ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.159
- Πόντοι
- 506
Είναι ο άτιμοςΜα είναι κουκλί!!
Είναι ο άτιμοςΜα είναι κουκλί!!
τον σκουντησες η τον αφησες και συνεχισε ναΈνας αρχιτρόμπας στον στρατό μου έλεγε πως έχει δίπλωμα πιλότου για ελικόπτερα και πως κατά την διάρκεια εκπαιδευτικής πτήσης,η εκπαιδεύτρια του έπαιρνε πίπα
το γαμάτο με αυτά είναιΈνας αρχιτρόμπας στον στρατό μου έλεγε πως έχει δίπλωμα πιλότου για ελικόπτερα και πως κατά την διάρκεια εκπαιδευτικής πτήσης,η εκπαιδεύτρια του έπαιρνε πίπα
Συνέχισε να λέει και άλλες μαλακίες αλλά αυτή ήταν η πιο τρισάθλια.....ήταν γνωστός σε όλο το στρατόπεδο για τα φίδια τουτον σκουντησες η τον αφησες και συνεχισε να
Συνέχισε να λέει και άλλες μαλακίες αλλά αυτή ήταν η πιο τρισάθλια.....ήταν γνωστός σε όλο το στρατόπεδο για τα φίδια του
κακος δεν τον πλακωσετε στα κρυα ντουςΣυνέχισε να λέει και άλλες μαλακίες αλλά αυτή ήταν η πιο τρισάθλια.....ήταν γνωστός σε όλο το στρατόπεδο για τα φίδια του
Δεν νομίζω πως αξίζει να σουτιάζεις ή να ενοχλείς τέτοιους τύπους μαν.κακος δεν τον πλακωσετε στα κρυα ντους
οταν νομιζεις οτι λεγοντας τετοιες παπαριες θα σε πιστεψει ο αλλος εισαι για σινουρι οντωςΔεν νομίζω πως αξίζει να σουτιάζεις τέτοιους τύπους μαν.
Ένας παθολογικός ψεύτης έχει σοβαρό ψυχολογικό θέμα
υπηρξαμε ολοι παλιοι καποια στιγμη....απλως ειναι να εχεις στο αιμα σου την παπατζαΣτο στρατο ακους πολλα τετοια ειδικα απο πιο παλιους!
υπηρξαμε ολοι παλιοι καποια στιγμη....απλως ειναι να εχεις στο αιμα σου την παπατζα
ειχαμε φιλε εμεις εναν σειρα μου σαν νεοι ... που το φατουρο πηγαινε συννεφο απο παλιους και απο εμαςΣιγουρα αλλα να την πει τετοια παπατζα νεος σε παλιους πιο δυσκολο!
ειχαμε φιλε εμεις εναν σειρα μου σαν νεοι ... που το φατουρο πηγαινε συννεφο απο παλιους και απο εμας
φαντασου ποση βλημα ηταν μια ημερα τον εμπιστευτηκαμε και τον στειλαμε να φερει τσοντα να δουμε στο κψμ και μας εφερε με ερμαφροδιτες ..το τι καλαμπαληκι εγινε αστο 2 ημερες τον ποναγε ο σβερκος τουΘα καλοπερασε στο στρατοπεδο!
κατι για φιδια διαβασα
ακομα να βγαλεις εσυ τον σταροβα?τι θα γινει τετοιος ερωτας πια?μπραβο να παντρευτειτε με το σταροβα και να κανετε οικογενεια,καλους απογονους.τον σκουντησες η τον αφησες και συνεχισε να
Εμένα τύπε μου είχε πει γνωστός ότι γαμουσε τη μάνα και κάποια στιγμή η μάνα πήγε και τη κόρη τη παρθένα για να την ξεπαρθενιαση αυτός επειδή ήταν έμπειροςΤύπος γνωστός μου λέει πως έχει γαμήσει μάνα και κόρη μαζί