mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.716
- Πόντοι
- 10.326
αφού έχει ταξίδι ο Μπακαγιοκος! Αλλά ΕΣΥ μλκ μου μάρτυρας δίχως ξύλο τόσο Μαλέας είσαι!Μπουξο φρονημα,εμαθες και το ταξιδι ?
αφού έχει ταξίδι ο Μπακαγιοκος! Αλλά ΕΣΥ μλκ μου μάρτυρας δίχως ξύλο τόσο Μαλέας είσαι!Μπουξο φρονημα,εμαθες και το ταξιδι ?
να κερασω κι εγώ εναν
σιγά ρε κουβαρντα! Ναουμεόποιος στείλει πρώτος pm του κερνάω ενα γαμήσι Φυλής !!!
όποιος στείλει πρώτος pm του κερνάω ενα γαμήσι Φυλής !!!
το Κάκο είναι οτι πολλά υπολειτουργούνε λόγω αλλαγής! Ξέχασα να στο πω!εισαι τρελος;ειδαμε και παθαμε να κανουμε μια βολτα χωρις να μας βαραει η μπορα και το αγιαζι ...χαχαχαχα θελω να προλαβω και τις 2 βαρδιες ρε...εχει 2πλη βολτιτσα φιλος!!!
Eγω θα ερθω στην δευτερη τσαρκα, σιγα μην κατσω να γυριζω μες στην ζεστη ολα τα ντελα και μετα στην αλλη να βαρεθω γρηγορα. Θα σας περιμενω στην καντινα να τελειωσετετο Κάκο είναι οτι πολλά υπολειτουργούνε λόγω αλλαγής! Ξέχασα να στο πω!
Έχει δίκιο ο Τζαμαϊκανός!
καλα ρε συ....εγω 40 χρονων γομαρι θα ερθω στις 2 τσαρκες και εσυ γκρινιαζεις;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Eγω θα ερθω στην δευτερη τσαρκα, σιγα μην κατσω να γυριζω μες στην ζεστη ολα τα ντελα και μετα στην αλλη να βαρεθω γρηγορα. Θα σας περιμενω στην καντινα να τελειωσετε
Ρε τυπε κι εσυ 40 χρονων και καθεσαι και κανεις τσαρκες αμα θες να περπατισεις πανε παραλιακη που ειναι και γεματο μουνιακαλα ρε συ....εγω 40 χρονων γομαρι θα ερθω στις 2 τσαρκες και εσυ γκρινιαζεις;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Αλλο αν εχεις στανταρακι και πας πριν την συναντηση και καταθεσεις. Μιλαω στην περιπτωση που δεις καποια στην τσαρκα που σ'αρεσει και θελεις να περασεις. ;)παντε γαμηστε απο πριν οσοι θελετε δωστε ραντεβου στην καντινα να πιειτε καμια ρετσινα και μετα συνεζιζεται την τσαρκα χαβαλε φαση