Νέα

Συναυλίες!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 152K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

motor_bukow

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
6
το 1916 το ειχα παρει σε βινυλιο οταν ειχε βγει και σε συνδιασμο το μικρο της ηλικιας,φοβερο artwork,και κατα τα αλλα αξιοπρεπεστατος ηταν για αυτο το συναισθημα.αλλοι ακουν march or die η to bastards και γουσταρουν.εγω 1916.το 1998 τους ειχα δει ροδον και γαμησαν.μετα λυκαβητο που ηταν μετρια.αν ημουν λιγο μεγαλυτερος και τους ειχα δει στο σπορτινγκ θα ειχα κλεισει

Last one

Στα ίδια τους έχουμε δει (βέβαια νομίζω ότι το 88 είχαν παίξει πάλι στο ρόδον-εκείνη τη κλασσική photo δίπλα στο όνομα ρόδον με το philthy τη θυμάσαι;;)

Αντικειμενικά πάντως (και όσο και αν η πρώτη φορά είναι η καλύτερη-και εμένα το 98 μου έχει μείνει) στο λυκαβητό (ένα Ιούλιου νομίζω το 02) ήταν πολυ καλύτερη συναυλία. Το 1998 είχε απίστευτα κακό ήχο και ο lemmy ήταν κακοδιάθετος (both days). Θυμάμαι, άρχισαν με το bomber και από τους στίχους κατάλαβα ποιο ήταν...χαχα

Και το 2007 (νομίζω, πάλι καλοκαίρι στο Λυκαβητό) είχαν ήχο, διάθεση αλλά είχαν τραγικό setlist (που παρέπεμπε σε 6-7 κλασσικά και τα υπόλοιπα ειδική εμφάνιση-πχ το τεράστιο χρονικά just cos...δεν κολλάει και κλέβει χρόνο από πολύ καλύτερα).

Τους είχα χάσει το 2004 λόγω ειδικών συνθηκών

d3m

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Θέλω τη γνώμη σου για τα τοπ-5 σε δίσκους και τραγούδια των motorhead

Εγώ θα έλεγα:
Δίσκοι:
overkill
bastards (ξέμπαρκο αλλά απίστευτος δίσκος)
bomber
ace of spades
iron fist

Τραγούδια:
Metropolis (για το σύνολο
Metropolis (για την απίστευτη riffαρα του eddie)
Metropolis (για το θεικό σόλο του eddie)
Metropolis (για το απίστευτο "γύρισμα" του philthy πριν το σόλο)
Killed by death

Για μενα καλυτερη αλμπουμ τους ειναι :

Overkill
Aces of spades
Orgasmatron
1916
Bomber
Και το inferno αρκετα καλο θα ελεγα.
Καλυτερο τραγουδι kill by death,overkill,ολο το αλμπουμ orgasmatron
Μεγαλη ιστορια στο μεταλ σερνουν οι motorhead...Με motorhead,metallica,acdc και judas priest ξεκινησα να ακουω μεταλ πριν χρονια.

Επισκέπτης
Τους είχα δει στο ποδηλατοδρόμιο του οακα (περίπου 98-02) και καρααπογοητεύτηκα και άλλη μια λυκαβητό (η επόμενη μετά το οάκα) και απογοητεύτηκα ακόμα παραπάνω.

Αν τους συνέκρινα με τους "ανταγωνιστές" τους και απίστευτα αδικημένους Heep (καλά δεν είμαι και αντικειμενικός, θεωρώ τους δεύτερους μια από τις μεγαλύτερες ever μπάντες και τους πρώτους μια πολύ καλή αλλά αντιφατική μπάντα με συνεχή σκαμπανεβάσματα) συναυλιακά θα έβαζα: 2 και 10(με πολλούς τόνους) αντίστοιχα.

Συμφωνω απολυτως, οι Deep Purple ειναι πλεον μια βαρετη μπαντα και κατα τη γνωμη μου δεν τους παιρνει να μην παιζουν τα τραγουδια της εποχης Coverdale. Mε κανενα Burn μπορει να σωζοταν λιγο η κατασταση...

Οι Uriah Heep ειναι σιγουρα πιο ενδιαφεροντες και τους εχω δει πολλες φορες χωρις να τους βαριεμαι. Βεβαια, κατα τη γνωμη μου ο,τι ειναι ο Blackmore για τους Purple ειναι και ο Hensley για τους Heep, ισως και κατι παραπανω.

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Κ εγω ο ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ γουσταρω τρελα motorhead επειδη πανκιζουν κιολας! Αυτοι και οι WASP ειναι οι αγαπημενοι μου μεταλλαδες!
Δυστυχως τωρα και οι δυο μπαντες ειναι ξοφλημενες.. και ειδικα οι WASP  :-

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
το 1916 το ειχα παρει σε βινυλιο οταν ειχε βγει και σε συνδιασμο το μικρο της ηλικιας,φοβερο artwork,και κατα τα αλλα αξιοπρεπεστατος ηταν για αυτο το συναισθημα.αλλοι ακουν march or die η to bastards και γουσταρουν.εγω 1916.το 1998 τους ειχα δει ροδον και γαμησαν.μετα λυκαβητο που ηταν μετρια.αν ημουν λιγο μεγαλυτερος και τους ειχα δει στο σπορτινγκ θα ειχα κλεισει
Η πρωτη μου συναυλια :grin:

Δεν ξερω αν ηταν τα 14 μου χρονια, αλλα οταν τελειωσε θυμαμαι σκεφτηκα "Θεε μου δεν γινεται να περασω την υπολοιπη μου ζωη σε λαιβ?" (οχι δεν γινεται...)

Ηταν εμπειρια κομπλε, μεχρι και μπατσος με βαρεσε φευγοντας και μου πηρε μια ζωνη με καρφια που φοραγα, γαμω το σπιτι του.

motor_bukow

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Συμφωνω απολυτως, οι Deep Purple ειναι πλεον μια βαρετη μπαντα και κατα τη γνωμη μου δεν τους παιρνει να μην παιζουν τα τραγουδια της εποχης Coverdale. Mε κανενα Burn μπορει να σωζοταν λιγο η κατασταση...

Οι Uriah Heep ειναι σιγουρα πιο ενδιαφεροντες και τους εχω δει πολλες φορες χωρις να τους βαριεμαι. Βεβαια, κατα τη γνωμη μου ο,τι ειναι ο Blackmore για τους Purple ειναι και ο Hensley για τους Heep, ισως και κατι παραπανω.

+1

motor_bukow

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Κ εγω ο ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ γουσταρω τρελα motorhead επειδη πανκιζουν κιολας! Αυτοι και οι WASP ειναι οι αγαπημενοι μου μεταλλαδες!
Δυστυχως τωρα και οι δυο μπαντες ειναι ξοφλημενες.. και ειδικα οι WASP  :-

Διαφωνώ 100%.
Γάμα τα live (δεν αντέχω να ξανακούσω το "blind in texas", με το που μπαίνει ξέρω όλο το σκηνικό με τα "blinddddd" και "texassss" και ότι τελειώνει η συναυλία-δε σχολιάζω τα προηχογραφημένα καν). Στουντιακά τι σε χαλάνε;;

Όλη τους η πορεία είναι σκαμπανέβασμα:
-Άνοδος (wasp, last command)
-Πτώση (circus)
-Άνοδος (...children,...idol,still not..., kfd) το still not black enough είναι το αγαπημένο μου και πιστεύω το "masterpiece" του blackie που από ένας απλός songwriter γίνεται ένας τεράστιος παραγωγός-το ομώνυμο κομμάτι είναι απίστευτο από σύνθεση και κυρίως παραγωγή
-Τρελλή πτώση (Helldorado)
-Άνοδος (..terror, dftw, neon god 1)
-Πτώση (neon god 2)
-Άνοδος (dominator, babylon)

Τα δυο τελευταία σπέρνουν...

motor_bukow

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Θέλω τη γνώμη σου για τα τοπ-5 σε δίσκους και τραγούδια των motorhead

Εγώ θα έλεγα:
Δίσκοι:
overkill
bastards (ξέμπαρκο αλλά απίστευτος δίσκος)
bomber
ace of spades
iron fist

Τραγούδια:
Metropolis (για το σύνολο
Metropolis (για την απίστευτη riffαρα του eddie)
Metropolis (για το θεικό σόλο του eddie)
Metropolis (για το απίστευτο "γύρισμα" του philthy πριν το σόλο)
Killed by death

Για μενα καλυτερη αλμπουμ τους ειναι :

Overkill
Aces of spades
Orgasmatron
1916
Bomber
Και το inferno αρκετα καλο θα ελεγα.
Καλυτερο τραγουδι kill by death,overkill,ολο το αλμπουμ orgasmatron
Μεγαλη ιστορια στο μεταλ σερνουν οι motorhead...Με motorhead,metallica,acdc και judas priest ξεκινησα να ακουω μεταλ πριν χρονια.

Χαιρετώ τον motorheadbanger!!!

ΥΓ Το kill by death πόσο "χάνει" στα live με μια κιθάρα;;;Ας ανεβάζουν ένα roadie να παίξει τη δεύτερη, το καταστρέφουν έτσι...

Επισκέπτης
Mια που τους αναφεραμε, παρε λιγο κλασικους Uriah Heep με David Byron και Ken Hensley στη δευτερη κιθαρα...  :rockon: :rockon: :rockon:

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Διαφωνώ 100%.
Γάμα τα live (δεν αντέχω να ξανακούσω το "blind in texas", με το που μπαίνει ξέρω όλο το σκηνικό με τα "blinddddd" και "texassss" και ότι τελειώνει η συναυλία-δε σχολιάζω τα προηχογραφημένα καν). Στουντιακά τι σε χαλάνε;;

-Πτώση (circus)
-Άνοδος (...children,...idol,still not..., kfd) το still not black enough είναι το αγαπημένο μου και πιστεύω το "masterpiece" του blackie που από ένας απλός songwriter γίνεται ένας τεράστιος παραγωγός-το ομώνυμο κομμάτι είναι απίστευτο από σύνθεση και κυρίως παραγωγή
-Πτώση (neon god 2)

Εδω που τα λεμε κανενα απο τα παλια γκρουπς δεν εχει να προσφερει κατι πλεον κατα την γνωμη μου. Επιφυλασσομαι για τους Metallica  :rockon:

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Διαφωνώ 100%.

-Πτώση (circus)
-Πτώση (neon god 2)

Ναι στουντιακα μαλλον εχεις δικιο..
Εμενα μου αρεσε και το circus!!
Και απο motorhead απο τα τελευταια το motorizer ηταν ωραιο!
Πιο πολυ για τα live μιλαω. Για μενα πλεον δεν υπαρχουν WASP. Υπαρχει μονο ενας blackie που οσο παει κ παχαινει :P
Τους εχω δει 2 φορες στο Gagarin και πολυ δυσκολα θα πηγαινα να τους ξαναδω. Δεν ξερω γιατι αλλα ο ηχος μου φανηκε πολυ σκατα και δε φταιει γιαυτο ο χωρος. Εχω παει και σε αλλες συναυλιες στο Gagarin κ ακουγονταν γαματα... οπως Uriah Heep που συζητατε καλη ωρα (φοβερος ο τωρινος τους τραγουδιστης!!!)
Και οι motorhead που τους ειδα την τελευταια φορα που ηρθαν στο λυκαβητο δε με ενθουσιασαν επισης. Αποψη του ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΥ αυτο βεβαια  :rockon:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Μπον τζοβι θα παει κανεις?  :rolleyes:

ozzy13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
44
Like
55
Πόντοι
606
μαγκες twisted sister θα λεει τιποτα η ναμην παω?το σκεφτομαι :huh: :think: :think: :think: :think: :think:

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
μαγκες twisted sister θα λεει τιποτα η ναμην παω?το σκεφτομαι :huh: :think: :think: :think: :think: :think:

Τους ειχα δει το 2006 κ ηταν γαματοι!!! Θα παω να τους ξαναδω και τωρα  :rockon: :rockon:
Ελπιζω να μην τους πηραν τα χρονια μονο :P
Πιστευω οτι θα αξιζει να τους δεις.. ειδικα αν δεν τους εχεις ξαναδει  ;)

Εχει αλλαξει ο τοπος της συναυλιας εδω και μερες. Τελικα θα παιξουν στην ιερα οδο στα μπουζουκια.
Πληροφοριες:

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Μπον τζοβι θα παει κανεις?  :rolleyes:

Λοιπον παντα μου αρεσαν οι Bon Jovi κ ελεγα ποτε θα ερθουν για να τους δω. Τωρα που ερχονται το σκεφτομαι αν θα παω...
Λιγο τα 65ε λιγο που θελω να παω διακοπες σε 100 μερη και δεν εχω λεφτα... λιγο που οι bon jovi ειναι συγκροτημα για κοριτσακια.. αλλα θα μου πεις τι πουσταλεκος εισαι αν δεν πας στους bon jovi  :2funny: :2funny:
Βασικα το αυτο που σκεφτομαι πιο πολυ κ δε θελω να παω ειναι οτι τα τελευταια 10 χρονια εχουν βγαλει ενα καρο μαλακιες για να παιζει το mtv και το ραδιοφωνο  :headbang: :headbang:
Δε λεω επιτυχια κανουν λεφτα βγαζουν αλλα αν θελω να ακουσω bounce και have a nice day μπορω να ακουσω και justin timberlake καλυτερα  :dancing:
Αναγκαστικα θα θαψουν πολλες απο τις παλιες τραγουδαρες για να παιξουν τα εμπορικα που θα περιμενει να ακουσει και ο πολυς κοσμος (τα κοριτσακια που λεω πιο πανω :P)

Επισκέπτης
Last one

Στα ίδια τους έχουμε δει (βέβαια νομίζω ότι το 88 είχαν παίξει πάλι στο ρόδον-εκείνη τη κλασσική photo δίπλα στο όνομα ρόδον με το philthy τη θυμάσαι;;)

Αντικειμενικά πάντως (και όσο και αν η πρώτη φορά είναι η καλύτερη-και εμένα το 98 μου έχει μείνει) στο λυκαβητό (ένα Ιούλιου νομίζω το 02) ήταν πολυ καλύτερη συναυλία. Το 1998 είχε απίστευτα κακό ήχο και ο lemmy ήταν κακοδιάθετος (both days). Θυμάμαι, άρχισαν με το bomber και από τους στίχους κατάλαβα ποιο ήταν...χαχα

Και το 2007 (νομίζω, πάλι καλοκαίρι στο Λυκαβητό) είχαν ήχο, διάθεση αλλά είχαν τραγικό setlist (που παρέπεμπε σε 6-7 κλασσικά και τα υπόλοιπα ειδική εμφάνιση-πχ το τεράστιο χρονικά just cos...δεν κολλάει και κλέβει χρόνο από πολύ καλύτερα).

Τους είχα χάσει το 2004 λόγω ειδικών συνθηκών
το 2007 ηταν 5-6 μερες αφου ειχε πεθανει ο joy ramone και ειχαν παιξει το ramones για παρτη του.
το 2004 δεν ειχαν παιξει σε ενα απατη φεστιβαλ στον αλιμο που ειχε στεφθει με απολυτη αποτυχια?(δεν ειχα παει)

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
+1
Πές και καμιά κουβέντα για τις promoters του Jack  :P

Αν και είμαι της μπυροΐνης ίσως τους έδινα μια ευκαιρία. Ωστόσο, κάπου πήρε το μάτι μου να προμοτάρoυν Jack με coke*, οπότε με ξενέρωσαν.

Άσε που δεν είναι και του στυλ μου γενικώς οι promoters  ;)

*Πληροφορία από αξισέβαστο μέλος του site

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom