Νέα

Συμφωνείτε με την δυνατότητα κριτικής απο τις κοπέλες του χώρου?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Stefanos the grait
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 146
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Συμφωνείτε με την ΝΕΑ δυνατότητα κριτικής απο τις εργαζόμενες στον χώρο?

• ΟΧΙ

Ψήφοι: 83 49,4%
  • ΙΣΩΣ

Ψήφοι: 7 4,2%
  • ΝΑΙ

Ψήφοι: 60 35,7%
  • Με αφήνει αδιάφορο.

Ψήφοι: 18 10,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    168

peinasmenos_lukos2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2016
Κριτικές
6
Like
195
Πόντοι
286
Ελπίζω ολο αυτό το ζήτημα να μην είναι η αρχή του τελους του site.
Προσωπικά σε κάποιες έχω αποκαλύψει το νικ και στ @@ μου αν μάθαιναν και την ταυτότητα μοτ. Δεν πειράζω κανέναν. Γαμησια ριχνω.
Σίγουρα κάτι κακό θα πρέπει να μαθαίνεται και οι κοπέλες να είναι ασφαλείς αλλά μην τρελαθούμε ρε παιδες. Ενας λόγος που μ αρέσει όλο το concept είναι γιατί όλα γίνονται για το τάισμα και την ικανοποίηση του πουτσου μου. Αν και η κοπέλα το ευχαριστηθεί σίγουρα θα χαρώ Αλλά οκ δεν πάω στα σπίτια για μα αποδείξω κάτι.

τυπε με τετοια αναδουλεια σε σχεδον ολα τα σπιτια ολες ψωλαρα γαμια με λενε και ας τυχει να χυσω στο τσιμπουκι :S

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
839
Πόντοι
376
θα ηταν καλο να γραφουν τι ασχημες εμπειριες τους χωρις νικ για να ξερουμε τι καθαρματα κυκλοφορουν ...

Και ποιο το όφελως τότε ρε φίλε εάν δεν ξέρεις? Ή ξέρεις... ή δεν ξέρεις.
Μην ακούω παπαπολογίες.

Εγώ πήγα σε μία, την πήδηξα, την έφτυσα, την κατούρησα, την έδειρα, την ξεφτίλισα, και μετά από
μία ώρα που τελείωσα, μου ζήτησε τα χρήματα και αντί να τις τα δώσω, της πήρα και αυτά που είχε.
ΟΚ μέχρι εδώ????

Και βγαίνει και λέει ότι ένας μαλάκας μου έκανε αυτό και αυτό....
Και?????

Επειδή το είπε τι έγινε δηλαδή???? Ξέρεις ότι αυτός ο μαλάκας είμαι εγώ εφόσον δεν δίνει το
nickname μου????? Όχι.

Και αυτές είναι οι ακραίες περιπτώσεις. Που κατά την γνώμη μου θα έπρεπε να λέγονται.
Παρόλα αυτά... σε όλες τις άλλες περιπτώσεις είμαι ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ του να αναφέρει η "κάθε μία"
προσωπικά στοιχεία ή πληροφορίες για τον κάθε πελάτη της... είτε είναι θετικές, είτε αρνητικές.

Άρα, το συμπέρασμα είναι...
Εσύ φίλε θέλεις να ξέρεις τις άσχημες εμπειρίες τους όχι επειδή είσαι πονόψυχος,
αλλά επειδή ΚΑΥΛΩΝΕΙΣ και ΞΕΡΟΧΥΝΕΙΣ διαβάζοντας ρομάντζα.

:hi:

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.128
Πόντοι
7.786
δεν μπορει  να αποκαλυπτονται στοιχεια  πελατη διοτι ολοι θα  τον ξερουν  αν γραψει για  καποιο  μαγαζι  αρνητικη κριτικη  τη  γινει  η για  κοπελα  θα  τουν την πεσουνε

colonel nathan jessup

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2017
Κριτικές
30
Like
534
Πόντοι
306
μετα την πρωτοπορα ιδεα του στεφφαν για να γραφουν οι ιεροδουλες κριτικες, προτεινω στον αντι να ενεργοποιησει τη δυνατοτητα να μπαναρουν τα μελη τους μοντ  :sunglasses:
αυτο τυπε συνεβη περυσι μηπως επαθες αλτσχαιμερ; :uglystupid:

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
655
Πόντοι
326
ας γραφουν κριτικες οι ιεροδουλες ετσι ώστε να μην μας δεχονται για πελατες τα αλλα μπουρδελα που θα τα διαβαζουν να μπει και μια μπλακ λιστ

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
655
Πόντοι
326
τυπε με τετοια αναδουλεια σε σχεδον ολα τα σπιτια ολες ψωλαρα γαμια με λενε και ας τυχει να χυσω στο τσιμπουκι :S
σωστος τυπε φιλος μικροτσουτσουνος 5 εκατοστα πουτσο και τον ελεγε η ιεροδουλη πουτσαρα

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
655
Πόντοι
326
Ισχύει τύπε όπως και για τους Ινδούς που τρώνε ίδια φαγητά (κάποτε ήταν ίδια χώρα με το Πακιστάν). Αντίθετα Ιρακινοί και άλλοι που δεν τρώνε τέτοια δεν μυρίζουν !
αλβανικη μυρωδια είναι χειροτερη από ολες εντονη και σπαει μυτη.

Επισκέπτης
www.bourdela.com/list/discussions/review/id:52375/]Εδώ πέρυσι[/url] είχα ανεβάσει μια κριτική και η κοπέλα (Ρεγγίνα) έριξε έναν ψήφο.
Δηλαδή (προς θεματοθέτη) τι φαντάζεσαι, ότι θα κάτσει η κάθε κοπέλα του χώρου να γράψει τι;  :rolleyes:
Τόσο άνεση χρόνου έχει να ασχολιέται με τέτοια θέματα;  :huh:
Εγώ νομίζω ότι έχουν σοβαρότερα θέματα να ασχοληθούν και σιγά μην γράψει δημόσια η Ρεγγίνα => μα τι γκασμάς ήταν αυτός ο (γράφων το σχόλιο) μας έσπασε τα νεύρα, γλώσσα δεν έβαλε μέσα :2funny: άντε στο διάολο να πάει ο σαχλαμάρας  :2funny: :2funny:

Ρεγγίνα, δεν ξέρω που είσαι τώρα, αλλά έχω μπλέξει άσχημα με το τζόγο :grin: :grin: αλλά αν σε πετύχω ξέρεις τι θα κάνουμε, έτσι στενούλα μου :smitten:
Πυρφόρισα λιγάκι  :grin: :grin:

Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο, ώρα για Στοίχημα........

max-mad

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
467
Πόντοι
3.245
Εγω συμφωνω...μονο όμως αν μας πληρωνουν αυτές για να τις γαμαμε  .

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Ο Βόλδεμορτ είχε αυτοπροταθεί, και ο πυρφορ-alex71 επίσης, για μοδ...

purgiotis40

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2017
Like
63
Πόντοι
1
οχι ο πελατης θελει τγην ανωνυμια του και απαιτει εχεμυθεια απο τις κοπελες!  :tickedoff:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom