You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Συλλογή από φίδια
- Μέλος που άνοιξε το νήμα gizaha
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 178
- Εμφανίσεις 13K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 228756
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.337
- Πόντοι
- 506
δε γινονται αυτα που μας λες,σιγα μη καθησε να τη γαμησεις μπροστα σε ολη τη παραλια η σαμπινα,ειπαμε οι πουτανες κανουν αυτη τη δουλεια αλλα μεχρι ενα σημειο οχι και μπροστα σε ολο το κοσμο,λες φιδια οπως ειναι και ο τιτλος του νηματος χαχαΠήγα στην ξαπλώστρα της, της έδωσα το μπλε παράβολο χωρίς να πω λέξη. Η τύπισσα στυθικε στα 4 και της πήρα τον κωλο μπροστά σε όλη την παραλία. Την εχυσα μέσα και πήγα στην ξαπλώστρα μου να απολαύσω το τσιγάρο μου
ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.159
- Πόντοι
- 506
Α δεν είναι αυτός ο σκοπόςδε γινονται αυτα που μας λες,σιγα μη καθησε να τη γαμησεις μπροστα σε ολη τη παραλια η σαμπινα,ειπαμε οι πουτανες κανουν αυτη τη δουλεια αλλα μεχρι ενα σημειο οχι και μπροστα σε ολο το κοσμο,λες φιδια οπως ειναι και ο τιτλος του νηματος χαχα
Nubic
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 13.175
- Πόντοι
- 3.846
τι θες να πεις; Δηλαδή ο Σαββίδης δε σύχναζε στο Χίλτον για ποτό; Δεν είχε γίνει οικονομικος κολοσσός πουλώντας πιροσκί και διπλοσέντονα; Δεν είχε δισεκατομμύρια στην τράπεζα ,20 σπίτια στην Αθήνα και 80 γκόμενες; Δυσκολεύομαι να το πιστέψω.christos savvidis και αλλοι κλωνοι του ντοπα που γραφουν ολοκληρα σεντονια με φιδια τυπε
cost2001
Μέγας
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2006
- Like
- 13.449
- Πόντοι
- 3.556
Γνωστός που ήξερε τον διοικητή στο στρατιωτικό αεροδρόμιο Ελευσίνας πήρανε ένα φάντομ και κόβανε βόλτες μαζί με τον διοικητή, κάποια στιγμή φτάσανε Τουρκία στην Άγκυρα εκεί απλά πάτησαν αεροδρόμιο και ξανά απογειώθηκαν, καφενειακη ιστορία που άφηνε τους θαμώνες άφωνους από θαυμασμό
τι θες να πεις; Δηλαδή ο Σαββίδης δε σύχναζε στο Χίλτον για ποτό; Δεν είχε γίνει οικονομικος κολοσσός πουλώντας πιροσκί και διπλοσέντονα; Δεν είχε δισεκατομμύρια στην τράπεζα ,20 σπίτια στην Αθήνα και 80 γκόμενες; Δυσκολεύομαι να το πιστέψω.
Κολλητος του Αρτεμη Σωρρα και του Τσακα απο το Καταρ!
tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.183
- Πόντοι
- 3.656
Γατάκια όλοι , μπροστά στο Λεφτά το Χλεχλέρκ .
Ο τύπος δίνει δανεικά στο δούκα του λιχτενστάϊν .
Στο gstaad πάνε όλοι και τρώνε στο σαλέ του, γιατί πεινάνε.
Το γιωτ που έχει , είχε μείνει ένα αεροπλανοφόρο των αμερικάνων στον ατλαντικό και το έσυρε μέχρι το μοντεβίδεο .
Το μόνο ψέμα που δεν θα έλεγε ποτέ, είναι ότι ξέρει που είναι το ανατομείο της ιατρικής του εκπα.
Το μόνο μέρος στον κόσμο που δεν έχει πάει .
Ο τύπος δίνει δανεικά στο δούκα του λιχτενστάϊν .
Στο gstaad πάνε όλοι και τρώνε στο σαλέ του, γιατί πεινάνε.
Το γιωτ που έχει , είχε μείνει ένα αεροπλανοφόρο των αμερικάνων στον ατλαντικό και το έσυρε μέχρι το μοντεβίδεο .
Το μόνο ψέμα που δεν θα έλεγε ποτέ, είναι ότι ξέρει που είναι το ανατομείο της ιατρικής του εκπα.
Το μόνο μέρος στον κόσμο που δεν έχει πάει .
