Νέα

Συνάντηση μελών Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 89K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειστε υπερ η κατα των προγραμματων χωρις προφυλαξη

• ΥΠΕΡ

Ψήφοι: 56 32,9%
  • ΚΑΤΑ

Ψήφοι: 114 67,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    170

Επισκέπτης
Σα να θυμαμαι οτι γιορταζει ενας απ την παρεα, αλλα δεν ειμαι σιγουρος :grin: Εγω του ευχομαι παντως, χρονια πολλα για την ονομαστικη σου εορτη.

Επισκέπτης
Αυτα ειναι ρε παιδια...Μεχρι τωρα που βρισκομαι στην επαρχια ειμαι ηδη καλεσμενος σε δυο γαμους και στην σουβλα που θα κανει μια παρεα την πρωτομαγια. Αθανατη επαρχια ρε  :rockon: λεφτα υπαρχουν!  :grin:

Ενταξει εννοειται στον εναν γαμο δεν παω που ειναι σαββατο 25 και απλα με καλεσαν δεν εχω ιδιαιτερες σχεσεις με αυτους. Στον αλλο ομως που ειναι φιλος απ τα παιδικα χρονια,αυτος παντρευεται την επομενη 26 και θα πρεπει να παω και την πιο προηγουμενη στο γλεντι με δωρο.  :- εμενα δεν με σκεφτονται καθολου, που να βρεις λεφτα να πας δυο μερες επαρχια και να παρεις και δωρο και τελος παντον οτι αλλα λεφτα θα ξοδεψεις εκει. Αυτοι νομιζουν οτι επιδεις εχουν λεφτα για χαρες και πανηγυρια ετσι ειμαστε ολοι  :grin: Εδω δεν υπαρχει σαλιο λεμε!  :cheesy:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Αυτα ειναι ρε παιδια...Μεχρι τωρα που βρισκομαι στην επαρχια ειμαι ηδη καλεσμενος σε δυο γαμους και στην σουβλα που θα κανει μια παρεα την πρωτομαγια. Αθανατη επαρχια ρε  :rockon: λεφτα υπαρχουν!  :grin:

Ενταξει εννοειται στον εναν γαμο δεν παω που ειναι σαββατο 25 και απλα με καλεσαν δεν εχω ιδιαιτερες σχεσεις με αυτους. Στον αλλο ομως που ειναι φιλος απ τα παιδικα χρονια,αυτος παντρευεται την επομενη 26 και θα πρεπει να παω και την πιο προηγουμενη στο γλεντι με δωρο.  :- εμενα δεν με σκεφτονται καθολου, που να βρεις λεφτα να πας δυο μερες επαρχια και να παρεις και δωρο και τελος παντον οτι αλλα λεφτα θα ξοδεψεις εκει. Αυτοι νομιζουν οτι επιδεις εχουν λεφτα για χαρες και πανηγυρια ετσι ειμαστε ολοι  :grin: Εδω δεν υπαρχει σαλιο λεμε!  :cheesy:
κοβεις τις καταθεσεις  οταν κανεις μπουρδελοτσαρκες :grin: :grin: περικοπες φιλαρακι...μερκελ και σοιμπλε εχουμε :headbang: :headbang: :headbang:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.716
Πόντοι
10.326

Εδώ στην πόλη που ζούμε υπαρχουν οι Συναντήσεις για Υπερ-Τσαρκες!!!! :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom