sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
Εμενα αυτη ειναι. Με ναζι και μπριο ποζαρει η Ορνελα μας... καβλωσα παλιτο ξερω αγαπητε.....η αγαπημενη μου!!!εχω βροντηξει απειρες μαλακιες
Εμενα αυτη ειναι. Με ναζι και μπριο ποζαρει η Ορνελα μας... καβλωσα παλιτο ξερω αγαπητε.....η αγαπημενη μου!!!εχω βροντηξει απειρες μαλακιες
Μολις τελειωσα μια παχια.παμε μια σφερδεκλε!!!καλη πρωτοχρονιατικη ε!!!!το μωρο θα γυρισει ρε κουφαλες
xaxaxa ok!. . .Ποτε μπορειτε τυποι για τη συναντιση?Ακριβως διπλα στα γκουντις στην πλατεια εχη σουβλατζιδικο,οτι πρεπη για παρτι .
Φαινεται.......Μολις τελειωσα μια παχια.
Σημερα τον εχω ξεπετσιασει με το βιδεο του Λιλα.
Σημερα στις 19,00 για να μην ξεχνιωμασται,εχουμε συναντηση μελων,τιμημενων,τιμημενων προεδρων και μελων,οποιος θελη μπορη να ερθη!!xaxaxa ok!. . .Ποτε μπορειτε τυποι για τη συναντιση?
Σημερα στις 19,00 για να μην ξεχνιωμασται,εχουμε συναντηση μελων,τιμημενων,τιμημενων προεδρων και μελων,οποιος θελη μπορη να ερθη!!
Σημερα στις 19,00 για να μην ξεχνιωμασται,εχουμε συναντηση μελων,τιμημενων,τιμημενων προεδρων και μελων,οποιος θελη μπορη να ερθη!!
Γιατί δεν καθιερώνεται ένα στέκι για τα μέλη του bou;
Βλέπω πολύ κόσμο μέσα Σαββατιάτικα
Γιατί να μην είμασταν σ ένα μαγαζάκι, να τα λέγαμε από κοντά να πίναμε και κάνα τσιπουράκι, να παίζαμε και κανά ταβλάκι;
Το στέκι των μελών του μπού είχα την εντύπωση ότι είναι τα μπουρδέλα .... Εκτός και αν θέλεις να ανοίξετε κανά αυτοδιαχειριζόμενο στέκι , Μεταξουργείο μεριά.
η αμανιτα τα περασε τα μπουρδελα για χαρτοπαικτικες λεσχες μαν .....ασχετο που ενα δικιο το χει γιατι μερικα τιμημενα μελη τα χουν δει καφενεια και αραζουν και πινουν τα ουισκια τους με τις ωρες
ασχετο που ενα δικιο το χει γιατι μερικα τιμημενα μελη τα χουν δει καφενεια και αραζουν και πινουν τα ουισκια τους με τις ωρες
νομιζω τον μπαναρανε μαν......ειδε κανεις τον Τζο ?
νομιζω τον μπαναρανε μαν......
μονο η καντυ και ο νιντζα τωρα ;)πιασανε κ το νικ του "Κελακυ" δικε μου :S