pistolero
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 396
.... oύτως ή άλλως ..που θα πάει ....θα συναντηθούμε στα συσσύτια του δήμου ή της αρχιεπισκοπής !
μέσα !
.... oύτως ή άλλως ..που θα πάει ....θα συναντηθούμε στα συσσύτια του δήμου ή της αρχιεπισκοπής !
μέσα !
μαγκες, μερικως σχετικο.......
29/1 ερχεται η tarja turunen, η μουναρα, πρωην τραγουδιστρια των Nightwish
εγω θα παω, αν παει και κανενας αλλος ας ειδοποιησει, αμα ειναι να παμε καμια μπουρδελοτσαρκα μετα να ξεκαβλωσουμε, γιατι η tarja ειναι πολυ καβλαααααααααααα
ναι,ειναι καταδρομεαςΠοιος ειναι αυτος ρε παιδια?...αντρας ειναι?
ναι,ειναι καταδρομεας
το ξερω αγαπητε.....η αγαπημενη μου!!!εχω βροντηξει απειρες μαλακιεςKαβλα ειναι σ'αυτη τη φωτογραφια! :-*
θα ρθει κι ο Λίλας στη συνάντηση;
:o :o :oΟ Λιλάς δεν θα παρεβρεθει- ειναι μόνιμες διακοπές στον παράδεισο
Tί είπες τωρα ρεΟ Λιλάς δεν θα παρεβρεθει- ειναι μόνιμες διακοπές στον παράδεισο
Μεσα ειμαι να συγκεντρωσω 30-50 ατομα στην πλατεια Βικτωριας τυποι!!!Θα επιλεξω την 29 Ιανουαριου Κυριακη!Οποιος ενδιαφερετε ας μου στειλη πμ!μες στην εβδομαδα θα επικοινωνισω με πμ!με τα ενδιαφερομενα μελη,και οσοι πραγματικα θελουν θα συναντηθουμε για καφε και τσαρκα!! .Αφηνω ενα περιθωριο 25 ημερων για να κανονισετε-τακτοποιησετε τις δουλειες σας!!σε αυτά τα ζητήματα είναι καλός ο sotirof αυτός πραγματοποιεί μαζώξεις δεκάδων μπουρδελιάρηδων
Ακριβως διπλα στα γκουντις στην πλατεια εχη σουβλατζιδικο,οτι πρεπη για παρτι .Τυποι αν γινει η συναντιση 1 σουβλακι θα το φαμε πιστευω!....
ΟΥΚας τυπεναι,ειναι καταδρομεας
μια χαρα ειναι ο παλληκαρος,μας παρακολουθει κιολας
.ΟΥΚας τυπε
ΟΥΚας τυπε
λες να τον χασαμε τον παλληκαρο;Mας παρακολουθεί από τας "αιωνίους μονάς"
Βρε Λαγουδάκη, στο ξανάπα η κυρα Γιώτα μας παρακολουθεί για να καβλώνει η άμοιρη χήρα.
Άλλωστε το βιντεο κυρίος δείχνει την χηρα και την μαυρη τρύπα της οικονομίας
λες να τον χασαμε τον παλληκαρο;
Ξερω ότι θα σε στεναχωρίσω και δεν το θέλω, χρονιάρες μέρες.
Πρέπει να αποδεχθεις την αλήθεια. Ο μεγάλος σου έρωτας, απέθανε ένδοξα μένα μπουκάλι στον λώκο του.
Κλάψε φιλτατε Λαγουδάκι, ζωή σε λόγου μας.