ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
ανεβαίνει και στη βιβλιοθήκη και κάνει στέιτζ ντάιβινγκ, είναι έξαλλο γκομενάκι
ααααααααχαχαχχαχ
Αυτός μάλλον δεν θα πεθάνει ποτέ καθώς βρήκε το νόημα της ζωής: Έκανε έξι γάμους και οι γυναίκες του ήταν όλες πιτσιρίκες. 13 η μικρότερη, 28 η μεγαλύτερη!...Και νόμιζα ότι είχε ΠΕΘΑΝΕΙ...ή μήπως βγήκε για τα έξοδα της κηδείας?
Αυτός μάλλον δεν θα πεθάνει ποτέ καθώς βρήκε το νόημα της ζωής: Έκανε έξι γάμους και οι γυναίκες του ήταν όλες πιτσιρίκες. 13 η μικρότερη, 28 η μεγαλύτερη!
ενταξει αμα οι ραμσταιν ειναι μονο σοου οι κις τι ειναι? τουλαχιστον οι ραμσταιν εχουν να πουνε πιο πολλα στους στιχους τους κ ακομη κ αν αντιγραφουν κατα κορον τους τιτανομεγιστους laibach τουλαχιστον εχουν τα κοτσια κ το λενε αλλα ενταξει εντο ελλαντα saxon μαρινελλα κ σουβλακι τι να λεμε
σατανιστηDark Funeral......
Η συναυλία των ACDC πέρυσι είναι από τις καλύτερες που έχουνε γίνει στην Ελλάδα!Και το λέω χωρίς να είναι από τα πιο αγαπημένα μου συγκροτήματα!Και μόνο τα σκηνικά , τα εφέ , η σκηνοθεσία , η παρουσία 50-60 χιλιάδων κόσμου να φοράει τα γνωστά κερατάκια και ο Άνγκους να τα δίνει όλα για 2 ώρες αρκούν...
αααααα μολις μου ρθε sms!
17/9 ερχονται προντιτζυ στην Αθηνα!!
στα μουτρα σου
Ε, μα...
Μετά από Jethro Tull με τί άλλο να ασχοληθείς φέτος...
πφφφ
οι προντιτζι ειν απωθημενο μου. τους αγαπω.-
Άλλο απωθημένο, άλλο αγάπη... αλλά ας μην το ρίξουμε στην ψυχανάλυση τώρα
χαχαχα! οχι αλλο σημερα! πηρα αρκετη!
ειχαν ξαναπαιξει πριν χρονια οι προντιτζυ και ειχε γινει χαμος (απο μπαχαλα εννοω...)