Νέα

Συμφωνείτε με την δυνατότητα κριτικής απο τις κοπέλες του χώρου?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Stefanos the grait
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 146
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Συμφωνείτε με την ΝΕΑ δυνατότητα κριτικής απο τις εργαζόμενες στον χώρο?

• ΟΧΙ

Ψήφοι: 83 49,4%
  • ΙΣΩΣ

Ψήφοι: 7 4,2%
  • ΝΑΙ

Ψήφοι: 60 35,7%
  • Με αφήνει αδιάφορο.

Ψήφοι: 18 10,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    168
Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
492
αν αυτο καταλαβες...πασο

σου απαντησα σ αυτο που μου εκανες παραθεση...

τωρα οσον αφορα τις κριτικες...το πιο πιθανο ειναι να μην ανεβασω ποτε ...αλλα ομως χαιρομαι που οι διαχειριστες μου δινουν το δικαιωμα να το κανω..

αυτο δειχνει οτι το φορουμ αυτο ειναι πολυ μπροστα...

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.387
Πόντοι
3.820

τωρα οσον αφορα τις κριτικες...το πιο πιθανο ειναι να μην ανεβασω ποτε ...αλλα ομως χαιρομαι που οι διαχειριστες μου δινουν το δικαιωμα να το κανω..

χαχα αντε καλα...

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.932

:thumbsup:

Επισκέπτης
η αποψη σου ειναι τελειως ορθολογιστικη...

Αν ενας υποψηφιος πελατης εχει πολυ μεγαλα προσοντα...δε θα πρεπει νακανω την επιμαχη ερωτηση...και μου απανταει 23...

Αγαπητή μου, δυστυχώς όλα τα ελεύθερα επαγγέλματα διατρέχουν τον κίνδυνο ενός μη επιθυμητού αποτελέσματος και μάλιστα με διαφυγόντα κέρδη χιλιάδων ευρώ... Δυστυχώς τέτοιοι κίνδυνοι εγκυμονούν στην ελεύθερη αγορά!

sagiz30

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2016
Κριτικές
1
Like
53
Πόντοι
0
εγώ λέω μετά από κάθε γαμήσι εάν και εφόσον επιθυμούμε να γίνεται κριτική από την ιερόδουλη σε πριβέ πλαίσιο μη γίνουμε και ρόμπα στο forum, για να τις γαμάμε καλύτερα μελλοντικά, να περνάμε καλά και εμείς και αυτές...για ένα καλύτερο και πιο ποιοτικό μέλλον για τις ιερόδουλες και εμάς τους ανώμαλους

Punteras

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2016
Like
15
Πόντοι
1
η αποψη σου ειναι τελειως ορθολογιστικη...

θα θεσω ομως ενα ερωτημα...επειδη ανεφερες τα μεγεθη Αν ενας υποψηφιος πελατης εχει πολυ μεγαλα προσοντα...δε θα πρεπει να το αναφερει πριν γινει το ραντεβου?μια ελεφαντιαση πχ..η μια πουτσα 22-23 εκ....θα πρεπει δηλ να κουβαληθω εγω στο χωρο του και να το αντιληφθω οταν θα πεσει η πετσετα?

Ακριβώς όπως το λες. Αν κάποιος έχει μια όχι συνηθισμένη ιδιαιτερότητα πρέπει να στο αναφέρει στο τηλέφωνο. Ακόμη καλύτερα μπορείς να αναφέρεις στα προφίλ σου ποιες κατηγορίες ανθρώπων δεν συναντάς. Έχω δει στο εξωτερικό να γράφουν για παράδειγμα δεν βλέπω κάποιον αν την έχει πολύ μεγάλη γιατί δεν το αντέχω ή αν είναι μαύρος γιατί έχω αρκετές δυσάρεστες εμπειρίες με μαύρους σε θέματα συμπεριφοράς κτλ. Αν παραλείψει να στο πει θα σηκωθείς να φύγεις και δεν θα τον ξαναδεχτείς. Το χειρότερο που θα πάθεις είναι να μην πληρωθείς τον χρόνο ετοιμασίας και μετάβασης σου στον χώρο του ραντεβού αν και αν είναι σωστός θα σου δώσει το κατιτις για τα έξοδα σου. Το ξέρω δεν είναι ότι πιο ευχάριστο αυτό αλλά μας έχει συμβεί όλους στην δουλειά μας κάτι παρόμοιο και σε πολλούς πολύ χειρότερα. Τον διαγράφουμε από πελάτη και συνεχίζουμε.

Σε καμιά περίπτωση όμως αυτό δεν είναι αντικείμενο δημόσιας κριτικής, να ξέρει δηλαδή όλο το bourdela ότι ο Μάκης έχει ελεφαντίαση ή ο Λάκης την έχει πολύ μικρή και βγαίνει συνέχεια το προφυλακτικό. Ειδικά σε ένα σάιτ με φόρουμ στο οποίο οι χρήστες γνωρίζονται μεταξύ τους έστω διαδικτυακά και συζητάνε καθημερινά για κάθε λογής θέματα από σεξ μέχρι πολιτικά και αθλητικά.

Για αυτόν που σε παρενοχλεί, εκεί συμφωνώ ότι μπορείτε να έχετε ένα χώρο, στον οποίο θα μαυροπινακίζετε όσους είναι επικίνδυνοι, για παράδειγμα αυτούς που παρενοχλούν τηλεφωνικά ή που φεύγουν χωρίς να πληρώσουν κτλ, κατάλαβες τι θέλω να πω ως επικίνδυνους. Αυτό όμως και μόνο για την ασφάλεια σας και μόνο, και όχι αυτό που βλέπουμε δηλαδή κανονικές κριτικές με γαργαλιστικές λεπτομέρειες και βαθμολογία, συνολική και επιμέρους.

Punteras

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2016
Like
15
Πόντοι
1
εγώ λέω μετά από κάθε γαμήσι εάν και εφόσον επιθυμούμε να γίνεται κριτική από την ιερόδουλη σε πριβέ πλαίσιο μη γίνουμε και ρόμπα στο forum, για να τις γαμάμε καλύτερα μελλοντικά, να περνάμε καλά και εμείς και αυτές...για ένα καλύτερο και πιο ποιοτικό μέλλον για τις ιερόδουλες και εμάς τους ανώμαλους

Ξεχνάς μια σημαντική λεπτομέρεια, ότι εσύ είσαι αυτός που πληρώνει. Το κορίτσι είναι εκεί για να περάσεις εσύ καλά με τα χρήματα που θα τις δώσεις. Αυτή δουλεύει εκεί, δεν ήρθε για να ευχαριστηθεί το σεξ με τα δικά σου λεφτά. Αν τα καταφέρει να το ευχαριστηθεί και να έρθει σε οργασμό πολύ καλά γι' αυτήν, δεν είναι όμως μέρος της συναλλαγής. Αν εργάζεσαι πιστεύω θα μπορείς να αντιληφθείς την διαφορά.

Punteras

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2016
Like
15
Πόντοι
1
Αφήνω ανοιχτό ένα μικρό ενδεχόμενο να εξελιχτεί ok κάτι τέτοιο, αλλά γενικά δε συμφωνώ...

Οι ιερόδουλες βγάζουν λεφτά απ'αυτό και είναι και πολύ παραδόπιστες γενικά...

Οπότε για ποιο λόγο να γράψουν κριτική; Το μόνο που φαντάζομαι είναι αποσκοπώντας να έχουν μεγαλύτερο οικονομικό όφελος απ'αυτήν...

Οπότε λογικά απλά θα μπαίνουν ιερόδουλες να βλογάνε τα γένια τίποτα τζόβενων...

Γιατί μια ιερόδουλη να μπει να γράψει κακή κριτική; Φαντάζομαι ότι θα χανε λεφτά απ'αυτό. Βέβαια και η κακή διαφήμιση είναι διαφήμιση...οπότε μπορεί να θέλουν απλά να γίνεται ντόρος γύρω απ'το όνομά τους...

Οπως και να χει νομίζω ότι η συντριπτική πλειοψηφία των κριτικών απο ιερόδουλες θα ναι ιδιοτελείς, οπότε δεν βλέπω κάποιον άλλο λόγο ύπαρξής τους πέρα από το προμοτάρισμά τους, δίνοντάς τους ένα τέτοιο βήμα...

Αυτό που είναι βέβαιο ότι θα πετύχει κάτι τέτοιο είναι την αποτροπή καταχώρησης μέτριων κριτικών, για αρνητικές δεν το συζητώ καν, από συναγωνιστές για cg, ότι κι αν συνέβηκε στην συνάντηση. Τουλάχιστον όσον αφορά αυτές που κλείνουν τα ραντεβού τους μέσω του σάιτ.

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
615
Πόντοι
326
Αυτό που είναι βέβαιο ότι θα πετύχει κάτι τέτοιο είναι την αποτροπή καταχώρησης μέτριων κριτικών, για αρνητικές δεν το συζητώ καν, από συναγωνιστές για cg, ότι κι αν συνέβηκε στην συνάντηση.

ε καλο ειναι αυτο.
ετσι θα εχουμε εναν καλυτερο κοσμο οπου ολοι μιλανε καλα για ολους
πρεπει σιγα σιγα να ειμαστε πιο τρυφεροι πιο καλοι πιο ευγενικοι και να μαθουμε να ειμαστε σωστοι και να εξαφανισουμε καθε ειδους αρνητισμου που μας διακατεχει.

σκεψου τον dalai lama ή τον γκαντι να πηγαινανε με πουτανα
οσο χαλια και να ητανε θα γραφανε ωραια λογια.

καθε φορα μετα την συνευρεση οφειλουμε ολοι να λεμε
"κυριε ιησου χριστε ελεησον τουτο το γαμησι που καναμε"

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Exoυν αναγκη προστασιας οι εργαζομενες :think:
Νομιζα οτι αυτη ειναι η δουλεια των νταβαδων
Οι κριτικες ειναι η μονη προστασια που μπορουμε
να εχουμε οι χρηστες των υπηρεσιων των κορασιδων

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
492
Ακριβώς όπως το λες. Αν κάποιος έχει μια όχι συνηθισμένη ιδιαιτερότητα πρέπει να στο αναφέρει στο τηλέφωνο. Ακόμη καλύτερα μπορείς να αναφέρεις στα προφίλ σου ποιες κατηγορίες ανθρώπων δεν συναντάς. Έχω δει στο εξωτερικό να γράφουν για παράδειγμα δεν βλέπω κάποιον αν την έχει πολύ μεγάλη γιατί δεν το αντέχω ή αν είναι μαύρος γιατί έχω αρκετές δυσάρεστες εμπειρίες με μαύρους σε θέματα συμπεριφοράς κτλ. Αν παραλείψει να στο πει θα σηκωθείς να φύγεις και δεν θα τον ξαναδεχτείς. Το χειρότερο που θα πάθεις είναι να μην πληρωθείς τον χρόνο ετοιμασίας και μετάβασης σου στον χώρο του ραντεβού αν και αν είναι σωστός θα σου δώσει το κατιτις για τα έξοδα σου. Το ξέρω δεν είναι ότι πιο ευχάριστο αυτό αλλά μας έχει συμβεί όλους στην δουλειά μας κάτι παρόμοιο και σε πολλούς πολύ χειρότερα. Τον διαγράφουμε από πελάτη και συνεχίζουμε.

Σε καμιά περίπτωση όμως αυτό δεν είναι αντικείμενο δημόσιας κριτικής, να ξέρει δηλαδή όλο το bourdela ότι ο Μάκης έχει ελεφαντίαση ή ο Λάκης την έχει πολύ μικρή και βγαίνει συνέχεια το προφυλακτικό. Ειδικά σε ένα σάιτ με φόρουμ στο οποίο οι χρήστες γνωρίζονται μεταξύ τους έστω διαδικτυακά και συζητάνε καθημερινά για κάθε λογής θέματα από σεξ μέχρι πολιτικά και αθλητικά.

Για αυτόν που σε παρενοχλεί, εκεί συμφωνώ ότι μπορείτε να έχετε ένα χώρο, στον οποίο θα μαυροπινακίζετε όσους είναι επικίνδυνοι, για παράδειγμα αυτούς που παρενοχλούν τηλεφωνικά ή που φεύγουν χωρίς να πληρώσουν κτλ, κατάλαβες τι θέλω να πω ως επικίνδυνους. Αυτό όμως και μόνο για την ασφάλεια σας και μόνο, και όχι αυτό που βλέπουμε δηλαδή κανονικές κριτικές με γαργαλιστικές λεπτομέρειες και βαθμολογία, συνολική και επιμέρους.

ακριβως.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Εγω συμφωνώ αρκεί βέβαια να μην αναφέρονται στοιχεία και περιγραφές πελατών που είναι προσωπικά δεδομένα. Είμαι υπέρ να γίνεται κάτι σαν ημερολόγιο μιας ιερόδουλης όπου θα αναφέρεται στις βάρδιές της και θα μιλά για τις εμπειρίες της. Αυτό πιστεύω θα έχει ενδιαφέρον. Πχ. με τον να πει  ανώνυμα ότι ενός πελάτης δεν του σηκώθηκε ή με τον άλλον κάβλωσα και ευχαριστήθηκα sex, δεν προσβάλει κανέναν και ούτε και οι ίδιοι θα το καταλάβουν-αν το διαβάσουν-ότι αναφέρεται σε αυτούς. Πάνω απ'όλα είναι όμως αν τα ίδια τα κορίτσια θα θέλουν να συμμετέχουν σε κάτι τέτοιο...

Punteras

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2016
Like
15
Πόντοι
1
το ειπε και αλλος φιλος.
αυξανεται η επισκεψιμοτητα στο site.
νορμαλ βλεπεις 10-20 επισκεπτες
σημερα χτυπησε 50αρια
λεει ο φιλος του "ρε ειδες στο site ανεβαζουν κριτικες ιεροδουλες"
και παει ο αλλος να τσεκαρει να δει τι παιζει

it's all about the marketing my friend.

Η αύξηση της επισκεψιμότητας είναι κουτσομπολίστικης μορφής και διάθεσης. Η πραγματική κίνηση του σάιτ, κριτικές κτλ πιστεύω θα πέσει.

colonel nathan jessup

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2017
Κριτικές
30
Like
534
Πόντοι
306
Αραγε Θα κάνουν και αυτοκριτική οι ιερόδουλες;Θα λένε πχ δεν του σηκώθηκε γιατί στην πίπα δαγκώνα ;Η του έπεσε γιατί η τσατσά χτύπησε την πόρτα;

Punteras

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2016
Like
15
Πόντοι
1
ε καλο ειναι αυτο.
ετσι θα εχουμε εναν καλυτερο κοσμο οπου ολοι μιλανε καλα για ολους
πρεπει σιγα σιγα να ειμαστε πιο τρυφεροι πιο καλοι πιο ευγενικοι και να μαθουμε να ειμαστε σωστοι και να εξαφανισουμε καθε ειδους αρνητισμου που μας διακατεχει.

σκεψου τον dalai lama ή τον γκαντι να πηγαινανε με πουτανα
οσο χαλια και να ητανε θα γραφανε ωραια λογια.

καθε φορα μετα την συνευρεση οφειλουμε ολοι να λεμε
"κυριε ιησου χριστε ελεησον τουτο το γαμησι που καναμε"

Διαφωνώ στην Ελλάδα είμαστε οπότε άσε τον Δαλάι Λάμα και πες για τον Άνθιμο και τον Σεραφειμ τι κριτική θα βάζανε :)

xristos asimos

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Like
8
Πόντοι
0
Εγώ λέω να παίξει face control, code dressing και άλλα τέτοια προκειμένου να (πληρώνουμε για να) γαμήσουμε!
Συμφωνείτε κορίτσια?

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
615
Πόντοι
326
Διαφωνώ στην Ελλάδα είμαστε οπότε άσε τον Δαλάι Λάμα και πες για τον Άνθιμο και τον Σεραφειμ τι κριτική θα βάζανε :)

αααα οποτε μας συμφερει ειμαστε στην ΕΛλαδα και οποτε δεν μας συμφερει λεμε δειτε την Αμερικη δειτε την Γερμανια χαχααχ τεσπα πλακα κανω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom