Νέα

Συμβίωση με Γάτα με σκοπό την εξολόθρευση κατσαρίδων εντόμων κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pdorison
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 84
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
πάρε μιγιάγκι

Miyagi.jpeg
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny::2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny::2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny::2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny::2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny::2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
μη βαράτε που είπε να αφήσει τη γάτα, είπε να πάρει μια από το δρόμο να την ταϊζει για να του καθαρίζει το σπίτι, δεν είμαι υπέρ αυτού αλλά νταξ άμα ο άλλος δεν είχε ποτέ ζώα δεν μπορώ να τον πω άκαρδο γι'αυτό το σκεπτικό, απλώς ανενημέρωτο  :grin:

Καλά δε θέλει και πολύ μυαλό να καταλάβει κανείς ότι είναι μαλακία αυτό.

Τι είναι η γάτα? Με σύμβαση εργασίας θα δουλεύει? :2funny:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

ρε παιδί μου, θέλω να πω ότι είπε "από το δρόμο θα την πάρω, συνηθισμένη θα είναι, δε θα την πειράξει"

ανενημέρωτος και λάθος σκεπτικό, δε λέω, αλλά όχι σκατόψυχος. απλά λάθος.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

αχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχααχαχχαχαχαχαχαχαχ α ρε μπος...

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
δε θέλει νερά ρε η μαρμότα?
πολλά νερά, φάση?  :think:

υ.γ. και στο εξοχικό μικρά είναι, τις τρώνε αργάααα και βασανιστικά τις σκατιάρες, κάνα μισάωρο μέχρι να τις αποτελειώσουν  :rockon: :rockon: :rockon:

Α δεν ξέρω....

Αυτή είναι που την βγάζουν από το λαγούμι της οι (γαμώ το σπίτι σας γαμώ κωλο)αμερικάνοι, να τους πει ότι ήρθε η άνοιξη. Δεν ξέρω αν θέλει νερά σε φάση κάστορα.

Του άρεσε που είναι σα χνουδωτή μάζα. :2funny: :2funny: :2funny:

URL]]

imbosch4

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
16
και νόμιζα ότι στην αρχή το θέμα αναφερόταν στην συμβίωση με γάτα ελλείψει γυναίκας...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.480
Πόντοι
25.467
Πάρε καλλίτερα Ουρακοτάγκο, είναι χρήσιμος "ψυρίζει" κιόλας ;) :cheesy:

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Το αντιθετο θα συμβει.
Γατες σκυλια και γενικα ζωα που εχουμε στο σπιτι μας, ειναι φορεις εντομων. Τσιμπουρια, ψυλους κλπ.
Αμα θες γατα για ποντικια, αστο καλυτερα. Γενια σε γενια αφησαν αυτο το σπορ. Αλλα και να το εχουν, βαλε ποσες μερες η γατα στην κοπανα απο το σπιτι (αν ειναι απολα) σαν ελευθερο ον (οχι σα τα σκυλια που ειναι δουλοι) δε θα καταφερεις τπτ.

OP
OP
P

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
ρε παιδια καταρχην δεν ειμαι ανιδεος απο ζωα απλα ειμαι σκυλο τυπος. και σκεφτικα τη γατα σαν λυση τυπου "την προσλαμβανω" για κανα 3-4 μηνες και μετα ξαναγυρναει απο εκει που ηρθε... δεν νομιζω οτι ειναι παραλογο. ουτως η αλλως οι γατες αλανιαρες ειναι και αποσο εχω δει κυνηγανε και εντομα  αν τα τρωνε δε ξερω να τα σκοτωνουν με ενδιαφερει.

απλα το θεμα ειναι η ακυρη γατα του δρομου μηπως δεν εχει συνηθησει ανθρωπινη παρουσια και μου γαμησει τα παντα?

OP
OP
P

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
να φυγει απο το σπιτι δυσκολα ενα ηιμυπογειο 40 τετραγωνικα ειναι που να φυγει να παει

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
ρε παιδια καταρχην δεν ειμαι ανιδεος απο ζωα απλα ειμαι σκυλο τυπος. και σκεφτικα τη γατα σαν λυση τυπου "την προσλαμβανω" για κανα 3-4 μηνες και μετα ξαναγυρναει απο εκει που ηρθε... δεν νομιζω οτι ειναι παραλογο. ουτως η αλλως οι γατες αλανιαρες ειναι και αποσο εχω δει κυνηγανε και εντομα  αν τα τρωνε δε ξερω να τα σκοτωνουν με ενδιαφερει.

απλα το θεμα ειναι η ακυρη γατα του δρομου μηπως δεν εχει συνηθησει ανθρωπινη παρουσια και μου γαμησει τα παντα?

Nτύσου γάτα να μην σε πάρει χαμπάρι

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Κατσε γιατι τα εχεις μπερδεψει. Τι εντομα εννοεις? Αυτα τα μεγαλα που τα βλεπεις ανετα, δε κανουν ζημια. Ισα ισα, μερικα ειναι ωφελιμα. Και πως θα τα πιασει αυτα που σε τσιμπανε? Θα βγαλει φτερα η γατα? Αμα παρεις γατα και σε πιασει φαγουρα, τη γατα ψαξε τωρα που δε μπορει να πιασει τα δικα της.

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
λοιπον επειδη χρειαζεται να μετακομισω για λιγο καιρο σε ενα ημιυπογειο για λογους που βαριεμαι να γραφω και επειδη πιθανος να υπαρχουν κατσαριδες και αλλα οραια σκεφτομαι σα λυση να παρω μια γατα για "φυλακα"

επειδη δεν ειμαι γατο-τυπος και ουτε σκοπευω οταν παρελθει το διαστημα του υπογειου θα στειλω και τη γατα. αρα λεω να "προσλαβω" κανενα γατακια απο το δρομο (υπαρχουν πολλα αυτη την περιοδο) για να μην εχω τυψεις μετα που το ξαναφηνω στο δρομο.

η ερωτηση μου για οποιους ασχολουντε με γατες ειναι: το γατακι θα μπορει να πιανει τα διαφορα ενοχλητικα εντομα η να βρω καλιτερα καμια μεγαλυτερη γατα? με μεγαλυτερη μηπως επειδη δεν εχει συνηθησει να ζει σε σπιτι με ανθρωπο θα εχω προβλημα?

ποιο το κοστος εμβολιων κτλπ?

γενικα τι προτεινετε εσεισ?

Τι εννοείς "θα τη στείλω"??? :huh:

OP
OP
P

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
πιο πολυ οταν λεω για εντομα μιλαω για κατσαριδες, αντε και κανενα ποντικι αν υπαρχει που δε το θεωρω και πολυ πιθανο. ουτως η αλλως με γατα σε 40 τετραγωνικα τι να ερθει να κανει το ποντικι χαζο ειναι?

οταν λεω θα τη στειλω ενοω αφου σταματησω να χρειαζομαι τις υπηρεσιες της θα την αφησω να φυγει. δε νομιζω να ειναι και τοσο τραγικο απο το δρομο θα την παρω στο δρομο θα καταληξει. εκτως αν εχουμε πια καμια σχεση αγαπης.

στο θεμα μας: να βρω κανενα γατακι απαυτα που ειναι τωρα 3-4 μηνων ποσο ειναι η να βρω γατα μεγαλη? τα εξοδα για το γιατρο αποπαρασιτωση εμβολια κτλπ ποσο πανε?

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
πιο πολυ οταν λεω για εντομα μιλαω για κατσαριδες, αντε και κανενα ποντικι αν υπαρχει που δε το θεωρω και πολυ πιθανο. ουτως η αλλως με γατα σε 40 τετραγωνικα τι να ερθει να κανει το ποντικι χαζο ειναι?

οταν λεω θα τη στειλω ενοω αφου σταματησω να χρειαζομαι τις υπηρεσιες της θα την αφησω να φυγει. δε νομιζω να ειναι και τοσο τραγικο απο το δρομο θα την παρω στο δρομο θα καταληξει. εκτως αν εχουμε πια καμια σχεση αγαπης.

στο θεμα μας: να βρω κανενα γατακι απαυτα που ειναι τωρα 3-4 μηνων ποσο ειναι η να βρω γατα μεγαλη? τα εξοδα για το γιατρο αποπαρασιτωση εμβολια κτλπ ποσο πανε?
τόσο εύκολο νομίζεις ότι ειναι να τη διώξεις; Μπορεί να σε πάει στα δικαστήρια, να ζητήσει χοντρή αποζημίωση, να ζητήσει σύμβαση αορίστου χρόνου κτλ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom