Νέα

Σύλληψη 20χρονου στη Νίκαια για το βιασμό ανήλικων αγοριών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rokoss
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Αν βιάστηκαν ή όχι το κρίνει ο ιατροδικαστής αρχικά.Προσωπικά είμαι υπερ της θανατικής ποινής για τέτοια εγκλήματα.Αλλά πρώτα να είναι 1000% σίγουρα αποδεδειγμένα.

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Αλλος λεβεντης κι αυτος ο Ευαγγελατος!!!δεν ειναι καθολου απιθανο να συμβαινει κι αυτο που μολις ανεφερες αγαπητε συναγωνιστη,οπως καθολου απιθανο δεν εναι και το σεναριο να του εκαναν πλυση εγκεφαλου και οι δικηγοροι του βρισκωντας πατημα στη μη αναγνωριση του απο ενα φερομενο ως θυμα του για να τη γλιτωσει!Θα δειξει στην πορεια τι ισχυει...απλα το ειδα μολις πριν 5' στις ειδησεις στη ΝΕΤ και το ανεφερα,δεν τον δικασα!

vamos1

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2006
Like
4
Πόντοι
0
Αν βιάστηκαν ή όχι το κρίνει ο ιατροδικαστής αρχικά.Προσωπικά είμαι υπερ της θανατικής ποινής για τέτοια εγκλήματα.Αλλά πρώτα να είναι 1000% σίγουρα αποδεδειγμένα.

1000% αποδεδειγμενο ΔΕΝ υπαρχει φιλε ....αν υπαρχει εδω μεσα κανενας φιλος που ειναι δικηγορος θα τα ξερει καλυτερα...η θανατικη ποινη πιστευω για αυτον το λογο και μονο δεν θα πρεπει να υπαρχει...οπως και ευτηχως δεν υπαρχει...

Επισκέπτης
η θανατικη ποινη πιστευω για αυτον το λογο και μονο δεν θα πρεπει να υπαρχει...οπως και ευτηχως δεν υπαρχει...

Και γι'αυτό πάμε από το καλό στο καλύτερο!!

Η κοινωνία μας είναι παράδεισος. Μόνο τη θανατική ποινή φοβόταν, καταργήθηκε και ξενοιάσαμε!!

Τις προάλλες μάθαινα στη μάνα μου να ρίχνει με ένα 20αρι δίκαννο που της έδωσα, γιατί τελευταία γίνονται πολλές ληστείες.

vamos1

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2006
Like
4
Πόντοι
0
Και γι'αυτό πάμε από το καλό στο καλύτερο!!

Η κοινωνία μας είναι παράδεισος. Μόνο τη θανατική ποινή φοβόταν, καταργήθηκε και ξενοιάσαμε!!

Τις προάλλες μάθαινα στη μάνα μου να ρίχνει με ένα 20αρι δίκαννο που της έδωσα, γιατί τελευταία γίνονται πολλές ληστείες.

φιλε μου για ολα αυτα που γινονται στην Ελλαδα δεν φταινε ουτε οι πολιτικοι ουτε τα σοφρονιστικα ιδρυματα...και φυσικα δεν φταιει η καταργηση της θανατικης ποινης...θανατικη ποινη δεν υπαρχει πουθενα σε ολη την ευρωπη και τα πραγματα ειναι σαφως καλυτερα απο εδω...σε αντιθεση με την Τουρκια ή και Αμερικη αν θελεις για πχ που υπαρχει η θανατικη αλλα τα πραγματα ειναι μπαχαλο...την ευθυνη φιλε την εχεις εσυ,εγω ολοι μας απο το ποιο μικρο εως το ποιο μεγαλο...στην Γερμανια αν μπεις στο λεωφοριο και δεν χτυπησεις εισητηριο ο διπλανος θα στην πει ασχημα!εδω για πχ τι γινετε σημασια δεν δινουμε...εδω βλεπεις τον αλλο να εχει πεσει στην μεση του δρομου και εμεις τι κανουμε?δεν θα σου πω τι θε εκανε ενας Σουηδος ή Δανος για πχ φανταζεσαι ετσι?Εδω κλεβουν το αυτοκινητο του αλλου και εμεις παρακολουθουμε πως το κανουνε ...ουτε το 100 δεν π[ερνουμε τηλ λες και θα χρεωθουμε!και παει λεγοντας.Εμεις οι ιδιοι φταιμε για τα χαλια μας κανενας αλλος

Επισκέπτης
εδω βλεπεις τον αλλο να εχει πεσει στην μεση του δρομου και εμεις τι κανουμε?δεν θα σου πω τι θε εκανε ενας Σουηδος ή Δανος για πχ φανταζεσαι ετσι?

Ο Γερμανός και ο Σουηδός σίγουρα δεν θα πλησίαζαν. Θα καλούσαν το ασθενοφόρο. Στην Ελλάδα θα μαζευτούν 100 περίεργοι και θα αρχίσουν να λένε μαλακίες. Στην αδιακρισία τους σκίζουμε όλους.Και στα κόμπλεξ. Γνωστός μου ταρίφας, μου είπε μια ιστορία που με έκανε να γελάω μέρες. Παραβίασε στοπ και χτύπησε άλλο αμάξι που κινούνταν σε κεντρικό δρόμο. Το άλλο αμάξι ήταν jaguar. Ο γνωστός μου ο ταρίφας κατέβηκε ήρεμα, γνωρίζοντας τη μαλακία που έκανε για να δώσει τα στοιχεία του στον άλλο με τη jaguar.Μαζεύτηκαν και οι συνήθεις γραφικοί περίεργοι. Βγήκαν μια περιπτερού και ένα φούρναρης. Ο φούρναρης έλεγε στο γνωστό μου

"Εσύ δεν φταίς, αυτός ο καργιόλης έφταιγε που πήγαινε με 1000. Τους ξέρουμε καλά όλους αυτούς τους γαμημένους τους πλούσιους με τις μερσεντέ, τις πόρσε και τις τζάγκουαρ που τρέχουν σαν τους διαβόλους".

Ο γνωστός μου τους έλεγε ότι φταίει ο ίδιος μιας και παραβίασε το στοπ και οι άλλοι έβριζαν τον άλλο οδηγό επειδή είχε jaguar και έλεγαν ότι φταίει εκείνος και μόνο!

Μου έλεγε ότι αν ήθελε να την κάνει λαμόγια να μην κάνει δήλωση στον άλλο και να τον βγάλει φταίχτη θα είχε όλους τους "μάρτυρες" με το μέρος του!

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Ακούστηκε στα κανάλια ότι είναι βαριά άρρωστος ψυχολογικά ο τυπάς.
Αλλά εγώ νομίζω είναι μαλακίες μπας και γλυτώσει τίποτα...

Αρχηγέ,

Από ΚΑΠΟΙΑ σκοπιά, σίγουρα δεν είναι καλά ο τύπος.
Είναι δυνατό να είσαι καλά και να κάνεις τέτοια πράματα?

Το θέμα είναι αν οι υπόλοιποι (η κοινωνία που θα τον κρίνει και θα τον τιμωρήσει δηλαδή) έχει την προδιάθεση να πει "είναι άρρωστος επομένως δεν τον τιμωρώ", πράμα που με βρίσκει αντίθετο (αν γίνει).

Γιατί βεβαίως και ΔΕΝ πρέπει να τιμωρούνται οι άρρωστοι (επειδή είναι άρρωστοι), αλλά αν οι ίδιοι ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ άλλα άτομα (και είδαμε με τι τρόπο και τι είδους άτομα - παιδάκια), τότε να τη χέσω την αρώστια τους. Το πρόβλημά τους πάει σε δεύτερη μοίρα, σε πρώτη μένει η προστασία των (υποψήφιων) θυμάτων.
Μέσα δια βίου (αν όχι λεπίδι).

vamos1

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2006
Like
4
Πόντοι
0
Ο Γερμανός και ο Σουηδός σίγουρα δεν θα πλησίαζαν. Θα καλούσαν το ασθενοφόρο. Στην Ελλάδα θα μαζευτούν 100 περίεργοι και θα αρχίσουν να λένε μαλακίες. Στην αδιακρισία τους σκίζουμε όλους.Και στα κόμπλεξ. Γνωστός μου ταρίφας, μου είπε μια ιστορία που με έκανε να γελάω μέρες. Παραβίασε στοπ και χτύπησε άλλο αμάξι που κινούνταν σε κεντρικό δρόμο. Το άλλο αμάξι ήταν jaguar. Ο γνωστός μου ο ταρίφας κατέβηκε ήρεμα, γνωρίζοντας τη μαλακία που έκανε για να δώσει τα στοιχεία του στον άλλο με τη jaguar.Μαζεύτηκαν και οι συνήθεις γραφικοί περίεργοι. Βγήκαν μια περιπτερού και ένα φούρναρης. Ο φούρναρης έλεγε στο γνωστό μου

"Εσύ δεν φταίς, αυτός ο καργιόλης έφταιγε που πήγαινε με 1000. Τους ξέρουμε καλά όλους αυτούς τους γαμημένους τους πλούσιους με τις μερσεντέ, τις πόρσε και τις τζάγκουαρ που τρέχουν σαν τους διαβόλους".

Ο γνωστός μου τους έλεγε ότι φταίει ο ίδιος μιας και παραβίασε το στοπ και οι άλλοι έβριζαν τον άλλο οδηγό επειδή είχε jaguar και έλεγαν ότι φταίει εκείνος και μόνο!

Μου έλεγε ότι αν ήθελε να την κάνει λαμόγια να μην κάνει δήλωση στον άλλο και να τον βγάλει φταίχτη θα είχε όλους τους "μάρτυρες" με το μέρος του!

ειδες που ηρθες στα λογια μου...για ολα τα παραπανω που εγραψες  τι συμπερασμα βγαζεις?Οτι ειμαστε απαραδεκτοι σε καποια πραγματα σαν λαος...η κυρα κατινα η φουρναρισα εβγαλε πορισμα!!!Και μαλιστα εντος λιγων λεπτων...οπως εβγαλε πορισμα για το πως επεσε το αεροπλανο της Ηλιος, για το πως καθαρισε ο βοσκος τους 5,και φυσικα ριχνει εις θανατον (και ας μην υπαρχει)  καμια δεκαρια φορες το χρονο ετσι απλα επειδη ο Ευαγγελατος θελει να πουλησει οσο καλυτερα μπορει τον διαφημιστικο του χρονο και την  πειθει...Η κυρα κατινα ειναι εμπειρογνωμονας,ντετεκτιβ,αστυνομικος,δικαστης,ιατρος και ιατροδικαστης μαζι και οταν δεν την βολευουν οι νομοι και νομοθετης...και φυσικα οταν γινεται η στραβη φταιει το γαμημενο κρατος λες και αυτη δεν εχει καμια συμετοχη σε ολα αυτα...α και οταν δεν φταει το κρατος φταει ο Αμερικανος...

vamos1

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2006
Like
4
Πόντοι
0
Αρχηγέ,

Από ΚΑΠΟΙΑ σκοπιά, σίγουρα δεν είναι καλά ο τύπος.
Είναι δυνατό να είσαι καλά και να κάνεις τέτοια πράματα?

Το θέμα είναι αν οι υπόλοιποι (η κοινωνία που θα τον κρίνει και θα τον τιμωρήσει δηλαδή) έχει την προδιάθεση να πει "είναι άρρωστος επομένως δεν τον τιμωρώ", πράμα που με βρίσκει αντίθετο (αν γίνει).

Γιατί βεβαίως και ΔΕΝ πρέπει να τιμωρούνται οι άρρωστοι (επειδή είναι άρρωστοι), αλλά αν οι ίδιοι ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ άλλα άτομα (και είδαμε με τι τρόπο και τι είδους άτομα - παιδάκια), τότε να τη χέσω την αρώστια τους. Το πρόβλημά τους πάει σε δεύτερη μοίρα, σε πρώτη μένει η προστασία των (υποψήφιων) θυμάτων.
Μέσα δια βίου (αν όχι λεπίδι).

αν δεν κανω λαθος το δικαστικο μας συστημα δεν τιμωρει αλλα ειναι σοφρονιστικο...χωρις αυτο να λεει οτι διαφωνω στη βαση σε αυτα που λες.

sfg

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Η ΜΟΝΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΩΝ,ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ

Επισκέπτης
Η ΜΟΝΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΩΝ,ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ

Και αν υποθέσουμε ότι υπάρχει 0,000000000000...1% πιθανότητα να είναι αθώος,τι πρέπει να κάνει μετά στους γονείς;

Αυτό ισχύει για όλους τους κατηγορουμένους.Κανείς δεν είναι ένοχος πριν τελεσιδικήσει το δικαστήριο.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Και μου βγαινει η αλλη η καριολα η γιαγια του και λεει να σωθει το παιδι...

Χαζεύοντας κάποιον οχετό (κανάλι) πριν 2-3 μέρες είδα κάποιο "παράγοντα" της υπόθεσης Αγρίνιο (αν θυμάμαι καλά ήταν δικηγόρος ή κάτι τέτοιο που τους επισκέφτηκε στη φυλακή) ο οποίος μετά την επίσκεψη είχε το ΘΡΑΣΟΣ να δηλώσει μπροστά στο φακό (θέλοντας να τονίσει την "κακή" ψυχολογική κατάσταση των δραστών): "Είδα δυό πτώματα".
Βρε πούστη, αυτοί ήταν τα πτώματα?
Οι άλλοι οι 5 που έφαγαν το μολύβι, τί είναι δηλαδή?

pervertboy

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Δηλαδή το δικό σου παιδί γάμησε;;; Συγγνωμη ρε φίλε. Καλά και τι κάνεις εδώ αντί να τον κυνηγάς;;; Απλά, άλλο το να το συζητάς και άλλο να παίζεις το δικαστή στη θέση του δικαστή.
Οχι δε γαμησε το δικο μου...Αν ειχε γαμησει το δικο μου, θα τον ειχα στειλει...καθως τα ελληνικα δικαστηρια καθε αλλο παρα δικαιοσυνη απονεμουν...
Απλα μου τη σπανε κατι ψευτο κουλτουριαρηδες της κακιας ωρας που οταν ειναι εξω απο τον χορο λενε αυτα που λενε και μετα οταν την παθουν τα γυρνανε...Σου θυμιζει καποιον?

ΤΗΣ ΚΟΝΤΗΣ ΨΩΛΗΣ ΤΗΣ ΦΤΑΙΓΑΝΕ ΟΙ ΤΡΙΧΕΣ...
To oτι εισαι μικροτσουτσουνος που κολλαει?

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
author=tomito
[size=8pt]Ειμαι εναντια της θανατικης ποινης για εναν και μοναδικο λογο...σκεψου μονο ενα...πες οτι χιλιαδες ενορκοι αποφασισαν να  τον εκτελεσουνε και αντε τον εκτελουν ολα ωραια και καλα και ξαφνικα μετα απο 6 μηνες,2 χρονια 5-10 χρονια μαθαιναμε οτι τελικα εγινε καποιο τραγικο λαθος και δεν ηταν αυτος ο ενοχος ή εστω εμφανιστηκε ο πραγματικος τοτε τι θα πουμε α συγνωμη εγινε καποιο λαθος?Ξερετε καλυτερα 100 εγκληματιες ελευθεροι παρα 1 αθωος στην φυλακη ποσο μαλλον μελλοθανατος και μετα  αθωος αλλα στο χωμα...δεν ξερω αν θυμαστε οτι πριν κανα 2 μηνες περιπου(δεν θυμαμε και πολυ καλα)ενα παιδακι αποφυλακιστικε αφου πρωτα ηταν  πολλους μηνες στην στενη σαν βιαστης,φυσικα τον ξεκολιασαν στην φυλακη ετσι?Θυμαμε τον αστυνομικο δ/ντη να τον αποκαλει κλασικο τυπο βιαστη!!! παιδια αυτα ειναι πολυ σοβαρες ιστοριες και θελουν τεραστια προσοχη καλυτερα εμεις να απεχουμε απο δικαστικες αποφασεις...αφηστε τους αλλους να εχουν το κριμα στο λαιμο τους...[/size]

Είναι γνωστή η υπόθση Dreyfous...
Αλλά δε μπορείς να στηρίζεις όλόκληρο το σύστημα δικαιοσύνης σε εξαιρέσεις.

vamos1

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2006
Like
4
Πόντοι
0

Για Ελλαδα μιλαμε παντα ετσι?Στην Ελλαδα δεν υπαρχει η εξαιρεση υπαρχει μονο ο κανονας...οταν πολλοι απο αυτους που θα επρεπε να ειναι μεσα στα μπουντρουμια ειναι εξω και πολλοι που θα επρεπε να ειναι εξω ειναι μεσα θελεις παραδειγμα...εμποροι ναρκωτικων και πρεζακια...θελεις κ αλλα?θα γραφω μεχρι το πρωι!

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
6

Πολύ σωστά!Τώρα θα πρέπει να υπάρξουν δραστικά μέτρα γιατί σε 20 χρόνια από σήμερα θα έχουμε γίνει τουλάχιστον Αμερική των φτωχογειτονιών αν η ελληνική νομοθεσία παραμείνει ως έχει...

vamos1

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2006
Like
4
Πόντοι
0
Πολύ σωστά!Τώρα θα πρέπει να υπάρξουν δραστικά μέτρα γιατί σε 20 χρόνια από σήμερα θα έχουμε γίνει τουλάχιστον Αμερική των φτωχογειτονιών αν η ελληνική νομοθεσία παραμείνει ως έχει...

δεν φταιει η νομοθεσια που πρεπει να κλεινουμε πορτοπαραθυρα με καγκελα κ διπλοτριπλες κλειδαριες...η νομοθεσια ηταν η ιδια και πριν 15 χρονια και τοτε ηταν σαφως καλυτερα τα πραγματα...αλλοι παραμετροι αλλαξαν δυστηχως...

Επισκέπτης
Ποια Αμερική ρε;

Εμείς τώρα είμαστε χειρότερα από τις ΗΠΑ του '30. Σήμερα μια χαρά είναι εκεί. Και εκεί σου δίνει και τη δυνατότητα να υπερασπιστείς κι ο ίδιος τον εαυτό σου με τα σιδηρικά, τα οποία αν τα τραβήξεις στην Ελλάδα εναντίον κακοποιών μαύρο φίδι που σε έφαγε με τα αναρχοκουμμούνια που θα στραφούν να σε σταυρώσουν σαν φασίστα , τραμπούκο , ναζιστή. Μόνο στα παληκάρια του συναφιού τους (βλ. 17Ν/ΕΛΑ) αναγνωρίζουν το δικαίωμα να σκοτώνουν (με όπλα) όποιον θέλουν στα πλαίσια της ... "ταξικής πάλης" :jerking:

Επισκέπτης
Όχι ότι η Ελλάδα έχει γίνει μπουρδέλο, αλλά για καλό και για κακό
πρέπει να έχει κανείς κανένα σιδηρικό στο ... κρεβάτι του!!!

Και ... παραπάνω δεν βλάπτουν !!!!!!
URL]]

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
924
Πόντοι
96
  μαγκες ημαρτον αν σας έχουν μπουζουριασει εστω και μιση φορα θα ξέρατε οτι τα πραγματα δεν είναι όπως στα έργα. Στην αναγνωριση ειναι οι μπατσοι και οι υποπτοι αν σε αναγνωρισουν και εισαι αθωος τον εφαγες, αν δεν σε αναγνωρίσουν πας σπιτι σου. Απο την άλλη οι μπατσοι σε τρώνε "ομολογησε να ελαφρυνεις τη θέση σου" και στην καταθεση αλλα λές άλλα γράφουν.
  Σιγουρα το να πλακώνεις μικρα παιδια ειναι άρρωστο και μαλακια και άνανδρο και και και και αλλα δεν ειναι βιασμός. Το παλικάρι ειναι σιγουρα ενοχος αποπειρας αρπαγης ανηλίκου (πρεπει να ειναι βαρύ αδίκημα) και υπποπτος για ένα βιασμο οχι γαι 20 που λενε τα καναλια.
  Το σιγουρο είναι ενα (με αφορμη κιολας το μαιχαιρωμα της κοπελας απο τον ιορδανο στην θεσσ/νικη που αν ειδατε σε τι πολυκατοικια έμεναν δεν ήταν και κανας λιμαρης ο Ιορδανος) ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ.
  εγω θα προτεινα 2 μέτρα
  1) πεζες περιπολιες μπατσων και
  2) καθε γειτονια και μπουρδέλο για ξεχαρμανιασμα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom