ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
ανεβαίνει και στη βιβλιοθήκη και κάνει στέιτζ ντάιβινγκ, είναι έξαλλο γκομενάκι![]()
ααααααααχαχαχχαχ
ανεβαίνει και στη βιβλιοθήκη και κάνει στέιτζ ντάιβινγκ, είναι έξαλλο γκομενάκι![]()
Αυτός μάλλον δεν θα πεθάνει ποτέ καθώς βρήκε το νόημα της ζωής: Έκανε έξι γάμους και οι γυναίκες του ήταν όλες πιτσιρίκες. 13 η μικρότερη, 28 η μεγαλύτερη!...Και νόμιζα ότι είχε ΠΕΘΑΝΕΙ...ή μήπως βγήκε για τα έξοδα της κηδείας?
Αυτός μάλλον δεν θα πεθάνει ποτέ καθώς βρήκε το νόημα της ζωής: Έκανε έξι γάμους και οι γυναίκες του ήταν όλες πιτσιρίκες. 13 η μικρότερη, 28 η μεγαλύτερη!
ενταξει αμα οι ραμσταιν ειναι μονο σοου οι κις τι ειναι? τουλαχιστον οι ραμσταιν εχουν να πουνε πιο πολλα στους στιχους τους κ ακομη κ αν αντιγραφουν κατα κορον τους τιτανομεγιστους laibach τουλαχιστον εχουν τα κοτσια κ το λενε αλλα ενταξει εντο ελλαντα saxon μαρινελλα κ σουβλακι τι να λεμε![]()
Η συναυλία των ACDC πέρυσι είναι από τις καλύτερες που έχουνε γίνει στην Ελλάδα!Και το λέω χωρίς να είναι από τα πιο αγαπημένα μου συγκροτήματα!Και μόνο τα σκηνικά , τα εφέ , η σκηνοθεσία , η παρουσία 50-60 χιλιάδων κόσμου να φοράει τα γνωστά κερατάκια και ο Άνγκους να τα δίνει όλα για 2 ώρες αρκούν...
αααααα μολις μου ρθε sms!
17/9 ερχονται προντιτζυ στην Αθηνα!!![]()
![]()
![]()
στα μουτρα σου![]()
![]()
Ε, μα...![]()
![]()
![]()
Μετά από Jethro Tull με τί άλλο να ασχοληθείς φέτος...
πφφφ
οι προντιτζι ειν απωθημενο μου. τους αγαπω.-
Άλλο απωθημένο, άλλο αγάπη... αλλά ας μην το ρίξουμε στην ψυχανάλυση τώρα![]()
χαχαχα! οχι αλλο σημερα! πηρα αρκετη!![]()
ειχαν ξαναπαιξει πριν χρονια οι προντιτζυ και ειχε γινει χαμος (απο μπαχαλα εννοω...)