Νέα

Συλλήψεις για παιδική πορνογραφία / παιδοφιλία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lotusdvd
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 66K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιά είναι η κατάλληλη ποινή για τέτοια αδικήματα...

• Μσκροχρόνια Φυλάκιση

Ψήφοι: 17 15,5%
  • Ισόβια χωρίς ελαφρυντικά!

Ψήφοι: 24 21,8%
  • Χημικός Ευνουχισμός

Ψήφοι: 35 31,8%
  • Θάνατος!

Ψήφοι: 34 30,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    110

Επισκέπτης
βασανιστηρια,ξυλο και αργος θανατος για τα σκουπιδια .κατω τα χερια απο τα νιατα.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Αφού σας άρεσε λοιπόν (και χωρίς να παρακάμπτω τα αποκρουστικά εγκλήματα που έκανε), τι να κάνουμε, άποψή σας.
Αλλά πολύ αντρικό να δέρνουμε έναν ΔΕΜΕΝΟ άνθρωπο, έτσι;
Και αυτοί που τον δέρνουνε να είναι εγκληματίες, έστω και μικρότερου βαθμού.
Μετά σας φταίνε οι Ελεεινίδες.......

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Αφού σας άρεσε λοιπόν (και χωρίς να παρακάμπτω τα αποκρουστικά εγκλήματα που έκανε), τι να κάνουμε, άποψή σας.
Που κολλανε οι Ελεεινιδες τωρα?
Εγκλημα απο εγκλημα εχει διαφορα,συγκρινεις τον ενα που κλεβει για να ζησει στο κατω κατω,και τον αλλο που εχει καυλες με μικρα παιδια?

Επισκέπτης
ενω ειναι αντρικο να βιαζεις παιδακια?

2 Dirty

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Μαστορα κι εμενα μ αρεσε.Και καθε φορα που βλεπω κατι τετοιο ελπιζω να παθει και χειροτερα.Οι τυποι ειναι τερατα.Δεν ανηκουν στην κατηγορια ανθρωποι,ουτε καν στην κατηγορια ζωα.Τους αξιζουν τα χειροτερα βασανηστιρια και ευχαριστως αν μπορουσα να τους τα εκανα κι εγω.Ειναι απαισια πραξη να βιασεις,να εκμεταλευτεις σεξουαλικα η να σκοτωσεις καποιον ποσο μαλλον αμα αυτος ειναι ενα ανηλικο παιδι που του καταστρεφεις ολη την υπολοιπη ζωη.Αμα καποιος ειχε πειραξει εσενα σ αυτη την ηλικια τι θα ηθελες να παθει φιλε Fethry?

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
ενω ειναι αντρικο να βιαζεις παιδακια?

Όχι, δεν είναι αντρικό.
Αλλά δεν ρώτησα αυτό, ούτε ποιος καταπιέζει τους μαύρους στην Αμερική,
Ρώτησα αν είναι αντρικό να δέρνεις έναν ΔΕΜΕΝΟ άνθρωπο, όποιος και αν είναι αυτός.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Όχι, δεν είναι αντρικό.
Ρώτησα αν είναι αντρικό να δέρνεις έναν ΔΕΜΕΝΟ άνθρωπο, όποιος και αν είναι αυτός.
ας μας τον δωσουν λυμενο αφου ειναι πιο αντρικιο ;)

Επισκέπτης

ρε συ τον αλλον δεν τον τιμωρεις με αυτον τον τροπο για να δειξεις τον αντρισμο σου.τον τιμωρεις για να βιωσει παρομοιο βασανηστηριο με εκεινο που εκανε αυτος...για να δει εαν του αρεσει αυτο που εκανε αυτος να του το κανουν αλλοι...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Αμα καποιος ειχε πειραξει εσενα σ αυτη την ηλικια τι θα ηθελες να παθει φιλε Fethry?

Αν κάποιος το είχε κάνει στο παιδί μου (δεν έχω παιδιά, το λέω για να σε προλάβω), ενδεχομένως να έπαιρνα το νόμο στα χέρια μου και να τον καθάριζα.
Μετά όμως, θα πήγαινα αδιαμαρτύρητα φυλακή, δεν θα γύρευα να ηρωοποιηθώ και να αθωωθώ..
Το κακό είναι οτι οι περισσότεροι απ' αυτούς που ωρύονται να επαναφερθεί η θανατική ποινή δεν έχουν ούτε αυτοί παιδιά, απλά συναγωνίζονται ανέξοδα ποιος θα προτείνει την πιο ανατριχιαστική ποινή.
Και μετά στηλιτεύουν βέβαια την Κίνα η τις ΗΠΑ ως "απολίτιστες" χώρες, λησμονώντας οτι η θανατική ποινή ΣΥΝΤΕΙΝΕΙ στο να τις χαρακτηρίζουμε απολίτιστες.

2 Dirty

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Σε πειραζει λογικα που ειναι δεμενος επειδη δε μπορει να αντιδρασει.Τα παιδακια που πειραξε μπορουσαν να αντιδρασουν?Ας τον αμολυσουνν λυτο σε μια πλατεια να μη μεινει ουτε κοκαλο.Δε μπορω να καταλαβω τη λογικη σου.Τι λες?Τον καημενο τον παιδοκτονο-παιδεραστη που ειναι δεμενος και τις τρωει?

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
"Εσείς" ποιοί είσαστε ρε Λαπλάς;
Ο όχλος;
Μιλάω σοβαρά, γιατί απο σένα τουλάχιστον δεν περίμενα τόσο κάφρικη άποψη.
εμεις ειμαστε αυτοι που μας αρεσε που βλεπαμε τον Δουρη κ τον καθε δουρη,δεμενο με χειροπεδες κ καταμαυρο..

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Αν κάποιος το είχε κάνει στο παιδί μου (δεν έχω παιδιά, το λέω για να σε προλάβω), ενδεχομένως να έπαιρνα το νόμο στα χέρια μου και να τον καθάριζα.
Μετά όμως, θα πήγαινα αδιαμαρτύρητα φυλακή, δεν θα γύρευα να ηρωοποιηθώ και να αθωωθώ..
Το κακό είναι οτι οι περισσότεροι απ' αυτούς που ωρύονται να επαναφερθεί η θανατική ποινή δεν έχουν ούτε αυτοί παιδιά, απλά συναγωνίζονται ανέξοδα ποιος θα προτείνει την πιο ανατριχιαστική ποινή.
Και μετά στηλιτεύουν βέβαια την Κίνα η τις ΗΠΑ ως "απολίτιστες" χώρες, λησμονώντας οτι η θανατική ποινή ΣΥΝΤΕΙΝΕΙ στο να τις χαρακτηρίζουμε απολίτιστες.

κ ποια θα προτεινες να ηταν η ποινη του?να του παμε ενα λαπτοπ με τσοντες με παδια στο κελι του?

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Σε πειραζει λογικα που ειναι δεμενος επειδη δε μπορει να αντιδρασει.Τα παιδακια που πειραξε μπορουσαν να αντιδρασουν?Ας τον αμολυσουνν λυτο σε μια πλατεια να μη μεινει ουτε κοκαλο.Δε μπορω να καταλαβω τη λογικη σου.Τι λες?Τον καημενο τον παιδοκτονο-παιδεραστη που ειναι δεμενος και τις τρωει?

Δεν είπα τον καημένο τον Δουρή.
Είπα όμως πως, ακριβώς επειδή τα αντανακλαστικά μου με οδηγούν κάθε φορά που βλέπω κάτι άνανδρο να είμαι με την μεριά του αδικούμενου, πως δεν μου αρέσουν αυτές οι συμπεριφορές του όχλου γιατί με αναγκάζουν να "συμπαθήσω" προσωρινά ένα κτήνος, κάτι που δεν θέλω,
Σας φαίνεται τόσο πολύ πια να εφαρμόζονται ΣΩΣΤΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ και ΧΩΡΙΣ ΑΚΡΟΤΗΤΕΣ οι νόμοι;

Επισκέπτης
Όχι, δεν είναι αντρικό.
ρε φιλε δικαιοσυνη στους βιαστες?τους βλεπεις σαν ανθρωπινα οντα δηλαδη?για να καταλαβω ρωταω

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
κ ποια θα προτεινες να ηταν η ποινη του?να του παμε ενα λαπτοπ με τσοντες με παδια στο κελι του?

Οι τσόντες με παιδιά, απαγορεύονται, απ' όσο ξέρω.
Και στη φυλακή, και οπουδήποτε.

2 Dirty

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Ποιοι νομοι ρε Fethry?Στους μονους νομους που ελπιζουμε για να τιμωρηθουν αυτοι ειναι οι ατυποι νομοι της φυλακης οπως εχει αναφερθει και πιο πανω.Συν οτι οπως ειπες κι εσυ ο ιδιος οταν εξοργιζεσαι τοσο το μονο που θελεις ειναι να παρεις το νομο στα χερια σου.Και μονο που σκεφτεσαι οτι μπορει να ειχε γινει στο δικο σου παιδι τρελενεσαι.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Για να τελειώνουμε, και επειδή πρέπει να φύγω:
Αν κατάλαβα καλά, προτείνετε να συναγωνιστεί την κτηνωδία του Δουρή η κτηνωδία της (ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ και ΜΕ ΘΕΣΜΟΥΣ) κοινωνίας.
Θα μου επιτρέψετε να διαφωνώ.

Επισκέπτης
Για να τελειώνουμε, και επειδή πρέπει να φύγω:
Αν κατάλαβα καλά, προτείνετε να συναγωνιστεί την κτηνωδία του Δουρή η κτηνωδία της (ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ και ΜΕ ΘΕΣΜΟΥΣ) κοινωνίας.
Θα μου επιτρέψετε να διαφωνώ.
επιχειρηματα λογικα δε μας ειπες ομως...

Επισκέπτης
Και μερικες τελευταιες πληροφοριες... Καποιες απο τις φωτο δειχνουν κακοποιησεις βρεφωβ 30 ημερων. Συνεληφθησαν ενας ψυχιατρος στην Αθηανα, ενας γιατρος στη Θεσσαλονικη και καποιοι στρατιωτικοι. Ολοι ειναι απο 30 εως 45 ετων  και ..."οικογενειαρχες".

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom