george234
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Αυτο ειναι μαλακια οντως...Αν εχεις ορεξη το περιοριζεις καπως με βουρτσισματα κλπ αλλα παντα ειναι θεμαΗ μόνη μαλακία είναι ότι μαδάνε κατ'εμέ.
Δεν το αντέχω αυτό με τίποτα.
Αυτο ειναι μαλακια οντως...Αν εχεις ορεξη το περιοριζεις καπως με βουρτσισματα κλπ αλλα παντα ειναι θεμαΗ μόνη μαλακία είναι ότι μαδάνε κατ'εμέ.
γιατι το οτι ανεβαινουν οπου τους καβλωσει ειναι προτερημα...Η μόνη μαλακία είναι ότι μαδάνε κατ'εμέ.
μακραν το βρωμεροτερο των κατοικιδιων.....καλυτερα μεινε με τις κατσαριδες και τα εντομα...
Πρεπει να το δεις με χιουμορ...γιατι το οτι ανεβαινουν οπου τους καβλωσει ειναι προτερημα...
είσαι τόσο μαλάκας όσο δείχνεις;
γιατι το οτι ανεβαινουν οπου τους καβλωσει ειναι προτερημα...
Λαθος, μεγαλο λαθος, την μαλωνεις την γατα φυσικα και σιγα σιγα μαθαινει το λαθος της, και μερικες φορες ακους ενα περιεργο νιαουρισμα, οταν θα βγεις ΕΞΩ απο το σπιτι θα δεις οτι εχει πιασει κατι και στο δειχνει [δεν μπαινει στο σπιτι]μικρη που ημουν και μεναμε στου χουριο, η γατα μας μας ειχε φερει μια μισοπεθαμενη σαυρα στο σπιτι και μας εκανε και ζουζουνιες επειδη το εφερε σα δωρο. ειναι σιχασια, αλλα δε γινεται να το μαλωσεις.
...στα περισσότερα υπόγεια στην αθήνα που έχω πάει....
Λαθος, μεγαλο λαθος, την μαλωνεις την γατα φυσικα και σιγα σιγα μαθαινει το λαθος της, και μερικες φορες ακους ενα περιεργο νιαουρισμα, οταν θα βγεις ΕΞΩ απο το σπιτι θα δεις οτι εχει πιασει κατι και στο δειχνει [δεν μπαινει στο σπιτι]
Η γατα δεν δεχεται διαταγες αλλα με υπομονη ολα τα μαθαινει!
Τουλαχιστον ετσι κανει η δικια μου γατα στο χωριο που σχεδον καθε μερα πιανει ποντικια.
πάρε σαμιαμίδι
παρε βατραχο.
πάρε μιγιάγκι
ε καλα αν πεις σε μια γατα οτι χρειαζεσαι την βοηθεια της για μερικες μερες θα ερθει... οι γατες ειναι φιλοτιμες απλα θελει λιγακι προλογο η ολη ιστορια ας ρωτησει τον μπολ τι πρεπει να πει...
μπα απλα θα φερει σπιτι τον σκυλο και θα τον αμολησει να φαει την γατα...Σκεψου τελικα να παρεις γατα και να μην υπαρχουν κατσαριδες στο υπογειο. Τι θα κανεις μετα, θα ψαχνεις να βρεις κατσαριδες να φερεις σπιτι να μη πανε τζαμπα ο κοπος και τα εξοδα που εκανες ?
τυπε οι δεν σου κανει η γατα για τα εντομαλοιπον επειδη χρειαζεται να μετακομισω για λιγο καιρο σε ενα ημιυπογειο για λογους που βαριεμαι να γραφω και επειδη πιθανος να υπαρχουν κατσαριδες και αλλα οραια σκεφτομαι σα λυση να παρω μια γατα για "φυλακα"
γενικα τι προτεινετε εσεισ?
λοιπον επειδη χρειαζεται να μετακομισω για λιγο καιρο σε ενα ημιυπογειο για λογους που βαριεμαι να γραφω και επειδη πιθανος να υπαρχουν κατσαριδες και αλλα οραια σκεφτομαι σα λυση να παρω μια γατα για "φυλακα"
επειδη δεν ειμαι γατο-τυπος και ουτε σκοπευω οταν παρελθει το διαστημα του υπογειου θα στειλω και τη γατα. αρα λεω να "προσλαβω" κανενα γατακια απο το δρομο (υπαρχουν πολλα αυτη την περιοδο) για να μην εχω τυψεις μετα που το ξαναφηνω στο δρομο.
η ερωτηση μου για οποιους ασχολουντε με γατες ειναι: το γατακι θα μπορει να πιανει τα διαφορα ενοχλητικα εντομα η να βρω καλιτερα καμια μεγαλυτερη γατα? με μεγαλυτερη μηπως επειδη δεν εχει συνηθησει να ζει σε σπιτι με ανθρωπο θα εχω προβλημα?
ποιο το κοστος εμβολιων κτλπ?
γενικα τι προτεινετε εσεισ?
παντος αν εχεις σκοπο να παρεις γατα να εισαι σιγουρος οτι θα μπορεις να την κρατησεις ειδικα σε περιοδους διακοπων και οτι δεν θα τη στειλεις στο δρομο καποια μερα...θα ειναι σαν να το θανατονεις αν κανεις κατι τετοιο αφου οι πιθανοτητες να γλυτωσει το ζωο που εχει μαθει στο σπιτι θα ειναι 1/20.
τωρα αν εσυ τη παρεις μονο και μονο για να σκοτωνει τα εντομα κτλ ....καλυτερα να κανεις απολυμανση παρα να παρεις το ζωο για τετοιο σκοπο