γεια σας, ειμαι με την κοπελα μου ενα χρονο μαζι....και απο τοτε που ηρθα απο την αρτα για διακοπες χριστουγεννων[ειμαι φοιτιτης εκει] νιοθω κατι φασεις οτι δν την θελω και οτι την βαρεθηκα....δν θελω να την χασω γιατι την αγαπω και εχουμε περασει πολλα μαζι...σας παρακαλω βοηθηστεμε....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Συναισθήματα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα takaros 7
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 112
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
Επισκέπτης
γεια σας, ειμαι με την κοπελα μου ενα χρονο μαζι....και απο τοτε που ηρθα στην αρτα νιοθω κατι φασεις οτι δν την θελω και οτι την βαρεθηκα....δν θελω να την χασω γιατι την αγαπω και εχουμε περασει πολλα μαζι...σας παρακαλω βοηθηστεμε....
χτιστην στο γεφυρι χυστη μου να ησυχασεις
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
θα αγαπησεις αλλη τυπε μην φοβασεγεια σας, ειμαι με την κοπελα μου ενα χρονο μαζι....και απο τοτε που ηρθα απο την αρτα για διακοπες χριστουγεννων[ειμαι φοιτιτης εκει] νιοθω κατι φασεις οτι δν την θελω και οτι την βαρεθηκα....δν θελω να την χασω γιατι την αγαπω και εχουμε περασει πολλα μαζι...σας παρακαλω βοηθηστεμε....
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1.290
γεια σας, ειμαι με την κοπελα μου ενα χρονο μαζι....και απο τοτε που ηρθα απο την αρτα για διακοπες χριστουγεννων[ειμαι φοιτιτης εκει] νιοθω κατι φασεις οτι δν την θελω και οτι την βαρεθηκα....δν θελω να την χασω γιατι την αγαπω και εχουμε περασει πολλα μαζι...σας παρακαλω βοηθηστεμε....
μαλλον δεν εισαι ερωτευμενος πια μαζι της!
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Πως να σε βοηθησουμε?????????????????????γεια σας, ειμαι με την κοπελα μου ενα χρονο μαζι....και απο τοτε που ηρθα απο την αρτα για διακοπες χριστουγεννων[ειμαι φοιτιτης εκει] νιοθω κατι φασεις οτι δν την θελω και οτι την βαρεθηκα....δν θελω να την χασω γιατι την αγαπω και εχουμε περασει πολλα μαζι...σας παρακαλω βοηθηστεμε....
oxi_o_nwntas
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 11
- Πόντοι
- 16
τα μελομακάρονα φταίνε τύπεγεια σας, ειμαι με την κοπελα μου ενα χρονο μαζι....και απο τοτε που ηρθα απο την αρτα για διακοπες χριστουγεννων[ειμαι φοιτιτης εκει] νιοθω κατι φασεις οτι δν την θελω και οτι την βαρεθηκα....δν θελω να την χασω γιατι την αγαπω και εχουμε περασει πολλα μαζι...σας παρακαλω βοηθηστεμε....
Επισκέπτης
κρατα την για λιγο και βρες μια δευτερη, σαν κλασσικος ελληνας
ναι ευτυχως που οι κλασσικες ελλεινιδες ειστε ξηγημενες και μπεσες
εσυ βρε μπουλη τι ξερεις για τις ελληνιδες μηπως ειχες και καμια ποτε;ναι ευτυχως που οι κλασσικες ελλεινιδες ειστε ξηγημενες και μπεσες
οταν την χασεις θα
καταλαβεις τι μαλακια εκανες που δεν την προσεχες οσο την ειχες.
μονο τοτε.
Επισκέπτης
αν τα νιωθεις ολα αυτα, τοτε πιθανοτατα την αγαπας αλλα επαψες να εισαι ερωτευμενος μαζι της..
ξεκαθαρισε μεσα σου τι νιωθεις, και μη μενεις μαζι της απο συνηθεια.. ουτε σε εσενα αξιζει αλλα ουτε και σε αυτην..
ξεκαθαρισε μεσα σου τι νιωθεις, και μη μενεις μαζι της απο συνηθεια.. ουτε σε εσενα αξιζει αλλα ουτε και σε αυτην..
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Για να μπορεσουμε να σε βοηθησουμε........... γινε πιο συγκεκριμενος... δεν σου σηκωνεται να την γαμησεις?????????????????? Την γαμας και δεν σου κανει αισθηση?????????????????????Σιγουρεψου.. αν την εχεις ξεσκισει απο τις παντες πρωτα και μετα.... αν ειναι κατι απο τα δυο τα παραπανω, ελα να σου πω τι θα κανεις.
Επισκέπτης
εσυ βρε μπουλη τι ξερεις για τις ελληνιδες μηπως ειχες και καμια ποτε;
σαν πολλα δεν κανεις πως ξερεις για τους αλλου ρε κακομοιρο τρολ?
γυρνα στην τρυπα σου ταπα
ταπασαν πολλα δεν κανεις πως ξερεις για τους αλλου ρε κακομοιρο τρολ?
γυρνα στην τρυπα σου ταπα
Deicidious
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 20
- Like
- 19
- Πόντοι
- 2.945
κρατα την για λιγο και βρες μια δευτερη, σαν κλασσικος ελληνας
Άδικο δεν έχεις. ΑΛΛΑ:
Αν ήταν ελληνίδα, θα της λέγαμε: κράτα τον για λίγο και βρες έναν τρίτο, σαν κλασική ελλεεινίδα
Επισκέπτης
οταν την χασεις θα
καταλαβεις τι μαλακια εκανες που δεν την προσεχες οσο την ειχες.
μονο τοτε.
δεν γινεται ομως να μεινεις σε μια σχεση απλα και μονο γτ μετα θα κακοπεσεις και πούυυ να τρεχουμε τωρα... πρεπει να γουσταρεις αυτον/η που εχεις διπλα σου.
agree.δεν γινεται ομως να μεινεις σε μια σχεση απλα και μονο γτ μετα θα κακοπεσεις και πούυυ να τρεχουμε τωρα... πρεπει να γουσταρεις αυτον/η που εχεις διπλα σου.
agree.
συμφωνεις κι εσυ?
για να δινουμε συμβουλες στους αλλους....
δεν γινεται ομως να μεινεις σε μια σχεση απλα και μονο γτ μετα θα κακοπεσεις και πούυυ να τρεχουμε τωρα... πρεπει να γουσταρεις αυτον/η που εχεις διπλα σου.
τον γουσταρεις πολυ η λιγο
ειναι δυσκολο να βρεις καλυτερο απο αυτο που ηδη εχεις.
παντα χειροτερο βρισκεις.
συμφωνεις κι εσυ?
για να δινουμε συμβουλες στους αλλους....
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 51
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις