You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Συνάντηση μελών του bourdela.com !
- Μέλος που άνοιξε το νήμα billk
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 68K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Πας στοχευμένα,ψηλέ μου?τυπε εγω θα παω παντως
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
ναι τύπε αλλα ... :-Πας στοχευμένα,ψηλέ μου?
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
εγω μια εικονιτσα του Νωντα την εχω παντα στο πορτοφολι μου τυπεΕλπίζω να συναντήσω Τον Νώντα αύριο........να μου δώσει δύναμη.......
Συνημμένα
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
συναντηση χωρις ΝΩΝΤΑ ειναι απλα παιδικη χαρα
memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
ετσι τυπεεγω μια εικονιτσα του Νωντα την εχω παντα στο πορτοφολι μου τυπε
γιαυτο εμεις οι νωντοευλογημενοι ειμαστε αλεξισφαιροι στην αγαπουλιαση και τις φολες
Για πες......ναι τύπε αλλα ... :-
Αν την βάλω "ταπετσαρία" στο κινητό,αρχική οθόνη....γίνεται δουλειά?εγω μια εικονιτσα του Νωντα την εχω παντα στο πορτοφολι μου τυπε
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Αν την βάλω "ταπετσαρία" στο κινητό,αρχική οθόνη....γίνεται δουλειά?
Αλήθεια είναι..............συναντηση χωρις ΝΩΝΤΑ ειναι απλα παιδικη χαρα
Επισκέπτης
οχι τυπε πρεπει να πας να στο διαβασειΑν την βάλω "ταπετσαρία" στο κινητό,αρχική οθόνη....γίνεται δουλειά?
Ωραία.....την πέρασα μέσω Dropbox......στο Windows Phone και θα το πάω στον Πάτερ Σεραπίων,να το διαβάσει.......οχι τυπε πρεπει να πας να στο διαβασει
Τυπε ο δημητρακης τα ξυριζε και τα δυο γατακια που εχει. Κουρουμπες τα ειχε αφησει.
Τα είχες δει ε;
Επισκέπτης
Αν θελουν καποιοι ραντεβου σα να ειμαστε παλιοφιλοι, με απωτερο στοχο το χαβαλε ας εκδηλωσουν ενδιαφερον.
Προτεινω δημοσια να εκδηλωθειτε, χμ αν αρχισουμε τα pm θα χασουμε τη μπαλα.
Αφηστε πολιτικα και τις οποιες κοντρες στη μπαντα ;) ΕΛΕΟΣ δεν εχουμε κατι να χωρισουμε.
Αφηστε πολιτικα και τις οποιες κοντρες στη μπαντα ;) ΕΛΕΟΣ δεν εχουμε κατι να χωρισουμε.
τυπε billy, η νωντοευλογια ειναι ξεχωριστη κατασταση, δε στελνεται με sms και φωτο απο το fb που ειναι οπλα των αγαπουληδων για να καταστρεψουν τον κοσμο με τα σαλια τους
Σωστός,τύπε...
ραντεβου που δινετε συνηθως? Και ποιοι επιτρεπεται να ερθουν?Αν θελουν καποιοι ραντεβου σα να ειμαστε παλιοφιλοι, με απωτερο στοχο το χαβαλε ας εκδηλωσουν ενδιαφερον.
soukeras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
ποτε θα κανουμε συγκεντρωση ολοι μαζι?Αν θελουν καποιοι ραντεβου σα να ειμαστε παλιοφιλοι, με απωτερο στοχο το χαβαλε ας εκδηλωσουν ενδιαφερον.
dim883
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Like
- 145
- Πόντοι
- 1
λεπτομεριες .....8α υπαρχουν ?Αν θελουν καποιοι ραντεβου σα να ειμαστε παλιοφιλοι, με απωτερο στοχο το χαβαλε ας εκδηλωσουν ενδιαφερον.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις
- 4K