Νέα

Συλλήψεις για παιδική πορνογραφία / παιδοφιλία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lotusdvd
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 66K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιά είναι η κατάλληλη ποινή για τέτοια αδικήματα...

• Μσκροχρόνια Φυλάκιση

Ψήφοι: 17 15,5%
  • Ισόβια χωρίς ελαφρυντικά!

Ψήφοι: 24 21,8%
  • Χημικός Ευνουχισμός

Ψήφοι: 35 31,8%
  • Θάνατος!

Ψήφοι: 34 30,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    110

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
χρειάζετα περισσότερη ψυχραιμία και ωριμότητα...τέτοιες λύσεις σε τι κονωνία θα οδηγούσαν?...
μην καταφεύγουμε σε προτάσεις καφενειακού επιπέδου να τους κρεμάσουμε κλπ...
η οργανωμένη κοινωνία οφείλει να βρει πιο ψύχραιμες λύσεις....

Επισκέπτης
χρειάζετα περισσότερη ψυχραιμία και ωριμότητα...τέτοιες λύσεις σε τι κονωνία θα οδηγούσαν?...
μην καταφεύγουμε σε προτάσεις καφενειακού επιπέδου να τους κρεμάσουμε κλπ...
η οργανωμένη κοινωνία οφείλει να βρει πιο ψύχραιμες λύσεις....
Ψυχραιμια όταν βιαζουν μωρα;;; ΟΥ ΡΕ :jerking: :jerking: :jerking:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Ψυχραιμια όταν βιαζουν μωρα;;; ΟΥ ΡΕ :jerking: :jerking: :jerking:

τις χειρονομίες στις επιστρέφω...καμία πολιτισμένη κοινωνία παρά μόνο κάποιες ελάχιστες τριτοκοσμικές δεν υιοθετεί τέτοιες λύσεις...αναρωτήθηκες γιατί?

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
τις χειρονομίες στις επιστρέφω...καμία πολιτισμένη κοινωνία παρά μόνο κάποιες ελάχιστες τριτοκοσμικές δεν υιοθετεί τέτοιες λύσεις...αναρωτήθηκες γιατί?

φιλε για ποια ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ μου μιλας?
για τους πολιτες των δυτικων χωρων που μετα το τσουναμι πηγαν να ΒΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ Κ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ?

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

Μάλλον γιατί έχουν χαλαρή συνείδηση...

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
εγω ειμαι κατα της θανατικης.
ο εβραικος νομος δε με συγκινει διολου  :jerking:

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
για τους πολιτες των δυτικων χωρων που μετα το τσουναμι πηγαν να ΒΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ Κ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ?

Ισοπεδωτική άποψη αυτή, φίλε.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595

πόσοι ρε φίλε?...100,1000,πόσοι?...οι υπόλοιποι μπαίνουμε στο ίδιο τσουβάλι?...
δηλαδή να αποκεφαλίζουμε τους δολοφόνους,να καίμε τους ληστές,να κόβουμε τα δάχτυλα αυτών που κλέβουν κλπ...ωραία,που θα καταλήξουμε?

son10

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2008
Like
1
Πόντοι
1
Εύχομαι ποτε να μην συμβεί σε πρόσωπο που αγαπάς ή έστω γνωρίζεις. Τότε θα δείς πως είναι να είσαι ζωντανός νεκρός.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
δηλαδή να αποκεφαλίζουμε τους δολοφόνους,να καίμε τους ληστές,να κόβουμε τα δάχτυλα αυτών που κλέβουν κλπ...ωραία,που θα καταλήξουμε?

OXI βεβαια!για τους παιδοφιλους μιλαμε ΜΟΝΟ!

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
15 τερα υλικο...
μπαβο στη ΔΗΕ
:thumbsup:

Επισκέπτης
Ιουλία, εσύ με τη χαλαρή συνείδηση είσαι υπέρ της θανατικής ποινής; :think:
1) Η ατακα ειναι του Μαρκ Τουέιν και οχι δικη μου
2) Ναι ειμαι υπερ της θανατικης ποινης στους παιδεραστες, τους βιαστες και στους εμπορους ναρκωτικων.

Επισκέπτης
Για όσους κλεβουν ανυπερασπιστες γιαγιαδες δε εχω προβλημα με το κοψιμο του δαχτυλου. Για οσους κλεβουν τραπεζες στο μ**** μου αν θα τους πιασουν. Για τους δολοφονους τα ισοβια ειναι μια χαρα. Τα πραγματικά ισοβια εννοειται. Οχι τα 3/5 της ποινης, καλη διαγωγη και λοιπες μαλακιες που βγαζουν τα καθικια εξω σε μια δεκαετια.

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
1) Η ατακα ειναι του Μαρκ Τουέιν και οχι δικη μου
2) Ναι ειμαι υπερ της θανατικης ποινης στους παιδεραστες, τους βιαστες και στους εμπορους ναρκωτικων.

Ε, για να τη χρησιμοποιείς υποθέτω ότι την ασπάζεσαι κιόλας.

Στην πλειονότητα των χωρών που εφαρμόζουν θανατικές ποινές, ενδεχομένως να μην μπορούσες να γράψεις σε ένα σάιτ σαν κι αυτό εδώ. Δεν λέω για άλλες υπηρεσίες (π.χ. αναζήτηση και "μίσθωση" CG, CT κ.λπ.). Το έχεις σκεφτεί αυτό; Ωραία είναι η κριτική και η φιλοσοφία εκ του ασφαλούς.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
που σαι αδολφε να μας δεις...
Για όσους κλεβουν ανυπερασπιστες γιαγιαδες δε εχω προβλημα με το κοψιμο του δαχτυλου. Για οσους κλεβουν τραπεζες στο μ**** μου αν θα τους πιασουν. Για τους δολοφονους τα ισοβια ειναι μια χαρα. Τα πραγματικά ισοβια εννοειται. Οχι τα 3/5 της ποινης, καλη διαγωγη και λοιπες μαλακιες που βγαζουν τα καθικια εξω σε μια δεκαετια.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
μαγκες μιλαμε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ για τους ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ και οχι γενικα για ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ..

οσο για τους υπερασπιστες του νομου,ας μην λενε μεγαλα λογια..

Επισκέπτης
Ε, για να τη χρησιμοποιείς υποθέτω ότι την ασπάζεσαι κιόλας.

Στην πλειονότητα των χωρών που εφαρμόζουν θανατικές ποινές, ενδεχομένως να μην μπορούσες να γράψεις σε ένα σάιτ σαν κι αυτό εδώ. Δεν λέω για άλλες υπηρεσίες (π.χ. αναζήτηση και "μίσθωση" CG, CT κ.λπ.). Το έχεις σκεφτεί αυτό; Ωραία είναι η κριτική και η φιλοσοφία εκ του ασφαλούς.
Την ασπαζομαι μεχρι ενα σημειο. Οχι για εγκληματα. Οσο για το τι γινεται στις άλλες χωρες δε χρειαζεται να τα ιυοθετησουμε όλα. Ας παρουμε τις τιμωριες για τους συγκεκριμενους εγκληματιες και τα υπολοιπα που "δε θα μ αρεσουνε" τα αφηνουμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom