Διαγραμμένο μέλος 172258
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.513
- Πόντοι
- 1.086
Κυριακές έχει ρεπό...
ευχαριστω βασιλη
ελεγα μηπως ειναι απο κει μια που ηταν ανοιχτα τα μαγαζια
απολυτα δικαιο το ρεπο
Κυριακές έχει ρεπό...
Γενικά το έχουν χωρίσει με anal στο 3ο, χωρίς στον 6ο ... στο 3ο όλες κάνουν το ίδιο πρόγραμμα πάνω κάτω αλλά δεν είναι το ίδιο με όλες, αυτό δε καταλαβαίνει η ξινή στην είσοδο...Καλησπέρα κύριοι. Γνωρίζουμε αυτή την περίοδο ποιες εκ των κοριτσιών κάνουν full πρόγραμμα ?και anal εννοώ. Όποιος έχει ρωτήσει ή έχει περάσει ας μας ενημερώσει.ευχαριστω.
Καλησπέρα κύριοι. Γνωρίζουμε αυτή την περίοδο ποιες εκ των κοριτσιών κάνουν full πρόγραμμα ?και anal εννοώ. Όποιος έχει ρωτήσει ή έχει περάσει ας μας ενημερώσει.ευχαριστω.
περασμα απο το μαγαζι σημερα και επιλογη μονικας μασαζ τελειο και στα υπολοιπα ωπος συνηθως υπεροχα πραγματικα πληρη ανανεωση
νταξ μας επεισες....
εκανες λογαριασμος πριν κατι ημερες και πρωτο μηνυμα μπηκες να μας αποθεωσεις το Αλβανο παλτο που δεν έχει δουλεια και βαζει τους αγαπητικους να γραψουνε ...
για πες που αλλου εχεις παει?
Μιποσ ξσερεται ωραριο του καταστιματοσ,,??Τύπε εχω δοκιμάσει απο παλιά μονικα. Στο Σ29.
Δεν είχαμε ιδιαίτερη χημεία και δεν ξανατιμησα.
νταξ μας επεισες....
εκανες λογαριασμος πριν κατι ημερες και πρωτο μηνυμα μπηκες να μας αποθεωσεις το Αλβανο παλτο που δεν έχει δουλεια και βαζει τους αγαπητικους να γραψουνε ...
για πες που αλλου εχεις παει?
Μιας και γράφτηκες ασχολείσου και γυρνά 2-3 σελίδα πιο πιςω..Μιποσ ξσερεται ωραριο του καταστιματοσ,,??
συμφωνώ και επαυξάνω περί παλτουδιάς μέγιστης!!!!!!! επιτέλους!!!!!!!! όλο διάβαζα ωραίες κριτικές και δεν είχε βγεί ένας να μιλήσει για μία από τις μεγαλύτερες παλτουδιές ever!!!!!!!
υπάρχουν και κόλπα για να γράψουμε κριτικές??????μπορούμε να μάθουμε και εμείς κυρίε ζερό πώς λειτουργούν αυτά τα κυκλώματα που ανεβάζουν και κατεβάζουν μαγαζιά και ανεβάζουν και κατεβάζουν κοπέλες.καλα για τις κριτικες αστο...τις περισσοτερες βαζει και τις γραφουν
ξερει τα κολπα
απατη θεραπευτρια γενικοτερα
καλα για τις κριτικες αστο...τις περισσοτερες βαζει και τις γραφουν
ξερει τα κολπα
απατη θεραπευτρια γενικοτερα
Ετσι δώσε πόνο τιτάνα ζερο! Μία φορα τη πηρα στη Σ29 και εφαγα φολα τιρανων απο τις λιγες.. Αλλα που να μιλησω.. Ολοι τη προσκυνουσαν.. Λεω κι εγω θα ετυχε σε μενα..
κυριοι συγχαρητηρια!
Για μια ακομη φορα, το σαη πετυχε τον σκοπο του!
Όχι μονο ημουν στο τσακ να περασω με την λεγομενη, αλλα ισα-ισα κιολας το μελεταγα μερες, γιατι μου βγαζε μια φυσικοτητα και μια καυλα η τυπισσα....
Την γλυτωσα!
Τελευταια παιζω αρκετα μπαλα στον 6ο παντως, καθως συνηθως εναλλασεται η ποικιλια!
Προσωπικα γουστάρω φουλ Χριστινα (την εχει πετυχει κανεις προσφατα ρε μαγκες? γιατι ολο ελειπε τελευταια), και επισης το Λιζακι με φτιαχνει πολυ καθοτι λατρης του πετιτ.
Λαουρα σκυλι του πολεμου, εξαιρετικη επισης, αλλα δεν μου αρεσει η φατσα της γμτ.
Οι καινούριες αφίξεις τι λενε γενικα?
Η..... εξαιρετική περιποίηση ακούει στο όνομα....ΜΟΝΙΚΑ!!!!
είναι η γυναίκα που δεν προσποιείται...τίποτα λιγότερο.....
ιδανική για εκείνους που αγαπάνε το πραγματικό μασάζ...