Νέα

Συναισθήματα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα takaros 7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 112
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

takaros 7

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
γεια σας, ειμαι με την κοπελα μου ενα χρονο μαζι....και απο τοτε που ηρθα απο την αρτα για διακοπες χριστουγεννων[ειμαι φοιτιτης εκει] νιοθω κατι φασεις οτι δν την θελω και οτι την βαρεθηκα....δν θελω να την χασω γιατι την αγαπω και εχουμε περασει πολλα μαζι...σας παρακαλω βοηθηστεμε....

Επισκέπτης
γεια σας, ειμαι με την κοπελα μου ενα χρονο μαζι....και απο τοτε που ηρθα στην αρτα νιοθω κατι φασεις οτι δν την θελω και οτι την βαρεθηκα....δν θελω να την χασω γιατι την αγαπω και εχουμε περασει πολλα μαζι...σας παρακαλω βοηθηστεμε....

χτιστην στο γεφυρι χυστη μου να ησυχασεις

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
γεια σας, ειμαι με την κοπελα μου ενα χρονο μαζι....και απο τοτε που ηρθα απο την αρτα για διακοπες χριστουγεννων[ειμαι φοιτιτης εκει] νιοθω κατι φασεις οτι δν την θελω και οτι την βαρεθηκα....δν θελω να την χασω γιατι την αγαπω και εχουμε περασει πολλα μαζι...σας παρακαλω βοηθηστεμε....
θα αγαπησεις αλλη τυπε μην φοβασε :2funny:

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290

μαλλον δεν εισαι ερωτευμενος πια μαζι της!

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
  Πως να σε βοηθησουμε?????????????????????

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
16
κρατα την για λιγο και βρες μια δευτερη, σαν κλασσικος ελληνας

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16
τα μελομακάρονα φταίνε τύπε

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66

οταν την χασεις θα

καταλαβεις τι μαλακια εκανες που δεν την προσεχες οσο την ειχες.

μονο τοτε.

Επισκέπτης
αν τα νιωθεις ολα αυτα, τοτε πιθανοτατα την αγαπας αλλα επαψες να εισαι ερωτευμενος μαζι της..
ξεκαθαρισε μεσα σου τι νιωθεις, και μη μενεις μαζι της απο συνηθεια.. ουτε σε εσενα αξιζει αλλα ουτε και σε αυτην..

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Για να μπορεσουμε να σε βοηθησουμε........... γινε πιο συγκεκριμενος... δεν σου σηκωνεται να την γαμησεις?????????????????? Την γαμας και δεν σου κανει αισθηση?????????????????????Σιγουρεψου.. αν την εχεις ξεσκισει απο τις παντες πρωτα και μετα.... αν ειναι κατι απο τα δυο τα παραπανω, ελα να σου πω τι θα κανεις.

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
19
Πόντοι
2.945
κρατα την για λιγο και βρες μια δευτερη, σαν κλασσικος ελληνας

Άδικο δεν έχεις. ΑΛΛΑ:
Αν ήταν ελληνίδα, θα της λέγαμε: κράτα τον για λίγο και βρες έναν τρίτο, σαν κλασική ελλεεινίδα

Επισκέπτης
οταν την χασεις θα

καταλαβεις τι μαλακια εκανες που δεν την προσεχες οσο την ειχες.

μονο τοτε.

δεν γινεται ομως να μεινεις σε μια σχεση απλα και μονο γτ μετα θα κακοπεσεις και πούυυ να τρεχουμε τωρα... πρεπει να γουσταρεις αυτον/η που εχεις διπλα σου.

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
δεν γινεται ομως να μεινεις σε μια σχεση απλα και μονο γτ μετα θα κακοπεσεις και πούυυ να τρεχουμε τωρα... πρεπει να γουσταρεις αυτον/η που εχεις διπλα σου.

τον γουσταρεις πολυ η λιγο

ειναι δυσκολο να βρεις καλυτερο απο αυτο που ηδη εχεις.

παντα χειροτερο βρισκεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom