Αυτό για το νέο μαγαζί που θα είναι πιο μεγάλο και super lux μας το λένε τσατσάδες και κοπέλες εδώ και τουλάχιστον εξάμηνο. Προσωπικά βαρέθηκα να το ακούω. Αν είναι να γίνει κάποια στιγμή ας γίνει!
Έχω την αίσθηση ότι με την νέα "σχολική" χρονιά η δουλειά έχει πέσει αρκετά στον οίκο. Εύλογο διότι δεν υπάρχουν φρέσκα άξια αστέρια και τα παλαιά κάποια στιγμή τα βαριόμαστε... όσο καλά και να είναι. Προσωπικά λόγω υποχρεώσεων είχα εξαφανιστεί και είχα να περάσω πάνω από μήνα. Πήγα τις προάλλες, καθημερινή απόγευμα ώρα περίπου 19.00 που λογικά είναι το peak. Όλες σχεδόν οι γνωστές κοπέλες ήταν διαθέσιμες (7-8 σίγουρα) και τα δωμάτια άδεια, αναδουλειές! Ήταν από τις καλές-γνωστές η Λειλά και η Βίκυ, διαθέσιμες και οι δύο. Βασικά η Λειλά είναι ίσως η καλύτερη ως συνολικό πακέτο (εμφάνιση+διάθεση+συμμετοχή+υπηρεσίες) αυτήν την στιγμή, κατά την υποκειμενική μου γνώμη. Πριν από μήνα είχα ξαναπάρει την Βίκυ και παρότι ως κορμί με φτιάχνει πάντα, διέκρινα μια κούραση/κάμψη στην συμμετοχή της, ίσως να μην ήταν και στην τέλεια διάθεση η κοπέλα αλλά ήταν πολύ flat και χωρίς την λάμψη και την περιποίηση που είχε παλαιότερα, μπορεί να ήταν και ιδέα μου...
Πήρα να δοκιμάσω την πιτσιρίκα Ξένια, που είναι εκεί περί τους 2-3 μήνες, και αν και την είχα ξαναδεί δεν την είχα πάρει. Δεν γράφω κριτική διότι αν έγραφα θα ξαναέγραφα ότι έχει ήδη γράψει για την κοπέλα ο petergr. Να προσθέσω εδώ ότι είναι 26 χρονών Ρωσίδα, μέτριας εμφάνισης, με βασικό συν ότι είναι πεντακάθαρη και δεκτική σε όλα (πλην anal + CIM). Μου άρεσε πολύ το χορταστικό νινάκι της που δέχεται όλα τα χάδια, με γλώσσα και δάχτυλα. Επίσης φιλιά φουλ. Εργατική κοπέλα, βιοπαλαίστρια, που προσπαθεί να ικανοποιήσει τον πελάτη. Μείον ότι δείχνει να είναι αλλού, δεν συμμετέχει με πραγματικό πάθος, δεν βγάζει καύλα. Άρα συνολικά καλή περίπτωση αλλά όχι και κάτι να το θυμάμαι, δεν ένοιωσα αυτό το κάτι παραπάνω και ανανεωτικό...
Αυτά τα νέα για τον οίκο που πρέπει να κάνει ένα lifting, στο προσωπικό περισσότερο και όχι απαραίτητα στον χώρο...