Νέα

Συμβίωση με Γάτα με σκοπό την εξολόθρευση κατσαρίδων εντόμων κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pdorison
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 84
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

antipa

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Η γάτα για το σπίτι είναι καλή, αλλά όχι μέσα.
Καλύτερα εξω από την πόρτα.
Μόνο η τρίχα φτάνει, κι επειδή δεν είναι βαριά σαν την σκυλότριχα, με το παραμικρό σηκώνεται στον αέρα κι αιωρείται.
Το ότι κολλάει σε όλα τα σκουρα ρουχα (γιατι στα ανοιχτά δεν φαίνεται)είναι το λιγότερο.
Το περισσότερο είναι ότι έρχεται σε επαφή με μας, πέφτει μέσα στα πιάτα μας, και αν δεν έχουμε τη γάτα εμβολιασμένη, ή αν παραμελουμε έστω και λίγο την καθαριότητα, ενδέχεται να έχουμε προβλήματα με την υγεία μας.

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
λοιπον επειδη χρειαζεται να μετακομισω για λιγο καιρο σε ενα ημιυπογειο για λογους που βαριεμαι να γραφω και επειδη πιθανος να υπαρχουν κατσαριδες και αλλα οραια σκεφτομαι σα λυση να παρω μια γατα για "φυλακα"

επειδη δεν ειμαι γατο-τυπος και ουτε σκοπευω οταν παρελθει το διαστημα του υπογειου θα στειλω και τη γατα. αρα λεω να "προσλαβω" κανενα γατακια απο το δρομο (υπαρχουν πολλα αυτη την περιοδο) για να μην εχω τυψεις μετα που το ξαναφηνω στο δρομο.

η ερωτηση μου για οποιους ασχολουντε με γατες ειναι: το γατακι θα μπορει να πιανει τα διαφορα ενοχλητικα εντομα η να βρω καλιτερα καμια μεγαλυτερη γατα? με μεγαλυτερη μηπως επειδη δεν εχει συνηθησει να ζει σε σπιτι με ανθρωπο θα εχω προβλημα?

ποιο το κοστος εμβολιων κτλπ?

γενικα τι προτεινετε εσεισ?

Ναι αμέ, θα τα πιάνει.
Το πρόβλημά σου είναι ότι θα σου τα φέρνει και σπίτι με καμάρι  :2funny: (αλήθεια λέω)

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.849
Πόντοι
3.715

Το μοιράζομαι μαζί σας

Σήμερα εφυγε για τα υπερκόσμια ταξίδια του ο γάτος μου, ο Κίνσκι.
Πλήρης ημερών με 16 έτη στο ενεργητικό του και με επική σταδιοδρομία στην προστασία του σπιτιού από πάσης φύσεως ιπτάμενων, ερπετών, κλπ κλπ κλπ, συν τη μεγάλη του συμβολή ως αγχολυτικό πλάσμα. Πήρε αγάπη, έδωσε αγάπη σε αυτή την ανιδιοτελή σχέση που αναπτύσσεται μεταξύ ανθρώπων και γάτων.

Καλό ταξίδι Κίνσκι, να περνάς καλά εκεί που πας.

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Το μοιράζομαι μαζί σας

Σήμερα εφυγε για τα υπερκόσμια ταξίδια του ο γάτος μου, ο Κίνσκι.
Πλήρης ημερών με 16 έτη στο ενεργητικό του και με επική σταδιοδρομία στην προστασία του σπιτιού από πάσης φύσεως ιπτάμενων, ερπετών, κλπ κλπ κλπ, συν τη μεγάλη του συμβολή ως αγχολυτικό πλάσμα. Πήρε αγάπη, έδωσε αγάπη σε αυτή την ανιδιοτελή σχέση που αναπτύσσεται μεταξύ ανθρώπων και γάτων.

Καλό ταξίδι Κίνσκι, να περνάς καλά εκεί που πας.

Καλό του ταξίδι του γάτου σου του Κίνσκι να είσαι γερός να τον θυμάσαι.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.849
Πόντοι
3.715
ευχαριστώ φίλε.

Stories