Νέα

Σύλληψη 20χρονου στη Νίκαια για το βιασμό ανήλικων αγοριών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rokoss
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

flyeron

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Παιδιά λίγη λογική: είναι δυνατόν να έχουν γίνει στη Νίκαια 20 βιασμοί και 20 απόπειρες και να μην υπάρχουν καταγγελίες πέρα από μία; Εντάξει, να πω ότι ο γονιός που το παιδί του έπεσε θύμα βιασμού θέλει να το κρύψει. Αλλά και οι είκοσι; Και το ίδιο να κάνουν και οι γονείς των παιδιών τα οποία αποπειράθηκε να βιάσει;
Απλώς ο τύπος είναι ψυχάκιας και για να προκαλέσει εντύπωση κάθισε και ομολόγησε όλες αυτές τις μαλακίες. Οι μπάτσοι σου φορτώνουν μόνο ανεξιχνίαστα, όχι αυτά που δεν έχουν καν καταγγελθεί.

flyeron

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Και συνεχίζω, τώρα που ακούω και στις ειδήσεις. Στον ανακριτή ο τύπος τα ανακάλεσε όλα. Σήμερα, την ώρα που τον πήγαιναν στον Κορυδαλλό, ξαναείπε στους μπάτσους ότι έχει βιάσει πολλά αγοράκια. Ψυχάκιας είναι...

vamos1

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2006
Like
4
Πόντοι
0
Ποια Αμερική ρε;

Εμείς τώρα είμαστε χειρότερα από τις ΗΠΑ του '30. Σήμερα μια χαρά είναι εκεί. Και εκεί σου δίνει και τη δυνατότητα να υπερασπιστείς κι ο ίδιος τον εαυτό σου με τα σιδηρικά, τα οποία αν τα τραβήξεις στην Ελλάδα εναντίον κακοποιών μαύρο φίδι που σε έφαγε με τα αναρχοκουμμούνια που θα στραφούν να σε σταυρώσουν σαν φασίστα , τραμπούκο , ναζιστή. Μόνο στα παληκάρια του συναφιού τους (βλ. 17Ν/ΕΛΑ) αναγνωρίζουν το δικαίωμα να σκοτώνουν (με όπλα) όποιον θέλουν στα πλαίσια της ... "ταξικής πάλης" :jerking:

Εγω ενα εχω να σου πω...εχω φιλη που παντευτηκε Ελληνα πολιτικο μηχανικο στην Αμερικη.Ο πατερας και αυτος πολ.μηχανικος και εχουν ενα απο τα μεγαλυτερα γραφεια...ηρθε στην Ελλαδα για διακοπες και ξερεις τι μου ειπε?Ο αντρας εχει πορσε και φεραρι μια απο τα ιδια και ο πεθερος της...αυτη ειναι πνιγμενη στο διαμαντι αλλα μου λεει τι να τα κανουμε?Λεω μεσα μου βλαμενη ειναι χαζεψε απο τα λεφτα στην Αμερικα!Τι ρωταω τι ακριβως εννοεις?Και μου λεει να σου πω...μενουν σε ενα πανακριβο προαστιο οπου εκει ολοι οι κατοικοι (λεφταδες ετσι)πληρωνουν ιδιωτικους σεκιουριτοι να τους φυλανε 24 ωρες το 24ωρο για παντα και μεσα σε αυτο το προαστιο μπορουν να κυκλοφορουν με ανεση και τα πορσε και να βγαινουν με τα διαμαντια τους...οταν φευγουν απο το προαστιο και πανε στην πολη για δουλεια πχ ή οπουδηποτε αλλου κυκλοφορουν με οτι ποιο παλιο και ψευτικο εχουν να μην δινουν στοχο...ετσι και πας στην πολη με το πορσε στο εφαγαν στο φαναρι...ολπο σου ανοιγουν πορτα και στο παιρνουν για πλακα...αν φορας διαμαντι και σε πετυχουν στο δρομο δεν σου λενε βγαλτο απο το δαχτυλο...απλα στο κοβουν για ποιο γρηγορα θελεις και αλλα?Οσο για την οπλοφορια στο μπαχαλο της αμερικης θα εχεις δει κατι ομαδικες δολοφονιες μεσα στα σχολεια κατα καιρους...

Οσο για την αποψη σου περι οπλοφοριας με την αιτιολογια της υπερασπισης δεν ειμαι συμφωνος για πολυ απλους λογους...αν οπλοφορει καθε ενας μαλακας που δοξα το θεο στην Ελλαδα σαν μεσογειακη χωρα που ειμαστε υπαρχουν πολλοι θα πρεπει να οπλοφορο και εγω...και αυτοματα τα πραγματα περιπλεκονται...αν σηκωσουν δυο ατομα τα οπλα σιγουρα θα δουλεψουν οι κανες και αντε την μια φορα την γλυτωσες την επομενη ομως?Θα πρεπει να εισαι ο λουκι λουκ για να την γλυτωνεις για παντα...ενω τωρα που δεν υπαρχουν τα γκανια ειναι πιστευυω καλυτερα...οσοι λιγοτεροι τα εχουν τοσο λιγοτερο μολυβι θα φτυνουν,ασε που αν σηκωσει καποιος οπλο και ο αλλος δεν του ορμηξει και του κανει οτι του ζητησει(τις περισσοτερες φορες ''καθησει''και το κλεψει)σπανιοτατα το χρησειμοποιουν...εκτος και αν πεσεις σε τρελαρα οποτε εκει και οπλο να εχεις παλι θα στην αναψει μιας και εσυ σιγουρα θα εχεις μια μικρη αναστολη ενω αυτος καμια...δεν ξερω αν εγινα κατανοητος...

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
28
Πόντοι
16
Παίδες καλημέρα.
Σχετικά με την υπόθεση, έχω καταλάβει λάθος, ή ο τύπος ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΕΠ ΑΥΤΟΦΩΡΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΑΚΙ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ;;; (Γιατι δεν είδα πιο πάνω  κανέναν να το αναφέρει).
Το λέω αυτο γιατί στην γειτονιά υπήρχε αναστάτωση απο το πρόσφατο περιστατικό που ο θείος γλύτωσε το ανηψάκι του, κι όμως αν άκουσα καλά, αυτός ο τύπος βρέθηκε στο πάρκο  έχοντας μαχαίρι, γάντια και αλοιφή......
Αν είναι όντως έτσι, και σε συνδυασμο με την αρχική του ομολογία, εγώ πιστεύω ότι σίγουρα έχει κάνει κάποιους βιασμούς στην περιοχή, (δεν μπορώ να ξέρω για όλους...), άσχετο αν ανακάλεσε μετά (κατόπιν οδηγιών) και σίγουρα το γεγονός ότι συνέχισε να πηγαίνει ακόμη και μετα τον θόρυβο που είχε ξεσπάσει, δείχνει ότι μάλλον είναι αδίστακτος.
ΠΙΣΣΑΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΛΛΑΕΙ, ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΑΛΛΕΙΨΗ ΜΕ ΑΙΜΑ ΖΩΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΒΟΥΤΙΑ ΣΕ ΛΙΜΝΗ ΜΕ ΠΙΡΑΝΧΑΣ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ, ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ ΑΡΓΑΑΑΑΑΑΑ, (ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΚΡΕΣ ΜΠΟΥΚΙΕΣ)..... ΑΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ.....ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΗΔΗ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΘΥΜΑΤΑ ....ΣΩΣΤΑ;;;;;

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
924
Πόντοι
96
ΛΑΘΟΣ. Τον αναγνωρισε μονο το ανιψακι του θειου, στο οποιο την έπεσε εξω απο το σπίτι του και όπως λένε οι γείτονες το πήγαινε ΠΡΟΣ το παρκάκι. Ενα αλλο παιδακι που δυστυχως πραγματικα βιασθηκε δεν έχω καταλάβει αν τον αναγνώρισε (παντως στην καταθεση σου περιγραφει κάποιον άλλον).
  Η ουσια είναι οτι απαξ και προφυλακίστηκε ο 20χρονος θα κατσει μέσα κανα χρόνο μεχρι να γίνει η δίκη  και αν ζήσει όταν βγει μάλλον θα τους κάνει τους 20  βιασμους.

(και επειδη τωρα καταλαβα τι εννοει ο flyeron αν παω στην Αστυνομια καο ομολογησαω 30 φόνους και 10 ληστειες πρεπει να με στειλουν σουμπιτιο στο Δρομακαητειο και οχι να ψαξουν κανα ανεξιχνιαστο φόνο να μου φορτωσουν)

GVG

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
φιλε μου εισαι λαθος .και ο θειος του παιδιου τον εχει αναγνωρισει αφου ηρθε σε συμπλοκη μαζι του για το παιδι πριν 20 μερες.ο βιαστης αλλαξε την καταθεση του μολισ προχθες το πρωι οταν συναντησε τον δικηγορο του ενω πριν εξω στα καναλια ελεγε οτι ζηταει συγνωμη απ ολους.απλα τακτικη των δικηγορων του ειναι αλλα απ οτι βλεπω τσιμπησαν πολλοι με την "αθωοτητα" του βιαστη

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Δεν ξέρω πόσοι είδατε το χθεσινό ντοκιμαντέρ του MEGA για τα τηλεδικεία.
Ότι καλύτερο έχει παίξει αυτό το κανάλι εδώ και πολλά χρόνια...

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
924
Πόντοι
96
το ανηψακι τη γλυτωσε γιατι ήρθε ο θειος (ειπαμε ειναι αποπειρα αρπαγης ανηλίκου,πιθανον βαρυ αδικημα) τωρα τι θα το έκανε ειναι μια άλλη ιστορία, μπορει και να το σκοτωνε το παιδακι, να τον δικάσουμε για φονο? Οι αστυνόμοι αντι να τον πάρουν χαμπαρι οτι μπορει να λέει και μπουρδες νομιζαν οτι επιασαν το δρακο της Νικαιας και φωναξαν τα καναλια.
Σε 1η φάση πρεπει ο τυπος να μπει σε ενα ψυχιατρειο οταν  βρεθει εστω και 1 θυμα βιασμου να τον αναγνωρίσει τοτε να μπει στον κορυδαλλο.   

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Χωρίς να έχω την παραμικρή άποψη γι' αυτό που συζητάτε, δεν το έχω παρακολουθήσει, σας θυμίζω την υπόθεση Παγκρατίδη το 1963, που πιάστηκε απο την Αστυνομία Θεσσαλονίκης ως ο "δράκος του Σέϊχ-Σου", υπέγραψε ομολογία κατόπιν ξύλου, καταδικάστηκε σε θάνατο (με πολύ "περίεργη" αν μη τι άλλο ακροαματική διαδικασία), δικάστηκε σε θάνατο και εκτελέστηκε επι χούντας. Μετά την εκτέλεσή του, άνοιξε -απο δημοσιογράφους- ο φάκελος της υπόθεσής του και δεν βρέθηκε κανένα αποδεικτικό στοιχείο για την ενοχή του.
Προσοχή λοιπόν στα συμπεράσματα!

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
476
Πόντοι
36
Η όλη "δημοκρατική" διαδικασία με τους ευγενείς βιαστές, ληστές και δολοφόνους, μου έφερε στο μυαλό το (προ ολίγων ετών) εξώφυλλο της SPORTIME...

Συνημμένα

• eorakamen_tous_listas.jpg
    eorakamen_tous_listas.jpg
    102,5 KB · Εμφανίσεις: 44

vamos1

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2006
Like
4
Πόντοι
0
Χωρίς να έχω την παραμικρή άποψη γι' αυτό που συζητάτε, δεν το έχω παρακολουθήσει, σας θυμίζω την υπόθεση Παγκρατίδη το 1963, που πιάστηκε απο την Αστυνομία Θεσσαλονίκης ως ο "δράκος του Σέϊχ-Σου", υπέγραψε ομολογία κατόπιν ξύλου, καταδικάστηκε σε θάνατο (με πολύ "περίεργη" αν μη τι άλλο ακροαματική διαδικασία), δικάστηκε σε θάνατο και εκτελέστηκε επι χούντας. Μετά την εκτέλεσή του, άνοιξε -απο δημοσιογράφους- ο φάκελος της υπόθεσής του και δεν βρέθηκε κανένα αποδεικτικό στοιχείο για την ενοχή του.
Προσοχή λοιπόν στα συμπεράσματα!

αυτο ακριβως λεω εδω και δυο μερες...και αν κατοπιν εορτης βρεθει αθωος τι θα λεμε συγνωμη λαθος...εγω δεν λεω αν το εκανε ή οχι αλλα...ναι υπαρχει ενα αλλα...με τις συνεχεις γκαφες τις αστυνομιας απο την μια και με τα παραδικαστικα απο την αλλη τι εμπιστοσυνη να εχεις?

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
αυτο ακριβως λεω εδω και δυο μερες...και αν κατοπιν εορτης βρεθει αθωος τι θα λεμε συγνωμη λαθος...εγω δεν λεω αν το εκανε ή οχι αλλα...ναι υπαρχει ενα αλλα...με τις συνεχεις γκαφες τις αστυνομιας απο την μια και με τα παραδικαστικα απο την αλλη τι εμπιστοσυνη να εχεις?

+1

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom