Νέα

Συλλήψεις Citytours Στην Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 104
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

sz4

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ θα ισχυριστώ πάντως, ότι αυτή με πλήρωσε. Μάλιστα, στο κινητό μου θα έχω και τα μηνύματα που μου στέλνουν πλέον πρώτες αυτές (η κρίση βλέπεις...) για το εάν θέλω να συναντηθούμε!  :2funny:
ωραίος ...  :headbang2:
Αυτό θα κάνω και γω.  :2funny: :2funny: :2funny:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
stavros51, λυπάμαι αλλά κάνεις λάθος.

ΚΑΙ στην Ελλάδα, από το 2003 και μετά (δεν θυμάμαι τον Ν τώρα αλλά μπορώ να το βρω), ο πελάτης ΔΙΩΚΕΤΑΙ! Αναφέρομαι για περιπτώσεις call girl, city tour, κοπέλες από ανεξάρτητα local γραφεία, μασατζίδικα κλπ δηλαδή ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ πέραν των ΝΟΜΙΜΑ εκδιδομένων γυναικών σε οίκους ανοχής.

[size=12pt]Επαναλαμβάνω, Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΔΙΩΚΕΤΑΙ! Και διώκεται για αποδοχή προΙόντων trafficking! Επειδή κανεις δεν μπορεί να ξέρει ΤΙ θα ισχυριστεί για την άμυνά της η κοπέλα που θα συλληφθεί (μπορεί να πει οτι την εκβιάζαν, την αναγκάζαν, την κακομεταχειρίζοταν κλπ) και τι θα δηλώσει για να σώσει το τομάρι της και το αυτόφορο, στην οποιαδήποτε περίπτωση υπάρχει δήλωση ή υπόνοια εξαναγκασμένης εμπορίας ανθρώπινης αξιοπρέπειας, ΚΑΙ ο πελάτης θα αντιμετωπίσει τον Εισαγγελέα.[/size]

Το γεγονός οτι σε κάποιες περιπτώσεις η Αστυνομία κάνει τα στραβά μάτια, δεν είναι λόγος να αποκλειστεί η πιθανότητα πελάτης να σύρεται στις δικαστικές αίθουσες. Υπήρξαν μάλιστα πολλές περιπτώσεις και μάλιστα μια ΠΟΛΥ γνωστή με ΓΝΩΣΤΟ γραφείο που φέρνει CT στην Ελλάδα και (για δικούς του λόγους) είχε αποφασίσει να "δώσει" την κοπέλα σε έφοσο του Ηθών! Την πλήρωσε ΚΑΙ ο πελάτης!

Ακούστε τι βρήκε το άτομο προκειμένου να κινδυνολογήσει.

Έφτιαξε νόμο περί αποδοχής προϊόντων trafficking!

Τίποτε τέτοιο δεν υπάρχει.

Αν κάποιος ψάξει μέσα στο site έχω ποστάρει ακριβώς τι λέει το άρθρο του Νόμου περί σωματεμπορίας.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
θα πω κατι που ισως χαλασει καποιους. Καλα κανουν και τις συλαμβανουν....Προς θεου μην παρεξηγηθω....Πρωτον δεν εχουν αδεια εξασκησεως επαγγελματος , δεν πληρουν τις ιατρικες εξετασεις που λεει ο ελληνικος νομος (θα μου πειτε οτι αυτο λεει κατι?) οχι αλλα εκει δεν εχεις ιδεα τι γινετε.......εισαι ενα βημα πριν το παρασημο και τελος και πιο συμαντικο ειναι οτι βγαινει παρανομα χρημα εκτος ελλαδας... ενα το χρημα που χανει η χωρα και παραληλα η παραοικονμια αυτη πλητει και τα μπουρδελα που δουλευουν νομιμα.....ειναι λιγο ειρωνικο να υποστηριζετε τα μπουρδελα τα τοπικα....και να τους τσακιζετε με την παραοικονομια . απαιτητε να δουλευουν νομιμα (με αποδειξεις , εξετασεις των κοριτσιων και εγω δεν ξερω τι αλλο) και παραλληλα πατε και τα σπρωχνετε σε CT που δεν πληρουν καμια απολυτος απο τις προδιαγραφες που θελετε με εξερεση το "παρουσιαστικο" Πρωσωπικη μου γνωμη....

Όταν θα πάνε τον κάθε ψευτομάγκα φυλακή ή θα του πάρουν τα λεφτά που έφαγε αυτός, η γυναίκα του ο πεθερός του κλπ από φοροδιαφυγές, απάτες κλπ επειδή δήθεν ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ, αλλά και όλους τους άλλους πανέξυπνους που τρώνε ότι και όπου βρουν με απίστευτη λαιμαργία, τότε ίσως σκεφτώ να φερθώ και εγώ σωστά και να σταματήσω να στέλνω μαύρο χρήμα στο εξωτερικό. Μέχρι τότε....χαλάω τα λεφτουδάκια μου ασυνείδητα. Περί ιατρικού θέματος, έχεις κάπου δίκιο....αλλά δεν είναι έτσι απόλυτα τα πράγματα.

alexandros11

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
να σε ενημερωσω λοιπον αρχικα πως συνταγματικα οτιδηποτε αποτελει ασυλο δεν παραβιαζεται...δευτερευοντος ενημερωσου τι εστι ασυλο κ ποιοι ειναι νομικα οι ενδεδειγμενοι τροποι τουλαχιστον για την οικεια προκειμενου να προβουν σε ερευνα,,,,βλ.ενταλματα κλπ..!!δευτερον αναφαιρετο δικαιωμα μου ειναι να προχοραω στο δρομο κ να νμε φλερταρουν 300 city girls κ να με πανε στο δωματιο τους να κανω οτι μα οτι θελω.δεν ειδα να μου αποδεικνυεις το ζητουμενο της υποθεσεως που αφορα το πελατη...που γι αυτο συζηταμε..πως αποδεικνυεται οτι ειναι πελατης??????επιπλεον επειδη αναφερθηκες σε απελασεις κ βαριες ποινες κλπ σε ενημερωνω πως οσες κοπελες ειναι απο την ευρωπαικη ενωση κ εκδιδονται στην ελλαδα κ συλληφθουν αντιμετωπιζεται η κατηγορια τους ως αυτοφορο κ το διεθνες δικαιο υποχρεωνει τα ελληνικα δικαστηρια να της αφησουν ελευθερες με ποινες ανασταλτικες εφοσον δεν υποπεφτουν στο ιδιο νομικο παραπατωμα για δευτερη φορα εντος της ελλαδας...

υ.γ.περαν της ενημερωσης μου θα ηθελα να μου απαντησεις κ στο ερωτημα μου...

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Όταν θα πάνε τον κάθε ψευτομάγκα φυλακή ή θα του πάρουν τα λεφτά που έφαγε αυτός, η γυναίκα του ο πεθερός του κλπ από φοροδιαφυγές, απάτες κλπ επειδή δήθεν ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ, αλλά και όλους τους άλλους πανέξυπνους που τρώνε ότι και όπου βρουν με απίστευτη λαιμαργία, τότε ίσως σκεφτώ να φερθώ και εγώ σωστά και να σταματήσω να στέλνω μαύρο χρήμα στο εξωτερικό. Μέχρι τότε....χαλάω τα λεφτουδάκια μου ασυνείδητα. Περί ιατρικού θέματος, έχεις κάπου δίκιο....αλλά δεν είναι έτσι απόλυτα τα πράγματα.

καμια αντιρηση και συμφωνω 100% μαζι σου.

εγω δεν ειπα πως να φατε τα λεφτα σας. δικα σου ειναι και εχεις δικαιωμα να τα βαλεις και φωτια να τα καψεις.

αυτο που λεω ειναι για την συληψη τους αν ειναι σωστο.

μην ξεχναμε οτι αυτο το σειτ στηριζει την εγχωρια αγορα

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Ακούστε τι βρήκε το άτομο προκειμένου να κινδυνολογήσει.

Έφτιαξε νόμο περί αποδοχής προϊόντων trafficking! Τίποτε τέτοιο δεν υπάρχει. Αν κάποιος ψάξει μέσα στο site έχω ποστάρει ακριβώς τι λέει το άρθρο του Νόμου περί σωματεμπορίας.
voltaire45.

ΞΕΡΕΙΣ πως ότι λέω δεν το λέω από τύχη και δεν το πετάω ξεκάρφωτα. Έγραψα επίσης οτι αυτη τη στιγμή δεν θυμάμαι απ' έξω τον αριθμό του Νόμου, θυμάμαι όμως οτι είχε ψηφιστεί το 2003 και είχε εισηγηθεί για αυτόν ο τότε Υπ. Δημ. Τάξης του ΠΑΣΟΚ. Μην βιάζεσαι λοιπόν να ρίξεις λάσπη και κάνε λίγο υπομονή μέχρι άυριο μεθαυριο που θα έχω τα στοιχεία.

[size=11pt]Όλοι αυτοί οι ΠΕΛΑΤΕΣ που αντιμετωπίσανε το δικαστηριο ως ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ, δεν ήταν λιγότερο έξυπνοι από εσένα κι από εμενα, ούτε τους πήγαν εκεί παράνομα![/size]

[size=15pt]Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ, ΠΛΕΟΝ ΔΙΩΚΕΤΑΙ![/size]

ΟΚ?

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Η πορνεία και οι "πράξεις ακολασίας" είναι η μια από τις ελάχιστες περιπτώσεις που ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ να μπουκάρει η αστυνομία και να παραβιάσει το άσυλο της οικείας (οικεία θεωρείται ΚΑΙ το δωμάτιο ξενοδοχείου εφόσον είσαι πελάτης με κανονικό check-in), ακόμη και ΧΩΡΙΣ την εντολή εισαγγελέα! Το ίδιο συμβαίνει και στις περιπτώσεις χαρτοπαικτικών λεσχών, παρανόμων τυχερών παιγνίων κλπ

Καταννοητόν?

Τι κατανοητόν;

Για πές μας σε ποιό άρθρο του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας αίρονται οι προϋποθέσεις της κατ' οίκον έρυνας για "πορνεία και "πράξεις ακολασίας"";

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, σε ποιό άρθρο εεεεεε;

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
αυτο που λεω ειναι για την συληψη τους αν ειναι σωστο.
Απολύτως σωστό είναι. Παράνομες είναι, δεν έχεις άδικο. Να τις μαζέψουν, όλες όμως.

μην ξεχναμε οτι αυτο το σειτ στηριζει την εγχωρια αγορα
Εγώ δεν υποστηρίζω τίποτα.

Το μόνο που με ενδιαφέρει προσωπικά, είναι να περνάω ΕΓΩ καλά και να χαλάω τα λεφτά μου εκεί που αξίζει και σε αυτό βοηθάει η ανταλλαγή πληροφοριών.

Τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο.

alexandros11

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
δεν βλεπω pathfinder να μου απαντας ομως..υπεκφευγεις..

οσο για τον φιλο μου που λεει καλα κανουν κ τις συλλαμβανουν γιατι χανονται χρηματα κ τα σχετικα...αμα δεν φροντσει το ιδιο τι κρατος να βρε τροπουσ να περιορισει το μαυρο χρημα κανοντας το ασπρο κ να το βαζει στα ταμεια του καλα να παθει κ να το χανει μια ζωη...οπως ακριβως συμβαινει στη γερμανια!!

sz4

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Θα μας τρελάνει ο paixnidinaginete.  :headbang: :headbang: :headbang:

Φίλε μου, είναι τόσο σκάρτη η ελληνική οικονομία, που είναι πραγματικά αστείο να λέμε ότι πλήττεται από τα CT.
Να μιλησουμε για τις ρεμούλες των ημετέρων, για το "κολπο" στο χρηματιστήριο, για τον συνεχή χρηματισμό των υπαλλήλων ειδικών υπηρεσιών του δημοσίου, για τα φακελάκια στην υγεία και όπου αλλού?
Σταγόνα στον ωκεανό της ελληνικής παραοικονομίας είναι η ιστορία των CT.

Προσγειώσου σε παρακαλώ ... :sunglasses: :sunglasses:

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230
παιδιά χωρίς να έχω δει τον νόμο νομίζω το είχα ακούσει παλιότερα ότι όντως τώρα πια διώκεται και ο πελάτης... αλλά όλα αυτά στα χαρτιά .. ΄0λοι ξέρουμε σε τι μπανανία ζούμε... και η αλήθεια είναι ότι πέρα από το τι λέει ο νόμος αυτό που μετράει κυρίως είναι το αν η αστυνομία κυνηγάει τον πελάτη ή την πόρνη την δεδομένη στιγμή... δεν είμαι καθόλου βέβαιος ότι κυνηγούν τον πελάτη (π.χ. με έχει σταματήσει μπατσικό για αλκοτέστ και αφού είμαι καθαρός φεύγοντας μου λέει ο μπάτσος "κι άλλη φορά να φοράς ζώνη".. πραγματικό περιστατικό... εκείνη την ώρα ήταν για αλκοτέστ έξω)
σχετικά με την υγεία κλπ η υγεία παλικάρι δεν έχει να κάνει μόνο με τα χαρτιά που πρέπει να χει η πόρνη... αλλά και με την καθαριότητα και με άλλα πράγματα .. πχ μου είχε συμβεί παλιά σε πορνείο να με ακουμπήσει σε ευαίσθητη περιοχή με το χέρι της η "υγιής" πόρνη και μετά δεν θέλω να σας πω τι έγινε... μέχρι να καταλάβω ότι ήταν απλά μια μόλυνση είχα τρομοκρατηθεί... η υγεία πάνω από όλα για μένα διασφαλίζεται με το να πηγαίνεις με κοπέλλες που έχουν λόγο να προσέχουν και την προσωπική τους υγιεινή, με το να κάνεις συχνά ιατρικές εξετάσεις κλπ... ειδικά για τα ct οι κοπέλες που διαλέγω (όχι στην τύχη βέβαια)όσες φορές πήγα να πω κάτι ήταν πρόθυμες να μου δείξουν την κάρτα από γιατρό κλπ... 100% βέβαιος δεν είσαι ποτέ αλλά δεν νομίζω ότι κινδυνεύω περισσότερο από ότι στα πορνεία... όσο για το μαύρο χρήμα ναι το ξέρω ότι κάνει κακό αλλά πιο πολύ κακό κάνει η κακή παιδεία .... όταν αρχίσουν να διορθώνονται πολύ πιο βασικά πράγματα (που μπορούν να γίνουν δεν είναι θέμα χρημάτων θέμα βαρεμάρας και βολέματος είναι) θα αρχίσω να σκέπτομαι κι εγώ πιο σοβαρά την διαφήμιση του αλογοσκούφη.. μέχρι τότε sorry αλλά μου είναι αδιάφορο

alexandros11

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
φιλε μου pathfinder εισαι λιγακη παρλαπιπακος...δεν βλεπω να μας απαντας κ καταστροφολογεις παραπληροφοροντας το κοσμο χωρις λογο κ αιτια,,,,!!!να μαθεις να επιχειρηματολογεις!!!

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Το μόνο που με ενδιαφέρει προσωπικά, είναι να περνάω ΕΓΩ καλά και να χαλάω τα λεφτά μου εκεί που αξίζει και σε αυτό βοηθάει η ανταλλαγή πληροφοριών.

Τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο.

συμφωνουμε

σε τετοιον κοσμο ζουμε ετσι πρεπει να φερομαστε :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Θα μας τρελάνει ο paixnidinaginete.  :headbang: :headbang: :headbang:

Φίλε μου, είναι τόσο σκάρτη η ελληνική οικονομία, που είναι πραγματικά αστείο να λέμε ότι πλήττεται από τα CT.
Να μιλησουμε για τις ρεμούλες των ημετέρων, για το "κολπο" στο χρηματιστήριο, για τον συνεχή χρηματισμό των υπαλλήλων ειδικών υπηρεσιών του δημοσίου, για τα φακελάκια στην υγεία και όπου αλλού?
Σταγόνα στον ωκεανό της ελληνικής παραοικονομίας είναι η ιστορία των CT.

Προσγειώσου σε παρακαλώ ... :sunglasses: :sunglasses:

βρε φιλε η παραοικονομια ειναι το τελευταιο ...απλα εκρινα οτι εινα μεσα στο πακετο που χαρακτηριζει τις συληψεις...τιποτα παραπανω γιαυτο το ανεφερα...

Επισκέπτης
[size=30pt]Συλλήψεις Citytours Στην Αθήνα[/size]

[size=30pt]Eισαστε Off Topic !!!![/size]

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
παιδια ο πελατης εχει το ελαφρυντικο οτι δεν εχει τη δυνατοτητα να ξερει αν η βιζιτα που καλεσε ειναι παρανομη.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
voltaire45.

ΞΕΡΕΙΣ πως ότι λέω δεν το λέω από τύχη και δεν το πετάω ξεκάρφωτα. Έγραψα επίσης οτι αυτη τη στιγμή δεν θυμάμαι απ' έξω τον αριθμό του Νόμου, θυμάμαι όμως οτι είχε ψηφιστεί το 2003 και είχε εισηγηθεί για αυτόν ο τότε Υπ. Δημ. Τάξης του ΠΑΣΟΚ. Μην βιάζεσαι λοιπόν να ρίξεις λάσπη και κάνε λίγο υπομονή μέχρι άυριο μεθαυριο που θα έχω τα στοιχεία.

[size=11pt]Όλοι αυτοί οι ΠΕΛΑΤΕΣ που αντιμετωπίσανε το δικαστηριο ως ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ, δεν ήταν λιγότερο έξυπνοι από εσένα κι από εμενα, ούτε τους πήγαν εκεί παράνομα![/size]

[size=15pt]Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ, ΠΛΕΟΝ ΔΙΩΚΕΤΑΙ![/size]

ΟΚ?

Ναι, ακριβώς, ξέρεις τι λές.

Για να σου θυμήσω εγώ τι λέει ο Νόμος 3064 του 2002:

Άρθρο 8
Το άρθρο 351 του Ποινικού Κώδικα αντικαθίσταται ως εξής:
"Άρθρο 351. Σωματεμπορία.
1. Όποιος με τη χρήση βίας, απειλής ή άλλου εξαναγκαστικού μέσου ή την επιβολή ή κατάχρηση εξουσίας προσλαμβάνει, μεταφέρει ή προωθεί εντός ή εκτός της επικράτειας, κατακρατεί, υποθάλπει, παραδίδει με ή χωρίς αντάλλαγμα σε άλλον ή παραλαμβάνει από άλλον πρόσωπο με σκοπό να προβεί ο ίδιος ή άλλος στη γενετήσια εκμετάλλευσή του τιμωρείται με κάθειρξη μέχρι δέκα ετών και χρηματική ποινή δέκα χιλιάδων έως πενήντα χιλιάδων ευρώ.
2. Με την ποινή της προηγούμενης παραγράφου τιμωρείται ο υπαίτιος αν, για να πετύχει τον ίδιο σκοπό, αποσπά τη συναίνεση προσώπου με τη χρήση απατηλών μέσων ή το παρασύρει, εκμεταλλευόμενος την ευάλωτη θέση του με υποσχέσεις, δώρα, πληρωμές ή παροχή άλλων ωφελημάτων.
3. Όποιος [size=12pt]εν γνώσει[/size] ενεργεί ασελγή πράξη με πρόσωπο το οποίο τελεί υπό τις συνθήκες που περιγράφονται στις παραγράφους 1 και 2 τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον έξι μηνών.

Ο νόμος απαιτεί ΓΝΩΣΗ του γεγονότος ότι έχει χρησιμοποιηθεί βία, απειλή ή άλλο εξαναγκαστικό μέσο.
Αυτό πως θα το ξέρει εκείνος που παραγγέλνει ένα CT ή συναντά ένα CG;

Πως θα αποδειχθεί στο δικαστήριο ότι ο απλός πελάτης ήξερε ότι είχαν χρησιμοποιηθεί δώρα, πληρωμές ή άλλα ωφελήματα;

Το άρθρο αυτό έχει άλλο σκοπό: να πιάσει τους νταβατζήδες που πηδάνε τις κοπέλες.

Αν πρόθεση του νομοθέτη ήταν να τιμωρήσει τον πελάτη τότε θα νομοθετούσε νόμο όπως στην Σουηδία.

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230
Ναι, ακριβώς, ξέρεις τι λές.

Για να σου θυμήσω εγώ τι λέει ο Νόμος 3064 του 2002:

Άρθρο 8
Το άρθρο 351 του Ποινικού Κώδικα αντικαθίσταται ως εξής:
"Άρθρο 351. Σωματεμπορία.
1. Όποιος με τη χρήση βίας, απειλής ή άλλου εξαναγκαστικού μέσου ή την επιβολή ή κατάχρηση εξουσίας προσλαμβάνει, μεταφέρει ή προωθεί εντός ή εκτός της επικράτειας, κατακρατεί, υποθάλπει, παραδίδει με ή χωρίς αντάλλαγμα σε άλλον ή παραλαμβάνει από άλλον πρόσωπο με σκοπό να προβεί ο ίδιος ή άλλος στη γενετήσια εκμετάλλευσή του τιμωρείται με κάθειρξη μέχρι δέκα ετών και χρηματική ποινή δέκα χιλιάδων έως πενήντα χιλιάδων ευρώ.
2. Με την ποινή της προηγούμενης παραγράφου τιμωρείται ο υπαίτιος αν, για να πετύχει τον ίδιο σκοπό, αποσπά τη συναίνεση προσώπου με τη χρήση απατηλών μέσων ή το παρασύρει, εκμεταλλευόμενος την ευάλωτη θέση του με υποσχέσεις, δώρα, πληρωμές ή παροχή άλλων ωφελημάτων.
3. Όποιος [size=12pt]εν γνώσει[/size] ενεργεί ασελγή πράξη με πρόσωπο το οποίο τελεί υπό τις συνθήκες που περιγράφονται στις παραγράφους 1 και 2 τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον έξι μηνών.

Ο νόμος απαιτεί ΓΝΩΣΗ του γεγονότος ότι έχει χρησιμοποιηθεί βία, απειλή ή άλλο εξαναγκαστικό μέσο.
Αυτό πως θα το ξέρει εκείνος που παραγγέλνει ένα CT ή συναντά ένα CG;

Πως θα αποδειχθεί στο δικαστήριο ότι ο απλός πελάτης ήξερε ότι είχαν χρησιμοποιηθεί δώρα, πληρωμές ή άλλα ωφελήματα;

Το άρθρο αυτό έχει άλλο σκοπό: να πιάσει τους νταβατζήδες που πηδάνε τις κοπέλες.

Αν πρόθεση του νομοθέτη ήταν να τιμωρήσει τον πελάτη τότε θα νομοθετούσε νόμο όπως στην Σουηδία.

ναι αλλά ο άλλος είπε ότι ο νόμος που ξέρει εκείνος ψηφίστηκε το 2003

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
ναι αλλά ο άλλος είπε ότι ο νόμος που ξέρει εκείνος ψηφίστηκε το 2003

Και ποιός νόμος είναι αυτός;
Λές ότι τον ξέρει αυτός και δεν τον ξέρουν οι οργανώσεις που καταπολεμούν το trafficking και δεν τον έχουν στην ιστοσελίδα τους;

Που είναι αυτός ο νόμος του 2003;;;;;;
Εεεεε, που είναι;;;;

Εδώ προφανώς το άτομο δεν ξέρει τι λέει:
1. Στην αρχή αναφέρεται σε νόμο για αποδοχή προϊόντων trafficking.
2. Μετά λέει για νόμο που αναφέρεται σε πελάτες παράνομων ιεροδούλων γενικά.
3. Μετά μας λέει ότι υπάρχουν ειδικές προϋποθέσεις για την κατ' οίκον έρευνα όταν διαπράττεται το αδίκημα της πορνείας (παράνομης φαντάζομαι ότι θα εννοεί)
4. Μας λέει ότι έχουν υπάρξει καταδίκες με αυτόν τον φανταστικό νόμο που μόνον αυτός ξέρει.

Εγώ λέω:
1. Ποιός είναι αυτός ο νόμος; Ποιό είναι το άρθρο του Ποινικού Κώδικα που το αναφέρει;
2. Ποιός είναι αυτός ο νόμος; Ποιό είναι το άρθρο του Ποινικού Κώδικα που το αναφέρει;
3. Ποιό είναι το άρθρο του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας που το αναφέρει;
4. Τι αποδείξεις έχει γι' αυτό  (εκτός από το άκουσα, μου είπανε, το πήρε το αυτί μου).

alexandros11

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
ετσι βολτερε ετσι πες τα!!!!συμφωνω,,,,μη βγαινει ο καθενας κ λεει τη βλακεια του,,,αν ειναι δυνατον πια...ακομι περιμενω να μου απαντησει o pathfinder στα ερωτηματα μου παραπανω αλλα μαλλον γραφει νομους για να τουσ προτεινει στο κοινοβουλιο αυριο!!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom