You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.791
- Πόντοι
- 41.813
επισκεψη κι εδω για πρωτη φορα για να ξαναβρω την αγαπη μου (σκασε εσυ). παρουσες πεντε λαδοκορες,ολες μιλφ,ονοματα δε θυμαμαι παρα μονο την Αντζελα που πηρα τελικα για συνεδρια αφου η κακη αυρα του γνωστου γκαντεμη που με κατατρεχει παντου εδω,τα εφερε ετσι κι η Τζεσσικα ηταν απασχολημενη και κλεισμενη τηλεφωνικως για τις επομενες δυο ωρες
θα ακολουθησει και κριτικη.
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.791
- Πόντοι
- 41.813
μπορει καποιος να μας θυμισει τα προγραμματα?
ευχαριστω!
τα προγραμματα που μου ειπαν ειναι
30 λεπτα-60 ευρω μασαζ,εκτονωση
60 λεπτα-80 ευρω-δυο εκτονωσεις,μασαζ κλπ
60 λεπτα-100 ευρω μασαζ body to body με αιθερια ελαια,εκτονωση
60 λεπτα 120 ευρω nuru
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
επισκεψη κι εδω για πρωτη φορα για να ξαναβρω την αγαπη μου (σκασε εσυ). παρουσες πεντε λαδοκορες,ολες μιλφ,ονοματα δε θυμαμαι παρα μονο την Αντζελα που πηρα τελικα για συνεδρια αφου η κακη αυρα του γνωστου γκαντεμη που με κατατρεχει παντου εδω,τα εφερε ετσι κι η Τζεσσικα ηταν απασχολημενη και κλεισμενη τηλεφωνικως για τις επομενες δυο ωρες
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.791
- Πόντοι
- 41.813
ναι ρε για σενα λεω. πηγα για το πιπινι και τελικα γαμησα μιλφ. δεν περασα ασχημα ομως ;) ;) ;) ;)
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.165
- Πόντοι
- 42.697
Καλησπερα ! Μηπως ξερει καποιος αξιωτιμος συναγωνιστης εαν Κυριακη ειναι ανοιχτα? Ευχαριστω εκ των προτερων !!!
κλειστα
Καλημέρα παιδιά... Πήγα χθες να επισκεπτώ το ελαιοτριβείο αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πού είναι η είσοδος (ούτε υπάρχουν φωτό της εισόδου στις κριτικές, για εμάς τους άμπαλου, όπως συμβαίνει με άλλα οικήματα)
Υπήρχε ένα sex shop εκεί στο 40-42, δίπλα ένα συνεργείο ή κάτι τέτοιο... και ξενοίκιαστα γραφεία.
Υπήρχε ένα sex shop εκεί στο 40-42, δίπλα ένα συνεργείο ή κάτι τέτοιο... και ξενοίκιαστα γραφεία.
SPORT200
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 19
- Like
- 264
- Πόντοι
- 3.225
η ημερομηνια ειναι ενδεικτικη
τιτλοσ κριτικησ
τσοντα
εναλλακτικοσ τιτλοσ κριτικησ
Ελενη (στουρ29),ποια ελενη???
καταρχην κατι που δεν ειπε κανεισ.το κτιριο 40-42 ειναι κτιριο γραφειων,κ μπορει να ψαρωσει καποιοσ.δεν δινετε σημασια,αγνοειτε και τον θυρωρο που βρσκεται δεξια οπωσ μπαινουμε,ασανσερ και μεσα στο ασανσερ,γραφει διπλα στο κουμπι του 6ου μασαζ
με υποδεχθηκε μια ευσωμη κοπελα,περασμα στο δωματιακι,και παρελαση των κορασιδων..πληθοσ κορασιδων περασε,τουλαχιστον 6-7,για ολα τα γουστα..συγκρατησα την τζεσικα,που ειναι εντελω εξω απο τα γουστα μου,μια κοπελα με καλαααααα
βυζομπαλα(πωσ ξεφυγε απο τουσ βυχολατρεισ του φορουμ) ,τησ οποιασ το ονομα δεν το θυμαμαι,ουτε το βλεπω στισ κριτικεσ(νομιζω παολα ,αλλα μαλλον κανω λαθοσ),και η αντζελα για την οποια πηγα αλλωστε.
