mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.716
- Πόντοι
- 10.326
με κανέναν !μπουχεεεεεεεεεεεεεεε...με ποιον αρειανο θα εκανες παρτουζα;;;;;;;;;;;;; και ποια γκομενα θα πηδουσατε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
με κανέναν !μπουχεεεεεεεεεεεεεεε...με ποιον αρειανο θα εκανες παρτουζα;;;;;;;;;;;;; και ποια γκομενα θα πηδουσατε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
με κανέναν !
δωρο αυταρχικο θα του κανεμπουχεεεεεεεεεεεεεεε...με ποιον αρειανο θα εκανες παρτουζα;;;;;;;;;;;;; και ποια γκομενα θα πηδουσατε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
δωρο αυταρχικο θα του κανε
θα φαει η μυγα σιδερο και το κουνουπι ατσαλιΛάγνε, ετοιμάσου!!!! Μπουχέ, κανόνισε, τευτέρι και στυλό!!!! Θα τα λιώσουμε όλα λέμε!!!!
Έτσι!!! Κάτι πήρε το αυτάκι μου για TS-14 ή κάνω λάθος;;; Για ενημέρωσε λίγο σε πμ...θα φαει η μυγα σιδερο και το κουνουπι ατσαλι
Κάλα θα τα λιωσουμε! Ποιο τευτερι ? Ποιο στύλο?Λάγνε, ετοιμάσου!!!! Μπουχέ, κανόνισε, τευτέρι και στυλό!!!! Θα τα λιώσουμε όλα λέμε!!!!
μπουχεεεεεε...τον spiller ορεξατο τον βλεπωΚάλα θα τα λιωσουμε! Ποιο τευτερι ? Ποιο στύλο?
Τα ματια μου είναι το όπλο μου και οτι ξαναζω την Τσαρκα απο την αρχή στο γράψιμο της!
βρε σε Λεώ ολους γκαβλωμενους τους είδαμπουχεεεεεε...τον spiller ορεξατο τον βλεπω
πάντα!!!μπουχεεεεεε...τον spiller ορεξατο τον βλεπω
χε χεΚάλα θα τα λιωσουμε! Ποιο τευτερι ? Ποιο στύλο?
Τα ματια μου είναι το όπλο μου και οτι ξαναζω την Τσαρκα απο την αρχή στο γράψιμο της!
Ε! Ναι ρε φιλεμετα στην τερεζα θα την βγαλουμε;;;;;;;;;;;;;;
Εννοείται!μετα στην τερεζα θα την βγαλουμε;;;;;;;;;;;;;;
πιασε μια πανσετα με πατατες κετσαπ μουσταρδα...χωρις κρεμυδι...θα γαμησουμε μετα...Ε! Ναι ρε φιλε
Πρωτον, κ.εφοριακε για χαλαρωστε λιγο...το καλο λιωσιμο θα το κανουμε οταν παμε αθηνα! ;)Λάγνε, ετοιμάσου!!!! Μπουχέ, κανόνισε, τευτέρι και στυλό!!!! Θα τα λιώσουμε όλα λέμε!!!!
Χαχαχαχα, θα κατέβεις Αθήνα άτιμε νέε;;; Περιμένω ανταπόκριση!!!Πρωτον, κ.εφοριακε για χαλαρωστε λιγο...το καλο λιωσιμο θα το κανουμε οταν παμε αθηνα! ;)
Δευτερον, Ο μπουχος δεν χρειαζεται τευτερια, τα θυμαται ολα απ' εξω γιατι ειναι μνημονιακος αχαχα
Γιατρε, εκει ειναι σελφ σερβις αφου!πιασε μια πανσετα με πατατες κετσαπ μουσταρδα...χωρις κρεμυδι...θα γαμησουμε μετα...
Χαχαχα οχι μονος ρε Οταν παρω την επομενη διοργανωση (θελω την ψηφο σου ;)) θα το ριξω στο τραπεζι να ουμεΧαχαχαχα, θα κατέβεις Αθήνα άτιμε νέε;;; Περιμένω ανταπόκριση!!!