Νέα

Συναισθήματα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα takaros 7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 112
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
16
το χειροτερο ειναι να εισαι σε μια σχεση απο συνηθεια, ή επειδη φοβασαι να μεινεις μονος

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
τον γουσταρεις πολυ η λιγο

ειναι δυσκολο να βρεις καλυτερο απο αυτο που ηδη εχεις.

παντα χειροτερο βρισκεις.
με τιποτα δεν ισχυει αυτο που λες.παντα ερχεται κατι καλυτερο,αρκει να εισαι προσεκτικος στην επιλογη σου.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
με τιποτα δεν ισχυει αυτο που λες.παντα ερχεται κατι καλυτερο,αρκει να εισαι προσεκτικος στην επιλογη σου.
κι αν οταν ερθει το καλυτερο εσυ εισαι κολλημενος στο πριν? :rolleyes:

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
για αυτο βρισκεις καλυτερο νεαρη μου,για να μην μενεις κολημενος/κολημενη στο πριν.αλλα χρειαζεται και να μεινεις λιγο μονος/μονη πιστευω.μου την δινουν οι ανθρωποι που χωριζουν και την επομενη ωρα τα φτιαχνουν με αλλη. :headbang:

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16
γεια σας, ειμαι με την κοπελα μου ενα χρονο μαζι....και απο τοτε που ηρθα απο την αρτα για διακοπες χριστουγεννων[ειμαι φοιτιτης εκει] νιοθω κατι φασεις οτι δν την θελω και οτι την βαρεθηκα....δν θελω να την χασω γιατι την αγαπω και εχουμε περασει πολλα μαζι...σας παρακαλω βοηθηστεμε....
ρε τύπε χαλάρωσε
άμα ήταν να χωρίζουμε οποτε για 2 βδομάδες δεν έχουμε και πολύ όρεξη τη γκόμενα μας

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
το χειροτερο ειναι να εισαι σε μια σχεση απο συνηθεια, ή επειδη φοβασαι να μεινεις μονος

παντα οι κοπελες ειναι ευκολο να κανουν τετοιες δηλωσεις.

ετσι κι αλλιως οποτε τους καβλωσει τσιμπανε κι εναν μαλακα. ευκολα.

παιδια μη μενετε μονοι. ειναι το χειροτερο πραγμα.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
για αυτο βρισκεις καλυτερο νεαρη μου,για να μην μενεις κολημενος/κολημενη στο πριν.αλλα χρειαζεται και να μεινεις λιγο μονος/μονη πιστευω.μου την δινουν οι ανθρωποι που χωριζουν και την επομενη ωρα τα φτιαχνουν με αλλη. :headbang:
σωστος! :rockon:

Επισκέπτης

τοτε δε θα το μαθεις ποτε...αν ηταν δλδ καλυτερος ή οχι..
αμα δεν ξεπερασεις τελειως τον προηγουμενο και βρεις στο ενδιαμεσο καποιον αλλον, τοτε παντα θα κοιτας στο παρελθον και ουτε εσυ θα εισαι ευτυχισμενος ουτε ο αλλος..

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
τοτε δε θα το μαθεις ποτε...αν ηταν δλδ καλυτερος ή οχι..
αμα δεν ξεπερασεις τελειως τον προηγουμενο και βρεις στο ενδιαμεσο καποιον αλλον, τοτε παντα θα κοιτας στο παρελθον και ουτε εσυ θα εισαι ευτυχισμενος ουτε ο αλλος..
εσυ πρεπει να διδασκεις σε πανεπιστημιο. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Ανοιγει το θεμα ο τυπος και ενω του γραφουμε διαφορα για να τον βοηθησουμε και του ζητω να γινει πιο συγκεκριμενος...απαντηση δεν παιρνουμε..που σημαινει δυο πραγματα..α)τον καλυψαμε και β)το ανοιξε για πλακα το θρεντ.

OP
OP
T

takaros 7

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
οταν ειμαστε μαζι μετα απο ενα σημειο και μετα με πιανει ανχος και νιοθω περιεργα μαζι της σαν να την εχω βαρεθει...αλλα δεν θελω να την χασω

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
οταν ειμαστε μαζι μετα απο ενα σημειο και μετα με πιανει ανχος και νιοθω περιεργα μαζι της σαν να την εχω βαρεθει...αλλα δεν θελω να την χασω
πιστευω οτι το προβλημα σου ειναι οτι εισαι γαυρος.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
      Νατο αυτο ειναι φιλε.....σου βρηκα την λυση...να μην βγαινετε μονοι σας,αλλα να κανονιζεις κανενα αλλο φιλικο σας ζευγαρακι,να βγαινετε ολοι μαζι εξω......να δεις που θα ειναι διαφορετικα και θα σου αρεσει.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
γεια σας, ειμαι με την κοπελα μου ενα χρονο μαζι....και απο τοτε που ηρθα απο την αρτα για διακοπες χριστουγεννων[ειμαι φοιτιτης εκει] νιοθω κατι φασεις οτι δν την θελω και οτι την βαρεθηκα....δν θελω να την χασω γιατι την αγαπω και εχουμε περασει πολλα μαζι...σας παρακαλω βοηθηστεμε....
      Αληθεια σε ποια σχολη εισαι φοιτητης????????????????

OP
OP
T

takaros 7

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
τει λαικης και παραδοσιακης

xerw_gw?

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
κοιτα φιλε,πριν απο λιγους μηνες βρισκομουνα στην ιδια ακριβως φαση με εσενα.
δεν ημουν ερωτευμενος,αλλα την ειχα ετσι απο συνηθεια αφ ενος και αφ εταιρου φοβομουν να μην βρεθω μονος μου και ποιος βρισκει αλλη(καθως ημουν τυπος με χαμηλη αυτοπεποιθηση).
πηρα ομως την αποφαση και της ειπα φινιτο.
φυσικα μου ελειπε, μεχρι να ανακαλυψω τις δυναμεις μου και να πω οχι πια αλλο πισω.
ξεπερασα τον εαυτο μου(ημουν αποφασισμενος,δεν ξερω αν θα μπορουσα να το ξανακανω) και την επεφτα συνεχεια σε κοπελες(να σημειωσω πως την επεφτα σε ξενη γλωσσα,οχι ελληνικα) και καποια στιγμη μετα απο 3,4 κοπελες, εκατσε.
τελικα δεν ηταν αγαπη,ηταν συνηθεια.
κοιτα να βρεις κατι που σου αξιζει.εχει πολλες εκει εξω,πολυ καλυτερες!

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
      Νατο αυτο ειναι φιλε.....σου βρηκα την λυση...να μην βγαινετε μονοι σας,αλλα να κανονιζεις κανενα αλλο φιλικο σας ζευγαρακι,να βγαινετε ολοι μαζι εξω......να δεις που θα ειναι διαφορετικα και θα σου αρεσει.

σχέση έχει το παιδί και είναι πιτσιρίκος!

δεν είναι 50άρης και 25 χρόνια παντρεμένος! :headbang: :headbang:

έλεος! :uglystupid:

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
3.466
Πόντοι
456
πιστευω οτι το προβλημα σου ειναι οτι εισαι γαυρος.

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Οπα γραψε λαθος. Μολις συνειδητοποιησα απο την εικονα σου οτι εισαι ΑΕΚ. Μα ΑΕΚ ρε τυπε; Αν ειναι δυνατον.

Αντε βρες καμια ομαδα που να υπαρχει :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
T

takaros 7

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
μαγκες πιστευω οτι οταν παω στην αρτα παλυ και ερθει και αυτη θα μου εχει περασει......θα το προσπαθησω και δεν θα το αφησω ετσι,δεν θα την χασω.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom