alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Σερβια.Ποιό είναι το καλύτερο δηλαδή ρε τύπε; Tι θα είμασταν ας πούμε σήμερα στο καλό σενάριο;
Σερβια.Ποιό είναι το καλύτερο δηλαδή ρε τύπε; Tι θα είμασταν ας πούμε σήμερα στο καλό σενάριο;
Υπαρχουν καπου αυτες οι αναλυσεις? Δεν ακουγεται εντελως τρελο αλλά θα ηθελα να το δω.Κάποιοι πολεμικοί αναλυτές είπαν οτι φταίει η απουσία μας απο το ΝΑΤΟ απο το 1974-1980,
και για τον λόγο αυτό κέρδισαν κάποια σημεία οι τουρκομογγόλοι στο αιγαίο που τα ονόμασαν
γκρίζες ζώνες. Δεν γνωρίζω κατά πόσο ισχύει αυτό.
Οχι αγαπητε μου, και Ελληνας να εισαι δεν ξερω τι προβοκατσια θελεις να κανεις, μπορει να εισαι τουρκοφιλος, μπορει εθνομηδενιστης, μπορει αναρχικος.Α δηλαδη εσυ αμφισβητεις οτι ειμαι Έλληνας αλλα δεν θα μπεις στη διαδικασια να ζητησεις ταυτοτητα. Ωραιο
Οταν ρωτησα για την αισθηση δικαιου, τωρα αναρωτιεμαι εαν καναται στο πανεπιστημιο και μαθημα για το διεθνες δικαιο η το στρατιωτικο δικαιο.
Τι θελω να πω, οτι απο τη στιγμη που σου παρουν την σημαια και υψωσουν τη δικη τους τοτε η περιοχη ειναι επισημα σε αμφιτηση
Οταν ρωτησα για την αισθηση δικαιου, τωρα αναρωτιεμαι εαν καναται στο πανεπιστημιο και μαθημα για το διεθνες δικαιο η το στρατιωτικο δικαιο.Ενας λογος παραπανω να ΜΗΝ ασχοληθεις. Σε λιγο θα μας τρολαρουν οι Τουρκοι, θα αμφισβητησουν το Αγκιστρι στον Σαρωνικο και θα τρεχει η "Aigina gate 7" να βαζει σημαιες. Ε πού θα παει αυτο? Εχουμε γινει γραφικοι.
Οχι αγαπητε μου, και Ελληνας να εισαι δεν ξερω τι προβοκατσια θελεις να κανεις, μπορει να εισαι τουρκοφιλος, μπορει εθνομηδενιστης, μπορει αναρχικος.
Ειπαμε, δεν πλησιαζεις τωρα, ειναι θεμα εθνικης ασφαλειας.
Και δεν το συζηταμε κιολας παραπανω.
Και αιτηση να κανεις, η απαντηση ειναι "απαγορευεται η προσβαση για λογους εθνικης ασφαλειας".
Ξερεις, δεν ειναι ολα για να τα συζηταμε και πολυ. Ετσι ειναι και τςελος.
Δεν μπορεις να ξερεις, στην Ελλαδα δεν μπορουσε να στεριωσει ο κομμουνισμος. Αυτοι που πηγαν στα βουνα δεν ηταν ολοι κομμουνιστες και αρκετοι δεν ηταν κουκουεδες. Γιναμε κρατος δυτικου τυπου!!!!Δεν υπηρξε καμια υποδουλωση στη Δυση. Ενα κανονικο κρατος γιναμε, δυτικου τυπου, με συμμαχο τις ΗΠΑ.
Και ποιος σου ειπε οτι η Γιουγκοσλαβια ηταν παραδεισος? Η γυναικα του κολλητου μου ειναι Σερβα, 55 ετων σημερα και μπορει να σου πει πολλα. Μην τρελαθουμε κιολας. Η Σερβια δηλαδη σημερα ειναι καλυτερα απο μας? Και σε πληροφορω οτι η κυρια αυτη όποτε ακουει τετοιες θεωριες περι κομμουνισμου μπορει να σου κοψει και την καλημερα, απαντωντας στερεοτυπα "ούτε ξερετε τι ειναι ο κομμουνισμος".
To είπαν κάποια στιγμή στις ειδήσεις του αντ1 αναλυτές χθές και πέρασε..Υπαρχουν καπου αυτες οι αναλυσεις? Δεν ακουγεται εντελως τρελο αλλά θα ηθελα να το δω.
.. στο νόμο ,της πίπας, της ειρήνηςΗ απαντηση αυτη σε ποιον νομο βασιζεται; που λέει οτι ο λιμεναρχης μπορει να απαγορευσει την προσβαση σε συγκεκριμενη περιοχη για λογους εθνικης ασφάλειας ;
Δεν καταλαβαινω τι θελεις να πεις τύπεΟταν ρωτησα για την αισθηση δικαιου, τωρα αναρωτιεμαι εαν καναται στο πανεπιστημιο και μαθημα για το διεθνες δικαιο η το στρατιωτικο δικαιο.
Τι θελω να πω, οτι απο τη στιγμη που σου παρουν την σημαια και υψωσουν τη δικη τους τοτε η περιοχη ειναι επισημα σε αμφιτηση
Υπαρχει νομος που λεει οτι δεν πρεπει να κατουρας το καπακι της τουαλετας?Η απαντηση αυτη σε ποιον νομο βασιζεται; που λέει οτι ο λιμεναρχης μπορει να απαγορευσει την προσβαση σε συγκεκριμενη περιοχη για λογους εθνικης ασφάλειας ;
Υπαρχει νομος που λεει οτι δεν πρεπει να κατουρας το καπακι της τουαλετας?
Οχι βεβαια. Γι αυτο ακριβως περιπολει εκει το λιμενικο...καλά ρε παιδιά, βγαίνει απο κάπου, ότι και αυτοί κατέβασαν την ελληνική και ανέβασαν τη δικιά τους στο νησάκι?
.. καλά ρε παίχτη εδώ φέρεται να υπάρχει δήλωση των απο κει, ότι την κατέβασαν κομάντος μάλιστα. Κομάντος σε ακατοίκητο, για σημαιουλα
.. στο νόμο ,της πίπας, της ειρήνης
Τύπε εχω απαντησει πληρως και εμπεριστατωμενα. Μου θυμιζεις κατι γριες που θελουν να περασουν απο την Ηρωδου Αττικού για να πανε βολτα το σκυλακι και την εμποδιζουν τα ΜΑΤ επειδη οι κλουβες εχουν αποκλεισει την προσβαση και ρωτανε "ποιος νομος μου απαγορευει να βγαλω βολτα το σκυλακι μου εξω απο την πορτα του πρωθυπουργου".Mου πουλάει τοση ώρα ειρωνια και λέει οτι εχω εγώ άδικο αλλα ακομα νομο δεν έχω δει.
Αν την ειχαν κατεβασει θα ειχαν και σχετικο βιντεο. Κανενας δεν ξερει για ποιο λογο εσπευσαν να πουν ψεματα οι τουρκοι και από επισημα χειλη κιολας σε αυτο το θεμα... καλά ρε παίχτη εδώ φέρεται να υπάρχει δήλωση των απο κει, ότι την κατέβασαν κομάντος μάλιστα. Κομάντος σε ακατοίκητο, για σημαιουλα