Επισκέπτης
Α και κατι αλλο για τους gatoo και τους υπολοιπους που με βριζουν,υπαρχουν μπαντες που σε οποιο μερος και να παιξουν,οσο και να το διαφημιζουν,οσο κοσμο και αν μαζεψουν,οσοι Ντεμηδες και Βανδηδες και αν πανε δεν θα ειναι ποτε trenty.
οι ACDC ήταν απανωτοί και ασταμάτητοι οργασμοί
Εχω αγοραφοβια στην πραγματικοτητα για αυτο ακουω αυτα που ακουω^^
δλδ πραγματικά δε θα πήγαινες να δεις μια μπάντα που σ'αρέσει γτ θα πάνε κι άσχετοι;
Τι βεντετισμός είναι αυτός ρε συ;
Εγώ θα χαιρόμουν ν'ακούει όλος ο κόσμος tool.
Εχω αγοραφοβια στην πραγματικοτητα για αυτο ακουω αυτα που ακουω
Όχι δεν συμφωνούμε...ίσως εκτός από την σιχαμάρα προς τον τρεντισμό...ο οποίος όμως εμένα δεν μπορεί να με εμποδίσει να κάνω κάτι που γουστάρω και αγαπάω!Βαριεμαι αφορητα να σου απαντησω γιατι κατα βαθος συμφωνεις μαζι μου,αλλα ετσι στα γρηγορα...
Α)Ναι
Β)Ναι
Καλά δεν άρχισαν οι gatto και οι άλλοι να σε βρίζουνε...κάτι είπες κι εσύ πιο πριν!Α και κατι αλλο για τους gatoo και τους υπολοιπους που με βριζουν,υπαρχουν μπαντες που σε οποιο μερος και να παιξουν,οσο και να το διαφημιζουν,οσο κοσμο και αν μαζεψουν,οσοι Ντεμηδες και Βανδηδες και αν πανε δεν θα ειναι ποτε trenty.
Εγώ θα χαιρόμουν ν'ακούει όλος ο κόσμος tool.
@Νίτσα, δεν το έχουν μόνο οι χάρντκορ.
Για ν'ακούς τη μουσική ΤΟΥΣ πρέπει να τηρείς κάποιες προδιαγραφές, δεν αγγίζουν όλοι το ιερό τοτέμ τους.
Όσο πιο λίγοι ακούν τα δικά τους αυτόματα γίνονται ψαγμένοι κι άντεργκράουντ. Όλο μαλακίες να πούμε.
Mounitsa την εχουμε ξανακανει αυτη τη συζητηση,μη χαλαμε τις καρδιες μας.εγω ξερω οτι μονο τρανς δε μπορω να ακουσω...αν και εχω υποφερει και απο αυτο κατα καιρους σε κατι παρτυ....μεχρι και psy trance αντεξα...
απο κει και περα προσωπικα με μερικα ποτακια ακουω και το τελευταιο σκυλι της εθνικης
δε μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει καποιος να ακουει ενα μονο ειδος μουσικης και γιατι ολα τα υπολοιπα ειδη πρεπει να ειναι απαισια...και οποιος τα ακουει φλωρος/τρομπας κλπ...
Mounitsa την εχουμε ξανακανει αυτη τη συζητηση,μη χαλαμε τις καρδιες μας.
Φοιβο θα πας?
Mounitsa την εχουμε ξανακανει αυτη τη συζητηση,μη χαλαμε τις καρδιες μας.
Φοιβο θα πας?
συμφωνω με νιτσα και πιστευω οτι εχουν βγει μεγαλοι ποιητες απο αυτη την χωρα οπως ο τριανταφυλλος ο φοιβος και ο ελυτης..
προτιτζι θα παει κανεις σαλλονικα;
Αν ειναι στις V.I.P. ερχομαι,θα σε παω και Καρυτση μετα για κοκτειλ :-*οχι...αν και εχω προσκληση αν ενδιαφερεσαι
Η Ελλαδα πλεον βγαζει συνθετες και μπαντες εφαμιλες των ξενων.συμφωνω με νιτσα και πιστευω οτι εχουν βγει μεγαλοι ποιητες απο αυτη την χωρα οπως ο τριανταφυλλος ο φοιβος και ο ελυτης..
προτιτζι θα παει κανεις σαλλονικα;
Αν ειναι στις V.I.P. ερχομαι,θα σε παω και Καρυτση μετα για κοκτειλ :-*
Αν ζηλευεις ελα και εσυ,θα σας κερασω Pina Colada και μετα οτι ηθελε προκυψειΤο λες και το ξαναλές. Είναι ωραία στην Καρύτση, βλάκα κολλημένε.
το θεμα ειναι οι συναυλιες και οχι η ελληνικη ροκ. θεωρω οτι πρεπει να σε μπαναρουν γιατι εισαι οφ τοπικ αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχΗ Ελλαδα πλεον βγαζει συνθετες και μπαντες εφαμιλες των ξενων.
Στο 12 και 33 οι αποψη των Χατζηφραγκετα για την Ελληνικη Ροκ σκηνη.