Νέα

Συναγερμός! Οι Τούρκοι κατέβασαν Ελληνική σημαία απο βραχονησίδα.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tourne
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 669
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
πηγα ειρηνοδικειο το κερδισα 2 φορες μετα απο 5 αναβολες με πλειστηριασμους απεργειες κτλ........περσι το νοεμβρη αφου τελεσιδικεσε (sic)η αποφαση πηγε εφετειο...στο δικηγορο εδωσα σκαρτα 2000 και το πρωτοδικειο εκδικασε να παρω πισω 1500.
+++ 2 τοπογραφικα +1 συμβολαιογραφικη πραξη πανε αυτα..........+ η νεα αγωγη και ο διαιτητης που ορισε η δικαστινα.
πισω δε παιρνω τπτ και ουτε προκειται
Μπερδεμενα τα λες τύπε, αρχικα λες οτι ηταν δικη ειρηνοδικειου και μετα λες "το πρωτοδικειο μου εβγαλε 1.500 ευρώ".

Δευτερον, απο ό,τι λες, αντικειμενο ειναι ενα χωραφι, αρα τι λεφτα σου εβγαλε το δικαστηριο? Τα δικαστικα εξοδα εννοεις? Ειρηνοδικειο εβγαλε εξοδα 1.500 ευρω? Αποκλειεται.

Ποια ειναι η αξια του χωραφιου? Αν αξιζει 1000 ευρω και εδωσες 2000 στον δικηγορο, δεν καταλαβαινω γιατι το εκανες.

Δεν οριζει διαιτητη η δικαστινα, οριζει πραγματογνωμονα.
Αν θες ξαναπες τα πιο ηρεμα και πιο ακριβή.

ΥΓ. Πώς γινεται να κερδισεις "δυο φορες" το ειρηνοδικειο? Εννοεις και ασφαλιστικα και τακτικη αγωγη?

sta4tanakia

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2016
Like
81
Πόντοι
16
αρχιδια γνωσεις εχει τυπε

οι αλλοι τουλαχιστον τελειωσαν και ενα πανεπιστημιο, εχουν και ενα κωλοχαρτο

το να αναπαραγεις κατι που διαβαζεις σε μπλογκς που τα γραφουν αλλοι που ξερουν το αντικειμενο δεν ειναι γνωση ουτε σημαινει οτι κατεχεις το αντικειμενο. Ο γκαζακης προσπαθει να δικαιολογησει τη φασιστικη πολιτικη του και την πολιτικη επιλογη της δραχμης βασιζομενος σε ιτορικα στοιχεια (για πραξεις που εχουν κανει αλλοι) και βαζοντας χρησιμοποιωντας οικονομικα επιχειρηματα που εχουν σκεφτει και εχουν γραψει αλλοι (πολλες φορες και τοσο παραποιημενα που λενε το αντιθετο απο αυτο που εννοουσε ο συντακτης τους).

Ειναι σα να εχεις εναν τυπο που θελει να σου κανει εγχειρηση ανοικτης καρδιας επειδη γνωριζει την ιστορια των εγχειρησεων και τα στατιστικα επιτυχιας της συγκεκριμενης εγχειρησης αλλα ο ιδιος δεν εχει πτυχιο γιατρου ουτε εχει πιασει ποτε νυστερι στη ζωη του :S

Ίσως να είναι έτσι όπως λες.

Κοιτάζοντας το παρελθόν του απο το κκε που γαλούχησε τη σάρα κ τη μάρα
έως τις πρόσφατες συναναστροφές του με επαγγελματίες "αστούς" απατεώνες,
βγάζω κάποια συμπεράσματα.

boz

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
16
Μπερδεμενα τα λες τύπε, αρχικα λες οτι ηταν δικη ειρηνοδικειου και μετα λες "το πρωτοδικειο μου εβγαλε 1.500 ευρώ".

Δευτερον, απο ό,τι λες, αντικειμενο ειναι ενα χωραφι, αρα τι λεφτα σου εβγαλε το δικαστηριο? Τα δικαστικα εξοδα εννοεις? Ειρηνοδικειο εβγαλε εξοδα 1.500 ευρω? Αποκλειεται.

Ποια ειναι η αξια του χωραφιου? Αν αξιζει 1000 ευρω και εδωσες 2000 στον δικηγορο, δεν καταλαβαινω γιατι το εκανες.

Δεν οριζει διαιτητη η δικαστινα, οριζει πραγματογνωμονα.
Αν θες ξαναπες τα πιο ηρεμα και πιο ακριβή.

ΥΓ. Πώς γινεται να κερδισεις "δυο φορες" το ειρηνοδικειο? Εννοεις και ασφαλιστικα και τακτικη αγωγη?
'
περασαμε ολες τις βαθμιδες και συνεχιζουμε...απο ειρηνοδικειο ξεκινησε και συνεχιζουμε κανει εφεση στην εφεση.....νομικος δεν ειμαι.οτι ξερω απο οικονομικα ενα 6μηνο.παντως εχω και αποφαση απο το εφετειο (πριν λιγες μερες) οτι μου χρωσταει και 1500 απο δικαστικα εξοδα.
η αξια του χωραφιου πολυ μεγαλυτερη απο το ποσο που αναφερεις οχι επειδη νομιζω αλλα επειδη τοσο κανει.
Δεν οριζει διαιτητη η δικαστινα, οριζει πραγματογνωμονα..........
σωστος εισαι λαθος λεξη χρησιμοποιησα.αυτο ορισε

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
12.880
Πόντοι
3.506
Aυτο βεβαια ξέρεις οτι συμβαινει επειδη εμεις οι ιδιοι το επιτρέψαμε. Δηλαδη δεν ειναι λογικο στην Ικαρια και στους φουρνους να ανησυχουμε αν στις διπλανες βραχονησιδες έρθει κάποιος και πάρει τις σημαιες. Νομιζω δεν το έκαναν οι Τουρκοι απλα έλεγαν μαλακιες στα καναλια. Ειναι καραμπινατη παραβιαση συνορων οποτε κανονικα αμα κάποιος ειχε αρχιδια θα έλεγε στο σκάφος να βγει και να συλλάβει οτι διαολο ειναι αυτοι Τουρκοι δημοσιογραφοι κτλπ.

Τους δικους μας πως τους συνέλαβαν;;;;

Το βραδυ του Σαββατου παρακολουθουσα την περιοχη μεσω του marinetraffic.Κοντα σε αυτες τις βραχονησιδες εμφανιζονταν μονο ενα ιστιοπλοικο.Δεν κρατησα τα πληρη στοιχεια του αλλα αν θυμαμαι καλα ειχε αγγλικο ονομα.Πιθανον να ειχε ξενη σημαια και πιθανον ξενο πληρωμα που δουλευε για τους Τουρκους.Οποτε δεν μπορεις να σταματησεις η και να συλλαβεις ενα ξενο πλοιο ιστιοπλοικο που δηλωνει οτι κανει τουρισμο στο Αιγαιο,γιατι απλως εχεις την υποψια οτι μπορει να δουλευει για τους Τουρκους.Παρτε το χαμπαρι.Οι Τουρκοι το παιζουν εξυπνα,πονηρα και ειναι παντα ενα βημα πιο μπροστα απο μας..
Οσο πιο γρηγορα το καταλαβουμε τοσο το καλυτερο...

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
αυτα παίκτη μου δεν λέγονται επενδύσεις... αυτά λέγονται αρπαχτές...

Είδες μαλακάκο τι ωραία που λες την αλήθεια;

Πρώτα εξαθλιώνεις τον μικρομεσαίο οικονομικά και μετά του παίρνεις στο σπίτι του για ένα κομμάτι ψωμί.

Μείνε στο ευρώ, του λες γιατί αλλιώς θα καταστραφείς και κουραφέξαλα, την ίδια στιγμή που ξέρεις πολυ καλά οτι το ευρώ και η Ευρωπαϊκή Ένωση μας καταστρέφουν - είναι ο Αρμαγεδδώνας μας.

Ο,τι κάνεις εσύ στην ελλαδα σε μικρή κλίμακα, το ίδιο κάνουν οι επενδυτές στην ελλαδα, τα hedge να funds κι οι μεγαλοχαρχαριες.

Zane

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2013
Like
71
Πόντοι
16

Πρώτα εξαθλιώνεις τον μικρομεσαίο οικονομικά και μετά του παίρνεις στο σπίτι του για ένα κομμάτι ψωμί.

Μείνε στο ευρώ, του λες γιατί αλλιώς θα καταστραφείς και κουραφέξαλα, την ίδια στιγμή που ξέρεις πολυ καλά οτι το ευρώ και η Ευρωπαϊκή Ένωση μας καταστρέφουν - είναι ο Αρμαγεδδώνας μας.

Ο,τι κάνεις εσύ στην ελλαδα σε μικρή κλίμακα, το ίδιο κάνουν οι επενδυτές στην ελλαδα, τα hedge να funds κι οι μεγαλοχαρχαριες.

ενω τυπε αν ειναι ο φτωχος στη δραχμη αξιας κωλοχαρτου με τις διολισθησεις/υποτιμησεις της κι ο πλουσιος με τα ευρω στην Ελβετια και το Λιχτενσταιν τον προστατευεις

μη τα πετατε ετσι αποτομα αυτα

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.944
Πόντοι
5.506

Μείνε στο ευρώ, του λες [size=15pt]γιατί αλλιώς θα καταστραφείς και κουραφέξαλα[/size], την ίδια στιγμή που ξέρεις πολυ καλά οτι το ευρώ και η Ευρωπαϊκή Ένωση μας καταστρέφουν - είναι ο Αρμαγεδδώνας μας.

Tύπε, πες την αλήθεια, εσύ έχεις δικαίωμα ψήφου;

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.406
Πόντοι
3.936
To είπαν κάποια στιγμή στις ειδήσεις του αντ1 αναλυτές χθές και πέρασε..
Δεν το έχω δει στο γιού τιούμπ, αλλά ούτε κάπου γραμμένο.
Aκου χαζουλη ψευτοελληναρα πατριωτη. Οταν γινει παλι ιδιο σκηνικο με τα ΙΜΙΑ σου ευχομαι να εισαι εσυ μεσα στο ελικοπτερο που θα πεσει στην Θαλασσα μαζι με ολη σου την παρεα. 3 ανθρωποι εχασαν την ζωη τους γιατι ο Δημαρχος ηθελενα το παιξει μαγκας. Εκεινες ομως της μερες-ωρες που ηταν ο μαγκακος δημαρχος?  Οσες σημαιες και να σηκωσουμε οπουδηποτε εαν τα μουνοπανα πολιτικοι υπογραψουν τελειωσε το θεμα. Τραβα να πηδηξεις καμια κατσικα εκει στα ακριτικα νησια που εισαι γιατι μαλλον γυναικες δεν εχετε εκει  (ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΣ)να χαλαρωσει ο εγκεφαλος. Η αποψη μου δεν ειναι να σηκωνουμαι σημαιες η αποψη μου ειναι μολις παραβιαζουν τα συνορα να το βουλιαξουν το βαρκακι τους η να το ριξουν το αεροπλανακι τους.

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
12.880
Πόντοι
3.506
Απαντηση του ενος απο τους "λεβεντες" των Φουρνων για όσα είπε στη Βουλή ο Πάνος Καμμένος για την κίνησή τους.

https://[URL unfurl="true"]www.newsbeast.gr/files/1/2018/04/gf4.jpg[/img[/URL]]

(Εγω παντως δεν βγαζω ακρη,τι θελει να πει..
Σαν "ψεκασμενος" μου φαινεται..η κατι εχει παρει..
Ρε που μπλεξαμε,ο ενας ψεκασμενος εναντιον του αλλου "ψεκασμενου"...)

:think:

peosporos07

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2017
Like
4
Πόντοι
1
Το βραδυ του Σαββατου παρακολουθουσα την περιοχη μεσω του marinetraffic.Κοντα σε αυτες τις βραχονησιδες εμφανιζονταν μονο ενα ιστιοπλοικο.Δεν κρατησα τα πληρη στοιχεια του αλλα αν θυμαμαι καλα ειχε αγγλικο ονομα.Πιθανον να ειχε ξενη σημαια και πιθανον ξενο πληρωμα που δουλευε για τους Τουρκους.Οποτε δεν μπορεις να σταματησεις η και να συλλαβεις ενα ξενο πλοιο ιστιοπλοικο που δηλωνει οτι κανει τουρισμο στο Αιγαιο,γιατι απλως εχεις την υποψια οτι μπορει να δουλευει για τους Τουρκους.Παρτε το χαμπαρι.Οι Τουρκοι το παιζουν εξυπνα,πονηρα και ειναι παντα ενα βημα πιο μπροστα απο μας..
Οσο πιο γρηγορα το καταλαβουμε τοσο το καλυτερο...

Να τους φιλοξενήσεις σπίτι σου τότε αφού ειναι έξυπνοι.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

σιγα μην νοιαστώ για κάποιον που τις χρυσές εποχές ήταν βράδυ παρα βράδυ στα μπουζούκια ταίζοντας τις τραγουδιάρες και τις λουλουδούδες αντί να κοιτάει να δυναμώνει την επιχείρηση του και να την εκσυγχρονίζει...

και το βρακί θα του πάρω...

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.997
Πόντοι
506
σιγα μην νοιαστώ για κάποιον που τις χρυσές εποχές ήταν βράδυ παρα βράδυ στα μπουζούκια ταίζοντας τις τραγουδιάρες και τις λουλουδούδες αντί να κοιτάει να δυναμώνει την επιχείρηση του και να την εκσυγχρονίζει...

και το βρακί θα του πάρω...
Eτσι ειναι. Οταν πχ επαιρναν αγροτικες επιδοτήσεις για αλλαγη καλλιέργειας τα κανανε καφετέριες. Οπως μας λεει κι ενας ΕΠΕΝιτης προϊστάμενος:ΦΑΤΕ ΣΚΑΤΑ ΤΕΜΠΈΛΗΔΕΣ.

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.406
Πόντοι
3.936
Απαντηση του ενος απο τους "λεβεντες" των Φουρνων για όσα είπε στη Βουλή ο Πάνος Καμμένος για την κίνησή τους.

https://[URL unfurl="true"]www.newsbeast.gr/files/1/2018/04/gf4.jpg[/img[/URL]]

(Εγω παντως δεν βγαζω ακρη,τι θελει να πει..
Σαν "ψεκασμενος" μου φαινεται..η κατι εχει παρει..
Ρε που μπλεξαμε,ο ενας ψεκασμενος εναντιον του αλλου "ψεκασμενου"...)

:think:

[/quote]Mαν και εγω το ιδιο. Αρα η εμεις εχουμε το προβλημα η αυτος!!

peosporos07

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2017
Like
4
Πόντοι
1
Mαν και εγω το ιδιο. Αρα η εμεις εχουμε το προβλημα η αυτος!!

Του λεει οτι ειναι ο Αποκαμμενος απο την πόλη ερχομαι και στην κορφή κανέλλα.

Λόγια πολλά είναι και τηγανήτα τιποτα.Δεν υπαρχει οργάνωση και ούτε εχει οργανωθεί παλλαϊκή άμυνα.Πόσο πιο απλά να σου πει οτι ο ΥΠΑΜ ειναι άσχετος και παρλαπίππας;
Ε;Τωρα κατάλαβες;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Η"Εθνοφηλακι" τι ειναι?