ωραίος ...Εγώ θα ισχυριστώ πάντως, ότι αυτή με πλήρωσε. Μάλιστα, στο κινητό μου θα έχω και τα μηνύματα που μου στέλνουν πλέον πρώτες αυτές (η κρίση βλέπεις...) για το εάν θέλω να συναντηθούμε!
Αυτό θα κάνω και γω.
ωραίος ...Εγώ θα ισχυριστώ πάντως, ότι αυτή με πλήρωσε. Μάλιστα, στο κινητό μου θα έχω και τα μηνύματα που μου στέλνουν πλέον πρώτες αυτές (η κρίση βλέπεις...) για το εάν θέλω να συναντηθούμε!
stavros51, λυπάμαι αλλά κάνεις λάθος.
ΚΑΙ στην Ελλάδα, από το 2003 και μετά (δεν θυμάμαι τον Ν τώρα αλλά μπορώ να το βρω), ο πελάτης ΔΙΩΚΕΤΑΙ! Αναφέρομαι για περιπτώσεις call girl, city tour, κοπέλες από ανεξάρτητα local γραφεία, μασατζίδικα κλπ δηλαδή ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ πέραν των ΝΟΜΙΜΑ εκδιδομένων γυναικών σε οίκους ανοχής.
[size=12pt]Επαναλαμβάνω, Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΔΙΩΚΕΤΑΙ! Και διώκεται για αποδοχή προΙόντων trafficking! Επειδή κανεις δεν μπορεί να ξέρει ΤΙ θα ισχυριστεί για την άμυνά της η κοπέλα που θα συλληφθεί (μπορεί να πει οτι την εκβιάζαν, την αναγκάζαν, την κακομεταχειρίζοταν κλπ) και τι θα δηλώσει για να σώσει το τομάρι της και το αυτόφορο, στην οποιαδήποτε περίπτωση υπάρχει δήλωση ή υπόνοια εξαναγκασμένης εμπορίας ανθρώπινης αξιοπρέπειας, ΚΑΙ ο πελάτης θα αντιμετωπίσει τον Εισαγγελέα.[/size]
Το γεγονός οτι σε κάποιες περιπτώσεις η Αστυνομία κάνει τα στραβά μάτια, δεν είναι λόγος να αποκλειστεί η πιθανότητα πελάτης να σύρεται στις δικαστικές αίθουσες. Υπήρξαν μάλιστα πολλές περιπτώσεις και μάλιστα μια ΠΟΛΥ γνωστή με ΓΝΩΣΤΟ γραφείο που φέρνει CT στην Ελλάδα και (για δικούς του λόγους) είχε αποφασίσει να "δώσει" την κοπέλα σε έφοσο του Ηθών! Την πλήρωσε ΚΑΙ ο πελάτης!
θα πω κατι που ισως χαλασει καποιους. Καλα κανουν και τις συλαμβανουν....Προς θεου μην παρεξηγηθω....Πρωτον δεν εχουν αδεια εξασκησεως επαγγελματος , δεν πληρουν τις ιατρικες εξετασεις που λεει ο ελληνικος νομος (θα μου πειτε οτι αυτο λεει κατι?) οχι αλλα εκει δεν εχεις ιδεα τι γινετε.......εισαι ενα βημα πριν το παρασημο και τελος και πιο συμαντικο ειναι οτι βγαινει παρανομα χρημα εκτος ελλαδας... ενα το χρημα που χανει η χωρα και παραληλα η παραοικονμια αυτη πλητει και τα μπουρδελα που δουλευουν νομιμα.....ειναι λιγο ειρωνικο να υποστηριζετε τα μπουρδελα τα τοπικα....και να τους τσακιζετε με την παραοικονομια . απαιτητε να δουλευουν νομιμα (με αποδειξεις , εξετασεις των κοριτσιων και εγω δεν ξερω τι αλλο) και παραλληλα πατε και τα σπρωχνετε σε CT που δεν πληρουν καμια απολυτος απο τις προδιαγραφες που θελετε με εξερεση το "παρουσιαστικο" Πρωσωπικη μου γνωμη....
Όταν θα πάνε τον κάθε ψευτομάγκα φυλακή ή θα του πάρουν τα λεφτά που έφαγε αυτός, η γυναίκα του ο πεθερός του κλπ από φοροδιαφυγές, απάτες κλπ επειδή δήθεν ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ, αλλά και όλους τους άλλους πανέξυπνους που τρώνε ότι και όπου βρουν με απίστευτη λαιμαργία, τότε ίσως σκεφτώ να φερθώ και εγώ σωστά και να σταματήσω να στέλνω μαύρο χρήμα στο εξωτερικό. Μέχρι τότε....χαλάω τα λεφτουδάκια μου ασυνείδητα. Περί ιατρικού θέματος, έχεις κάπου δίκιο....αλλά δεν είναι έτσι απόλυτα τα πράγματα.
voltaire45.Ακούστε τι βρήκε το άτομο προκειμένου να κινδυνολογήσει.
Έφτιαξε νόμο περί αποδοχής προϊόντων trafficking! Τίποτε τέτοιο δεν υπάρχει. Αν κάποιος ψάξει μέσα στο site έχω ποστάρει ακριβώς τι λέει το άρθρο του Νόμου περί σωματεμπορίας.
Η πορνεία και οι "πράξεις ακολασίας" είναι η μια από τις ελάχιστες περιπτώσεις που ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ να μπουκάρει η αστυνομία και να παραβιάσει το άσυλο της οικείας (οικεία θεωρείται ΚΑΙ το δωμάτιο ξενοδοχείου εφόσον είσαι πελάτης με κανονικό check-in), ακόμη και ΧΩΡΙΣ την εντολή εισαγγελέα! Το ίδιο συμβαίνει και στις περιπτώσεις χαρτοπαικτικών λεσχών, παρανόμων τυχερών παιγνίων κλπ
Καταννοητόν?
Απολύτως σωστό είναι. Παράνομες είναι, δεν έχεις άδικο. Να τις μαζέψουν, όλες όμως.αυτο που λεω ειναι για την συληψη τους αν ειναι σωστο.
Εγώ δεν υποστηρίζω τίποτα.μην ξεχναμε οτι αυτο το σειτ στηριζει την εγχωρια αγορα
Το μόνο που με ενδιαφέρει προσωπικά, είναι να περνάω ΕΓΩ καλά και να χαλάω τα λεφτά μου εκεί που αξίζει και σε αυτό βοηθάει η ανταλλαγή πληροφοριών.
Τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο.
Θα μας τρελάνει ο paixnidinaginete.
Φίλε μου, είναι τόσο σκάρτη η ελληνική οικονομία, που είναι πραγματικά αστείο να λέμε ότι πλήττεται από τα CT.
Να μιλησουμε για τις ρεμούλες των ημετέρων, για το "κολπο" στο χρηματιστήριο, για τον συνεχή χρηματισμό των υπαλλήλων ειδικών υπηρεσιών του δημοσίου, για τα φακελάκια στην υγεία και όπου αλλού?
Σταγόνα στον ωκεανό της ελληνικής παραοικονομίας είναι η ιστορία των CT.
Προσγειώσου σε παρακαλώ ...
voltaire45.
ΞΕΡΕΙΣ πως ότι λέω δεν το λέω από τύχη και δεν το πετάω ξεκάρφωτα. Έγραψα επίσης οτι αυτη τη στιγμή δεν θυμάμαι απ' έξω τον αριθμό του Νόμου, θυμάμαι όμως οτι είχε ψηφιστεί το 2003 και είχε εισηγηθεί για αυτόν ο τότε Υπ. Δημ. Τάξης του ΠΑΣΟΚ. Μην βιάζεσαι λοιπόν να ρίξεις λάσπη και κάνε λίγο υπομονή μέχρι άυριο μεθαυριο που θα έχω τα στοιχεία.
[size=11pt]Όλοι αυτοί οι ΠΕΛΑΤΕΣ που αντιμετωπίσανε το δικαστηριο ως ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ, δεν ήταν λιγότερο έξυπνοι από εσένα κι από εμενα, ούτε τους πήγαν εκεί παράνομα![/size]
[size=15pt]Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ, ΠΛΕΟΝ ΔΙΩΚΕΤΑΙ![/size]
ΟΚ?
Ναι, ακριβώς, ξέρεις τι λές.
Για να σου θυμήσω εγώ τι λέει ο Νόμος 3064 του 2002:
Άρθρο 8
Το άρθρο 351 του Ποινικού Κώδικα αντικαθίσταται ως εξής:
"Άρθρο 351. Σωματεμπορία.
1. Όποιος με τη χρήση βίας, απειλής ή άλλου εξαναγκαστικού μέσου ή την επιβολή ή κατάχρηση εξουσίας προσλαμβάνει, μεταφέρει ή προωθεί εντός ή εκτός της επικράτειας, κατακρατεί, υποθάλπει, παραδίδει με ή χωρίς αντάλλαγμα σε άλλον ή παραλαμβάνει από άλλον πρόσωπο με σκοπό να προβεί ο ίδιος ή άλλος στη γενετήσια εκμετάλλευσή του τιμωρείται με κάθειρξη μέχρι δέκα ετών και χρηματική ποινή δέκα χιλιάδων έως πενήντα χιλιάδων ευρώ.
2. Με την ποινή της προηγούμενης παραγράφου τιμωρείται ο υπαίτιος αν, για να πετύχει τον ίδιο σκοπό, αποσπά τη συναίνεση προσώπου με τη χρήση απατηλών μέσων ή το παρασύρει, εκμεταλλευόμενος την ευάλωτη θέση του με υποσχέσεις, δώρα, πληρωμές ή παροχή άλλων ωφελημάτων.
3. Όποιος [size=12pt]εν γνώσει[/size] ενεργεί ασελγή πράξη με πρόσωπο το οποίο τελεί υπό τις συνθήκες που περιγράφονται στις παραγράφους 1 και 2 τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον έξι μηνών.
Ο νόμος απαιτεί ΓΝΩΣΗ του γεγονότος ότι έχει χρησιμοποιηθεί βία, απειλή ή άλλο εξαναγκαστικό μέσο.
Αυτό πως θα το ξέρει εκείνος που παραγγέλνει ένα CT ή συναντά ένα CG;
Πως θα αποδειχθεί στο δικαστήριο ότι ο απλός πελάτης ήξερε ότι είχαν χρησιμοποιηθεί δώρα, πληρωμές ή άλλα ωφελήματα;
Το άρθρο αυτό έχει άλλο σκοπό: να πιάσει τους νταβατζήδες που πηδάνε τις κοπέλες.
Αν πρόθεση του νομοθέτη ήταν να τιμωρήσει τον πελάτη τότε θα νομοθετούσε νόμο όπως στην Σουηδία.
ναι αλλά ο άλλος είπε ότι ο νόμος που ξέρει εκείνος ψηφίστηκε το 2003