Νέα

Συμβίωση με Γάτα με σκοπό την εξολόθρευση κατσαρίδων εντόμων κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pdorison
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 84
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
τόσο εύκολο νομίζεις ότι ειναι να τη διώξεις; Μπορεί να σε πάει στα δικαστήρια, να ζητήσει χοντρή αποζημίωση, να ζητήσει σύμβαση αορίστου χρόνου κτλ...

Το γελάς?

Σκέψου να του ζητήσει και καμιά διατροφή...

Ξέρεις πόσο έχουν πάει τα whiskas?

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
ρε παιδια καταρχην δεν ειμαι ανιδεος απο ζωα απλα ειμαι σκυλο τυπος. και σκεφτικα τη γατα σαν λυση τυπου "την προσλαμβανω" για κανα 3-4 μηνες και μετα ξαναγυρναει απο εκει που ηρθε... δεν νομιζω οτι ειναι παραλογο. ουτως η αλλως οι γατες αλανιαρες ειναι και αποσο εχω δει κυνηγανε και εντομα  αν τα τρωνε δε ξερω να τα σκοτωνουν με ενδιαφερει.

απλα το θεμα ειναι η ακυρη γατα του δρομου μηπως δεν εχει συνηθησει ανθρωπινη παρουσια και μου γαμησει τα παντα?
Ξεχασε το....Και τη γατα που δεν εχει συνηθισει την ανθρωπινη παρουσια πως θα την πεισεις να ερθει σπιτι σου? Με το μπλα μπλα? Βεβαια μπορεις να δοκιμασεις λασο, αποχη, δοκανο κλπ αλλα μεχρι να προσαρμοστει θα περασεις 10-20 μερες εκπληξη! Δεν μπορεις να το κανεις αυτο...Ασε που του καταστρεφεις τα ενστικτα και μετα το αφηνεις παλι στον δρομο "αοπλο". Και με σκυλι το ιδιο δεν θα τανε?

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
πιο πολυ οταν λεω για εντομα μιλαω για κατσαριδες, αντε και κανενα ποντικι αν υπαρχει που δε το θεωρω και πολυ πιθανο. ουτως η αλλως με γατα σε 40 τετραγωνικα τι να ερθει να κανει το ποντικι χαζο ειναι?

οταν λεω θα τη στειλω ενοω αφου σταματησω να χρειαζομαι τις υπηρεσιες της θα την αφησω να φυγει. δε νομιζω να ειναι και τοσο τραγικο απο το δρομο θα την παρω στο δρομο θα καταληξει. εκτως αν εχουμε πια καμια σχεση αγαπης.

στο θεμα μας: να βρω κανενα γατακι απαυτα που ειναι τωρα 3-4 μηνων ποσο ειναι η να βρω γατα μεγαλη? τα εξοδα για το γιατρο αποπαρασιτωση εμβολια κτλπ ποσο πανε?

Φιλαράκι, επειδή έχω μεγαλώσει με κατοικίδια, είναι πολύ απάνθρωπο να πετάς τα ζώα στο δρόμο.
Το ότι θα τη μαζέψεις από το δρόμο, δε λέει κάτι.
Τι είναι το ζώο? Πακέτο τσιγάρα, άδειασε και το πετάμε?
Αν το έχεισ δει έτσι, πάρε 3-4 ΤΕΖΑ δεν θα μείνει τιποτα...και άσε τα ζωάκια στην ησυχία τους.

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
τόσο εύκολο νομίζεις ότι ειναι να τη διώξεις; Μπορεί να σε πάει στα δικαστήρια, να ζητήσει χοντρή αποζημίωση, να ζητήσει σύμβαση αορίστου χρόνου κτλ...

:2funny: :2funny: :2funny:

Σωστός!
Αμα τρουπώσει και είναι γάτα άντε να την βγάλεις εξω. Για αυτό καλύτερα οι βίζιτες.

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
Ξεχασε το....Και τη γατα που δεν εχει συνηθισει την ανθρωπινη παρουσια πως θα την πεισεις να ερθει σπιτι σου? Με το μπλα μπλα? Βεβαια μπορεις να δοκιμασεις λασο, αποχη, δοκανο κλπ αλλα μεχρι να προσαρμοστει θα περασεις 10-20 μερες εκπληξη! Δεν μπορεις να το κανεις αυτο...Ασε που του καταστρεφεις τα ενστικτα και μετα το αφηνεις παλι στον δρομο "αοπλο". Και με σκυλι το ιδιο δεν θα τανε?

:thumbsup:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
ε καλα αν πεις σε μια γατα οτι χρειαζεσαι την βοηθεια της για μερικες μερες θα ερθει... οι γατες ειναι φιλοτιμες απλα θελει λιγακι προλογο η ολη ιστορια ας ρωτησει τον μπολ τι πρεπει να πει...

