Επισκέπτης
βασανιστηρια,ξυλο και αργος θανατος για τα σκουπιδια .κατω τα χερια απο τα νιατα.
Που κολλανε οι Ελεεινιδες τωρα?Αφού σας άρεσε λοιπόν (και χωρίς να παρακάμπτω τα αποκρουστικά εγκλήματα που έκανε), τι να κάνουμε, άποψή σας.
Αλλά πολύ αντρικό να δέρνουμε έναν ΔΕΜΕΝΟ άνθρωπο, έτσι;
Και αυτοί που τον δέρνουνε να είναι εγκληματίες, έστω και μικρότερου βαθμού.
Μετά σας φταίνε οι Ελεεινίδες.......
ενω ειναι αντρικο να βιαζεις παιδακια?Αφού σας άρεσε λοιπόν (και χωρίς να παρακάμπτω τα αποκρουστικά εγκλήματα που έκανε), τι να κάνουμε, άποψή σας.
Αλλά πολύ αντρικό να δέρνουμε έναν ΔΕΜΕΝΟ άνθρωπο, έτσι;
Και αυτοί που τον δέρνουνε να είναι εγκληματίες, έστω και μικρότερου βαθμού.
Μετά σας φταίνε οι Ελεεινίδες.......
ενω ειναι αντρικο να βιαζεις παιδακια?
ας μας τον δωσουν λυμενο αφου ειναι πιο αντρικιο ;)Όχι, δεν είναι αντρικό.
Αλλά δεν ρώτησα αυτό, ούτε ποιος καταπιέζει τους μαύρους στην Αμερική,
Ρώτησα αν είναι αντρικό να δέρνεις έναν ΔΕΜΕΝΟ άνθρωπο, όποιος και αν είναι αυτός.
Ρώτησα αν είναι αντρικό να δέρνεις έναν ΔΕΜΕΝΟ άνθρωπο, όποιος και αν είναι αυτός.
Αμα καποιος ειχε πειραξει εσενα σ αυτη την ηλικια τι θα ηθελες να παθει φιλε Fethry?
ας μας τον δωσουν λυμενο αφου ειναι πιο αντρικιο ;)
εμεις ειμαστε αυτοι που μας αρεσε που βλεπαμε τον Δουρη κ τον καθε δουρη,δεμενο με χειροπεδες κ καταμαυρο.."Εσείς" ποιοί είσαστε ρε Λαπλάς;
Ο όχλος;
Μιλάω σοβαρά, γιατί απο σένα τουλάχιστον δεν περίμενα τόσο κάφρικη άποψη.
Αν κάποιος το είχε κάνει στο παιδί μου (δεν έχω παιδιά, το λέω για να σε προλάβω), ενδεχομένως να έπαιρνα το νόμο στα χέρια μου και να τον καθάριζα.
Μετά όμως, θα πήγαινα αδιαμαρτύρητα φυλακή, δεν θα γύρευα να ηρωοποιηθώ και να αθωωθώ..
Το κακό είναι οτι οι περισσότεροι απ' αυτούς που ωρύονται να επαναφερθεί η θανατική ποινή δεν έχουν ούτε αυτοί παιδιά, απλά συναγωνίζονται ανέξοδα ποιος θα προτείνει την πιο ανατριχιαστική ποινή.
Και μετά στηλιτεύουν βέβαια την Κίνα η τις ΗΠΑ ως "απολίτιστες" χώρες, λησμονώντας οτι η θανατική ποινή ΣΥΝΤΕΙΝΕΙ στο να τις χαρακτηρίζουμε απολίτιστες.
Σε πειραζει λογικα που ειναι δεμενος επειδη δε μπορει να αντιδρασει.Τα παιδακια που πειραξε μπορουσαν να αντιδρασουν?Ας τον αμολυσουνν λυτο σε μια πλατεια να μη μεινει ουτε κοκαλο.Δε μπορω να καταλαβω τη λογικη σου.Τι λες?Τον καημενο τον παιδοκτονο-παιδεραστη που ειναι δεμενος και τις τρωει?
ρε φιλε δικαιοσυνη στους βιαστες?τους βλεπεις σαν ανθρωπινα οντα δηλαδη?για να καταλαβω ρωταωΌχι, δεν είναι αντρικό.
Αλλά δεν ρώτησα αυτό, ούτε ποιος καταπιέζει τους μαύρους στην Αμερική,
κ ποια θα προτεινες να ηταν η ποινη του?να του παμε ενα λαπτοπ με τσοντες με παδια στο κελι του?
επιχειρηματα λογικα δε μας ειπες ομως...Για να τελειώνουμε, και επειδή πρέπει να φύγω:
Αν κατάλαβα καλά, προτείνετε να συναγωνιστεί την κτηνωδία του Δουρή η κτηνωδία της (ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ και ΜΕ ΘΕΣΜΟΥΣ) κοινωνίας.
Θα μου επιτρέψετε να διαφωνώ.