Νέα

Συμφωνείτε με την δυνατότητα κριτικής απο τις κοπέλες του χώρου?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Stefanos the grait
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 146
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Συμφωνείτε με την ΝΕΑ δυνατότητα κριτικής απο τις εργαζόμενες στον χώρο?

• ΟΧΙ

Ψήφοι: 83 49,4%
  • ΙΣΩΣ

Ψήφοι: 7 4,2%
  • ΝΑΙ

Ψήφοι: 60 35,7%
  • Με αφήνει αδιάφορο.

Ψήφοι: 18 10,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    168

mad_max

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Κριτικές
97
Like
4.790
Πόντοι
22.915
Προσωπικά, δεν έχω θέμα, αλλά πρέπει να ξεκαθαριστεί πως θα γίνεται η ταυτοποίηση του προσώπου. Ισως να βγάζαμε μια κάρτα μέλους με το νικ μας..... Αυτό όμως πρέπει να τρέξει από το site, με το αζημίωτο φυσικά.

Punteras

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2016
Like
15
Πόντοι
1
Αραγε Θα κάνουν και αυτοκριτική οι ιερόδουλες;Θα λένε πχ δεν του σηκώθηκε γιατί στην πίπα δαγκώνα ;Η του έπεσε γιατί η τσατσά χτύπησε την πόρτα;

Μάλλον το αντίθετο, θα πέφτει έμμεση διαφήμιση.

colonel nathan jessup

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2017
Κριτικές
30
Like
534
Πόντοι
306
Εγώ λέω να παίξει face control, code dressing και άλλα τέτοια προκειμένου να (πληρώνουμε για να) γαμήσουμε!
Συμφωνείτε κορίτσια?
τυπε θυμάσαι τον τύπο που πήγαινε τσάρκα με κουστούμι στην φυλής;Έτσι θα στε από δω και μπρος όχι με τις φόρμες σαν λετσοι

napoleonV1

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
9 Αυγ 2016
Κριτικές
69
Like
8.010
Πόντοι
24.436
εγώ πάντως βλέπω την ψηφοφορία και το ΝΑΙ είναι αρκετά πίσω. Κάτι μου λέει όμως ότι το ΟΧΙ θα έχει την ίδια αξία με το περήφανο ΟΧΙ του ελληνικού δημοψηφίσματος

colonel nathan jessup

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2017
Κριτικές
30
Like
534
Πόντοι
306
εγώ πάντως βλέπω την ψηφοφορία και το ΝΑΙ είναι αρκετά πίσω. Κάτι μου λέει όμως ότι το ΟΧΙ θα έχει την ίδια αξία με το περήφανο ΟΧΙ του ελληνικού δημοψηφίσματος
όπως και να χει τυπε ο άντι θα πάρει το όχι μας στις βαλίτσες τού και θα πάει να διαπραγματευτεί

nick1964

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
Τύποι μια και το μπου ανανεώνεται οπως βλέπω με νέα θέματα, προτείνω (ακόμα Κυριακή είναι) να μπει θέμα για σελίδα για ζιγκολό, σχετικές κριτικές κλπ κλπ. Χαιρετώ

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86

Συνημμένα

• pwh.jpg
    pwh.jpg
    21,4 KB · Εμφανίσεις: 9

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
Όπως γίνεται παντού στην ελεύθερη οικονομία, όπου η αγορά βάζει , εν τέλει , τους κανόνες και αυτορυθμίζεται, έτσι πιστεύω ότι, τελικά, θα γίνει και εδώ. Ίσως στην αρχή, κάποιες κοπέλες ανεβάσουν 1-2 κριτικές, όμως στην πορεία θα ξεφτίσει και εν τέλει θα εκφυλιστεί. Όλες οι εργαζόμενες του χώρου, είτε είναι Ελληνίδες είτε αλλοδαπές, γνωρίζουν πολύ καλά 1ον πως το επάγγελμά τους έχει μικρό χρονικό ορίζοντα και κοντινή ημερομηνία λήξης και 2ον πως οι αιμοδότες/χρηματοδότες τους είμαστε εμείς. Συνεπώς καμία (ή έστω πολύ λίγες) δεν πρόκειται να ανεβάσει κριτική για πελάτη, πολύ απλά διότι ακόμη κι αν δεν αναφέρει όνομα ή νικ, αυτός θα καταλάβει ότι αναφέρεται σε αυτόν, και αφενός μεν δεν πρόκειται να ξαναπάει (ή αν ξαναπάει θα το κάνει επί τούτου, δλδ για να την εκνευρίσει), αφετέρου δε θα της κάνει πόλεμο (είτε με κακές/στοχευμένες κριτικές, είτε αποτρέποντας φίλους του να την επισκευθούν). Είναι , συνεπώς, μια lose - lose κατάσταση για την εργαζόμενη.
Και μια παραίνεση προς τα κορίτσια που διαβάζουν το θέμα. Μην πιστεύετε, ελαφρά τη καρδία, όσους σας "αποκαλύπτουν" το νικ τους στο site. 99% θα λένε ψέμματα. Ακόμη όμως και αλήθεια να λένε, το πιθανότερο είναι πως την επόμενη ημέρα της κριτικής σας, θα διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους ότι ουδέποτε σας έχουν συναντήσει, και φυσικά δεν έχετε κανέναν τρόπο να αποδείξετε πως εσείς λέτε την αλήθεια. Η απόφαση είναι δική σας.
Εγώ πάντως μόνο σε μια το αποκάλυψα, και γνωρίζω πολύ καλά πως δεν το έχει αποκαλύψει πουθενά (ξέρει αυτή ποια είναι - δεν θα πω όνομα μην θεωρηθώ και προμότορας...)

colonel nathan jessup

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2017
Κριτικές
30
Like
534
Πόντοι
306
τυπε ο Κώστας ήθελε παρτούζα αλλά ψάχνοταν μόνο με κουστουμαρισμενους τύπους όχι με λεσια....

yes.i.am

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2016
Like
204
Πόντοι
16
μετα την πρωτοπορα ιδεα του στεφφαν για να γραφουν οι ιεροδουλες κριτικες, προτεινω στον αντι να ενεργοποιησει τη δυνατοτητα να μπαναρουν τα μελη τους μοντ  :sunglasses:

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
μετα την πρωτοπορα ιδεα του στεφφαν για να γραφουν οι ιεροδουλες κριτικες, προτεινω στον αντι να ενεργοποιησει τη δυνατοτητα να μπαναρουν τα μελη τους μοντ  :sunglasses:
:kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Σκεφτείτε το πάντως να κάνετε ένα ιδιότυπο ημερολόγιο της πόρνης που δεν θα εκθέτει και τους πελάτες.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ πηρε η κριτικη απο τανεςπου :rockon: η δημοκρατια νικησε :rockon: :rockon: :rockon:

yes.i.am

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2016
Like
204
Πόντοι
16
ΝΕΝΙΚΗΚΑΜΕΝ!!!!  :rockon: :rockon: :rockon:

για να εξευμενισει το αγριεμενο πληθος ο αντισθενης πρεπει να ξηλωσει τον στεφφαν και να μπαναρει τη βερονικα  :rockon: :rockon:

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Αυτό συμβαίνει ήδη και ίσως σε επίπεδο p.m. ανάμεσα στις εκδιδόμενες.

Ανταλλάσσουν πληροφορίες, απλά δεν το κάνουν φανερά.

Αν το θρεντ ήταν κλειδωμένο και προσβάσιμο μόνο σε ιερόδουλες, θα είχε επιτυχία.

Αλλά εμείς ως απλοί χρήστες των υπηρεσιών, δεν θα είχαμε πάλι κανένα όφελος....

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.101
Πόντοι
6.796
Πιστευω προσωπικα εμενα δε μπορει να με κρινει εκδιδομενη.. τα χλμ που εχω γραψει ειναι πολλα περισσοτερα απο μια εκδιδομενη κατω των 30 ετων.. εγω μπορω να καταλαβω μια εκδιδομενη για το κρεββατι της και να κρινω τις υπηρεσιες της αφου το συγκριτικο μου πεδιο ειναι τεραστιο.. η τανα τι να κρινει τον πελατη? Αμα ειναι καλη η τανα γαμαει καλα κι ο πελατης..

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.114
Πόντοι
1.686

Οι ιερόδουλες ασφαλώς και έχουν άποψη για τους
πελάτες τους.
Ας φτιάξουν ένα σάϊτ , για να σχολιάζουν
τους πελάτες τους.
Αυτό όμως ΔΕΝ πρόκειται να γίνει διότι
είναι ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΕΣ !
Όπως δεν υπάρχουν σάϊτ π.χ. που να σχολιάζουν οι
ξενοδόχοι , τους πελάτες των ξενοδοχείων.
Υπάρχουν σάϊτ που οι πελάτες σχολιάζουν τα ξενοδοχεία
αλλά όχι το αντίστροφο.
Γιατί; Διότι οι πελάτες ΔΕΝ είναι ανταγωνιστές ,
ενώ οι ξενοδοχοι ΕΙΝΑΙ ανταγωνιστές.

Γενικά, σε κανένα είδος παροχής υπηρεσιών
δεν υπάρχει σάϊτ, που να σχολιάζουν εκ συστήματος
τους πελάτες, αυτοί-ες που παρέχουν υπηρεσίες.
Κάποιες μεμονωμένες κριτικές υπάρχουν. π.χ.
οι εστιάτορες στα Μάλια στην Κρήτη αναφέρουν
ότι οι Άγγλοι τουρίστες μεθούν και τα κάνουν λίμπα.
Αλλά ΔΕΝ υπάρχει σάίτ, που οι εστιάτορες συστηματικά
να αξιολογούν τους πελάτες τους.
Φυσικά και κάνουν αξιολόγηση, αλλά ΔΕΝ τους συμφέρει
να τη δημοσιοποιήσουν.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.114
Πόντοι
1.686
Πιστευω προσωπικα εμενα δε μπορει να με κρινει εκδιδομενη.. τα χλμ που εχω γραψει ειναι πολλα περισσοτερα απο μια εκδιδομενη κατω των 30 ετων.. εγω μπορω να καταλαβω μια εκδιδομενη για το κρεββατι της και να κρινω τις υπηρεσιες της αφου το συγκριτικο μου πεδιο ειναι τεραστιο.. η τανα τι να κρινει τον πελατη? Αμα ειναι καλη η τανα γαμαει καλα κι ο πελατης..

Σωστός !  :rockon:

Επίσης η κριτική του Professor X είναι πολύω σωστή.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom