mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.716
- Πόντοι
- 10.326
καλωσηρθες ρε αλανι πάντως! Στην πορνοπαρεα των Μπακαγιοκων!Πρώτα Και μετά
καλωσηρθες ρε αλανι πάντως! Στην πορνοπαρεα των Μπακαγιοκων!Πρώτα Και μετά
εγω φιλαρακι φαγωμενος και πιωμενος δυσκολα γαμαω...κανε καλα εσυ...εγω μετα απλα συνοδευωΠρώτα Και μετά
Καλώς σας βρήκακαλωσηρθες ρε αλανι πάντως! Στην πορνοπαρεα των Μπακαγιοκων!
Εσύ θα το κάνεις ανάποδα Μετά Και μετά βόλταεγω φιλαρακι φαγωμενος και πιωμενος δυσκολα γαμαω...κανε καλα εσυ...εγω μετα απλα συνοδευω
και μεταΕσύ θα το κάνεις ανάποδα Μετά Και μετά βόλτα
Φίλε θα κάνουμε κίνημαΑυτό εδώ ξεκίνησε απο 3 ατομα! Και δεν θα έχει σταματημό. Καθέ φορά όλο και πιο γκαβλωμενοι για τα επομενα! Για την Τσαρκα που μας ενώνει και θέλουμε να την Κάνουμε Παρέα!
δεν βλεπω συμετοχες και στεναχωριεμαι :S :S :S :S :S :S ολοκληρη σαλονικα ολοκληρη μακεδονια...μπουρδελιαριδες δεν υπαρχουν;;;;;;;;;;;;;Αυτό εδώ ξεκίνησε απο 3 ατομα! Και δεν θα έχει σταματημό. Καθέ φορά όλο και πιο γκαβλωμενοι για τα επομενα! Για την Τσαρκα που μας ενώνει και θέλουμε να την Κάνουμε Παρέα!
Μετά τα γούστα έχει ύπνοκαι μετα
εννοειται....Μετά τα γούστα έχει ύπνο
τι υπνο ! Ταξίδι έχει!Μετά τα γούστα έχει ύπνο
ταξιδι στο ονειρο;;;;;;;;;;;;;;;;; ;) ;) ;) ;)τι υπνο ! Ταξίδι έχει!
Άμα πάμε και ταξίδι άστοτι υπνο ! Ταξίδι έχει!
ΑΣΕ ρε τα γυρνας ολά μέχρι να πάρεις το λεωφορειακι!ταξιδι στο ονειρο;;;;;;;;;;;;;;;;; ;) ;) ;) ;)
ειπαμε κακο σκυλι ψοφο δεν εχει...για μενα μην αγχωνεσαι...ΑΣΕ ρε τα γυρνας ολά μέχρι να πάρεις το λεωφορειακι!
Το Ποτε θα γίνει ? Πριν η μετά το ταξίδι ?ΑΣΕ ρε τα γυρνας ολά μέχρι να πάρεις το λεωφορειακι!
Καλή ξεκούραση.....καλο βραδυ σε ολους......
τι υπνο ! Ταξίδι έχει!