mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.852
- Πόντοι
- 10.326
με κανέναν !μπουχεεεεεεεεεεεεεεε...με ποιον αρειανο θα εκανες παρτουζα;;;;;;;;;;;;; και ποια γκομενα θα πηδουσατε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;![]()
![]()
![]()
με κανέναν !μπουχεεεεεεεεεεεεεεε...με ποιον αρειανο θα εκανες παρτουζα;;;;;;;;;;;;; και ποια γκομενα θα πηδουσατε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;![]()
![]()
![]()
δωρο αυταρχικο θα του κανεμπουχεεεεεεεεεεεεεεε...με ποιον αρειανο θα εκανες παρτουζα;;;;;;;;;;;;; και ποια γκομενα θα πηδουσατε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;![]()
![]()
![]()
θα φαει η μυγα σιδερο και το κουνουπι ατσαλιΛάγνε, ετοιμάσου!!!! Μπουχέ, κανόνισε, τευτέρι και στυλό!!!! Θα τα λιώσουμε όλα λέμε!!!!
Έτσι!!! Κάτι πήρε το αυτάκι μου για TS-14 ή κάνω λάθος;;; Για ενημέρωσε λίγο σε πμ...θα φαει η μυγα σιδερο και το κουνουπι ατσαλι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κάλα θα τα λιωσουμε!Λάγνε, ετοιμάσου!!!! Μπουχέ, κανόνισε, τευτέρι και στυλό!!!! Θα τα λιώσουμε όλα λέμε!!!!
μπουχεεεεεε...τον spiller ορεξατο τον βλεπωΚάλα θα τα λιωσουμε!Ποιο τευτερι ? Ποιο στύλο?
Τα ματια μου είναι το όπλο μου και οτι ξαναζω την Τσαρκα απο την αρχή στο γράψιμο της!![]()
βρε σε Λεώ ολους γκαβλωμενους τους είδαμπουχεεεεεε...τον spiller ορεξατο τον βλεπω![]()
![]()
![]()
πάντα!!!μπουχεεεεεε...τον spiller ορεξατο τον βλεπω![]()
![]()
![]()
χε χεΚάλα θα τα λιωσουμε!Ποιο τευτερι ? Ποιο στύλο?
Τα ματια μου είναι το όπλο μου και οτι ξαναζω την Τσαρκα απο την αρχή στο γράψιμο της!![]()
Ε! Ναι ρε φιλεμετα στην τερεζα θα την βγαλουμε;;;;;;;;;;;;;;![]()
![]()
![]()
Εννοείται!μετα στην τερεζα θα την βγαλουμε;;;;;;;;;;;;;;![]()
![]()
![]()
πιασε μια πανσετα με πατατες κετσαπ μουσταρδα...χωρις κρεμυδι...θα γαμησουμε μετα...Ε! Ναι ρε φιλε![]()
![]()
Πρωτον, κ.εφοριακε για χαλαρωστε λιγο...το καλο λιωσιμο θα το κανουμε οταν παμε αθηνα! ;)Λάγνε, ετοιμάσου!!!! Μπουχέ, κανόνισε, τευτέρι και στυλό!!!! Θα τα λιώσουμε όλα λέμε!!!!
Χαχαχαχα, θα κατέβεις Αθήνα άτιμε νέε;;; Περιμένω ανταπόκριση!!!Πρωτον, κ.εφοριακε για χαλαρωστε λιγο...το καλο λιωσιμο θα το κανουμε οταν παμε αθηνα! ;)
Δευτερον, Ο μπουχος δεν χρειαζεται τευτερια, τα θυμαται ολα απ' εξω γιατι ειναι μνημονιακος αχαχα![]()
Γιατρε, εκει ειναι σελφ σερβις αφου!πιασε μια πανσετα με πατατες κετσαπ μουσταρδα...χωρις κρεμυδι...θα γαμησουμε μετα...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Χαχαχα οχι μονος ρεΧαχαχαχα, θα κατέβεις Αθήνα άτιμε νέε;;; Περιμένω ανταπόκριση!!!