Νέα

Σύλληψη 20χρονου στη Νίκαια για το βιασμό ανήλικων αγοριών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rokoss
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
www.bourdela.com/index.php?option=com_content&task=view&id=260&Itemid=176]Το thread αυτό αναφέρεται στο άρθρο[/url]
το καθαρμα πρεπει να το κρεμασουν απο τ? αρχιδια, εαν αληθευουν ολ? αυτα.
κανενας οικτος για βιαστες ανηλικων   

Θα φροντίσει η φυλακή, γι αυτό, rokoss, μην ανησυχείς....

Θυμήσου μόνο το Δουρή.

Η φυλακή έχει δική της δικαιοσύνη, δε περιμένει απο την τακτική να λύσει τέτοια προβλήματα!

old_admin

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2005
Like
33
Πόντοι
16
Ακούστηκε στα κανάλια ότι είναι βαριά άρρωστος ψυχολογικά ο τυπάς.
Αλλά εγώ νομίζω είναι μαλακίες μπας και γλυτώσει τίποτα...

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
465
Πόντοι
36
Θα φροντίσει η φυλακή, γι αυτό, rokoss, μην ανησυχείς....

Θυμήσου μόνο το Δουρή.

Η φυλακή έχει δική της δικαιοσύνη, δε περιμένει απο την τακτική να λύσει τέτοια προβλήματα!

Aκριβώς έτσι. Σε όλες τις φυλακές, σε όλον τον κόσμο.

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
465
Πόντοι
36

Σίγουρα καλά δεν είναι...

Αλλά, προσωπικά, ελάχιστα με αφορά. Τα παιδάκια δε φταίνε σε τίποτα...

pipinolatris12

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
17
Like
12
Πόντοι
1.997
τι να πουμε ρε γαμωτο!!!μερικοι εχουν ξεφυγει

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
Για τετοιες πραξεις, αν ειναι πραγματικα ένοχος, θανατικη ποινη (μετα βασανιστηρίων).
Τα παιδιά που βιάζονται καταστρέφονται.

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545

Όλοι οι εγκληματίες ειναι διαταραγμένοι.
Δεν έχει καμια σημασια. Ειναι επικινδυνος και του αξιζει να πεθανει, και το εννοω.

makrykavlis

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
26
Like
9
Πόντοι
11
Εννοια σου και στην φυλακή θα πάθει κάτι χειρότερο.

Θα παρακαλάει να πεθάνει.

dreamer24gr

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Και ξερετε τι μου τι δινει περισσοτερο με το καριολη; Οτι και δις ισοβια να φαει, σε 30 χρονακια το πολυ το μουνοπανο θα ειναι εξω. Και αν τον στειλουν σε τιποτα αγροτικες, στα μισα. Και παλι τα ιδια θα κανει το παλιαρχιδο... Κατι τετοιοι δε θελουν Κορυδαλλο, Καισαριανη χρειαζονται!
:ak: :uzi: :ak: :uzi: :ak: :uzi: :ak: :uzi: :ak: :uzi: :ak: :uzi: :ak: :uzi: :ak: :uzi:
Και μακαρι να τραβουσα εγω τη σκανδαλη

Καλα, αναρωτιεμαι, ο θειος του πιτσιρικιου, πως και δεν τον καθαρισε;;;; Εγω αν ημουν στη θεση του, πρωτα θα του εχωνα και τις δυο καννες στο κεφαλι και μετα θα καλουσα τους μπατσους να μαζεψουν οτι θα ειχε μεινει... Και μου βγαινει η αλλη η καριολα η γιαγια του και λεει να σωθει το παιδι... Τι να σωσουν μωρη, τα παιδακια που καταστρεψε ο μπασταρδος ο εγγονος σου ποιος θα τα σωσει;;;;
Αϊ στο διαολο συφιλιαστηκα πρωϊ πρωϊ Δευτεριατικο...  :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing:

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Αν δεν κάνω λάθος τα ισόβια στην χώρα μας είναι 25 χρόνια.
Βέβαια ελάχιστοι κάθονται τόσο.
Όσον αφορά το γεγονός πως θα τον κανονίσουν στην ψειρού, με όλο τον σεβασμό πρός όσους γράψαν ως τώρα το βρίσκω λίγο υποκριτικό να "ελπίζουμε" σε κάτι τέτοιο.
Δηλαδή εμείς ως κοινώνια δεν θέλουμε να λερώσουμε τα χέρια μας και το αφήνουμε σε κάποιους άλλους.
Βέβαια η θανατική ποινή δεν επαναφέρεται, υπάρχουν διεθνείς συμβάσεις που δεν πρόκειται να μας αφήσουν να το κάνουμε.

dreamer24gr

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Αν δεν κάνω λάθος τα ισόβια στην χώρα μας είναι 25 χρόνια.
Κι εγω τοσο νομιζω πως ειναι tomito, απλα πρακτικα απ'οτι εχω παρατηρησει, στα ισοβια, γυρω στα 15 χρονια μετα ειναι εξω...
Όσον αφορά το γεγονός πως θα τον κανονίσουν στην ψειρού, με όλο τον σεβασμό πρός όσους γράψαν ως τώρα το βρίσκω λίγο υποκριτικό να "ελπίζουμε" σε κάτι τέτοιο.
Πιστεψε με φιλε μου, το ειδος αυτο το σιχαινονται ακομα και οι πιο στυγνοι εγκληματιες.
Δηλαδή εμείς ως κοινώνια δεν θέλουμε να λερώσουμε τα χέρια μας και το αφήνουμε σε κάποιους άλλους.
Εγω με μεγαλη μου ευχαριστηση (ηδονη θα μπορουσα να πω) θα λερωνα τα χερια μου, για συγκεκριμενα υποκειμενα!
Βέβαια η θανατική ποινή δεν επαναφέρεται, υπάρχουν διεθνείς συμβάσεις που δεν πρόκειται να μας αφήσουν να το κάνουμε.
Εδω τοσες και τοσες διεθνεις συμβασεις καταπατουμε, και πληρωνουμε προστιμα, αλλα φυσικα εκει παιζει χρημα και συμφεροντα.... Και γιατι να μην επανελθει δηλαδη η θανατικη ποινη, σε συγκεκριμενα αδικηματα, ειδικα οταν δεν υπαρχει κανενας ενδοιασμος για την μη ενοχη; (πχ να τσακωνουν τον μαγκα επ'αυτοφωρο;) Η "φιλοι" μας οι Αμερικανοι που δεν την εχουν καταργησει, τους λενε τιποτα, η δεν τους αφηνουν;

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6

Γιαυτό και απαιτείται ένας σύγχρονος Καιάδας...

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Γιαυτό και απαιτείται ένας σύγχρονος Καιάδας...

Θέλω να νομίζω ότι το αναφέρεις αυτό έχοντας γνώση του ότι ο Καιάδας ήταν τόπος εκτέλεσης θανατοποινιτών.

Όσον αφορά την τοποθέτηση του dreamer
1: Η ποινή συνήθως τελικά είναι τα 3/5.
2: Δεν αμφιβάλλω ότι το σύνολο των εγκλείστων δεν χωνευει τέτοιους τύπους
3: Όσον αφορά την θανατική ποινή η γνώμη μου είναι η εξής.
Ναί αλλά μόνο αν την επιβάλλει δικαστήριο με χιλιάδες ενόρκους. Αν στην Ηλιαία (Αρχαία Αθήνα) υπήρχαν 6000 δικαστές επί συνόλου πληθυσμού (με πολιτικά δικαιώματα) περίπου 40.000, αντιλαμβάνεστε για το μέγεθος που εννοώ.

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
Δε με απασχολεί πολύ το ζήτημα του κτήνους τούτου, αφού εκεί που πάει είναι 150% σίγουρο ότι αν δεν τον φάνε ζωντανό από έξω οι φυλακόβιοι, θα τον φάνε από μέσα τα ψυχοφάρμακα...κουρκούτι μυαλό και ήπαρ καπούτ...3 μηνάκια μάξιμα.

Επισκέπτης
Συνάδελφοι και εγώ είμαι αηδιασμένος από το συγκεκριμένο αλλά δεν παραβλέπω τα ακόλουθα:

α. Ο άνθρωπος προφανώς και είναι ψυχικά άρρωστος. Ένα ψυχασθενή δεν είναι εύκολο να τον κρίνεις με τα δικά μας μέτρα της λογικής. Δεν αντιλαμβάνεται το κόσμο με τον ίδιο τρόπο με εμάς. Όχι ότι αυτό τον απαλλάσσει από τις όποιες ευθύνες του.

β. Η ικανότητα επιβολής δίκαιας ποινής και ακόμα περισσότερο η δυνατότητα σωφρονισμού είναι αυτό που διαχωρίζει εμάς από ορισμένα "ζώα" και κάνει μία κοινωνία λειτουργική. Η αυτοδικία δεν είναι η λύση σε μία πολιτισμένη κοινωνία.

Υ.Γ. Είναι προφανές ότι τα παραπάνω τα λέω με γνώση και συνείδηση ότι εγώ όπως και εσείς είμαστε έξω από το χορό. Σε περίπτωση που συνέβαινε σε εμάς ίσως να μην μπορούσαμε να σκεφτούμε λογικά και ψύχραιμα και να αυτοδικούσαμε.

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
πάντως ρε παιδιά εμένα κάτι μου βρωμάει ότι ο τύπος πρίν συλληφθεί έχει δασκαλευθεί (πιθανόν από δικηγόρο).. δεν νοείται να έχει κάνει 20 βιασμούς και άλλες 20 απόπειρες και να έχουν γίνει γνωστοί μόνο 2.. ο τύπος μετά το επεισόδιο με τον θείο, ξέροντας ότι είναι λίγες οι μέρες του, δασκαλεύτηκε και έτσι ομολόγησε σχεδόν αβίαστα 20 βιασμούς και 20 απόπειρες λέγοντας ότι είναι άρρωστος και ότι κάτι έγινε στο στρατό με σκοπό να τον βγάλουν τρελλό αμέσως και χωρίς δεύτερη κουβέντα..

τέλος πάντων ο τύπος θέλει καθάρισμα και μάλιστα όχι με εύκολο τρόπο...

Επισκέπτης
Το ότι στατιστικά οι βιασμοί ανηλίκων δεν δηλώνονται είναι γνωστό. ʼλλωστε υπάρχουν πολλοί παράγοντες.

π.χ. Τα παιδάκια φοβούνται να το ομολογήσουν στους γονείς τους επειδή φοβούνται ότι θα τιμωρηθούν αυτά. Οι γονείς κρύβουν την αλήθεια στο σπίτι για να μην τους "βγει" το όνομα. ʼλλωστε δεν ειπώθηκε ότι δύο μόνο καταγγέλθηκαν, ειπώθηκε ότι δύο μόνο πήγαν στο τμήμα και τον αναγνώρισαν.

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Και εμενα κατι μου βρωμαει στην ολη ιστορια. Ειναι πολυ πιθανον να "ομολογισε" αυτον τον τοσο μεγαλο αριθμο βιασμων και να ανεφερε τον βιασμο του στον στρατο,  ωστε να τυχει ευνοϊκης μεταχειρισης ως ψυχολογικα διαταραγμενη προσωπικοτητα. Οπως και να εχει, εστω και μια αποπειρα να εχει κανει, ειναι η ποιο ειδεχθης εγκληματικη πραξη. Αν οχι καθαρισμα, ο τυπος πρεπει να καταστει σεξουαλικα ανενεργος και εγκλειστος για την υπολοιπη ζωη του.

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Ο τύπος ευτυχώς (για αυτούς που επικροτούν την αυτοδικία) ή δυστυχώς (για αυτούς που την καταδικάζουν) μέσα στην φυλακή θα νιώσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ στην κωλοτρυπίδα του αυτό που έκανε ο ίδιος στα κακόμοιρα τα παιδάκια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom