alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Δηλαδη ρε τύπε δεν καταλαβα, θα βγαζουν οι Τουρκοι καθε μηνα μια λιστα με αμφισβητουμενα νησια και θα τρεχεις εσυ και αλλοι εικοσι να ανεβαινετε πανω και μετα θα βγαινει αλλη λιστα και θα τρεχετε σε αλλο νησι?Εντάξει δεν πειράζει εμενα η αποφαση θα με ενδιεφερε τι θα έλεγε. Μετα θα την έβγαζα και στα κανάλια αν χρειαζοταν και θα την πηγαινα και στους λιμενικους να την βάλουν στο αρχειο τους να την τριψουν στην μάπα σε κανεναν ανώτερο αρλούμπα που θα τους έλεγε τα δικά του. Και θα τους έδινα και οπλο στα χέρια τους γιατι αν υπάρξει ποτέ διοικητης που δεν θα ήθελε να τον διατάζουν μαλακιες θα έβγαζε την αποφαση αυτη και θα έλεγε κυριοι κάποιος στο παρελθον έχει πάει δικαστικα για αυτο το θεμα και εδω υπάρχει αποφαση. Οποτε εγω δεν εκτελώ εντολή να απαγορευσω να κοβουν βολτες απο εκει με την βάρκα τους οι πολιτες.
ο καθενας λέει τα δικά του αυτο εχω καταλαβει εγω και κάποιοι οι οποιοι ειναι συνεργάσιμοι άνθρωποι και με υπευθυνοτητα αναγνωριζουν το σωστο και το δικαιο οι άλλοι βγαινουν στα καναλια ειρωνευονται λενε μαλακιες αρλουμπες κτλπ. λοιπον οσοι ειναι προκλητικοι και έχεις και μια μικρη οικονομική άνεση γιατι να μου τους οδηγησεις στο δικαστηριο να απολογηθουν; αυτοι νοιάζονται για σενα οχι. Γιατι να νοιαστεις εσυ μηπως τους χαλάσεις την ηρεμια. Αυτοι δεν στην χαλάνε;;;;
Πολυ καλα κανουν και εμποδιζουν τους διαφορους θερμοκεφαλους οι λιμενικοι.
Εφοσον δεν μπορουν να καταλαβουν μονοι τους οτι παιζουν το παιχνιδι της Τουρκιας.