You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Συνάντηση
- Μέλος που άνοιξε το νήμα marianna2004
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 88
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
ααααααααααααααααα πολυ κουραστικος εισαι μωρε παιδακι μου....ειπαμε:θα παω πρωτος εγω,θα την παρω και θα φυγουμε....
λες να τη ψαχνεις?
θα σας παρει και θα σας σηκωσει ολους ε.....Ρε Μαριαννα δε γινεται να συναντηθεις με επιλεγμενα μελη προσωπικα και οχι ολοι μαζι / ετσι ειναι καλυτερα / και αν υπαρξει χημεια να το .... τριψουμε το πιπερι
η Μαριαννα ειπαμε ειναι δικια μου..ΤΕΛΟΣ!!!
την βρηκα ;)λες να τη ψαχνεις?
marianna2004
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
παιδια ειπα κατι ειναι συναντηση για μελη!το καταλαβατε΄????
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
θα σας παρει και θα σας σηκωσει ολους ε.....
η Μαριαννα ειπαμε ειναι δικια μου..ΤΕΛΟΣ!!!
Εσυ δεν εισαι ρε φιλε που ψαχνεις για τρανς ???? / σε παρακαλω πολυ ...
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
Μαριαννα μην ψευδεσαι ... / συναντηση μεταξυ bourdela.com και γυναικας υπο την προυποθεση οτι δεν εισαι σαυρα δε ειναι συναντηση / ειναι φραπες ....
marianna2004
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
ακουσε εδω ειπα κατι σε πολλα σαιτς γινεται μια συναντηση να γνωριστουν τα μελη!!!
παλια στο τεξας...τωρα βρηκα το μωρο μου....Εσυ δεν εισαι ρε φιλε που ψαχνεις για τρανς ???? / σε παρακαλω πολυ ...
εσυ κουμαντο στο υπουργειο σου....κανε μας τη χαρη ;)
ακουσε εδω ειπα κατι σε πολλα σαιτς γινεται μια συναντηση να γνωριστουν τα μελη!!!
και εμεις για τα μελη μας ;) ενδιαφερομαστε...
συσφιξη σχεσεων
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
καλά λέει ρε μαλάκες. η συνάντηση είπε ότι θα είναι για μέλη. οι... άλλοι γιατί ασχολείστε?
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Άσχετο: Ποιά αγγελία είναι αυτή;
μαριαννα2004.< αποσυρω εντελως την αγγελια οπου εχω δημοσιευσει στο φορουμ στις 19.4.2007.σας ευχαριστω εκ των προτερων για την κατανοηση σας.>
Σχετικό: Μαριαννάκι μήπως θα'πρεπε να κλείσεις αίθουσα κάπου; Πού θα χωρέσει αυτή η λαοθάλασσα;
μαριαννα2004.< αποσυρω εντελως την αγγελια οπου εχω δημοσιευσει στο φορουμ στις 19.4.2007.σας ευχαριστω εκ των προτερων για την κατανοηση σας.>
Σχετικό: Μαριαννάκι μήπως θα'πρεπε να κλείσεις αίθουσα κάπου; Πού θα χωρέσει αυτή η λαοθάλασσα;
marianna2004
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
mia παλια αγγελια που δεν εχει καμια σχεση με το θρεντ αυτο!Άσχετο: Ποιά αγγελία είναι αυτή;
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
mia παλια αγγελια που δεν εχει καμια σχεση με το θρεντ αυτο!
Μηπως Μαριαννα ειναι κι αυτη η συναντηση σαν την αγγελια σου αλλα συγκεκαλυμμενη ????
Καιρος να πεσουν οι μασκες / και πες οτι γινεται η συναντηση : τι θα συζητησεις με τα παιδια / που παιζει καλος φραπες / οι Ελληνιδες δεν εχουν φτασει σε αυτο το επιπεδο / να ησουνα καμια Ρωσσιδα θα το καταλαβαινα ....
marianna2004
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
καλα υπουργε δε θα κατσω να με διαβαλλεις ετσι!δεν εχεις κανενα δικαιωμα!αποσυρω τη συναντηση και κλειδωνω το θρεντ!Μηπως Μαριαννα ειναι κι αυτη η συναντηση σαν την αγγελια σου αλλα συγκεκαλυμμενη ????
Καιρος να πεσουν οι μασκες / και πες οτι γινεται η συναντηση : τι θα συζητησεις με τα παιδια / που παιζει καλος φραπες / οι Ελληνιδες δεν εχουν φτασει σε αυτο το επιπεδο / να ησουνα καμια Ρωσσιδα θα το καταλαβαινα ....
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
Ρε παιδιά, ξέρει/θυμάται κανείς τι έλεγε η αγγελία? Εκτός κι αν θέλει να το αποκαλύψει η ίδια η Μαριάννα.
καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοκαλά λέει ρε μαλάκες. η συνάντηση είπε ότι θα είναι για μέλη. οι... άλλοι γιατί ασχολείστε?
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
καλα υπουργε δε θα κατσω να με διαβαλλεις ετσι!δεν εχεις κανενα δικαιωμα!αποσυρω τη συναντηση και κλειδωνω το θρεντ!
οριστε Μαριαννα αυτο που μολις εγραψα / ο κομπλεξισμος της Ελληνιδας / ειπα οτι θα κανεις sex και το πηρες ως προσβολη / που εισαι ρε Λακη33 ??????
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 126
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 461
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 68
- Εμφανίσεις