loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
Και αν εχεις σκοπο να την αφησεις στον δρομο την γατα ψωλιδον κανε απεντομωση στον εαυτο σου ...
Και αν εχεις σκοπο να την αφησεις στον δρομο την γατα ψωλιδον κανε απεντομωση στον εαυτο σου ...
πάρε μιγιάγκι
μη βαράτε που είπε να αφήσει τη γάτα, είπε να πάρει μια από το δρόμο να την ταϊζει για να του καθαρίζει το σπίτι, δεν είμαι υπέρ αυτού αλλά νταξ άμα ο άλλος δεν είχε ποτέ ζώα δεν μπορώ να τον πω άκαρδο γι'αυτό το σκεπτικό, απλώς ανενημέρωτο
Καλά δε θέλει και πολύ μυαλό να καταλάβει κανείς ότι είναι μαλακία αυτό.
Τι είναι η γάτα? Με σύμβαση εργασίας θα δουλεύει?
Καλά δε θέλει και πολύ μυαλό να καταλάβει κανείς ότι είναι μαλακία αυτό.
Τι είναι η γάτα? Με σύμβαση εργασίας θα δουλεύει?
δε θέλει νερά ρε η μαρμότα?
πολλά νερά, φάση?
υ.γ. και στο εξοχικό μικρά είναι, τις τρώνε αργάααα και βασανιστικά τις σκατιάρες, κάνα μισάωρο μέχρι να τις αποτελειώσουν
εγω νομιζα οτι αναφεροταν σε γυναικα-γατουλα :-και νόμιζα ότι στην αρχή το θέμα αναφερόταν στην συμβίωση με γάτα ελλείψει γυναίκας...
τότε δεν παίρνεις γάτα, παίρνεις αρνίκαι νόμιζα ότι στην αρχή το θέμα αναφερόταν στην συμβίωση με γάτα ελλείψει γυναίκας...
ρε παιδια καταρχην δεν ειμαι ανιδεος απο ζωα απλα ειμαι σκυλο τυπος. και σκεφτικα τη γατα σαν λυση τυπου "την προσλαμβανω" για κανα 3-4 μηνες και μετα ξαναγυρναει απο εκει που ηρθε... δεν νομιζω οτι ειναι παραλογο. ουτως η αλλως οι γατες αλανιαρες ειναι και αποσο εχω δει κυνηγανε και εντομα αν τα τρωνε δε ξερω να τα σκοτωνουν με ενδιαφερει.
απλα το θεμα ειναι η ακυρη γατα του δρομου μηπως δεν εχει συνηθησει ανθρωπινη παρουσια και μου γαμησει τα παντα?
λοιπον επειδη χρειαζεται να μετακομισω για λιγο καιρο σε ενα ημιυπογειο για λογους που βαριεμαι να γραφω και επειδη πιθανος να υπαρχουν κατσαριδες και αλλα οραια σκεφτομαι σα λυση να παρω μια γατα για "φυλακα"
επειδη δεν ειμαι γατο-τυπος και ουτε σκοπευω οταν παρελθει το διαστημα του υπογειου θα στειλω και τη γατα. αρα λεω να "προσλαβω" κανενα γατακια απο το δρομο (υπαρχουν πολλα αυτη την περιοδο) για να μην εχω τυψεις μετα που το ξαναφηνω στο δρομο.
η ερωτηση μου για οποιους ασχολουντε με γατες ειναι: το γατακι θα μπορει να πιανει τα διαφορα ενοχλητικα εντομα η να βρω καλιτερα καμια μεγαλυτερη γατα? με μεγαλυτερη μηπως επειδη δεν εχει συνηθησει να ζει σε σπιτι με ανθρωπο θα εχω προβλημα?
ποιο το κοστος εμβολιων κτλπ?
γενικα τι προτεινετε εσεισ?
σε τι γευση?παρε τορτιγιες.
τόσο εύκολο νομίζεις ότι ειναι να τη διώξεις; Μπορεί να σε πάει στα δικαστήρια, να ζητήσει χοντρή αποζημίωση, να ζητήσει σύμβαση αορίστου χρόνου κτλ...πιο πολυ οταν λεω για εντομα μιλαω για κατσαριδες, αντε και κανενα ποντικι αν υπαρχει που δε το θεωρω και πολυ πιθανο. ουτως η αλλως με γατα σε 40 τετραγωνικα τι να ερθει να κανει το ποντικι χαζο ειναι?
οταν λεω θα τη στειλω ενοω αφου σταματησω να χρειαζομαι τις υπηρεσιες της θα την αφησω να φυγει. δε νομιζω να ειναι και τοσο τραγικο απο το δρομο θα την παρω στο δρομο θα καταληξει. εκτως αν εχουμε πια καμια σχεση αγαπης.
στο θεμα μας: να βρω κανενα γατακι απαυτα που ειναι τωρα 3-4 μηνων ποσο ειναι η να βρω γατα μεγαλη? τα εξοδα για το γιατρο αποπαρασιτωση εμβολια κτλπ ποσο πανε?