motor_bukow
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
το 1916 το ειχα παρει σε βινυλιο οταν ειχε βγει και σε συνδιασμο το μικρο της ηλικιας,φοβερο artwork,και κατα τα αλλα αξιοπρεπεστατος ηταν για αυτο το συναισθημα.αλλοι ακουν march or die η to bastards και γουσταρουν.εγω 1916.το 1998 τους ειχα δει ροδον και γαμησαν.μετα λυκαβητο που ηταν μετρια.αν ημουν λιγο μεγαλυτερος και τους ειχα δει στο σπορτινγκ θα ειχα κλεισει
Last one
Στα ίδια τους έχουμε δει (βέβαια νομίζω ότι το 88 είχαν παίξει πάλι στο ρόδον-εκείνη τη κλασσική photo δίπλα στο όνομα ρόδον με το philthy τη θυμάσαι;;)
Αντικειμενικά πάντως (και όσο και αν η πρώτη φορά είναι η καλύτερη-και εμένα το 98 μου έχει μείνει) στο λυκαβητό (ένα Ιούλιου νομίζω το 02) ήταν πολυ καλύτερη συναυλία. Το 1998 είχε απίστευτα κακό ήχο και ο lemmy ήταν κακοδιάθετος (both days). Θυμάμαι, άρχισαν με το bomber και από τους στίχους κατάλαβα ποιο ήταν...χαχα
Και το 2007 (νομίζω, πάλι καλοκαίρι στο Λυκαβητό) είχαν ήχο, διάθεση αλλά είχαν τραγικό setlist (που παρέπεμπε σε 6-7 κλασσικά και τα υπόλοιπα ειδική εμφάνιση-πχ το τεράστιο χρονικά just cos...δεν κολλάει και κλέβει χρόνο από πολύ καλύτερα).
Τους είχα χάσει το 2004 λόγω ειδικών συνθηκών