You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Συμφωνείτε με την δυνατότητα κριτικής απο τις κοπέλες του χώρου?
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Stefanos the grait
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 146
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.109
- Πόντοι
- 1.686
Εννοείτε πως θα πρέπει να σχολιάζουν και να γράφουν κριτικές για τους πελάτες τους!!!! Να διαβάζουμε και εμείς πως είναι να της γαμάνε τυροψόληδες άπλυτοι πάκηδες και κάθε καρυδιάς καρύδι έγχρωμο έμβιο ον
ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
Το γλύψιμο σε πάκια, πάει σύννεφο όπως βλέπω...
Iakwvos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 113
- Πόντοι
- 1
Εγώ ξέρω αυτό τύπε ισχύει για τους βοσκούς που είναι όλη μέρα μέσα στα μαντριά και έρχονται σε επαφή με περιττώματα = άσχημες μυρωδιές, οπότε το σώμα τις απορροφά όσο παράξενο και αν ακούγεται και όσα μπάνια και να κάνουν δεν ξεμυρίζουν τώρα πάκηδες και λοιποί που βολοδέρνουν όλη μέρα στο κέντρο της Αθήνας πώς μυρίζουνε??? Αυτό για τα μπαχαρικά δεν ισχύει γιατί υπήρχε περίοδο που έτρωγα καθημερινά κουρκουμά σκόνη και καυτερό κόκκινα πιπέρι και δεν βρώμαγα όπως αυτοί !!!!Οι Πάκηδες πλένονται κανονικά τύπε, αλλά μυρίζουν γιατί τρώνε μπαχάρια !
ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
Εγώ ξέρω αυτό τύπε ισχύει για τους βοσκούς που είναι όλη μέρα μέσα στα μαντριά και έρχονται σε επαφή με περιττώματα = άσχημες μυρωδιές, οπότε το σώμα τις απορροφά όσο παράξενο και αν ακούγεται και όσα μπάνια και να κάνουν δεν ξεμυρίζουν τώρα πάκηδες και λοιποί που βολοδέρνουν όλη μέρα στο κέντρο της Αθήνας πώς μυρίζουνε??? Αυτό για τα μπαχαρικά δεν ισχύει γιατί υπήρχε περίοδο που έτρωγα καθημερινά κουρκουμά σκόνη και καυτερό κόκκινα πιπέρι και δεν βρώμαγα όπως αυτοί !!!!
Μπορεί να τους γλύφει ρε τύπε... Κυριολεκτικά . :S
Iakwvos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 113
- Πόντοι
- 1
Ποιός να τους γλύφει ρε τύπε???Μπορεί να τους γλύφει ρε τύπε... Κυριολεκτικά . :S
ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
Ποιός να τους γλύφει ρε τύπε???
Τους πάκηδες.
Και λοιπούς μούσλι.
adreasfairways
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.293
- Πόντοι
- 216
Δεν προκειται καμια να κατσει να γραφει κριτικες εκτος και αν υπαρχει καποιος λογος πιστευω..
Επισκέπτης
Το μέτρο της Κοριτσοκριτικής ανεστάλη.
Το νημα πιθανον και να μπορει να κλειδωθει.
Το νημα πιθανον και να μπορει να κλειδωθει.
zinentin
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 51
- Πόντοι
- 6
Συμφωνω η αγορα στο τελος με τα σχολια του καθενος εδωσε απαντηση στο τη προκειται να ακολουθηση...Δεν ειναι θεμα αποψης του καθενος ,εδω ειναι τη ειναι σωστο και τη λαθος,και στην προκειμενει περιπτωση ειναι λαθος η δυνατοτητα κριτικης απο κοπελες με αυτον τον τροπο....θα πρεπει να βρεθει καποιος αλλος τροπος αν καποιοι το επιθυμουν...Όπως γίνεται παντού στην ελεύθερη οικονομία, όπου η αγορά βάζει , εν τέλει , τους κανόνες και αυτορυθμίζεται, έτσι πιστεύω ότι, τελικά, θα γίνει και εδώ. Ίσως στην αρχή, κάποιες κοπέλες ανεβάσουν 1-2 κριτικές, όμως στην πορεία θα ξεφτίσει και εν τέλει θα εκφυλιστεί. Όλες οι εργαζόμενες του χώρου, είτε είναι Ελληνίδες είτε αλλοδαπές, γνωρίζουν πολύ καλά 1ον πως το επάγγελμά τους έχει μικρό χρονικό ορίζοντα και κοντινή ημερομηνία λήξης και 2ον πως οι αιμοδότες/χρηματοδότες τους είμαστε εμείς. Συνεπώς καμία (ή έστω πολύ λίγες) δεν πρόκειται να ανεβάσει κριτική για πελάτη, πολύ απλά διότι ακόμη κι αν δεν αναφέρει όνομα ή νικ, αυτός θα καταλάβει ότι αναφέρεται σε αυτόν, και αφενός μεν δεν πρόκειται να ξαναπάει (ή αν ξαναπάει θα το κάνει επί τούτου, δλδ για να την εκνευρίσει), αφετέρου δε θα της κάνει πόλεμο (είτε με κακές/στοχευμένες κριτικές, είτε αποτρέποντας φίλους του να την επισκευθούν). Είναι , συνεπώς, μια lose - lose κατάσταση για την εργαζόμενη.
Και μια παραίνεση προς τα κορίτσια που διαβάζουν το θέμα. Μην πιστεύετε, ελαφρά τη καρδία, όσους σας "αποκαλύπτουν" το νικ τους στο site. 99% θα λένε ψέμματα. Ακόμη όμως και αλήθεια να λένε, το πιθανότερο είναι πως την επόμενη ημέρα της κριτικής σας, θα διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους ότι ουδέποτε σας έχουν συναντήσει, και φυσικά δεν έχετε κανέναν τρόπο να αποδείξετε πως εσείς λέτε την αλήθεια. Η απόφαση είναι δική σας.
Εγώ πάντως μόνο σε μια το αποκάλυψα, και γνωρίζω πολύ καλά πως δεν το έχει αποκαλύψει πουθενά (ξέρει αυτή ποια είναι - δεν θα πω όνομα μην θεωρηθώ και προμότορας...)
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.691
- Πόντοι
- 38.177
Φυσικά και διαφωνώ,τουλάχιστον για την κριτική που έγραψε το σουργελο των 250€/ώρα!!!
Έκανε ραντεβού(επιλεκτικά)και μόνο άμα μάθαινε το Νικ νειμ σου στο σάιτ,δλδ πας σε ραντεβού με πουτανα και σε φακέλωνε?
Πάμε Καλά?
Έγραψε και μια ντεμέκ κριτική που ίσως θα ήθελε να είναι έτσι τα πράγματα στα ραντεβού της..
Από κει και πέρα,Ναι έχουν δικαίωμα και αυτές να πουν την γνώμη τους αλλά όχι έτσι.
Έκανε ραντεβού(επιλεκτικά)και μόνο άμα μάθαινε το Νικ νειμ σου στο σάιτ,δλδ πας σε ραντεβού με πουτανα και σε φακέλωνε?
Πάμε Καλά?
Έγραψε και μια ντεμέκ κριτική που ίσως θα ήθελε να είναι έτσι τα πράγματα στα ραντεβού της..
Από κει και πέρα,Ναι έχουν δικαίωμα και αυτές να πουν την γνώμη τους αλλά όχι έτσι.
anemoss119
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
υπαρχουν ακομα οι κριτικες 'η σβηστηκε το συγκεκριμενο post ?
Επισκέπτης
Το παγωσαν..
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.355
- Πόντοι
- 6.056
ετσι....Αφήνω ανοιχτό ένα μικρό ενδεχόμενο να εξελιχτεί ok κάτι τέτοιο, αλλά γενικά δε συμφωνώ...
Οι ιερόδουλες βγάζουν λεφτά απ'αυτό και είναι και πολύ παραδόπιστες γενικά...
Οπότε για ποιο λόγο να γράψουν κριτική; Το μόνο που φαντάζομαι είναι αποσκοπώντας να έχουν μεγαλύτερο οικονομικό όφελος απ'αυτήν...
Οπότε λογικά απλά θα μπαίνουν ιερόδουλες να βλογάνε τα γένια τίποτα τζόβενων...
Γιατί μια ιερόδουλη να μπει να γράψει κακή κριτική; Φαντάζομαι ότι θα χανε λεφτά απ'αυτό. Βέβαια και η κακή διαφήμιση είναι διαφήμιση...οπότε μπορεί να θέλουν απλά να γίνεται ντόρος γύρω απ'το όνομά τους...
Οπως και να χει νομίζω ότι η συντριπτική πλειοψηφία των κριτικών απο ιερόδουλες θα ναι ιδιοτελείς, οπότε δεν βλέπω κάποιον άλλο λόγο ύπαρξής τους πέρα από το προμοτάρισμά τους, δίνοντάς τους ένα τέτοιο βήμα...
αν εμενε η μαλακια το πολυ να διαβαζαμε
ποσο απλας και mr. perfect ειναι ο ταδε πιρφορακος/αγαπουλης της καθε πουτανας...
αλληλογλειψιματα και σαλιαρισματα δλδ
σιγα μη διωχναν πελατακια με κακες κριτικες..
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 6.030
Ελπίζω ολο αυτό το ζήτημα να μην είναι η αρχή του τελους του site.
Προσωπικά σε κάποιες έχω αποκαλύψει το νικ και στ @@ μου αν μάθαιναν και την ταυτότητα μοτ. Δεν πειράζω κανέναν. Γαμησια ριχνω.
Σίγουρα κάτι κακό θα πρέπει να μαθαίνεται και οι κοπέλες να είναι ασφαλείς αλλά μην τρελαθούμε ρε παιδες. Ενας λόγος που μ αρέσει όλο το concept είναι γιατί όλα γίνονται για το τάισμα και την ικανοποίηση του πουτσου μου. Αν και η κοπέλα το ευχαριστηθεί σίγουρα θα χαρώ Αλλά οκ δεν πάω στα σπίτια για μα αποδείξω κάτι.
Προσωπικά σε κάποιες έχω αποκαλύψει το νικ και στ @@ μου αν μάθαιναν και την ταυτότητα μοτ. Δεν πειράζω κανέναν. Γαμησια ριχνω.
Σίγουρα κάτι κακό θα πρέπει να μαθαίνεται και οι κοπέλες να είναι ασφαλείς αλλά μην τρελαθούμε ρε παιδες. Ενας λόγος που μ αρέσει όλο το concept είναι γιατί όλα γίνονται για το τάισμα και την ικανοποίηση του πουτσου μου. Αν και η κοπέλα το ευχαριστηθεί σίγουρα θα χαρώ Αλλά οκ δεν πάω στα σπίτια για μα αποδείξω κάτι.
Kavlarxis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.334
- Πόντοι
- 216
Οι Πάκηδεςπλένονται κανονικάμόνο με νερό τύπε, αλλά μυρίζουν γιατί τρώνε μπαχάρια !
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις