Νέα

Συμβουλές από πιπινοκυνηγούς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FROID
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 86
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
μην πεις καμια μαλακια ομως συναγωνιστη :2funny:
θελω καλη συμβουλη  :helpplea:
το πιπινακι :tits: ειναι 21...μαιων

Στα σαράντα μας χρόνια αδερφέ και συνομήλικε δεν τρέχουμε πίσω απο πιπίνια 21 ετών για ένα γαμίσι, γιατί τίποτα άλλο δεν μπορεί να σου δώσει. Αντίστοιχου επιπέδου πιπίνι θα υπάρχει σίγουρα σε κάποιο studio οπότε η καύλα θα σου φύγει. Ασε που αν έχεις σοβαρή σχέση ή είσαι παντρεμένος θα σου δημιουργήσει πρόβλημα 90% και θα σου φάει και τα δεκαπλάσια λεφτά, αυτό 100%. Άρα δική μου πρόταση γραψτην στα αρχίδια σου.Όπως είχα διαβάσει και στην υπογραφή ενός συναγωνιστή (ας με συγχωρήσει που δεν θυμάμαι ποιος ήταν) παρακαλετό μουνί, ξινό γαμήσι. Κανόνας χωρίς εξαιρέσεις. Οπότε ή χώνεσαι σε κανα studio ή βρίσκεις μια αγάμητη 35-45 που θα σου τα δώσει όλα χωρίς κόπο.

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Στα σαράντα μας χρόνια αδερφέ και συνομήλικε δεν τρέχουμε πίσω απο πιπίνια 21 ετών για ένα γαμίσι, γιατί τίποτα άλλο δεν μπορεί να σου δώσει. Αντίστοιχου επιπέδου πιπίνι θα υπάρχει σίγουρα σε κάποιο studio οπότε η καύλα θα σου φύγει. Ασε που αν έχεις σοβαρή σχέση ή είσαι παντρεμένος θα σου δημιουργήσει πρόβλημα 90% και θα σου φάει και τα δεκαπλάσια λεφτά, αυτό 100%. Άρα δική μου πρόταση γραψτην στα αρχίδια σου.Όπως είχα διαβάσει και στην υπογραφή ενός συναγωνιστή (ας με συγχωρήσει που δεν θυμάμαι ποιος ήταν) παρακαλετό μουνί, ξινό γαμήσι. Κανόνας χωρίς εξαιρέσεις. Οπότε ή χώνεσαι σε κανα studio ή βρίσκεις μια αγάμητη 35-45 που θα σου τα δώσει όλα χωρίς κόπο.

Σωστος 100% και οχι μονο για πιπινη αλλα για ολα και milf και στην ηλικια μας και γενικα  ΠΑΡΑΚΑΛΕΤΟ ΜΟΥΝΙ ΞΥΝΟ ΓΑΜΗΣΙ  οι παλιοι ειχαν απολυτο δικιo

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Σωστος 100% και οχι μονο για πιπινη αλλα για ολα και milf και στην ηλικια μας και γενικα  ΠΑΡΑΚΑΛΕΤΟ ΜΟΥΝΙ ΞΥΝΟ ΓΑΜΗΣΙ  οι παλιοι ειχαν απολυτο δικιo

Ε κανα μιλφακι συνομηλικο ή κανα 5 χρόνια μικρότερο, καλο ειναι.

Οχι φυσικά σε σχέση αλλά για κανα  :fuck2: που και που

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
και δεν τους πεφτει κανενα εξαρτημα;(μασελα,ψευτικο ματι,κανενα νεφρο)

ε κ να πεφτει τι πειραζει το μαζευεις κ το βαζεις στη θεση του

οι μεγαλυτερες ξεκωλιαρες ειναι οι 80+ παντως

αρρωστια

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
ε κ να πεφτει τι πειραζει το μαζευεις κ το βαζεις στη θεση του

οι μεγαλυτερες ξεκωλιαρες ειναι οι 80+ παντως

αρρωστια

ε φυσικα.απο που νομιζεις οτι βγηκε το"ειπαμε της γριας να χεσει και αυτη καθησε και ξεκωλιαστηκε";

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
και γω πιστευω οτι ειναι ανωριμη και δεν ξερει τι θελει  :s&m_2:
βεβαια μου πε μετα το σκηνικο οτι τα χει χαλασει εδω και 3 μηνες με ενα αγορι
και τωρα που θα γυρισει πισω μπορει να ξαναγινει κατι μαζι του κ μαλακιες

πριν της τιν πεσω την ειχα ρωτησει αν ειναι φρεε και μου χε πει ναι αλλα προερχεται απο μια πονεμενη σχεση...

Σ'αυτή τη ηλικία, είναι σπασαρχίδες σχεδόν όλες τους..... αγαπούλες, φιλάκια και τα τοιαύτα.

Δώσε μία τελευταία ευκαιρία, και αν δεν κάτσει η φάση γίνε μπουχός.

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.267
Πόντοι
5.595
Συναδερφε....!!!! :2funny: :2funny: :2funny:
ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο μου ετυχε κ εμενα πριν κανενα μηνα...
επισης με πιπινακι 18 χρονων....τουμπανο...
επισης ειχαμε αρκετα χρονακια διαφορα..
Στο 2ο κ 3ο ραντεβου φιλακια κ χαμουρεματα..
μου ελεγε κ κατι παπαριες φιλας ωραια κλπ.. :uglystupid: (λες κ ειναι καμια τεχνη)
Και πανω που λεω στο επομενο το εχω φαει το μωρο...  μου πεταει στο τηλ..
'ξερεις..δεν θελω σχεση αυτο τον καιρο.. κ δεν εχω χρονο..' και λοιπες μαλακιες... :headbang:
Τι να πεις....
κλασικη περιπτωση Ελεινηδας....
ΟΥΤΕ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ...!!!

Δεν ξανασχολοθικα..αν και πολυ ωραιο γκομενακι...
Το ιδιο θα σε συμβουλεβα κ εσενα..!

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16

:thumbsup:

OP
OP
FROID

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
Σ'αυτή τη ηλικία, είναι σπασαρχίδες σχεδόν όλες τους..... αγαπούλες, φιλάκια και τα τοιαύτα.

Δώσε μία τελευταία ευκαιρία, και αν δεν κάτσει η φάση γίνε μπουχός.

μαλλον αυτο θα κανω θα τις τηλεφωνησω και αν δω αοριστιες και μαλακιες
θα παω στη δευτερη επιλογη μου μια ρομουνα :tits: :tits: :tits2: 38αρα δεν ειναι επαγγελματιας
και μου αρεσει πιο πολυ σαν εμφανιση
αλλα μου τη σπαει που ναι ξενη και γενικα εχω ακουσει πολλα κακα για τις ρομουνες
συν οτι  ψαχνεται για σοβαρη σχεση με σκοπο το γαμο..
μπρος γκρεμος κ πισω ρεμα που λενε :headbang:
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ τελικα ο βασιλης εχει πει  φοβερο ΑΣΜΑ

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥΤΑΝΕΣ :rockon:

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
μαλλον αυτο θα κανω θα τις τηλεφωνησω και αν δω αοριστιες και μαλακιες
θα παω στη δευτερη επιλογη μου μια ρομουνα :tits: :tits: :tits2: 38αρα δεν ειναι επαγγελματιας
και μου αρεσει πιο πολυ σαν εμφανιση
αλλα μου τη σπαει που ναι ξενη και γενικα εχω ακουσει πολλα κακα για τις ρομουνες
συν οτι  ψαχνεται για σοβαρη σχεση με σκοπο το γαμο..
μπρος γκρεμος κ πισω ρεμα που λενε :headbang:
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ τελικα ο βασιλης εχει πει  φοβερο ΑΣΜΑ

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥΤΑΝΕΣ :rockon:

κατσε ρε φιλε,η δικια μας που ειναι για τον πουτσο δεν σου αρεσει,δεν θετε,η ρουμανα που ειναι για σοβαρη σχεση δεν σου αρεσει δεν θετε.Ε ΤΙ ΘΕΤΕ;

OP
OP
FROID

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
καπου θα καταληξω απλα το πιπινακι το χα σε προτεραιοτητα
....η ρουμανα παλι ειναι αλλη φαση
ειδωμεν...

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
καπου θα καταληξω απλα το πιπινακι το χα σε προτεραιοτητα
....η ρουμανα παλι ειναι αλλη φαση
ειδωμεν...

φιλε κι εγω πιπινια γουσταρω,παντως μην ακους μαλακιες για τις ρουμανες,ειναι αγαπησιαρες να ξερεις.παντως ψαχνε μονο για πιπινια για ελευθερη σχεση κλπ,και αμα γουσταρεις καποια στιγμη σοβαρη σχεση,παρε ρωσσιδα η ρουμανα.εγγυηση

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
φιλε κι εγω πιπινια γουσταρω,παντως μην ακους μαλακιες για τις ρουμανες,ειναι αγαπησιαρες να ξερεις.παντως ψαχνε μονο για πιπινια για ελευθερη σχεση κλπ,και αμα γουσταρεις καποια στιγμη σοβαρη σχεση,παρε ρωσσιδα η ρουμανα.εγγυηση
δεν υπαρχουν οντως ποιο αγαπησιαρες απο της ρουμανες  :grin:

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
δεν υπαρχουν οντως ποιο αγαπησιαρες απο της ρουμανες  :grin:

για πιο πολυ δεν ξερω,παντως στην ιδια κατηγορια ειναι η λατινες.μονο τα δικα μας τα γιδια ειναι αχωνευτες.μεχρι τωρα ηταν μονο για να τηγανιζουν κανενα αυγο.τωρα με το λαϊφσταϊλ δεν ειναι ουτε γι'αυτο

παντως η ρουμανα ειναι να σου βγει καλη,γιατι υπαρχουν μονο δυο κατηγοριες η παρα πολυ καλη,η παρα πολυ κακη.εδω οι δικιες μας ειναι ολες σχεδον σκατα,και ελαχιστες καλες.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
για πιο πολυ δεν ξερω,παντως στην ιδια κατηγορια ειναι η λατινες.μονο τα δικα μας τα γιδια ειναι αχωνευτες.μεχρι τωρα ηταν μονο για να τηγανιζουν κανενα αυγο.τωρα με το λαϊφσταϊλ δεν ειναι ουτε γι'αυτο

παντως η ρουμανα ειναι να σου βγει καλη,γιατι υπαρχουν μονο δυο κατηγοριες η παρα πολυ καλη,η παρα πολυ κακη.εδω οι δικιες μας ειναι ολες σχεδον σκατα,και ελαχιστες καλες.
τυπε εγω τωρα πλεον ψαχνω μπαρακια και στεκια που συχναζουν αλλοδαπα κομματια..

οχι κολωμπαρα, γενικα για εκτος του χωρου... Ρωτησα εναν και μου ειπε οτι πρεπει να εχεις και καναν φιλο ρουμανο, ουκρανο, ρωσο για να σου γνωρισει τετοιες.. ειδαλως.. Με της ελληνιδες θα την βγαλουμε  :zfuck:

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
τυπε εγω τωρα πλεον ψαχνω μπαρακια και στεκια που συχναζουν αλλοδαπα κομματια..

οχι κολωμπαρα, γενικα για εκτος του χωρου... Ρωτησα εναν και μου ειπε οτι πρεπει να εχεις και καναν φιλο ρουμανο, ουκρανο, ρωσο για να σου γνωρισει τετοιες.. ειδαλως.. Με της ελληνιδες θα την βγαλουμε  :zfuck:

πολυ καλη ιδεα.μακρυα απο τις ελλεηνιδες.ειμαι σε φαση να μην ξαναπλησιασω ελλεηνιδα.και επειδη,οπως ολοι οσοι θελουν μια καλυτερη ζωη,μπορει και εγω να φυγω στο εξωτερικο,προτιμω να μην ξανακανω σχεση μεχρι να γνωρισω γυναικα εκει.σε οποια χωρα και να παει κανεις,σιγουρα οι γυναικες εκει θα ειναι καλυτερες απο τα ζωντανα αυτα που εχουμε εδω

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ηθελα να ξερα εσεις που λετε για τις ξενες εχετε γαμησει πολλες (οχι πουτανες) και ξερετε? λεω εγω τωρα...

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
ηθελα να ξερα εσεις που λετε για τις ξενες εχετε γαμησει πολλες (οχι πουτανες) και ξερετε? λεω εγω τωρα...

ναι.και μαλιστα αρκετες για να μπορουμε να βγαλουμε συμπερασματα.και δεν λεω μονο τι ξερω εγω,αλλα τα ιδια μου λενε και φιλοι που εχουν σχεση με ξενη.οι δικες μας ολοι λενε οτι ειναι οι χειροτερες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom