κρατα την για λιγο και βρες μια δευτερη, σαν κλασσικος ελληνας
να λεει ελληνιδα για ελληνα κατι τετοιο δεν ξερω αν ειναι περισσοτερο εξοργιστικο απ' ότι αστειο, ή το αντιθετο...
κρατα την για λιγο και βρες μια δευτερη, σαν κλασσικος ελληνας
απλα ρεαλιστικονα λεει ελληνιδα για ελληνα κατι τετοιο δεν ξερω αν ειναι περισσοτερο εξοργιστικο απ' ότι αστειο, ή το αντιθετο...
αγανακτισμενες-χτυπημενες απο τη μοιρα ελληνιδες
μη φας και εσυ...
γεμισαμε αγανακτισμενες-χτυπημενες απο τη μοιρα ελληνιδες
vs μιζερων γκρινιαριδων που λενε συνεχως για ελλεεινιδες!
ειδε καμια να πω δεν μου καθονται, η να το παιξω κλαψομουνης και να τις βρισω? βγηκατε σαν τα σαλιγκαρακια μετα την βροχη να μου την πεσετε
Μα αυτη αναφερθηκε πρωτη στους ελληνες με αυτο το υφακι... και εσυ εσπευσες να υπερασπιστεις την τιμη της οταν της απαντησα
edit: κανεναν δεν εχω κατηγορησει προς το παρον...
Μα αυτη αναφερθηκε πρωτη στους ελληνες με αυτο το υφακι... και εσυ εσπευσες να υπερασπιστεις την τιμη της οταν της απαντησα
εγω υπερασπιστηκα και την σεξουλα και την δρομα
ουστ ρε!!
KAΡΓΙΟΛΕΣ ΜΠΑΖΟΚΟΥΦΑΛΕΣ ΕΛΛΕΗΝΙΔΕΣ
δεν είναι είναι έκφραση συναισθημάτων....
KAΡΓΙΟΛΕΣ ΜΠΑΖΟΚΟΥΦΑΛΕΣ ΕΛΛΕΗΝΙΔΕΣ
Ελληνίδα μπριζόλα, γύρνα στη μαμάκα σου, να σου βρει γαμπρό με χωρίστρα στο πλάι. Δεν γυρνάμε ούτε να σε κοιτάξουμε, ζώο.
παντα οι κοπελες ειναι ευκολο να κανουν τετοιες δηλωσεις.
ετσι κι αλλιως οποτε τους καβλωσει τσιμπανε κι εναν μαλακα. ευκολα.
παιδια μη μενετε μονοι. ειναι το χειροτερο πραγμα.
<<μεγαλες αληθειες λεγονται και αποψε>>....κατσε φιλος εχεις λαθος εδω, και θα σου μιλησω καθαρα απο προσωπικη εμπειρια:
ημουν 2 χρονια μονη μου κολλημενη σε μια σχεση νεκρη, προσπαθησα για κατι αλλο αλλα το ενα μου βρωμαγε και το αλλο μου ξινιζε, τωρα εχω μια σχεση απλα για να την εχω, δεν εχω το θαρρος να ειμαι παλι μονη μου