Επισκέπτης
Καλα τυπε,οικογενειακα περναμε την κυριακη του πασχα.καλησπερα...προσπαθω να χωνεψω το κατσικι...που εφαγα...τι κανεις;;;;;;;;;;
Καλα τυπε,οικογενειακα περναμε την κυριακη του πασχα.καλησπερα...προσπαθω να χωνεψω το κατσικι...που εφαγα...τι κανεις;;;;;;;;;;
Σα να θυμαμαι οτι γιορταζει ενας απ την παρεα, αλλα δεν ειμαι σιγουρος Εγω του ευχομαι παντως, χρονια πολλα για την ονομαστικη σου εορτη.
Eαν εισαι εσυ... φερε γλυκα στην επομενη συναντηση, εγω με ενα προφιτερολ ειμαι ενταξει
Eαν εισαι εσυ... φερε γλυκα στην επομενη συναντηση, εγω με ενα προφιτερολ ειμαι ενταξει
το TS 14 δεν προσφέρει γλυκό απο τι ξέρωΜετα την τσαρκα θα παμε για γλυκο για να μη μας πεσει βαρυ
πολυχρονος με υγεια και τυχη...με πολλα και ποιοτικα γαμησια...
με ενα τηλεφωνο στην κριστυ λυνεται το προβληματο TS 14 δεν προσφέρει γλυκό απο τι ξέρω
Χριστός Ανέστη Μπακαγιοκοι!!
πολυχρονος με υγεια και τυχη...με πολλα και ποιοτικα γαμησια...
κοβεις τις καταθεσεις οταν κανεις μπουρδελοτσαρκες περικοπες φιλαρακι...μερκελ και σοιμπλε εχουμεΑυτα ειναι ρε παιδια...Μεχρι τωρα που βρισκομαι στην επαρχια ειμαι ηδη καλεσμενος σε δυο γαμους και στην σουβλα που θα κανει μια παρεα την πρωτομαγια. Αθανατη επαρχια ρε λεφτα υπαρχουν!
Ενταξει εννοειται στον εναν γαμο δεν παω που ειναι σαββατο 25 και απλα με καλεσαν δεν εχω ιδιαιτερες σχεσεις με αυτους. Στον αλλο ομως που ειναι φιλος απ τα παιδικα χρονια,αυτος παντρευεται την επομενη 26 και θα πρεπει να παω και την πιο προηγουμενη στο γλεντι με δωρο. :- εμενα δεν με σκεφτονται καθολου, που να βρεις λεφτα να πας δυο μερες επαρχια και να παρεις και δωρο και τελος παντον οτι αλλα λεφτα θα ξοδεψεις εκει. Αυτοι νομιζουν οτι επιδεις εχουν λεφτα για χαρες και πανηγυρια ετσι ειμαστε ολοι Εδω δεν υπαρχει σαλιο λεμε!
Εδώ στην πόλη που ζούμε υπαρχουν οι Συναντήσεις για Υπερ-Τσαρκες!!!!Αυτα ειναι ρε παιδια...Μεχρι τωρα που βρισκομαι στην επαρχια ειμαι ηδη καλεσμενος σε δυο γαμους και στην σουβλα που θα κανει μια παρεα την πρωτομαγια. Αθανατη επαρχια ρε λεφτα υπαρχουν!
Ενταξει εννοειται στον εναν γαμο δεν παω που ειναι σαββατο 25 και απλα με καλεσαν δεν εχω ιδιαιτερες σχεσεις με αυτους. Στον αλλο ομως που ειναι φιλος απ τα παιδικα χρονια,αυτος παντρευεται την επομενη 26 και θα πρεπει να παω και την πιο προηγουμενη στο γλεντι με δωρο. :- εμενα δεν με σκεφτονται καθολου, που να βρεις λεφτα να πας δυο μερες επαρχια και να παρεις και δωρο και τελος παντον οτι αλλα λεφτα θα ξοδεψεις εκει. Αυτοι νομιζουν οτι επιδεις εχουν λεφτα για χαρες και πανηγυρια ετσι ειμαστε ολοι Εδω δεν υπαρχει σαλιο λεμε!
μπουχε να παρω την κριστυ να κανονισουμε για γλυκα;;;;;;;;;;;;Εδώ στην πόλη που ζούμε υπαρχουν οι Συναντήσεις για Υπερ-Τσαρκες!!!!
όχιμπουχε να παρω την κριστυ να κανονισουμε για γλυκα;;;;;;;;;;;;
καλα :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S
Μαλέα βρες ρευστό! Η Βερόνικα σε περιμένει!καλα :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S
θα εχω ρευστο...ομως για αλλου προοριζεται....οχι για βερονικα ;) ;) ;)Μαλέα βρες ρευστό! Η Βερόνικα σε περιμένει!
οπας κάτι δεν ξέρωθα εχω ρευστο...ομως για αλλου προοριζεται....οχι για βερονικα ;) ;) ;)
θα γαμησουμε φιλαρακι.....αλλα μαλλον οχι σε μπουρδελοοπας κάτι δεν ξέρω