kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
Τα έχω πει αρκετές φορές και θα τα πω άλλη μία:Όσοι δεν είστε με τους μεν ή τους δε,περίπτωση να βολευτείτε δεν υπάρχει.Σας μιλάει κάποιος που το 85-90 ήταν ενεργό στέλεχος νεολαίας,έστω και για άλλους λόγους (γκομενικούς).Μετα βέβαια στο Στρατό,δεν εκδηλώθηκα ποτέ, όπως όφειλα σαν στέλεχος των ΕΔ.Προσπάθησαν να με κάνουν ρουφιάνο διάφοροι αλλά ποτέ δεν δέχτηκα.Έβλεπα όμως τους συμμαθητές μου να πηγαίνουν πχ στο ΝΑΥΚΡΑΤΟΥΣΑ,όταν εγώ πήγαινα σε ΘΗΡΙΟ(όσοι γνωρίζουν από ΠΝ καταλαβαίνουν...)Στο ΓΕΝ ακόλουθοι του Υφυπουργού,ενω εγώ στο Στόλο,αποστολές εξωτερικού με κονόμα ενω ο KALIS σε Πετρελαιοφόρο κλπ.Παρόλα αυτά επέλεξα να μην κομματικοποιηθώ γιατί έτσι θα πρόδιδα το φρόνημα μου και την Αποστολή μου.Και παιδιά,κατέληξα να τους βαρεθώ ΟΛΟΥΣ.Και πράσινους και μπλέ.Γιατί ΟΛΟΙ κοιτάξανε την πάρτη τους.Γιάυτό σας λέω στις εκλογές θα ψηφίσω,γιατί δεν θέλω να απαρνηθώ το δικαίωμα του "εκλέγειν",[size=12pt]αλλά θα ρίξω το κόμμα που θέλω ΑΣΤΑΥΡΩΤΟ... [/size]
Όλα κατανοητά και σεβαστά αδερφέ, αλλά μήπως με το ασταύρωτο, ευνοούνται οι πρώτοι του κόμματος;Μήπως η ψήφος σου, είναι σαν να πηγαίνει σε αυτούς;
Μήπως πρέπει να ψηφίσεις μεν κόμμα, αλλά να βάλεις σταυρό σε άγνωστο εκ των υποψηφίων, οι οποίοι συνήθως είναι και οι πιο αξιόλογοι, ασχέτως αν ο κόσμος ψηφίζει τη Σελήνη και το Θεοχάρη