Νέα

Συμβουλές για αγορά αυτοκινήτου

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
θα τσιμπουσα ενα Honda Civic 1.6 diesel

Μην εντυπωσιάζεσαι από τις ΜΙΣΕΣ πληροφορίες, μπάρμπαρα.

Ρώτα πόσο κάνει το πρώτο, το δεύτερο κλπ service που χρειάζεται ένα ντίζελ.

Ρώτα αν το ντίζελ καύσιμο που πουλιέται στη χώρα μας είναι εν τάξει από πλευράς περιεκτικότητας σε θειάφι, και τι συνέπειες έχει αυτό στη ζωή του ντίζελ κινητήρα.

Ρώτα πόσο κάνει μια γενική επισκευή σε κινητήρα ντίζελ (και πόσο σε βενζίνας), ή πόσο κάνει ο ντίζελ να τον πάρεις καινούριο, σαν ανταλλακτικό (Σαρακάκης ΑΕΒΕ για το Honda).

Και ΜΕΤΑ αποφάσισε.

Γιατί στις διαφημίσεις ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΛΑ.

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Το θέμα με το θειάφι στο ντιζελ που πουλιέται στην Ελλάδα , ηταν εντονο την δεκαετια του 80. Με την αλλαγη των ταξι απο βενζινοκινητα σε πετρελαιοκινητα. Νομιζω .ομως οτι εχουν αλλαξει πια οι προδιαγραφες του καυσιμου πουδινεται απο τις εταιρειες , στα βενζιναδικα.

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Το θέμα με το θειάφι στο ντιζελ που πουλιέται στην Ελλάδα , ηταν εντονο την δεκαετια του 80. Με την αλλαγη των ταξι απο βενζινοκινητα σε πετρελαιοκινητα. Νομιζω .ομως οτι εχουν αλλαξει πια οι προδιαγραφες του καυσιμου πουδινεται απο τις εταιρειες , στα βενζιναδικα.
Μωρέ οι προδιαγραφές μπορεί να έχουν αλλάξει.

Το θέμα είναι αν έχουν μειώσει το θείο.

Γιατί αυτό ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΤΟΣ για το διϋλιστήριο.

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216
παιδες αυτα που λενε στις διαφημισεις πχ η skoda octavia diesel που με 1 γεμισμα πετρελαιο κανεις 1370 χιλιομετρα, οπως και τωρα που ειδα το Honda για 1500 χιλιομετρα απλα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...
Ολα ειναι παπατζες...και ααααν λεμε αααααααν ισχυει κατι τετοιο πρεπει να βρεις τις καταλληλες στροφες/σχεση στο σασμαν/χιλιομετρα και να δεις στο port computer την πιο μικρη καταναλωση,,,
Κατι που ΔΕΝ γινεται...

tzooon1989

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
5
Πόντοι
6
παιδες αυτα που λενε στις διαφημισεις πχ η skoda octavia diesel που με 1 γεμισμα πετρελαιο κανεις 1370 χιλιομετρα, οπως και τωρα που ειδα το Honda για 1500 χιλιομετρα απλα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...
Ολα ειναι παπατζες...και ααααν λεμε αααααααν ισχυει κατι τετοιο πρεπει να βρεις τις καταλληλες στροφες/σχεση στο σασμαν/χιλιομετρα και να δεις στο port computer την πιο μικρη καταναλωση,,,
Κατι που ΔΕΝ γινεται...
ρε,δεν ειναι καιρος για αυτοκινητα,καθηστε καλα...

OP
OP
Ολλανδός

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Παιδιά ευχαριστώ πολύ, βρήκα ένα Honda CRZ, στα 11.000 και κατα πάσα πιθανότητα θα το τσιμπήσω....

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
OP
OP
Ολλανδός

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Ρωτα και πόσο έχουν οι μπαταρίες του Χολαντ, όταν θα ρθει η ωρα να τις χρειαστείς

Καμιά 8ετία μου είπε οτι κρατάνε...ε, με αυτά που θα γλυτώσω από τέλη, καύσιμα κτλ, δεν νομίζω οτι θα είναι πολλά τα έξοδα....
Πάντως το οδήγησα, είναι πολύ ωραίο (εντάξει, δεν είμαι ιδιαίτερα έμπειρος οδηγος για να είμαι 100% αντικειμενικός), είναι όμορφο, οικονομικό, έχει αρκετό χώρο και είναι νεανικό....ότι ακριβώς έψαχνα δηλαδή!

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.459
Πόντοι
12.756
καλα χιλιόμετρα και απροβλημάτιστα τυπε

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Καμιά 8ετία μου είπε οτι κρατάνε...ε, με αυτά που θα γλυτώσω από τέλη, καύσιμα κτλ, δεν νομίζω οτι θα είναι πολλά τα έξοδα....
Πάντως το οδήγησα, είναι πολύ ωραίο (εντάξει, δεν είμαι ιδιαίτερα έμπειρος οδηγος για να είμαι 100% αντικειμενικός), είναι όμορφο, οικονομικό, έχει αρκετό χώρο και είναι νεανικό....ότι ακριβώς έψαχνα δηλαδή!

ΜΑκάρι να βγεις κερδισμένος, και να το χαρεις το εργαλείο!

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.730
Πόντοι
25.165
Πολυ ωραιο το CR-z ειδικα η εκδοση Mugen! :P ζηταω πολλα? :P

Stories