travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
καλημερα-καλησπερα...
Ωραία ψηφοφορία δημοκρατική! Όχι σαν αυτό που εγίνε στην Πορνοκαντινα!ΝΕΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ! ειναι για την επομενη συναντηση. Εαν καποιος απο αυτους που εγραψα δεν θελει να μου το πει να τον βγαλω. Και μην ψηφιζεται τον εαυτο σας αλλα καποιον αλλο που θελετε.
Γιατι ρε και εκει δημοκρατικα τον εξελεξαμεΩραία ψηφοφορία δημοκρατική! Όχι σαν αυτό που εγίνε στην Πορνοκαντινα!
το μονο που δεν κάναμε ηταν να βάλουμε μια σακούλα μαυρη στα πρόσωπα μας και να λέμε ρουφιανεν-καταδοτεν!Γιατι ρε και εκει δημοκρατικα τον εξελεξαμε
Κανονιστε Μπακαγιοκοι να χάσω στο ευκολακι! Γκαβλωστε με για τα Επομενα Γούστα!Ε δεν ειναι και πολυ ρε μαλεα
Αν εχεις να προτεινεις κατι εναλλακτικο για την επομενη συναντηση ωστε να ενισχυσης την θεση σου καντο τωρα. Κανε προεκλογικο αγωνα με λιγα λογια.
εγω παντως θα ψηφισω φανερα...ο μπουχος με καλεσε την πρωτη φορα μπουχο θα ψηφισω...αν δεν κατεβει στις επομενες εκλογες βλεπουμε
να βαλω κανα κλωνο να ψηφισει;;;;;;;;;;
Δεν θα σταματάω να Χυνω με την Πρωτιά!
θα μαστε 15-1για να δουμε ...θα μπορεσουμε να κατεβασουμε 11αδα;;;;;;;;; μπουχε πως το βλεπεις;;;;εχεις ενημερωση;;;;;
θα μαστε 15-1
δεν θα ερθω με κουστουμι...καζουαλ ντυμενος θα ειμαι... εσυ;ελα σαν τον προεδροΛαγνε λες να έρθω με σκαρπινι και φορμά σαν τον Πρόεδρα στον τελικο?