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.832
- Πόντοι
- 6.536
Άλλος για να ψήσει γκόμενα της έλεγε ότι είναι πιλότος της ΠΑ στα μαχητικά αλλά δε μπορούσε να της δείξει φωτογραφίες επειδή οι εγκαταστάσεις ήταν απόρρητες.
cost2001
Μέγας
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2006
- Like
- 13.449
- Πόντοι
- 3.556
Σεκιουριτας που δούλευε στο Ελευθέριος Βενιζέλος διέδιδε παντού ότι ήταν ο υπεύθυνος στα κομπιούτερ του πύργο ελέγχου και όλες οι πτήσεις πέρναγαν από τα χέρια του, όταν έληξε η σύμβαση του και τον έδιωξαν από σεκιούριτα είπε ότι έφυγε γιατί η τράπεζα Πειραιώς του έδινε τα διπλά χρήματα για να αναλάβει το μηχανογραφικό τής τράπεζας
ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.159
- Πόντοι
- 506
Αα την έχω ακούσει την ιστορία..Γνωστός που ήξερε τον διοικητή στο στρατιωτικό αεροδρόμιο Ελευσίνας πήρανε ένα φάντομ και κόβανε βόλτες μαζί με τον διοικητή, κάποια στιγμή φτάσανε Τουρκία στην Άγκυρα εκεί απλά πάτησαν αεροδρόμιο και ξανά απογειώθηκαν, καφενειακη ιστορία που άφηνε τους θαμώνες άφωνους από θαυμασμό
Τατσόπουλος: Έχω πηδήξει τη μισή Αθήνα
Ποια είναι η δήλωση - πρόκληση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ με την οποία απαντά στη Χρυσή Αυγή
www.news247.gr
Γιάννης Σπαλιάρας: «Έχω κάνει έρωτα με 4.000 κοπέλες»
«Δεν μετράω ακριβώς. Υπολογίζω ότι είναι περίπου τέσσερις χιλιάδες κοπέλες»
www.protothema.gr
Αξιζει να αναφερθουν τιμητικα!
Nubic
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 13.175
- Πόντοι
- 3.846
- Έλληνας που ζει μόνιμα Ιταλία επειδή έχει σοβαρή φάτσα βάζει κουστούμι ,γραβάτα ,παίρνει άδειο χαρτοφύλακα και πάει για test drive σε Ferrari, Lamborghini. Στην πραγματικότητα οδηγεί 1400 κ.εκ.
- Στο χωριό του πατέρα μου ήταν ένας τύπος που μετά το Λύκειο είχε πάει για 1 χρόνο στην Αθήνα προσπαθώντας να βρει δουλειά (μιλάμε για το 1982 μόλις είχε βγει το ΠΑΣΟΚ). Επιστρέφοντας αποτυχημένος και φτωχάλας όποιο χωριανό έβλεπε του έλεγε ότι κάθε πρωί πίνει καφέ στο Καστρί με τον Αντρέα και αν θέλει μπορεί να τον διορίσει όπου γουστάρει.
μπαίνει στα φίδια αλλα και στις μεγάλες ατάκες: Είχα ακούσει κάποτε τον Κωνσταντίνο Τζούμα να λέει ότι πήγε να μπει στο Ζάζειον και του είπε ο πορτιέρης
- Συνοδεύεστε;
- Μα δε θέλω να διασκεδάσω, να το αγοράσω θέλω
Ο πορτιέρης μπερδεύτηκε και τελικά έφερε στην πόρτα τον ιδιοκτήτη που έβαλε το Τζούμα μέσα.
Ιστορία που αποδίδεται στον παλιό προπονητή μπάσκετ Γιάννη Ιωαννίδη.
Όταν ο Ιωαννίδης ήταν φοιτητής (νομίζω στη Γεωπονική) έπαιζε στην ομάδα της σχολής του. Θα αντιμετώπιζαν τη Νομική του ΑΠΘ που ήταν πολύ καλύτερη ομάδα για το πανεπιστημιακό πρωτάθλημα. Τα παιχνίδια τότε τα κανόνιζαν αλλά δεν υπήρχαν ανακοινώσεις, εκτυπώσεις κτλ.
Ο Ιωαννίδης επί μία εβδομάδα πήγαινε στο κυλικείο των αντιπάλων και τους έλεγε "την Τετάρτη θα σας σκίσκουμε". Έτσι τους είχε πορώσει.
Όταν οι νομικάριοι εμφανίστηκαν την Τετάρτη διαπίστωσαν ότι ο αγώνας ήταν για την Τρίτη και τον είχαν χάσει στα χαρτιά.
- Στο χωριό του πατέρα μου ήταν ένας τύπος που μετά το Λύκειο είχε πάει για 1 χρόνο στην Αθήνα προσπαθώντας να βρει δουλειά (μιλάμε για το 1982 μόλις είχε βγει το ΠΑΣΟΚ). Επιστρέφοντας αποτυχημένος και φτωχάλας όποιο χωριανό έβλεπε του έλεγε ότι κάθε πρωί πίνει καφέ στο Καστρί με τον Αντρέα και αν θέλει μπορεί να τον διορίσει όπου γουστάρει.
μπαίνει στα φίδια αλλα και στις μεγάλες ατάκες: Είχα ακούσει κάποτε τον Κωνσταντίνο Τζούμα να λέει ότι πήγε να μπει στο Ζάζειον και του είπε ο πορτιέρης
- Συνοδεύεστε;
- Μα δε θέλω να διασκεδάσω, να το αγοράσω θέλω
Ο πορτιέρης μπερδεύτηκε και τελικά έφερε στην πόρτα τον ιδιοκτήτη που έβαλε το Τζούμα μέσα.
Ιστορία που αποδίδεται στον παλιό προπονητή μπάσκετ Γιάννη Ιωαννίδη.
Όταν ο Ιωαννίδης ήταν φοιτητής (νομίζω στη Γεωπονική) έπαιζε στην ομάδα της σχολής του. Θα αντιμετώπιζαν τη Νομική του ΑΠΘ που ήταν πολύ καλύτερη ομάδα για το πανεπιστημιακό πρωτάθλημα. Τα παιχνίδια τότε τα κανόνιζαν αλλά δεν υπήρχαν ανακοινώσεις, εκτυπώσεις κτλ.
Ο Ιωαννίδης επί μία εβδομάδα πήγαινε στο κυλικείο των αντιπάλων και τους έλεγε "την Τετάρτη θα σας σκίσκουμε". Έτσι τους είχε πορώσει.
Όταν οι νομικάριοι εμφανίστηκαν την Τετάρτη διαπίστωσαν ότι ο αγώνας ήταν για την Τρίτη και τον είχαν χάσει στα χαρτιά.
Κι άλλη φωτό! Κι άλλη φωτό!!
Τι ωραίο θέματακι. Βάζουμε τα κατοικίδια μας;
τύπος πριν τις εκλογές έλεγε ότι θα βαράει νταούλι και θα χορεύουν οι αγορές
Θα διαστρεβλωθηκαν οι δηλωσεις του!
Ο Γονίδης ακούει το Θεό να του μιλάει
(VIDEO)…και εξηγεί αυτά που του λέει. Ο Σταμάτης Γονίδης είναι φωνάρα και δημιουργάρα… Και τραγουδάρες έχει πει και τραγουδάρες έχει γράψει και στην πίστα άρχοντας! Θεός!Μόνο που λόγω της «αποθέωσης» που γνωρίζει από τους φίλους του, προφανώς έχει ανάγκη από επαφές με τον κανονικό Θεό…Ο ίδιος...
www.ogdoo.gr
Ο Γονιδης εχει πει κορυφαια φιδια!
Nikitas7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2012
- Like
- 1.928
- Πόντοι
- 206
Φίλος μου, στον πολιτικό χώρο έλεγε πως θα σκίσει τα μνημόνια σελίδα σελίδα με ένα άρθρο και ένα νόμο,
Επίσης ο ίδιος φίλος μου όταν κάποια στιγμή ερωτήθηκε να απάντησε με ένα απλό ναι η όχι διαφήμιζε και επεμενε για όχι αλλά είπε ναι, μετά που τον ρωτήσαμε γιατί το έκανε απάντηση πως "δεν ξέρετε εσείς, για το καλό σας"
Επίσης ο ίδιος φίλος μου όταν κάποια στιγμή ερωτήθηκε να απάντησε με ένα απλό ναι η όχι διαφήμιζε και επεμενε για όχι αλλά είπε ναι, μετά που τον ρωτήσαμε γιατί το έκανε απάντηση πως "δεν ξέρετε εσείς, για το καλό σας"
ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.159
- Πόντοι
- 506
χαχαχα το λάτρεψες από την προηγούμενη φοράΚι άλλη φωτό! Κι άλλη φωτό!!
Μα είναι κουκλί!!χαχαχα το λάτρεψες από την προηγούμενη φορά