You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Συναισθήματα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα takaros 7
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 112
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
με τιποτα δεν ισχυει αυτο που λες.παντα ερχεται κατι καλυτερο,αρκει να εισαι προσεκτικος στην επιλογη σου.τον γουσταρεις πολυ η λιγο
ειναι δυσκολο να βρεις καλυτερο απο αυτο που ηδη εχεις.
παντα χειροτερο βρισκεις.
κι αν οταν ερθει το καλυτερο εσυ εισαι κολλημενος στο πριν?με τιποτα δεν ισχυει αυτο που λες.παντα ερχεται κατι καλυτερο,αρκει να εισαι προσεκτικος στην επιλογη σου.
για αυτο βρισκεις καλυτερο νεαρη μου,για να μην μενεις κολημενος/κολημενη στο πριν.αλλα χρειαζεται και να μεινεις λιγο μονος/μονη πιστευω.μου την δινουν οι ανθρωποι που χωριζουν και την επομενη ωρα τα φτιαχνουν με αλλη.κι αν οταν ερθει το καλυτερο εσυ εισαι κολλημενος στο πριν?
oxi_o_nwntas
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 11
- Πόντοι
- 16
ρε τύπε χαλάρωσεγεια σας, ειμαι με την κοπελα μου ενα χρονο μαζι....και απο τοτε που ηρθα απο την αρτα για διακοπες χριστουγεννων[ειμαι φοιτιτης εκει] νιοθω κατι φασεις οτι δν την θελω και οτι την βαρεθηκα....δν θελω να την χασω γιατι την αγαπω και εχουμε περασει πολλα μαζι...σας παρακαλω βοηθηστεμε....
άμα ήταν να χωρίζουμε οποτε για 2 βδομάδες δεν έχουμε και πολύ όρεξη τη γκόμενα μας
το χειροτερο ειναι να εισαι σε μια σχεση απο συνηθεια, ή επειδη φοβασαι να μεινεις μονος
παντα οι κοπελες ειναι ευκολο να κανουν τετοιες δηλωσεις.
ετσι κι αλλιως οποτε τους καβλωσει τσιμπανε κι εναν μαλακα. ευκολα.
παιδια μη μενετε μονοι. ειναι το χειροτερο πραγμα.
σωστος!για αυτο βρισκεις καλυτερο νεαρη μου,για να μην μενεις κολημενος/κολημενη στο πριν.αλλα χρειαζεται και να μεινεις λιγο μονος/μονη πιστευω.μου την δινουν οι ανθρωποι που χωριζουν και την επομενη ωρα τα φτιαχνουν με αλλη.
Επισκέπτης
κι αν οταν ερθει το καλυτερο εσυ εισαι κολλημενος στο πριν?
τοτε δε θα το μαθεις ποτε...αν ηταν δλδ καλυτερος ή οχι..
αμα δεν ξεπερασεις τελειως τον προηγουμενο και βρεις στο ενδιαμεσο καποιον αλλον, τοτε παντα θα κοιτας στο παρελθον και ουτε εσυ θα εισαι ευτυχισμενος ουτε ο αλλος..
εσυ πρεπει να διδασκεις σε πανεπιστημιο.τοτε δε θα το μαθεις ποτε...αν ηταν δλδ καλυτερος ή οχι..
αμα δεν ξεπερασεις τελειως τον προηγουμενο και βρεις στο ενδιαμεσο καποιον αλλον, τοτε παντα θα κοιτας στο παρελθον και ουτε εσυ θα εισαι ευτυχισμενος ουτε ο αλλος..
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Ανοιγει το θεμα ο τυπος και ενω του γραφουμε διαφορα για να τον βοηθησουμε και του ζητω να γινει πιο συγκεκριμενος...απαντηση δεν παιρνουμε..που σημαινει δυο πραγματα..α)τον καλυψαμε και β)το ανοιξε για πλακα το θρεντ.
οταν ειμαστε μαζι μετα απο ενα σημειο και μετα με πιανει ανχος και νιοθω περιεργα μαζι της σαν να την εχω βαρεθει...αλλα δεν θελω να την χασω
τι μου θυμισες...
πιστευω οτι το προβλημα σου ειναι οτι εισαι γαυρος.οταν ειμαστε μαζι μετα απο ενα σημειο και μετα με πιανει ανχος και νιοθω περιεργα μαζι της σαν να την εχω βαρεθει...αλλα δεν θελω να την χασω
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Νατο αυτο ειναι φιλε.....σου βρηκα την λυση...να μην βγαινετε μονοι σας,αλλα να κανονιζεις κανενα αλλο φιλικο σας ζευγαρακι,να βγαινετε ολοι μαζι εξω......να δεις που θα ειναι διαφορετικα και θα σου αρεσει.οταν ειμαστε μαζι μετα απο ενα σημειο και μετα με πιανει ανχος και νιοθω περιεργα μαζι της σαν να την εχω βαρεθει...αλλα δεν θελω να την χασω
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Αληθεια σε ποια σχολη εισαι φοιτητης????????????????γεια σας, ειμαι με την κοπελα μου ενα χρονο μαζι....και απο τοτε που ηρθα απο την αρτα για διακοπες χριστουγεννων[ειμαι φοιτιτης εκει] νιοθω κατι φασεις οτι δν την θελω και οτι την βαρεθηκα....δν θελω να την χασω γιατι την αγαπω και εχουμε περασει πολλα μαζι...σας παρακαλω βοηθηστεμε....
κοιτα φιλε,πριν απο λιγους μηνες βρισκομουνα στην ιδια ακριβως φαση με εσενα.
δεν ημουν ερωτευμενος,αλλα την ειχα ετσι απο συνηθεια αφ ενος και αφ εταιρου φοβομουν να μην βρεθω μονος μου και ποιος βρισκει αλλη(καθως ημουν τυπος με χαμηλη αυτοπεποιθηση).
πηρα ομως την αποφαση και της ειπα φινιτο.
φυσικα μου ελειπε, μεχρι να ανακαλυψω τις δυναμεις μου και να πω οχι πια αλλο πισω.
ξεπερασα τον εαυτο μου(ημουν αποφασισμενος,δεν ξερω αν θα μπορουσα να το ξανακανω) και την επεφτα συνεχεια σε κοπελες(να σημειωσω πως την επεφτα σε ξενη γλωσσα,οχι ελληνικα) και καποια στιγμη μετα απο 3,4 κοπελες, εκατσε.
τελικα δεν ηταν αγαπη,ηταν συνηθεια.
κοιτα να βρεις κατι που σου αξιζει.εχει πολλες εκει εξω,πολυ καλυτερες!
δεν ημουν ερωτευμενος,αλλα την ειχα ετσι απο συνηθεια αφ ενος και αφ εταιρου φοβομουν να μην βρεθω μονος μου και ποιος βρισκει αλλη(καθως ημουν τυπος με χαμηλη αυτοπεποιθηση).
πηρα ομως την αποφαση και της ειπα φινιτο.
φυσικα μου ελειπε, μεχρι να ανακαλυψω τις δυναμεις μου και να πω οχι πια αλλο πισω.
ξεπερασα τον εαυτο μου(ημουν αποφασισμενος,δεν ξερω αν θα μπορουσα να το ξανακανω) και την επεφτα συνεχεια σε κοπελες(να σημειωσω πως την επεφτα σε ξενη γλωσσα,οχι ελληνικα) και καποια στιγμη μετα απο 3,4 κοπελες, εκατσε.
τελικα δεν ηταν αγαπη,ηταν συνηθεια.
κοιτα να βρεις κατι που σου αξιζει.εχει πολλες εκει εξω,πολυ καλυτερες!
james070
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
Νατο αυτο ειναι φιλε.....σου βρηκα την λυση...να μην βγαινετε μονοι σας,αλλα να κανονιζεις κανενα αλλο φιλικο σας ζευγαρακι,να βγαινετε ολοι μαζι εξω......να δεις που θα ειναι διαφορετικα και θα σου αρεσει.
σχέση έχει το παιδί και είναι πιτσιρίκος!
δεν είναι 50άρης και 25 χρόνια παντρεμένος!
έλεος!
ΤΙΜΩΡΟΣ(1)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.466
- Πόντοι
- 456
πιστευω οτι το προβλημα σου ειναι οτι εισαι γαυρος.
Οπα γραψε λαθος. Μολις συνειδητοποιησα απο την εικονα σου οτι εισαι ΑΕΚ. Μα ΑΕΚ ρε τυπε; Αν ειναι δυνατον.
Αντε βρες καμια ομαδα που να υπαρχει
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 51
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 30