motor_bukow
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Έχει πάρει κανείς εισιτήριο για twisted sister αύριο;;; Τι ώρα ανοίγουν οι πόρτες; Πώς πάει η προπώληση (αριθμός εισιτηρίου και πότε αγοράσθηκε);
Eχω παρει εγω, αλλα απο αυτα που ρωτας δεν ξερω τιποτεΈχει πάρει κανείς εισιτήριο για twisted sister αύριο;;; Τι ώρα ανοίγουν οι πόρτες; Πώς πάει η προπώληση (αριθμός εισιτηρίου και πότε αγοράσθηκε);
Eχω παρει εγω, αλλα απο αυτα που ρωτας δεν ξερω τιποτε
ποσο εχει το εισητηριο?Δε γράφει ώρα έναρξης ή έστω ώρα που ανοίγουν οι πόρτες; Τι ώρα σκέφτεσαι να πας;;
Αριθμό εισιτηρίου δεν γράφει;
Και κάτι ακόμα (δύσκολο-χαχα): το σκυλάδικο έχει κλιματισμό ή να έρθω με μαγιό;;
Λοιπον αργω αλλα στο τελος το πιανωΔε γράφει ώρα έναρξης ή έστω ώρα που ανοίγουν οι πόρτες; Τι ώρα σκέφτεσαι να πας;;
Αριθμό εισιτηρίου δεν γράφει;
Και κάτι ακόμα (δύσκολο-χαχα): το σκυλάδικο έχει κλιματισμό ή να έρθω με μαγιό;;
35 ευρα προπωλησηποσο εχει το εισητηριο?
ποσο εχει το εισητηριο?
40!!!!!!!!!κλέφτες!!!
Λοιπον αργω αλλα στο τελος το πιανω
Το εισιτηριο το αγορασα σημερα στις 2 και εχει νουμερο 1278
πανω λεει οτι οι πορτες ανοιγουν στις 7, αλλα δεν νομιζω να ισχυει. Θα τσεκαρω αυριο μεσημερι το rocking.gr, κανε και συ το ιδιο
Το σκυλαδικο εχει κλιματισμο (φανταζομαι )
35 ευρα προπωληση
ψιλοαπατη μου μυριζει η υποθεση.οπως την πρωτη φορα που λαχταραγαμε για wasp και κατσαμε στο παγωτο.ωραιες μπαντες σιγουρα αλλα με ξεπερασμενη αισθητικη που δεν εχουν να προσφερουν κατι μουσικα πλεον.εχω δει καλυτερες μπαντες της εποχης με πολυ φτηνοτερο εισητηριο.omen,manilla road π.χ.
40!!!!!!!!!κλέφτες!!!
ψιλοαπατη μου μυριζει η υποθεση.οπως την πρωτη φορα που λαχταραγαμε για wasp και κατσαμε στο παγωτο.ωραιες μπαντες σιγουρα αλλα με ξεπερασμενη αισθητικη που δεν εχουν να προσφερουν κατι μουσικα πλεον.εχω δει καλυτερες μπαντες της εποχης με πολυ φτηνοτερο εισητηριο.omen,manilla road π.χ.
τους sabbath και να κλανουνε θα πας να τους δεις αδελφε!!Εχω ακουσει καλα λογια...Παντως εγω δεν τους εχω δει στο παρελθον. Και απο τοτε που σνομπαρα τους Sabbath ( ) γιατι ειπα οτι ειναι παππουδες και δεν πηγα ( ), δεν την ξαναπαταω φιλαρακι και χαλαλι τα 35
τους sabbath και να κλανουνε θα πας να τους δεις αδελφε!!
το stay hungry το θεωρω απο τα καλυτερα 80s δισκακια metal (hard rock) ever.να τους εβλεπα σε ενα φεστιβαλ μαζι με αλλες μπαντες θα ημουν πολυ ευχαριστημενος αλλα να ακουσω ενα best of για 40 ευρα δεν τα δινω γιατι τα θεωρω παρα πολλα.η αλλαγη του live εμενα μου μυριζει μικρη προπωληση.Φίλε είσαι λίγο άδικος με τους TS.
Από τους πιο true μπάντες. Το διέλυσαν (87-88) όταν ένιωσσαν ότι καλλιτεχνικά έπεσαν σε ύφεση. Και επαναδραστηριοποιηθηκαν χωρίς να την πέσουν στην κονόμα: δεν έκαναν δίσκο όπως θα μπορούσαν αλλά γυρνάνε πόλη-πόλη για live.
ΥΓ Θυμάμαι μια συνέντευξη του Dee σε ένα metal hammer που έλεγε ότι όταν διέλυσε τους widowmaker πλήρωσε 20 χιλ. δολλάρια το κομμάτι για να αποκτήσει τα πνευματικά δικαιώματα 4 τραγουδιών του από την εταιρεία. Τα τραγούδια αυτά δεν τα κυκλοφόρησε ποτέ!!!!
ΥΓ Κλέφτες οι γελοίοι διοργανωτές (μόνο και μόνο η αλλαγή του χώρου λέει κάτι-φαντάζομαι ότι δεν θα είχαν πάρει άδεια από κανένα δήμο για τον προηγούμενο).
ΥΓ2 Μια φορά τους είχα δει και τη θεωρώ την καλύτερη συναυλία που έχω δει (υποκειμενικά βέβαια)
Ετσι, ξυσε την πληγη...
Ημουνα maiden το 89 ομως
Και motorhead το 87
Kαι monsters of rock to 91 (αυτο ειναι το highlight )
η καλυτερη συναυλια σε ελληνικο εδαφος απο ανταποκρισεις μεγαλυτερων σε ηλικια ειναι των ramones στο ροδον.μια αθηνα σε εκσταση.μεχρι και οι μπατσοι χορευανε (σε ριξεις μολοτωφ)Μια που σε βρήκαμε εύκαιρο χαχα....
Πότε έπαιξαν οι motorhead σπόρτινγκ και πότε ρόδον; 88 και 91; (τα έχω ακούσει καλά);; Για δώσε καμιά ανταπόκριση-ανάμνηση.
Monsters of rock;;; Για δώσε λεπτομέρειες...
Και τέλος: ο μύθος λέει ότι η καλύτερη συναυλία στην Ελλάδα (ή τουλάχιστον στο Ρόδον) ήταν οι Accept το 1993...Αληθεύει ο μύθος;;;
με καυλωσατε βραδιατικο ρε!!