Επισκέπτης
Αν βιάστηκαν ή όχι το κρίνει ο ιατροδικαστής αρχικά.Προσωπικά είμαι υπερ της θανατικής ποινής για τέτοια εγκλήματα.Αλλά πρώτα να είναι 1000% σίγουρα αποδεδειγμένα.
Αν βιάστηκαν ή όχι το κρίνει ο ιατροδικαστής αρχικά.Προσωπικά είμαι υπερ της θανατικής ποινής για τέτοια εγκλήματα.Αλλά πρώτα να είναι 1000% σίγουρα αποδεδειγμένα.
η θανατικη ποινη πιστευω για αυτον το λογο και μονο δεν θα πρεπει να υπαρχει...οπως και ευτηχως δεν υπαρχει...
Και γι'αυτό πάμε από το καλό στο καλύτερο!!
Η κοινωνία μας είναι παράδεισος. Μόνο τη θανατική ποινή φοβόταν, καταργήθηκε και ξενοιάσαμε!!
Τις προάλλες μάθαινα στη μάνα μου να ρίχνει με ένα 20αρι δίκαννο που της έδωσα, γιατί τελευταία γίνονται πολλές ληστείες.
εδω βλεπεις τον αλλο να εχει πεσει στην μεση του δρομου και εμεις τι κανουμε?δεν θα σου πω τι θε εκανε ενας Σουηδος ή Δανος για πχ φανταζεσαι ετσι?
Ακούστηκε στα κανάλια ότι είναι βαριά άρρωστος ψυχολογικά ο τυπάς.
Αλλά εγώ νομίζω είναι μαλακίες μπας και γλυτώσει τίποτα...
Ο Γερμανός και ο Σουηδός σίγουρα δεν θα πλησίαζαν. Θα καλούσαν το ασθενοφόρο. Στην Ελλάδα θα μαζευτούν 100 περίεργοι και θα αρχίσουν να λένε μαλακίες. Στην αδιακρισία τους σκίζουμε όλους.Και στα κόμπλεξ. Γνωστός μου ταρίφας, μου είπε μια ιστορία που με έκανε να γελάω μέρες. Παραβίασε στοπ και χτύπησε άλλο αμάξι που κινούνταν σε κεντρικό δρόμο. Το άλλο αμάξι ήταν jaguar. Ο γνωστός μου ο ταρίφας κατέβηκε ήρεμα, γνωρίζοντας τη μαλακία που έκανε για να δώσει τα στοιχεία του στον άλλο με τη jaguar.Μαζεύτηκαν και οι συνήθεις γραφικοί περίεργοι. Βγήκαν μια περιπτερού και ένα φούρναρης. Ο φούρναρης έλεγε στο γνωστό μου
"Εσύ δεν φταίς, αυτός ο καργιόλης έφταιγε που πήγαινε με 1000. Τους ξέρουμε καλά όλους αυτούς τους γαμημένους τους πλούσιους με τις μερσεντέ, τις πόρσε και τις τζάγκουαρ που τρέχουν σαν τους διαβόλους".
Ο γνωστός μου τους έλεγε ότι φταίει ο ίδιος μιας και παραβίασε το στοπ και οι άλλοι έβριζαν τον άλλο οδηγό επειδή είχε jaguar και έλεγαν ότι φταίει εκείνος και μόνο!
Μου έλεγε ότι αν ήθελε να την κάνει λαμόγια να μην κάνει δήλωση στον άλλο και να τον βγάλει φταίχτη θα είχε όλους τους "μάρτυρες" με το μέρος του!
Αρχηγέ,
Από ΚΑΠΟΙΑ σκοπιά, σίγουρα δεν είναι καλά ο τύπος.
Είναι δυνατό να είσαι καλά και να κάνεις τέτοια πράματα?
Το θέμα είναι αν οι υπόλοιποι (η κοινωνία που θα τον κρίνει και θα τον τιμωρήσει δηλαδή) έχει την προδιάθεση να πει "είναι άρρωστος επομένως δεν τον τιμωρώ", πράμα που με βρίσκει αντίθετο (αν γίνει).
Γιατί βεβαίως και ΔΕΝ πρέπει να τιμωρούνται οι άρρωστοι (επειδή είναι άρρωστοι), αλλά αν οι ίδιοι ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ άλλα άτομα (και είδαμε με τι τρόπο και τι είδους άτομα - παιδάκια), τότε να τη χέσω την αρώστια τους. Το πρόβλημά τους πάει σε δεύτερη μοίρα, σε πρώτη μένει η προστασία των (υποψήφιων) θυμάτων.
Μέσα δια βίου (αν όχι λεπίδι).
Η ΜΟΝΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΩΝ,ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ
Και μου βγαινει η αλλη η καριολα η γιαγια του και λεει να σωθει το παιδι...
Οχι δε γαμησε το δικο μου...Αν ειχε γαμησει το δικο μου, θα τον ειχα στειλει...καθως τα ελληνικα δικαστηρια καθε αλλο παρα δικαιοσυνη απονεμουν...Δηλαδή το δικό σου παιδί γάμησε;;; Συγγνωμη ρε φίλε. Καλά και τι κάνεις εδώ αντί να τον κυνηγάς;;; Απλά, άλλο το να το συζητάς και άλλο να παίζεις το δικαστή στη θέση του δικαστή.
To oτι εισαι μικροτσουτσουνος που κολλαει?ΤΗΣ ΚΟΝΤΗΣ ΨΩΛΗΣ ΤΗΣ ΦΤΑΙΓΑΝΕ ΟΙ ΤΡΙΧΕΣ...
author=tomito
[size=8pt]Ειμαι εναντια της θανατικης ποινης για εναν και μοναδικο λογο...σκεψου μονο ενα...πες οτι χιλιαδες ενορκοι αποφασισαν να τον εκτελεσουνε και αντε τον εκτελουν ολα ωραια και καλα και ξαφνικα μετα απο 6 μηνες,2 χρονια 5-10 χρονια μαθαιναμε οτι τελικα εγινε καποιο τραγικο λαθος και δεν ηταν αυτος ο ενοχος ή εστω εμφανιστηκε ο πραγματικος τοτε τι θα πουμε α συγνωμη εγινε καποιο λαθος?Ξερετε καλυτερα 100 εγκληματιες ελευθεροι παρα 1 αθωος στην φυλακη ποσο μαλλον μελλοθανατος και μετα αθωος αλλα στο χωμα...δεν ξερω αν θυμαστε οτι πριν κανα 2 μηνες περιπου(δεν θυμαμε και πολυ καλα)ενα παιδακι αποφυλακιστικε αφου πρωτα ηταν πολλους μηνες στην στενη σαν βιαστης,φυσικα τον ξεκολιασαν στην φυλακη ετσι?Θυμαμε τον αστυνομικο δ/ντη να τον αποκαλει κλασικο τυπο βιαστη!!! παιδια αυτα ειναι πολυ σοβαρες ιστοριες και θελουν τεραστια προσοχη καλυτερα εμεις να απεχουμε απο δικαστικες αποφασεις...αφηστε τους αλλους να εχουν το κριμα στο λαιμο τους...[/size]
Είναι γνωστή η υπόθση Dreyfous...
Αλλά δε μπορείς να στηρίζεις όλόκληρο το σύστημα δικαιοσύνης σε εξαιρέσεις.
Είναι γνωστή η υπόθση Dreyfous...
Αλλά δε μπορείς να στηρίζεις όλόκληρο το σύστημα δικαιοσύνης σε εξαιρέσεις.
Πολύ σωστά!Τώρα θα πρέπει να υπάρξουν δραστικά μέτρα γιατί σε 20 χρόνια από σήμερα θα έχουμε γίνει τουλάχιστον Αμερική των φτωχογειτονιών αν η ελληνική νομοθεσία παραμείνει ως έχει...