Δ
Διαγραμμένο μέλος 205621
Επισκέπτης
Παιδιά παιζει τιποτα Συγγρού τώρα τελευταία;
Μια με ένα smart λίγο πιο κάτω από Πάντειο δεξιά είναι πάντως....Παιδιά παιζει τιποτα Συγγρού τώρα τελευταία;
Έλα καλημέρα και Χρόνια Πολλά λόγω Αγίου Πνεύματος. Εύχομαι σε όλους υγεία και χαρές μόνο γιατί οι καιροί είναι πολύ δύσκολοι από κάθε άποψη.Παιδιά παιζει τιποτα Συγγρού τώρα τελευταία;
Αυτή τη ξανθιά την είδα και εγώ. Ποια ειναι;Έλα καλημέρα και Χρόνια Πολλά λόγω Αγίου Πνεύματος. Εύχομαι σε όλους υγεία και χαρές μόνο γιατί οι καιροί είναι πολύ δύσκολοι από κάθε άποψη.
Στο θέμα μας τώρα: Ως προς την Συγγρού λοιπόν. Προχθές, που έκανα μία κατάβαση ξεκινώντας από ύψος Παντείου Πανεπιστημίου αυτές που είδα ήταν η Νικόλ στο ύψος Ευαγγελιστρίας και αρκετά ως πολύ πιο κάτω άλλη μία με ένα mini cooper, νομίζω τη λένε Άννα ή Ρόζυ ή Ρόζα ή κάπως έτσι. Βάζει συνέχεια αγγελίες στο kane sex και είναι σχετικά μικροκαμωμένη.
Κάποιες άλλες δεν πέτυχα. Κατα καιρούς, έβλεπα και άλλη μία η οποία κάθεται δίπλα από την ΕΚΚΑ, και άλλη μία ξανθιά με λευκό σμαρτ. Αυτά. Γενικά έχει πέσει πολύ η κίνηση στη Συγγρού - δεν έχει "κοπέλες" όπως παλιά. Όποιες δουλεύουν, και αν δουλεύουν, είναι με τηλέφωνα και με σταθερούς πελάτες. Στο ιντερνετ επίσης έχουν ξαμολυθεί αρκετές - συνήθως με φωτογραφίες δεκαετίας, επομένως ψόφια τα πράγματα και απο εκεί. Πρέπει να ψάξεις πολύ για να βρεις κάτι αξιόλογο και που να ταιριάζει και στα γούστα σου.
Είναι μία με πολύ πρισμένα χείλη ξανθιά αδύνατη με ίσιο μαλλί. Δεν είναι η Νικόλ. Είναι άλλη. Έβαζε και αγγελίες. Δεν την έχω πάρει ποτέ. Πρέπει να είναι και αλλοδαπή. Δεν γνωρίζω αν είναι καλή κριτικές κλπ. Εμένα δεν μου γεμίζει το μάτι.Αυτή τη ξανθιά την είδα και εγώ. Ποια ειναι;
Ναι σε αυτήν αναφέρομαι.την Κορίνα θα λες.. μεγαλη ξεπετα
Ερημιές. Και έτσι και πάμε σε άλλο λοκντάουν ζήτω που καήκαμεΚαλησπερα παίδες συγγρου τι παίζει;
Κάθε φορά που θα περνάς από εκεί ρίχνε της μια μούτζα. Η μεγαλύτερη ξεπέτα της ζωής μου - και ας ήταν πριν από χρόνια. Γενικά καλό πράμα από Συγγρού πολύ σπάνια έπαιζε και παλιά και το θέμα είναι ότι μερικές φορές ερχόταν καμιά καινούργια και εξαφανιζόταν σχετικά σύντομα είτε καλή είτε κακή. Τώρα ακόμα και κάποιες τίμιες όπως η Νάντια το έχουν ρίξει στο online κυρίως και στα τουρ...Ναι σε αυτήν αναφέρομαι.