Νέα

Συμβίωση με Γάτα με σκοπό την εξολόθρευση κατσαρίδων εντόμων κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pdorison
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 84
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
λοιπον επειδη χρειαζεται να μετακομισω για λιγο καιρο σε ενα ημιυπογειο για λογους που βαριεμαι να γραφω και επειδη πιθανος να υπαρχουν κατσαριδες και αλλα οραια σκεφτομαι σα λυση να παρω μια γατα για "φυλακα"

επειδη δεν ειμαι γατο-τυπος και ουτε σκοπευω οταν παρελθει το διαστημα του υπογειου θα στειλω και τη γατα. αρα λεω να "προσλαβω" κανενα γατακια απο το δρομο (υπαρχουν πολλα αυτη την περιοδο) για να μην εχω τυψεις μετα που το ξαναφηνω στο δρομο.

η ερωτηση μου για οποιους ασχολουντε με γατες ειναι: το γατακι θα μπορει να πιανει τα διαφορα ενοχλητικα εντομα η να βρω καλιτερα καμια μεγαλυτερη γατα? με μεγαλυτερη μηπως επειδη δεν εχει συνηθησει να ζει σε σπιτι με ανθρωπο θα εχω προβλημα?

ποιο το κοστος εμβολιων κτλπ?

γενικα τι προτεινετε εσεισ?

Επισκέπτης
Mαλλόν η καλύτερη λύση είναι ένα συνεργείο απολύμανσης.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ρώτα τη γατολόγο velvy τύπε,σίγουρα ξέρει να σου πει

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
η ερωτηση μου για οποιους ασχολουντε με γατες ειναι: το γατακι θα μπορει να πιανει τα διαφορα ενοχλητικα εντομα η να βρω καλιτερα καμια μεγαλυτερη γατα?
Μπα δεν κάνουν τίποτα οι γάτες. Δοκίμασε εντομοαπωθητικές ταμπλέτες και φιδάκια.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
λοιπον επειδη χρειαζεται να μετακομισω για λιγο καιρο σε ενα ημιυπογειο για λογους που βαριεμαι να γραφω και επειδη πιθανος να υπαρχουν κατσαριδες και αλλα οραια σκεφτομαι σα λυση να παρω μια γατα για "φυλακα"

επειδη δεν ειμαι γατο-τυπος και ουτε σκοπευω οταν παρελθει το διαστημα του υπογειου θα στειλω και τη γατα. αρα λεω να "προσλαβω" κανενα γατακια απο το δρομο (υπαρχουν πολλα αυτη την περιοδο) για να μην εχω τυψεις μετα που το ξαναφηνω στο δρομο.

η ερωτηση μου για οποιους ασχολουντε με γατες ειναι: το γατακι θα μπορει να πιανει τα διαφορα ενοχλητικα εντομα η να βρω καλιτερα καμια μεγαλυτερη γατα? με μεγαλυτερη μηπως επειδη δεν εχει συνηθησει να ζει σε σπιτι με ανθρωπο θα εχω προβλημα?

ποιο το κοστος εμβολιων κτλπ?

γενικα τι προτεινετε εσεισ?

παρε κανα ιγκουανα ψωλιδον ..οι γατες δεν τρωνε εντομα

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
παρε κανα ιγκουανα ψωλιδον ..οι γατες δεν τρωνε εντομα

Ούτε τα ιγκουάνα. Φυτοφάγα είναι σαν τη Βελβυ :grin:. Μαρουλάκι τρώνε.

Κάτι άλλες σαύρες παίζουν που τρώνε έντομα αλλά είναι λίγο σιχαμένες. Κάνε απεντόμωση. Από το να πάρεις γάτα και μετά να την ξαναπαρατήσεις στο δρόμο, χίλιες φορές.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.834
Πόντοι
11.585
Και αμα την ταιζεις και κονσερβες, και την εχεις στα οπα οπα, ουτε τα ποντικια κηνυγανε...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
πάρε σαμιαμίδι

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Οι γατες δεν τρωνε εντομα, αλλα τα κυνηγανε και τα σκοτωνουν. Τωρα αν ενα γατι βρεθει αντιμετωπο με 20 κατσαριδες πιθανον να χαρει αλλα δεν θα ειναι και οτι καλυτερο απο αποψη αισθητικης. Σημαντικο ειναι επισης οτι το γατι που θα ειναι μαζι σου 5-6 μηνες θα αναπτυξει εξαρτηση με σενα, γιατι νομιζει οτι εισαι η μαμα του (δεν κανω πλακα). Αν το εγκαταλειψεις μετα μαλλον δεν θα μπορεσει να επιβιωσει.

Η λυση ειναι μια και η πιο οικονομικη... Απεντομωση (ενα 50ρικακι μεσο ορο)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Η γάτα θα σου φέρνει τις κατσαρίδες για δώρο, για να δεις τι καλή κυνηγός που είναι, που τις έπιασε ζωντανές και θα έχεις την τιμή να τις σκοτώσεις εσύ  :S

έχω τραυματικές εμπειρίες από γάτες φίλων μου

κάνε απεντόμωση, στα περισσότερα υπόγεια στην αθήνα που έχω πάει (με απεντόμωση στο κτίριο και στο συγκεκριμένο υπόγειο) δεν έχω δει κατσαρίδες, μόνο μερικές φορές κάτι μικρά κατσαριδάκια

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Πάρε κινέζο/α

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Η γάτα θα σου φέρνει τις κατσαρίδες για δώρο, για να δεις τι καλή κυνηγός που είναι, που τις έπιασε ζωντανές και θα έχεις την τιμή να τις σκοτώσεις εσύ  :S
πωπω χλώμιασα

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Και αν εχεις σκοπο να την αφησεις στον δρομο την γατα ψωλιδον κανε απεντομωση στον εαυτο σου ...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
πάρε μιγιάγκι

Miyagi.jpeg

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
αυτό θα τις καθαρίσει, χωρίς πλάκα
στο εξοχικό τα βλέπω να τρώνε ακρίδες (ή έντομα μεγάλα σαν ακρίδες τεσπα)  :rockon: :rockon:

είναι και γλυκούλικα

Εδώ στην Αθήνα τοσοδούλικα είναι, και πάνε σφαίρα. Πως διάολο τρώνε κατσαρίδα που τους ρίχνει δύο κεφάλια δεν καταλαβαίνω.

ΥΓ. Ένας φίλος μου έχει λυσσάξει να πάρει μαρμότα. Την είδε σε ένα ντοκυμαντέρ και του άρεσε.

Ξέρει κανείς που πουλάνε?

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
μη βαράτε που είπε να αφήσει τη γάτα, είπε να πάρει μια από το δρόμο να την ταϊζει για να του καθαρίζει το σπίτι, δεν είμαι υπέρ αυτού αλλά νταξ άμα ο άλλος δεν είχε ποτέ ζώα δεν μπορώ να τον πω άκαρδο γι'αυτό το σκεπτικό, απλώς ανενημέρωτο  :grin:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Εδώ στην Αθήνα τοσοδούλικα είναι, και πάνε σφαίρα. Πως διάολο τρώνε κατσαρίδα που τους ρίχνει δύο κεφάλια δεν καταλαβαίνω.

ΥΓ. Ένας φίλος μου έχει λυσσάξει να πάρει μαρμότα. Την είδε σε ένα ντοκυμαντέρ και του άρεσε.

Ξέρει κανείς που πουλάνε?

δε θέλει νερά ρε η μαρμότα?
πολλά νερά, φάση?  :think:

υ.γ. και στο εξοχικό μικρά είναι, τις τρώνε αργάααα και βασανιστικά τις σκατιάρες, κάνα μισάωρο μέχρι να τις αποτελειώσουν  :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom