scorpiosstelios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 14
- Like
- 269
- Πόντοι
- 306
Μπουχο κανόνισε και ένα 5x5θα μαστε 15-1
Μπουχο κανόνισε και ένα 5x5θα μαστε 15-1
θα τους πάω στον φερεντινο Μπουρδελολαγνοι και απο την αλλη ΤραβεστολαγνοιΜπουχο κανόνισε και ένα 5x5
Σε λίγο καιρό σε βλέπω να ναυλώνεις πούλμανθα τους πάω στον φερεντινο Μπουρδελολαγνοι και απο την αλλη Τραβεστολαγνοι
:
δηλώσες συμμετοχη ρε Μαλέα?Σε λίγο καιρό σε βλέπω να ναυλώνεις πούλμαν
Νάτα! Νάτα! Πολλοί θέλουν κατέβασμα εις τας Αθηνάς!να κανονισουμε να κανουμε καμια καταδρομικη στην αθηνα.. εκει θα βγουν τρελλα γουστα
ναυλωσε πουλμαν μπουχε...Νάτα! Νάτα! Πολλοί θέλουν κατέβασμα εις τας Αθηνάς!
οτι γουσταρετε Παντού και Παντα θα προσπαθώ να είμαι Παρών στα Γούστα !ναυλωσε πουλμαν μπουχε...
Δε με βολεύουν οι ώρες :Sδηλώσες συμμετοχη ρε Μαλέα?
θα σε φτιαξω στα επομενα!Δε με βολεύουν οι ώρες :S
Μέσα. Άντε να γουστάρουμεθα σε φτιαξω στα επομενα!
Λαγνε πηγες να δεις το τραβελι στο έρως στον βαρδάρη ?να κανονισουμε να κανουμε καμια καταδρομικη στην αθηνα.. εκει θα βγουν τρελλα γουστα
πες μου οτι είσαι και ασπρομαυρος! Να ξεροχυσωΜέσα. Άντε να γουστάρουμε
δεν το εχω υποψιν....ξερεις μερες και ωρες που δουλευει;;;;;;;;Λαγνε πηγες να δεις το τραβελι στο έρως στον βαρδάρη ?
Δεν ασχολούμαι φιλε μου . Τους σιχάθηκα όλουςπες μου οτι είσαι και ασπρομαυρος! Να ξεροχυσω
Την προηγούμενη εβδομάδα την πέτυχα. Στις 2 συνήθως κλείνουν . Δεν ξέρω μέρες.δεν το εχω υποψιν....ξερεις μερες και ωρες που δουλευει;;;;;;;;
ρε μην τον βάζεις στον ίσιο δρόμο!Την προηγούμενη εβδομάδα την πέτυχα. Στις 2 συνήθως κλείνουν . Δεν ξέρω μέρες.
ρε μην τον βάζεις στον ίσιο δρόμο!
πριν μαζευτουμε κανω μια σταση να δωρε μην τον βάζεις στον ίσιο δρόμο!
Να πάει να μας πει και πως τον λένε γιατί δε ρώτησα. Να γράψει και κριτική βαρέθηκα να διαβαζω για την Έλεναρε μην τον βάζεις στον ίσιο δρόμο!