Νέα

Συμβουλές από πιπινοκυνηγούς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FROID
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 86
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
[size=30pt]ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ!!!!!!!!!!!![/size]

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
πολυ καλη ιδεα.μακρυα απο τις ελλεηνιδες.ειμαι σε φαση να μην ξαναπλησιασω ελλεηνιδα.και επειδη,οπως ολοι οσοι θελουν μια καλυτερη ζωη,μπορει και εγω να φυγω στο εξωτερικο,προτιμω να μην ξανακανω σχεση μεχρι να γνωρισω γυναικα εκει.σε οποια χωρα και να παει κανεις,σιγουρα οι γυναικες εκει θα ειναι καλυτερες απο τα ζωντανα αυτα που εχουμε εδω
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
πολυ καλη ιδεα.μακρυα απο τις ελλεηνιδες.ειμαι σε φαση να μην ξαναπλησιασω ελλεηνιδα.και επειδη,οπως ολοι οσοι θελουν μια καλυτερη ζωη,μπορει και εγω να φυγω στο εξωτερικο,προτιμω να μην ξανακανω σχεση μεχρι να γνωρισω γυναικα εκει.σε οποια χωρα και να παει κανεις,σιγουρα οι γυναικες εκει θα ειναι καλυτερες απο τα ζωντανα αυτα που εχουμε εδω

Τα ζωντανά λέει.  :2funny:

Μην γενικεύεις τύπε, υπάρχουν και ωραίες περιπτώσεις.  :)

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Ρε σεις, ολα καλα και ωραια, αλλα που στον πουτσο μπορουμε να γνωρισουμε ξενες στην Ελλαδα? Δεν ειμαστε και καμια πολυπολιτισμικη χωρα, οτι αλλοδαπες εχουμε ειτε ειναι πουτανες ειτε ξεχεζουν γερους!

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.785
Πόντοι
3.656
αγαπητοι μπουρδελομαχοι θελω την γνωμη σας για την επομενη μου κινηση και
εξηγουμαι γνωρισα ενα πιπινι 18 χρονια μικοτερη μου τιποτα σπουδαιο :2funny:
....

ΥΣ.ειναι αξιολογο τεμαχιο
Αναφέρεις ότι (γνωρισα ενα πιπινι 18 χρονια μικοτερη μου τιποτα σπουδαιο ), αυτό σημαίνει ότι έχεις περάσει τα 35. Εγώ είμαι αρκετά μεγαλύτερος και μεγάλωσα σε Rock στέκια. Εκεί τα κορίτσια δεν σου έδιναν θάρρος χωρίς να σε γουστάρουνε, ή σε γουστάρανε, στο δείχνανε και όταν την έπεφτες συνήθως τις κουτούπωνες ή δεν σε γουστάρανε, στο δείχνανε και όταν την έπεφτες για την τιμή των όπλων έτρωγες χυλόπιτα. Τα τελευταία χρόνια που έχω χωρίσει και ψάχνομαι έχω χρησιμοποιήσει οποιοδήποτε τρόπο επαφής, εννοώ γνωριμίες από φίλους, site γνωριμιών στο internet, club γνωριμιών. Παντού συνάντησα γυναίκες που ενώ δεν είχαν καμία διάθεση να κάνουν σχέση μαζί μου, μου καλλιέργησαν την προσδοκία ότι θα ξαναβγούμε και απαιτούσαν να τους πληρώσω τον καφέ, το ποτό και οτιδήποτε άλλο πήραν. Από τις 30 που συνάντησα μόνο οι 6 ήταν αξιοπρεπείς και πλήρωσαν τον καφέ τους. Η  γνώμη μου λοιπόν είναι ότι το κορίτσι φαινομενικά ανταποκρίθηκε για να σου δώσει ελπίδες, χωρίς να έχει καμία διάθεση να έχετε σχέση. Μην την πάρεις τηλέφωνο, διηγήσου σε όλους (προσοχή, όχι στην ίδια, πες το τάχα εμπιστευτικά και θα φτάσει στα αυτιά της) ότι αυτό το σαββατοκύριακο πέρασες τρελά με μια χωρισμένη με παιδιά που έχει πολύ λίγο χρόνο, αλλά σε στράγγιξε επειδή έχει πολύ καιρό αγάμητη και ίσως το πιπίνι σε κυνηγήσει. Μόνο η ζήλεια μπορεί να κεντρίσει τη γυναικεία ανταγωνιστικότητα. Βάλε και ένα φίλο να σε πάρει στο τηλέφωνο και να λες παραμύθια του στυλ (έλα τώρα δουλεύω, μην με αναστατώνεις και κοντεύω να τρελαθώ, θα τα πούμε το βράδυ), κλείσε το τηλέφωνο και για λίγο κοίτα ονειροπόλα το ταβάνι. Άσε και κάποιο αναστεναγμό, μην το παρακάνεις όμως. Υπάρχει μια, το ξαναλέω μία  πιθανότητα να σε πλησιάσει αυτή. Α, τελευταίο και πολύ σημαντικό. Αν σε πλησιάσει και σου δείχνει, τυχαία τα βυζιά της ή σκύβει να μαζέψει τάχα ένα χαρτάκι δείχνοντάς σου τον κώλο της ή περνάει γρήγορα και σε αγγίζει κατά λάθος, αγνόησέ την. Κοίτα την σαν να φοράει Μπούργκα με φερεντζέ. Ατάραχος, δεν δίνεις καμία σημασία, έχεις άλλες - καλύτερες επιλογές..

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Μια συμβουλή στο φιλο μας.
Μην την πάρεις τηλ σε καμμια περίπτωση.
Δεν κανει αυτη για σένα. Θα σε καταστρέψει.
Είσαι αδύναμος χαρακτήρας και θα ξεπουληθεις.
Πήγαινε γι αλλα και να προσέχεις την επόμενη φορα!
;) ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
21 αυτη και 18 χρονια μικροτερη του.
Αρα 39 αυτος.

Φιλε δεν ειναι για σενα η τυπισσα....
πρεπει να το αποδεχθεις. Λυπαμαι

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
Η μεγάλη διαφορά ηλικίας δεν προσφέρεται για κάτι. ΄Ισως για μια ημερήσια περιπέτεια και αυτό με επιφυλάξεις.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
49 μπορει 39 με τίποτα.!

ΥΓ ρε με αντιγραφεις?
:grin: :grin:

Αφου ετσι ειπε.... τι σε αντιγραφω ρε ελεος...
αυτα τα καταλαβαινεις απο χιλιομετρα !!!! Η γκομενα
καμια βεντετουλα ειναι που παει να του το παιξει ιστορια τωρα
τον καταλαβε οτι μάσησε και σου λεει εδω ειμαστε.... αν και μαλλον δεν θα ψηνεται
γκομενα που ψηνεται δεν σε ξεχναει για βδομαδα...

Νταξει αυτα δεν θελουν καν συζητηση ετσι?

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
και μονο τα εξοδα για τηλεφωνα και καφεδες και κλπ...να λειπει.δωσε ρε φιλε 50 ευρω να γαμησεις σε στουντιο τα καλυτερα μουνια,η δωσε 150 ευρω πηγαινε με κανενα κωλ γκερλ,να παραπατας μετα απο το γαμισι που εριξες,και παρατα τις γαμιολες τις ελλεηνιδες.ειδες,απο 19χρονα εκπαιδευονται στην πουτανια.που πας να τα βαλεις μαζι τους;μονο οταν ξεμεινουν απο αντρες θα πηγαινουν παρακαλωντας.τωρα την ειδαν πριγκιπισσες.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
μηπως θελει να στα φαει?

OP
OP
FROID

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
Αναφέρεις ότι (γνωρισα ενα πιπινι 18 χρονια μικοτερη μου τιποτα σπουδαιο ), αυτό σημαίνει ότι έχεις περάσει τα 35. Εγώ είμαι αρκετά μεγαλύτερος και μεγάλωσα σε Rock στέκια. Εκεί τα κορίτσια δεν σου έδιναν θάρρος χωρίς να σε γουστάρουνε, ή σε γουστάρανε, στο δείχνανε και όταν την έπεφτες συνήθως τις κουτούπωνες ή δεν σε γουστάρανε, στο δείχνανε και όταν την έπεφτες για την τιμή των όπλων έτρωγες χυλόπιτα. Τα τελευταία χρόνια που έχω χωρίσει και ψάχνομαι έχω χρησιμοποιήσει οποιοδήποτε τρόπο επαφής, εννοώ γνωριμίες από φίλους, site γνωριμιών στο internet, club γνωριμιών. Παντού συνάντησα γυναίκες που ενώ δεν είχαν καμία διάθεση να κάνουν σχέση μαζί μου, μου καλλιέργησαν την προσδοκία ότι θα ξαναβγούμε και απαιτούσαν να τους πληρώσω τον καφέ, το ποτό και οτιδήποτε άλλο πήραν. Από τις 30 που συνάντησα μόνο οι 6 ήταν αξιοπρεπείς και πλήρωσαν τον καφέ τους. Η  γνώμη μου λοιπόν είναι ότι το κορίτσι φαινομενικά ανταποκρίθηκε για να σου δώσει ελπίδες, χωρίς να έχει καμία διάθεση να έχετε σχέση. Μην την πάρεις τηλέφωνο, διηγήσου σε όλους (προσοχή, όχι στην ίδια, πες το τάχα εμπιστευτικά και θα φτάσει στα αυτιά της) ότι αυτό το σαββατοκύριακο πέρασες τρελά με μια χωρισμένη με παιδιά που έχει πολύ λίγο χρόνο, αλλά σε στράγγιξε επειδή έχει πολύ καιρό αγάμητη και ίσως το πιπίνι σε κυνηγήσει. Μόνο η ζήλεια μπορεί να κεντρίσει τη γυναικεία ανταγωνιστικότητα. Βάλε και ένα φίλο να σε πάρει στο τηλέφωνο και να λες παραμύθια του στυλ (έλα τώρα δουλεύω, μην με αναστατώνεις και κοντεύω να τρελαθώ, θα τα πούμε το βράδυ), κλείσε το τηλέφωνο και για λίγο κοίτα ονειροπόλα το ταβάνι. Άσε και κάποιο αναστεναγμό, μην το παρακάνεις όμως. Υπάρχει μια, το ξαναλέω μία  πιθανότητα να σε πλησιάσει αυτή. Α, τελευταίο και πολύ σημαντικό. Αν σε πλησιάσει και σου δείχνει, τυχαία τα βυζιά της ή σκύβει να μαζέψει τάχα ένα χαρτάκι δείχνοντάς σου τον κώλο της ή περνάει γρήγορα και σε αγγίζει κατά λάθος, αγνόησέ την. Κοίτα την σαν να φοράει Μπούργκα με φερεντζέ. Ατάραχος, δεν δίνεις καμία σημασία, έχεις άλλες - καλύτερες επιλογές..

δεν παιζει αυτο το στορυ γιατι δεν εχουμε κοινους γνωστους.

OP
OP
FROID

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
21 αυτη και 18 χρονια μικροτερη του.
Αρα 39 αυτος.

Φιλε δεν ειναι για σενα η τυπισσα....
πρεπει να το αποδεχθεις. Λυπαμαι

ρε για μαμιση λεμε οχι για γαμο η σχεση
για την εμπειρια και μονο

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
και μονο τα εξοδα για τηλεφωνα και καφεδες και κλπ...να λειπει.δωσε ρε φιλε 50 ευρω να γαμησεις σε στουντιο τα καλυτερα μουνια,η δωσε 150 ευρω πηγαινε με κανενα κωλ γκερλ,να παραπατας μετα απο το γαμισι που εριξες,και παρατα τις γαμιολες τις ελλεηνιδες.ειδες,απο 19χρονα εκπαιδευονται στην πουτανια.που πας να τα βαλεις μαζι τους;μονο οταν ξεμεινουν απο αντρες θα πηγαινουν παρακαλωντας.τωρα την ειδαν πριγκιπισσες.

πολυ μικροτερες

το πατροναρισμα απο τις καριολες τiς μαναδες τους ξεκιναει με την πρωτη περιοδο

true story

OP
OP
FROID

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
Μια συμβουλή στο φιλο μας.
Μην την πάρεις τηλ σε καμμια περίπτωση.
Δεν κανει αυτη για σένα. Θα σε καταστρέψει.
Είσαι αδύναμος χαρακτήρας και θα ξεπουληθεις.
Πήγαινε γι αλλα και να προσέχεις την επόμενη φορα!
;) ;)

υμαρτον ρε παιδια ενα αγνο κοριτσακι ειναι.... :2funny:
τι ξεπουλημα  :lheel:και μαλακιες
εγω δεν νομιζω να δηλωσα ερωτευμενος
μονο για ΣΕΞ  :knockinb:την γουσταρω οχι για σοβαρα

OP
OP
FROID

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16

ενταξει ρε παιδια καλες οι πουτανες  :rockon:
αλλα ειμαι και λιγο αισθηματιας
οταν βλεπω  :tits:
:2funny:

OP
OP
FROID

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές