Ρε παιδιά, δικηγόρος δεν είμαι, αλλά το ξέρω!
(Όλοι μας εδώ μέσα λίγο-πολύ παρακολουθούμε την έκδοση νόμων που σχετίζονται με το "σπορ", καθώς και το τι γίνεται στις άλλες χώρες).
ΔΕΝ διώκεται ο πελάτης που πλήρωσε για να γαμήσει!
Αυτό ισχύει ΜΟΝΟ στη Σουηδία, όπου διώκεται, και μάλιστα δε διώκεται η πουτάνα!
Τώρα το "αποδοχή προϊόντος trafficing" (κατά το "αποδοχή προϊόντος εγκλήματος") μπορεί να υπάρχει σαν όρος στη νομολογία, αλλά νομίζω ότι θα έχει εφαρμογή στις περιπτώσεις που ο παραλήπτης του "εμπορεύματος" το "παραλαμβάνει" για περαιτέρω εκμετάλλευση... Δηλαδή ο σωματέμπορας που του έρχεται το φορτίο με τις πουτάνες και τις κλειδώνει για να τις εκδίδει (λέω τώρα).
Αλλά τα πράματα έχουν γενικώς αλλάξει (και αλλάζουν συνεχώς). Πριν από 8 χρόνια, δείτε στις φωτο τι έπρεπε να κάνει μια Βουλγάρα ή Ρουμάνα για να καταφέρει να μπει εδώ.
Τώρα αυτές έχουν διαβατήρια ΕΕ, και έρχονται κυρίες.
Πριν από 50 χρόνια "νταβατζής" σήμαινε κάποιος με μαχαίρι, περιδιαβάζων σε ύποπτα μέρη, απειλών γυναίκες οι οποίες του ακούμπαγαν την είσπραξη, κλπ.
Σήμερα ο "νταβατζής" είναι στην Ελβετία ή το Λουξεμβούργο, μπροστά σε ένα PC και μετράει τα λεφτά που του στέλνουν τα CT με Paypal ή Western Union.
Θέλω να πω ότι οι καιροί έχουν αλλάξει, και η νομολογία δεν μπορεί να παρακολουθήσει το ρυθμό των αλλαγών.
Επίσης, μια που μιλάμε για CT, δε νομίζω ότι αυτές ειδικά οι γκόμενες "καταναγκάζονται" ή "ξεγελιώνται" από κάποιον να κάνουν τη δουλειά που κάνουν. Την κάνουν επειδή τη γουστάρουν σαν πακέτο. Η ταλαιπωρία vs την κονόμα τις κάνει να την ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ σα δραστηριότητα. Όποτε γουστάρουν το σταματάνε, και δεν έχουν ούτε "πιεσθεί", ούτε το κάνουν επειδή "γίνεται χρήση βίας ή απειλής".
Και για πέστε μου ρε παιδιά:
Πάω σε ένα μπαράκι, καμακώνω μια ψόφια, την πάω σπίτι ή στο ξενοδοχείο, γίνεται "η πράξη", και το πρωϊ μου λέει "ξέρεις, γλυκιέ μου, αύριο πρέπει να πληρώσω τη ΔΕΗ και δεν έχω μία. Μου δίνεις εκατό ευρώ?".
Μου περισεύουν, είμαι καλός μαλάκας, όπως θέτε πέστε το, και της τα δίνω.
Διώκεται για πορνεία?