Spiler
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.801
- Πόντοι
- 3.665
εγώ σου είπα, στείλε μνμ... δεν ακούς ;)Ο σπιλερ θα ερθει η τον φαγανε τα μασατζιδικα
εγώ σου είπα, στείλε μνμ... δεν ακούς ;)Ο σπιλερ θα ερθει η τον φαγανε τα μασατζιδικα
Ελα ρε αλανιεγώ σου είπα, στείλε μνμ... δεν ακούς ;)
βασικά αυτό που είπα είναι να ντύσουμε τις κοπελίτσες αγιοβασίλισσες και να τις πάρουμε παρέα, αλλά η πρόταση έπεσε στο κενό... δεν πειράζει, θα τις πάρουμε έτσι κι αλλιώς ;)αχαχαχ εσυ εισαι μπατε σκυλοι αλεστε ρε συ αμα δεν ειναι γνωστο μελος ο αλλος πως θα τον εμπιστευτουμε...μηπως θελεις και εσυ τσαρκα μαζι με τους προμοτορες και τα αφεντικα οπως ειχε πει ο σπιλερ Με μια τσαρκα και μια κριτικη εγω τους κοβω αμεσως απ την συναντση.. δεν με γεμιζουν το ματι για συναγωνιστες, εαν δεν εχεις λιωσει την σολα στην τσαρκα δεν αξιζη να βρισκεσε σε αυτη τι συναντηση
αφού του είπα του τζαμαϊκανού να στείλει μνμ όταν κανονίσει... μου άνοιξε και θρεντ, και δε στέλνει μνμ να το περάσω να μου'ρχονται ενημερώσεις... α, θα τον στείλω στη Μόνικα να του κάνει νάζια πάλι και να θέλει φιλάκια...Ελα ρε αλανι
Ο μπακαγιοκος νόμιζε οτι πηγες Ελβετία για γιορτες
Πλάκα κάνεις!!! ω, θεοί!!! Χμμμμ... μη μου βάζεις ιδέες, μη μου βάζεις ιδέες... βασικά, άμα μπούμε πολλά άτομα, δε νομίζω να μας χωράει το σπιτάκι, οπότε θα πρέπει και κάποιος απ' έξω να κρατά την πόρτα :pΘέλει και μεσημεριανή τσαρκα κιόλας!!
Ξέρεις γιατί η Μόνικα τώρα πρωινά δουλεύει!
Να τον βάλουμε με το ζόρι τοσα ατομα θα μαστε δεν πιστεύω να αντισταθεί.
και κάποιος να πληρώσει! Γιατί ο μπακαγιοκος ουτε να την φιλήσει δεν θελειΠλάκα κάνεις!!! ω, θεοί!!! Χμμμμ... μη μου βάζεις ιδέες, μη μου βάζεις ιδέες... βασικά, άμα μπούμε πολλά άτομα, δε νομίζω να μας χωράει το σπιτάκι, οπότε θα πρέπει και κάποιος απ' έξω να κρατά την πόρτα :p
τς τς τς... μα γιατί, τέτοια φατσούλα, τέτοιο σωματάκι, τέτοια τσαχπινιά, γιατί να τα αφήσει έτσι;;; α πα πα... δεν πάω καλά...και κάποιος να πληρώσει! Γιατί ο μπακαγιοκος ουτε να την φιλήσει δεν θελει
ΕΣΥ Παιχταρα μου θα είσαι Guest Star!!!Αν δεν υπήρχε τότε, μπορώ τώρα να τον κάνω εγώ με μεγάλη επιτυχία!!
ΕΣΥ Παιχταρα μου θα είσαι Guest Star!!!
Κατ' αρχας, ευχαριστώ για την πρόσκληση!
Πραγματικά σας χαιρομαι! Ειστε η νεα γενια του του φόρουμ.
Προσπαθήστε να το κανετε ομορφο και καθαρο, οπως ηταν καποτε. Μην χτίζετε ομως με παλια υλικα..
Και, που ξερεις, καποτε θα σας πετύχουμε με τον Game σε κανα σουβλατζιδικο
Καλά Χριστούγεννα σε όλους!!!
Πρεπει να σαι Μορφή Μεγαλη
Απο που είσαι ρε τρελε?
Ο τσοπανης ειναι ρε θα μας ζαλισει τα @@ με τους κλωνους του τωρα.Στον jamaican στείλε π.μ.
Mετα τα χριστουγενα μνματακι χαχα Να σε πω,καμια μαζωξη μασατζιδων θα κανονισειςεγώ σου είπα, στείλε μνμ... δεν ακούς ;)