OP
OP
P

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
με τα τεζα ρε φιλε ομως δε θα μεινω ουτε και εγω ορθιος, εχω προβλημα με τα εντομοκτωνα

OP
OP
P

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
συγνωμη ρε μαγκες αποτι βλεπω ολοι με κραζετε που θα αφησω μια γατα του δρομου στο δρομο, αφου της εχω κανει εμβολια και οτι αλλο χρειαζεται, εγω δε το βλεπω και τοσο τραγικο. τεσπα δε πα να γαμηθειτε

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
συγνωμη ρε μαγκες αποτι βλεπω ολοι με κραζετε που θα αφησω μια γατα του δρομου στο δρομο, αφου της εχω κανει εμβολια και οτι αλλο χρειαζεται, εγω δε το βλεπω και τοσο τραγικο. τεσπα δε πα να γαμηθειτε
είσαι τόσο μαλάκας όσο δείχνεις; :think:

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
με τα τεζα ρε φιλε ομως δε θα μεινω ουτε και εγω ορθιος, εχω προβλημα με τα εντομοκτωνα
Συνοπτικα το σχεδιο σου μπαζει και εγκατελειψε το. Πρωτον ειναι ανεφικτο να παρεις αγριο γατι με το ζορι σπιτι σου και δευτερον ειναι εγκληματικο να το εγκαταλειψεις. Μην βαλεις τεζα, πηγαινε σε επαγγελματια, αυτα που βαζουν ειναι 100% ασφαλη για τον ανθρωπο και εννοειται οτι δεν μυριζουν

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
θα προσπαθησω να απαντησω χωρις να σε χαρακτηρισω :grin:

μην παρεις γατα για το σκοπο που θελεις, για κανενα λογο. εκτος κι αν θελεις εκει που εισαι ξαπλωμενος να σου σκασει το γατι με το εντομο στο στομα επειδη της αρεσει να παιζει και θελει να την θαυμασεις για το κατορθωμα της. αμα δει ποντικο δε, το πιθανοτερο ειναι αν ειναι μικρο το γατι, απλα να τα παιξει :P

μικρη που ημουν και μεναμε στου χουριο, η γατα μας μας ειχε φερει μια μισοπεθαμενη σαυρα στο σπιτι και μας εκανε και ζουζουνιες επειδη το εφερε σα δωρο. ειναι σιχασια, αλλα δε γινεται να το μαλωσεις.

OP
OP
P

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
καλως. θελεις να ερθεις εσυ βελβυ μαζι μου να κυνηγας τις κατσαριδες και να σε ταιζω και να σε γαμαω για ανταμοιβη?

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
μακραν το βρωμεροτερο των κατοικιδιων.....καλυτερα μεινε με τις κατσαριδες και τα εντομα...

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
καλως. θελεις να ερθεις εσυ βελβυ μαζι μου να κυνηγας τις κατσαριδες και να σε ταιζω και να σε γαμαω για ανταμοιβη?

δε βρισκεις κανα προκλητικο ξεκωλο να βιασεις? θα ερθουμε ολοι απο το μπου να σε στηριξουμε.

OP
OP
P

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
εσενα θα βιασω μανιτσα μ

violi x.x.

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
1.225
λοιπον επειδη χρειαζεται να μετακομισω για λιγο καιρο σε ενα ημιυπογειο για λογους που βαριεμαι να γραφω και επειδη πιθανος να υπαρχουν κατσαριδες και αλλα οραια σκεφτομαι σα λυση να παρω μια γατα για "φυλακα"

επειδη δεν ειμαι γατο-τυπος και ουτε σκοπευω οταν παρελθει το διαστημα του υπογειου θα στειλω και τη γατα. αρα λεω να "προσλαβω" κανενα γατακια απο το δρομο (υπαρχουν πολλα αυτη την περιοδο) για να μην εχω τυψεις μετα που το ξαναφηνω στο δρομο.

η ερωτηση μου για οποιους ασχολουντε με γατες ειναι: το γατακι θα μπορει να πιανει τα διαφορα ενοχλητικα εντομα η να βρω καλιτερα καμια μεγαλυτερη γατα? με μεγαλυτερη μηπως επειδη δεν εχει συνηθησει να ζει σε σπιτι με ανθρωπο θα εχω προβλημα?

ποιο το κοστος εμβολιων κτλπ?

γενικα τι προτεινετε εσεισ?
Φιλε η καλυτερη λυση ειναι μια καλη εταιρια απολυμανσης...Ξέχνα τη γάτα γιάυτή τη δουλειά...Έχω κι εγώ γάτα και δεν κουνιέται...Μόνο για φαϊ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom