Η Σαπφώ???? αααχχχχχχχ
Γούσταρες γιαγιάδες βρε Λακ...;
Η Σαπφώ???? αααχχχχχχχ
εσυ ηθελα να ποσταρεις!!!!!
ο ηχος μια χαρα ηταν! και οι φωτιες τα σπαγαν! στο benzin ηταν θεικα!
εχω βραχνιασει και ποναει ο σβερκος μου!! πως ηταν στους βιπ?
Καλησπέρα σε όλες και όλους!
Πόσα άτομα ήταν τελικά; Εγώ τσατίστηκα με το:
1-1.000 εισιτήρια €35
1.001 - 2.000 εισιτήρια €45
>2.000 εισιτήρια €55
Τί €55 ρε μάγκες;
Sabbath με Dio, Testament και Blind Guardian €60
Deep Purple €40
Maiden €60
Κι εσείς €55 μετά τις δυο χιλιάδες εισιτήρια;
Και να μην είχα δώσει €85 πριν μέρες για τους big 4, δεν θα τα έδινα πάλι...
ΥΓ: Οι φωτιές στους Metallica μας ζέσταιναν που είμαστε υγροί από την πολλή βροχή
Είχες πάει στους ACDC περυσι; Μπορείς να συγκρίνεις το show και τα σκηνικα; Το είχα χάσει και άκουσα ότι άξιζε πάρα πολύ μονο και μονο για αυτό, ξέχωρα από τη μουσική...Η σκηνή και τα εφέ ήταν το κάτι άλλο... δεν ξέρω για πόση ώρα θα ξέστηναν αφού τελείωσε, ούτε πόσα άτομα χρειάζονταν για όλο αυτό, οπότε έτσι ίσως να δικαιολογείται και η τιμή σε ένα βαθμό.
Και το πιο σημαντικό για μένα είναι ότι τα παλικάρια ήρθαν στην ακμή τους και όχι για τα "ένσημα", όπως πολλοί άλλοι και μάλιστα μεγάλοι και τρανοί έχουν κάνει πολλάκις...
Έίχες πάει στους ACDC
Άλλο ένα υπερτιμημένο συγκρότημα παγκοσμίως.
Είχες πάει στους ACDC περυσι; Μπορείς να συγκρίνεις το show και τα σκηνικα; Το είχα χάσει και άκουσα ότι άξιζε πάρα πολύ μονο και μονο για αυτό, ξέχωρα από τη μουσική...
Ελπίζω να μην εννοείτε Heaven and Hell (Black Sabbath με Dio) και Deep Purple αγαπητε... ;)
ραμσταιν...μακραν υπερτιμημενο συγκροτημα στην ελλαδα...απο ΚΑΠΟΙΑ ατομα...
Είχες πάει στους ACDC περυσι; Μπορείς να συγκρίνεις το show και τα σκηνικα; Το είχα χάσει και άκουσα ότι άξιζε πάρα πολύ μονο και μονο για αυτό, ξέχωρα από τη μουσική...
Ελπίζω να μην εννοείτε Heaven and Hell (Black Sabbath με Dio) και Deep Purple αγαπητε... ;)
...ΣΩΣΤΟΣ...Πολλά άλλα συγκροτήματα έχουν παίξει πολύ πριν τα ίδια πράγματα (και καλύτερα). Απωθητικός έως αστείος ο Γερμανικός στίχος...
Στους κιςς όμως διαφωνούμε...πιο πολύ για κλόουν κάνουν.
Καραγκιόζηδες και ιερόσυλοι είναι οι Rammstein.