Νέα

Συνάντηση μελών Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 89K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ειστε υπερ η κατα των προγραμματων χωρις προφυλαξη

• ΥΠΕΡ

Ψήφοι: 56 32,9%
  • ΚΑΤΑ

Ψήφοι: 114 67,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    170

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.801
Πόντοι
3.665
αχαχαχ εσυ εισαι μπατε σκυλοι αλεστε  :grin: ρε συ αμα δεν ειναι γνωστο μελος ο αλλος πως θα τον εμπιστευτουμε...μηπως θελεις και εσυ τσαρκα μαζι με τους προμοτορες και τα αφεντικα οπως ειχε πει ο σπιλερ  :grin: Με μια τσαρκα και μια κριτικη εγω τους κοβω αμεσως απ την συναντση.. δεν με γεμιζουν το ματι για συναγωνιστες, εαν δεν εχεις λιωσει την σολα στην τσαρκα δεν αξιζη να βρισκεσε σε αυτη τι συναντηση   :rockon: :grin: :grin:
βασικά αυτό που είπα είναι να ντύσουμε τις κοπελίτσες αγιοβασίλισσες και να τις πάρουμε παρέα, αλλά η πρόταση έπεσε στο κενό... δεν πειράζει, θα τις πάρουμε έτσι κι αλλιώς ;)

α! προτείνω και έξτρα βραδιά με προμότορες, να σφάζονται για το ποιος έχει το καλύτερο μαγαζί και τα καλύτερα υλικά έβερ!  άσχετο, αλλά μετά επιβάλλεται να κάτσουμε για σουβλάκια ή λοιπά απαραίτητα κρεατικά...

Ελα ρε αλανι :rockon: :rockon: :rockon:
Ο μπακαγιοκος νόμιζε οτι πηγες Ελβετία για γιορτες :grin:
αφού του είπα του τζαμαϊκανού να στείλει μνμ όταν κανονίσει... μου άνοιξε και θρεντ, και δε στέλνει μνμ να το περάσω να μου'ρχονται ενημερώσεις... α, θα τον στείλω στη Μόνικα να του κάνει νάζια πάλι και να θέλει φιλάκια... :2funny: :2funny: :2funny:

όσο για άλπεις, ναι, τι να σου πω, να καταντήσω 2ος Σούμι;;; άσε, μια χαρά είναι η Θεσσαλονίκη... μέσα στη βδομάδα θα'χω και κάτι ολόφρεσκο να γουστάρω ;)

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Θέλει και μεσημεριανή τσαρκα κιόλας!!
Ξέρεις γιατί η Μόνικα τώρα πρωινά δουλεύει!
Να τον βάλουμε με το ζόρι τοσα ατομα θα μαστε δεν πιστεύω να αντισταθεί.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.801
Πόντοι
3.665
Θέλει και μεσημεριανή τσαρκα κιόλας!!
Ξέρεις γιατί η Μόνικα τώρα πρωινά δουλεύει!
Να τον βάλουμε με το ζόρι τοσα ατομα θα μαστε δεν πιστεύω να αντισταθεί.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Πλάκα κάνεις!!! ω, θεοί!!!  Χμμμμ... μη μου βάζεις ιδέες, μη μου βάζεις ιδέες... βασικά, άμα μπούμε πολλά άτομα, δε νομίζω να μας χωράει το σπιτάκι, οπότε θα πρέπει και κάποιος απ' έξω να κρατά την πόρτα :p

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Πλάκα κάνεις!!! ω, θεοί!!!  Χμμμμ... μη μου βάζεις ιδέες, μη μου βάζεις ιδέες... βασικά, άμα μπούμε πολλά άτομα, δε νομίζω να μας χωράει το σπιτάκι, οπότε θα πρέπει και κάποιος απ' έξω να κρατά την πόρτα :p
και κάποιος να πληρώσει! Γιατί ο μπακαγιοκος ουτε να την φιλήσει δεν θελει  :grin:

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.801
Πόντοι
3.665
και κάποιος να πληρώσει! Γιατί ο μπακαγιοκος ουτε να την φιλήσει δεν θελει  :grin:
τς τς τς... μα γιατί, τέτοια φατσούλα, τέτοιο σωματάκι, τέτοια τσαχπινιά, γιατί να τα αφήσει έτσι;;; α πα πα... δεν πάω καλά... :2funny:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Affiche-Daltons.jpg

Αυτους ψαχνουμε :grin:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Πρεπει να σαι Μορφή Μεγαλη :grin:
Απο που είσαι ρε τρελε?

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216
Για εενημερωστε και μενα :)

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Στον jamaican στείλε π.μ.

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Κατ' αρχας, ευχαριστώ για την πρόσκληση!
Πραγματικά σας χαιρομαι! Ειστε η νεα γενια του του φόρουμ.
Προσπαθήστε να το κανετε ομορφο και καθαρο, οπως ηταν καποτε. Μην χτίζετε ομως με παλια υλικα..
Και, που ξερεις, καποτε θα σας πετύχουμε με τον Game σε κανα σουβλατζιδικο   :grin:
Καλά Χριστούγεννα σε όλους!!!

Ποτέ δεν ξέρεις   :grin:

Να πάει καλά η συνάντηση σας και να γίνεται καλοί φίλοι όσοι συναντηθείτε, και μέσα από αυτά που σας ενώνουν (όμορφα κορίτσια) να βρείτε και άλλα, και να μην μείνετε μόνο στην τσάρκα, αλλά να πιείτε και κάνα κρασί, να τα πείτε και να αλλάξετε εμπειρίες και όλο και κάτι καλό θα βγει   :grin:

Καλά Χριστούγεννα κι΄ από μένα !!!  

MAGOYLIS

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2011
Κριτικές
6
Like
116
Πόντοι
6
Πρεπει να σαι Μορφή Μεγαλη :grin:
Απο που είσαι ρε τρελε?

Για το μεγάλη μην παίρνεις και όρκο!! Τεράστια θα έλεγα..!!!  :2funny: :2funny:
Δημοσίως δεν αναφέρω τίποτα!!!
Σε πμ αν θέλεις να σου πω τα πάντα όλα!!!
Ξεκινάω για δουλεια λοιπόν!!
Καλημέρα σας!!!

:rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Επαναλαμβανω οτι αρχες του 15 θα γινει η δευτερη συναντηση μελων τις μπουρδελοκαταστασης θεσσαλονικης, οσοι ενδιαφερονται ας με στειλουν πμ η να γραψουν εδω και θα τους ενημερωσω για την μερα και την ωρα της συναντησης. Μετα τις 26 δεκεμβρη η λεπτομερειες.  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom