των υπολοίπων.

Έχω πιάσει πολλές φορές τον ευατό μου να νιώθω αυτήν την υποχρέωση..."Φτου ρε γαμώτο, έχω υποχρέωση να πάω, έρχοντε οι wasp...". Το αν τελικά θα πάω ή όχι εξαρτάται από τις εκάστωτε συνθήκες με κυριότερη αυτήν της παρέας (έχω βαρεθεί να πηγαίνω μόνος σε συναυλίες, όπως χθες πχ) και της απόστασης/ταλαιπωρίας. Εξάλλου δεν έχει μείνει κάποια ενεργή μπάντα που θα τρελενόμουνα να δω και δεν έχω δει (προσοχή: είπα ΕΝΕΡΓΗ!!!). Από κει και πέρα, κάθε μια συναυλία στο τέλος σου δίνει το δικαίωμα να αναθεωρήσεις...

Προσωπικά αισθάνθηκα ρίγος την πρώτη φορά που είδα τους twisted sister. Όπως αισθάνθηκα σε σημεία της συναυλίας και χθες. Ούτε βέβαια μπορώ να θεωρήσω ότι έπαιξαν σαν 'tribute band" ή "leftovers". Λάθος!!!Ήταν όλοι εκεί...Οι τέσσερις μόνιμοι και ο πιο καταξιωμένος από τους drummers. Δε μπορείς να τους συγκρίνεις οπότε με απομεινάρια μπαντών (marky ramone) ή μοναχικούς songwriters/performers που το marketing του μεταλ τους επιβάλει να "κουβαλούν" μπάντες (blackie lawless). Και εγώ χθες είδα ένα snider 25 ετών (και πολύ λέω) επαγγελματία και καυλωμένο μαζί...Ομοίως και τους άλλους τέσσερις, σε μικρότερο πάντα βαθμό...

Έχω ξαναπει ότι συμφωνώ με την απόφαση των twisted sister να μην κάνουνε νέο δίσκο και μάλιστα το θεωρώ και πολύ ειλικρινές και τίμιο (για μένα η ΜΟΝΗ μπάντα που δεν πούλησε την "υστεροφημία" της στα εύκολα φράγκα, τουλάχιστον από το μεταλ). Οπότε έχουμε να κάνουμε με τα ίδια τραγούδια: εγγύηση για rock party όπως είπες αλλά ξέχασες να αναφέρεις το συναίσθημα. Και το συναίσθημα είναι αυτό που θα αποτρέψει τη βαρεμάρα...Δεν είχε χθες πχ συναίσθημα το the price, smf, the fire still burns;;;;

Οπότε για μένα, το ζήτημα δεν είναι τόσο αντικειμενικό όσο υποκειμενικό.πχ οι motorhead..sorry αλλά το the best live band είναι για γέλια και πολλά μάλιστα. Τους λατρεύω, μέχρι τα είκοσί μου άκουγα motorhead όσο άκουγα όλους τους υπόλοιπους μαζί, τους έχω δει 4 φορές και έχω περάσει καταπληκτικά αλλά αντικειμενικά ήταν μετριότατοι (με εξαίρεση τον drummer). Βέβαια, θα ξαναπάω όσες φορές και αν ερθουν και θα περάσω καλά παρότι θα παίξουν μέτρια. Οπότε, το πώς περνάμε σε κάθε συναυλία είναι και θέμα καύλας και ¨οπαδικών γυαλιών".  

Καύλας,"οπαδικών γυαλιών" αλλά και διάθεσης από τον καλλιτέχνη να δώσει συναίσθημα. Ένα παράδειγμα;; Lawless (ποιοι wasp λέμε τώρα;;;;Προσωπική μπάντα ήταν από την αρχή έως και τώρα).Θεός...Η μεγαλύτερη προσωπικότητα στο metal (για μένα πάντα). Ένας wannabe καλλιτεχνης χωρίς όμως κανενα εφόδιο...Κιθαρίστας/μπασίστας;;;Χαχαχαχα. Τραγουδιστής; Ακούστε κανένα παλιό live bootleg και ακούστε τον σαν αρνί που το σφάζουνε...Τι είχε; Κουλτούρα σαν άνθρωπος και πολύυυυυ συναίσθημα που τα μετουσίωσε σε φοβερά riffs, πολύ δουλεμένη (και όχι καλή-δουλεμένη και σε σημεία συγκλονιστική) φωνή και στο τέλος φοβερές και πρωτότυπες ιδέες (πχ ο ρόλος των τυμπάνων σε πολλά τραγούδια του) ως παραγωγός. Αλλά εφόσον τον έχω δει 5 φορές, θέλω πια να δω την οργή του (kill fuck die), τη θλίψη του (crimson idol), την απόγνωσή του (still not black enough), τον αγώνα για την "ψυχή του" και την κρίση ηλικίας του (τα άλμπουμ μετά το unholy terror). Αρνείται; Οκ, αρνούμαι και εγώ να ξανακούσω το "blind in texas" και το "i wanna be smbdy". Όχι γιατί δεν είναι ωραία αλλά γιατί ο lawless περνάει τη ψυχολογική του κατάσταση στα άλμπουμ του και πλέον δεν είναι αυτή του "blind..." όσο αυτή του "godless run" (όσο και αν ξενίζει το που κλίνει πλέον, δεν παύει η ερμηνεία του να είναι συγκλονιστική...)

ΥΓ Δυο μεγαλειώδης στίχοι:
-Scream it loud, know what you are, be PROUD!!!!!!!
-Fireeeee......fireeeeee...STILL BURNS!!!!

Αν κάτι αξίζει στο heavy rock/heavy metal/metal δεν είναι ούτε οι δισολίες, οι διπλομποτιές, τα ψηλά ή μπάσα φωνητικά, τα ποζεριλίκια και λοιπές μαλακίες...Αν κάτι αξίζει είναι ότι στίχοι σαν τους παραπάνω διαμορφώσανε την προσωπικότητά μας, μας χαλκεύσανε, ευθύνονται σε μεγάλο βαθμό για αυτό (το σπουδαίο ή μη) που είμαστε..Η μουσική μας άνοιξε το δρόμο, στίχοι σαν και αυτούς (με την προυπόθεση ότι και η μουσική είναι σπουδαία και σε συνδιασμό με αυτή) μας ανοίγουν τη ΨΥΧΗ.

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
207088_208966655788950_187057217979894_810275_2806257_n.jpg

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16

To νοημα αυτων που εγραψα ηταν οτι τα χρονια περασαν και ας γουσταρουμε ακομα εμεις και οι twisted sister. Εγω χθες ειδα τα χρονια να βαραινουν στην πλατη τους και ο Snider μου φανηκε οχι 25, αλλα 45αρης να αγκομαχαει και να χτυπιεται πραγμα το οποιο ειναι αναμενομενο (αν υπολογισεις οτι ειναι 55+ βεβαια κρατιεται αψογα) αλλα αυτη η μαγκια και η αυθαδεια που ειχε καποτε, δεν ηταν εκει. Το συναισθημα υπηρχε και με συνεπηρε και μενα καποιες στιγμες, αλλα ρε γαμωτο αλλο να βλεπεις ενα μεταλ γκρουπ 20χρονων και αλλο ενα 50ρηδων. Αυτο με χαλασε καπως γιατι καταλαβα οτι ειναι καποια πραγματα που εχουν χαθει για παντα, οχι μονο γιατι γερασαν οι ηρωες των νεανικων μας χρονων, αλλα γιατι δεν βρεθηκε καποιος να συνεχισει να δινει στην μουσικη που αγαπαμε αυτα που εκεινοι εδωσαν.

Το αλλο που ειπα ειναι οτι οι μεγαλοι των 70ς εχουν αλλη παρουσια on stage και μεταδιδουν αλλα πραγματα στους αποκατω, κατι σαν ιερο δεος πραγμα που μονο κανα-δυο μεταγενεστεροι μπορουν να το πετυχουν σημερα. Και αυτοι επεσαν, αλλα κατα την γνωμη μου ηταν τοσο ψηλα που ακομα και σημερα ειναι γιγαντες υπερανω κριτικης. Για παραδειγμα οταν πηγα στον Οzzy περυσι καραγουσταρα, οταν ομως βλεπω πως ηταν οταν ηταν στο peak της δημιουργικοτητας του, φρικαρω γιατι ειναι απιθανο να δουμε πλεον τετοια σκηνικα σαν το αποκατω

Εν κατακλειδι πιστευω οτι τα λαιβ απο γκρουπ του παρελθοντος δινουν μονο μια μικρη γευση του τι γινονταν τοτε, ισα για να παρουμε μια ιδεα και μεις οι μικροτεροι ( :grin: )

Συμφωνω παντως μαζι σου οτι το ζητημα ειναι υποκειμενικο

Αν κάτι αξίζει στο heavy rock/heavy metal/metal δεν είναι ούτε οι δισολίες, οι διπλομποτιές, τα ψηλά ή μπάσα φωνητικά, τα ποζεριλίκια και λοιπές μαλακίες...Αν κάτι αξίζει είναι ότι στίχοι σαν τους παραπάνω διαμορφώσανε την προσωπικότητά μας, μας χαλκεύσανε, ευθύνονται σε μεγάλο βαθμό για αυτό (το σπουδαίο ή μη) που είμαστε..Η μουσική μας άνοιξε το δρόμο, στίχοι σαν και αυτούς (με την προυπόθεση ότι και η μουσική είναι σπουδαία και σε συνδιασμό με αυτή) μας ανοίγουν τη ΨΥΧΗ.

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Imaginas, διαφωνώ σε αυτό το σημείο...Πιο εύκολα χτυπιέσαι στους ts παρά στους mayhem και χθες ο κόσμος σε έκανε να νιώθεις άβολα αν χτυπιόσουνα λίγο....

Εξαρτάται πώς εννοείς το "χτυπιέμαι".Αυτό που έκαναν οι 5-6 κόπανοι που είχαν βγάλει και τις μπλούζες να δείξουν τις..."κορμάρες" τους το κάνουν σε κάτι hardcore συναυλίες και γενικά σε συναυλίες γκρουπ που βγάζουν καφρίλα.Να το κάνουν σε συναυλία των Motorhead να το καταλάβω κάπως.Να το κάνουν σε συναυλία των Slayer να το καταλάβω πολύ,αλλά στους T.S δεν το καταλαβαίνω καθόλου.Το να σπρώχνεις και να χτυπάς τον κόσμο είναι αλητεία.Θα μου πεις βεβαία ότι και σε συναυλία των Τρύπες το έκαναν...Προσωπικά όταν έπαιξαν το the kids are back το πρώτο κομμάτι που άκουσα πριν 26 χρόνια από αυτούς,έκανα σαν μικρό παιδί.Δε χρειαζόταν να σπρώξω τους άλλους για να χαρώ!

Έχω ξαναπει ότι συμφωνώ με την απόφαση των twisted sister να μην κάνουνε νέο δίσκο και μάλιστα το θεωρώ και πολύ ειλικρινές και τίμιο (για μένα η ΜΟΝΗ μπάντα που δεν πούλησε την "υστεροφημία" της στα εύκολα φράγκα, τουλάχιστον από το μεταλ).

Ναι αυτή η απόφαση είναι σωστή.Ίσως εμπεριέχει ρίσκο αλλά είναι σωστή για εμένα.Ένα γκρουπ που έβγαλε δίσκο μετά από 6 χρόνια περίπου από το σχηματισμό τους,και μέχρι τότε έπαιζαν στα bars των ΗΠΑ (Αμερικάνος κάπου 70 ετών τώρα μου είχε πει "Τους είδα μια φορά σε ένα bar στη Μινεσότα,τυχαία,και από τότε δεν έχασα συναυλία τους.Ήξερα ότι θα πάνε μπροστά.)Ενώ άλλοι μέσα σε λίγο καιρό έβγαλαν δίσκο,και ήταν μάπα.Ξεσηκώνουν τον κόσμο πάντως,ανεξαρτήτως ηλικίας τους.

motor_bukow

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
6
@heartbreaker83

Καταλαβαίνω τι λες και συμφωνώ. Απλά με μια (ψιλοάσχετη) παρατήρηση: τα τραγούδια τείνουν να γίνονται και μερικές φορές γίνονται πολύ μεγαλύτερα από τους δημιουργούς. Δλδ, το stay hungry είναι πολύ μεγαλύτερο "μέγεθος" από τους dee/j.j/eddie/mark/aj οι οποίοι θα φθαρούν και μπορεί και να ξεπέσουν (πχ ο δημιουργός του "beyond the realms of death" πιθανόν να είναι παιδεραστής...).Αυτό που θέλω να πω (στη Λαμία μέσω Κορίνθου) είναι ότι μου αρκεί να δω τη μπάντα που έγραψε ένα σπουδαίο δίσκο  και είμαι προετοιμασμένος να συναντήσω γέρους/ηλίθιους/ξεπερασμένους. Δεν έχω απαίτηση να είναι αντάξιοι των δημιουργημάτων τους, τόσο γιατί τους θεωρώ de facto κατώτερους όσο και γιατί (στην τελική) δεν θα με πειράξει κιόλας αφού οι δίσκοι έχουν την δική τους ύπαρξη και εκτελούνται από τα αυθεντικά μέλη.

(καλά: όποιος κατάλαβε κατάλαβε...τα έχω παραγράψει μπερδεμένα αλλά αδυνατώ να το εκφράσω καλύτερα).

@imaginas

Πρέπει να ήσουνα δεξιά (εγώ πάλι αριστερά) από το κέντρο, μπροστά. Οκ, καταλαβαίνω τι λες και συμφωνώ, όχι τόσο για την πράξη όσο για το ύφος των τύπων.

Πάντως φίλε, συμφωνώ με πολλά από αυτά που λες και έχω διαβάσει κατά καιρούς (μουσική, κοινωνικά, αθλητισμό) και αν μη τι άλλο διακρίνω καθαρό μυαλό και σκέψη. Όμοίως το τελευταίο και για τον heartbreaker83 αν και με βλέπω να ψιλοδιαφωνώ σε πολλά...

Take care guys...

Επισκέπτης
Όπως βλέπεις τη σκηνή ήμουν αριστερά,μπροστά από τον Eddie Ojeda και μόλις μισό μέτρο από το κάγκελο.Έκανα μαλακία που δεν έκατσα μπροστά ενώ μπορούσα,και μεγαλύτερη μαλακια που δεν είχα πάρει τη φωτογραφική μηχανή.

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
μου αρκεί να δω τη μπάντα που έγραψε ένα σπουδαίο δίσκο  και είμαι προετοιμασμένος να συναντήσω γέρους/ηλίθιους/ξεπερασμένους. Δεν έχω απαίτηση να είναι αντάξιοι των δημιουργημάτων τους, τόσο γιατί τους θεωρώ de facto κατώτερους όσο και γιατί (στην τελική) δεν θα με πειράξει κιόλας αφού οι δίσκοι έχουν την δική τους ύπαρξη και εκτελούνται από τα αυθεντικά μέλη.
Ετσι ειναι, για αυτο και παμε και τους βλεπουμε :rockon:

Όπως βλέπεις τη σκηνή ήμουν αριστερά,μπροστά από τον Eddie Ojeda και μόλις μισό μέτρο από το κάγκελο.Έκανα μαλακία που δεν έκατσα μπροστά ενώ μπορούσα,και μεγαλύτερη μαλακια που δεν είχα πάρει τη φωτογραφική μηχανή.
Xαρα στο κουραγιο σου...Εχω κοψει το μπροστα χρονια τωρα για τους λογους που ειπες οτι σε χαλασανε χθες, τους καφρους δηλαδη. Την τελευταια φορα που ειπα ας παω μπροστα ηταν στους ACDC και εφαγα σπρωξια, κλωτσια αγκωνια, χλεπες, μπυρα με κουτι η χωρις κλπ. Δεν τα αντεχω πλεον αυτα...Για να καταλαβεις χθες το μετανιωσα που δεν εδωσα 15ευρω παραπανω να παω εξωστη :woldman:

Mπορει για αυτο να μην μπηκα τοσο στο πνευμα οσο εσεις οι δυο, επειδη ημουνα πισω κοντα στην πορτα (να μην γινω και σαρδελλα για να φυγω στο τελος :woldman: :woldman: )

Μην αρχισετε τωρα μαλακιες του στυλ φλωριες, τουριστας κλπ...Μεχρι τα 30 πηγαινα αν ηταν δυνατον στο καγγελο, μετα αρχισε να με χαλαει :woldman: :woldman: :woldman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom