apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε εσυ να μετακομισεις στην π.βαθυς για να εισαι κοντα στο τριγωνοεμ ρωτα κ μενα που πρεπει να κατεβω απ το μαρουσι για να γαμηκω
τυπε εσυ να μετακομισεις στην π.βαθυς για να εισαι κοντα στο τριγωνοεμ ρωτα κ μενα που πρεπει να κατεβω απ το μαρουσι για να γαμηκω
τυπε εσυ να μετακομισεις στην π.βαθυς για να εισαι κοντα στο τριγωνο
μμ ναι κ να προσλαβω κ bodyguard καθε φορα που θα κανω τσαρκα
τυπε κανει ψυχρα εξωΕμ αναθεμα τις αφραγκιες Δοκτωρ, τα ηξερα τα χαλια, αλλα ΓΙΟΚ ca$h....
Ξεχαστε το σπιτι μου, γκεστ ειμαι :-
Λοιπον μια και θα βγω για ενα βραδυνο περιπατο, 20:30 Πατησιων και Αγ. Μελετιου πρασινη κοντομανικη μπλουζα, τζην θα με βρειτε ευκολα, Ιντερνετοκινητο δεν παιρνω κοντα...
Τον Κωστή να προσλάβεις, γράφει και σχόλια από μόνο(ς) του αν θες.
τυπε ο αντισθενης εχει κοψει και την επιδοτηση καθε 10.000 ποστςσυναντηση μελων του σαϊτ και παρτυ και λοιπες αηδιες ειχαν επιχειρηθει να γινουν και στο παρελθον, παντα ΠΑΝΤΑ σκαλωναν στο γεγονος οτι ο αντισθενης σας εχει γραμμενους στα @@ του και σιγα μη πληρωσει ως οφειλει τα φαγητα του παρτυ και το κλεισιμο της αιθουσας Δινουμε το σαϊτ στον χαστουρα για να δουμε ασπρη μερα
τυπε κανει ψυχρα εξω
τυπε ο αντισθενης εχει κοψει και την επιδοτηση καθε 10.000 ποστς
Εμ αναθεμα τις αφραγκιες Δοκτωρ, τα ηξερα τα χαλια, αλλα ΓΙΟΚ ca$h....
Ξεχαστε το σπιτι μου, γκεστ ειμαι :-
Λοιπον μια και θα βγω για ενα βραδυνο περιπατο, 20:30 Πατησιων και Αγ. Μελετιου πρασινη κοντομανικη μπλουζα, τζην θα με βρειτε ευκολα, Ιντερνετοκινητο δεν παιρνω κοντα...
συναντηση μελων του σαϊτ και παρτυ και λοιπες αηδιες ειχαν επιχειρηθει να γινουν και στο παρελθον, παντα ΠΑΝΤΑ σκαλωναν στο γεγονος οτι ο αντισθενης σας εχει γραμμενους στα @@ του και σιγα μη πληρωσει ως οφειλει τα φαγητα του παρτυ και το κλεισιμο της αιθουσας Δινουμε το σαϊτ στον χαστουρα για να δουμε ασπρη μερα
τυπε με 1600 ποστ κανονικα επρεπε να πληρωνεις κιολαςα δηλαδη εχω μελλον μεχρι να δω φραγκα απ το site?
Αν θελουν καποιοι ραντεβου σα να ειμαστε παλιοφιλοι, με απωτερο στοχο το χαβαλε ας εκδηλωσουν ενδιαφερον.
Προτεινω δημοσια να εκδηλωθειτε, χμ αν αρχισουμε τα pm θα χασουμε τη μπαλα.
Αφηστε πολιτικα και τις οποιες κοντρες στη μπαντα ;) ΕΛΕΟΣ δεν εχουμε κατι να χωρισουμε.
τυπε με 1600 ποστ κανονικα επρεπε να πληρωνεις κιολας
τυπε εισαι σιγουρος οτι θελεις να γινει συναντηση των μελων του μπου,και να ερθει κι ο ιπποτης69 να κολλαει αφισες με ψωλες; :S
τυπε καπως ετσι τα ελεγε και ο κωστακης ο κοστουματοςΟσοι ειναι να ελθουν ας το πουν!
Εξηγησα τους λογους μου παραπανω, βασικα γνωριμια ειναι και δευτερευοντως το φακ