περασμα στο δωματιο,συμαπθητικο δωματιο,με κρεβατι μασαζ,καναπε,πολυθρονα,ντουζιερα μεσα στο δωματιο.πετσετα σφραγισμενη,παντοφλεσ σφραγισμενεσ, μεχρι κ πετσετα ποδιων για οταν βγαινεισ αποτην ντουσιερα σφραγισμενη,
μουσικη, σωστη για την «περισταση» και στην σωστη ενταση.
Μπανακι,και ερχεται και η αντζελα.η αντζελα είναι 40++,καλο σωμα χωρις περιττα,καλη επιδερμιδα,βυζακια 2ρια+ φτιαγμενα αποτι καταλαβα,αλλα δεν δυσανασχετει να τα πιανεις.φατσουλα που μπορεις να την κανεις και gfe kai pse..
Ξεκινημα το μασαζ,οπου ακουει κ κανει όπως της ζητησεις,και σε «διαβαζει» τι σου αρεσει.
Περιπου στο 10λεπτο,αρχιζει σπεσιαλ κωλογλυψιμο(τυφλα να εχει η ελενη [στ29]),με παραλληλο χαϊδεμα των επιμαχων σημειων.
Γυρισμα ανασκελα,πιπα κατευθειαν,αλλα με πολύ σαλιο κ σλουρπ,σλαρπ και τετοια,με μετρια αισθηση.καποια στιγμη ενώ μου εκανε πιπα βουταει έναν δονητη,και τον χωνει από πισω ,χωρις να βλεπω που τον εχει βαλει,μουνι η κωλο,την γυρναω για να δω και ηταν στον κωλο!!!!!!!!!!!!!...μου βαζει τον χερι στον δονητη για να της γαμω τον κωλο με τον δονητη,ενώ με πιπωνε,σε τρελο ρυθμο,και φουλ βρωμολογα του στυλ,γαμα μου τον κωλο κ τετοια..καποια στιγμη βγαζει τον δονητη,πηδαει στην κυριολεξια,πανω στο μασαζοκρεβατο,και καρφωνει τον πουτσο μου σε σταση reverse cow girl στον κωλο της.και δωστου αχ βαχ κ βρωμολογα,με εμενα να εχω μεινει παγωτο..σε λιγο σταματαμε κατεβαινει,ξαπλωνει καθετα στο μασαζοκρεβατο με το κατω μερος του σωματος της,να είναι εξω από το κρεβατι,με πιανει και καρφωνει τον πουτσο μου ξανα στον κωλο της,και αρχιζει ένα γαμησι σε ξεφρενο ρυθμο,κρατωντας με ,και σπρωχνοντας με δυνατα μεσα της.οταν ημουν ετοιμος να τελειωσω,την σταματαω,την κατεβαζω γονατιστη στο πατωμα,πιπα και τελειωμα στο στομα της,εχωντας βγαλει εξω την γλωσσατης,κ εμενα να την παιζω για να χυσω στην γλωσσα της και στο στομα της(όπως κανουν στις τσοντες)..
Περιτο να πω ότι πωτη φορα στην ζωη μου εζησα τετοιο σκηνικο..σε ολη την διαρκεια του γαμησιου,αισθανομουν σαν πρωταγωνιστης σε τσοντα.
Μια πολλη καλη συνεδρια λοιπον ,που θα την θυμαμαι για αρκετο καιρο.
Υ.γ Συμβουλευω οποιος παει με την αντζελα,μην παει «φορτωμενος» διοτι δεν θα το ευχαριστηθει,μιας κ προβλεπω ότι θα τελειωσει στο 5λεπτο.
SPORT200
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 19
- Like
- 264
- Πόντοι
- 3.225
εκτος απο την Τσεσικα , μηπως καποιος μπορει να μου πει καποια αλλη κοπελα με μεγαλο στηθοε και καλες υπηρεσιες ?
εχει μια κοπελα με καλαα βυζομπαλα,αλλα δεν θυμαμαι το ονομα τησ ,ουτε ξερω απο υπηρεσιεσ,δεν την δοκιμασα
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
Έλα ρε συ...
Λές....;
Λές....;
SPORT200
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 19
- Like
- 264
- Πόντοι
- 3.225
Παιζει αυτη αντζελα να ειναι η αντριανα-καλινικα απο στουρναρη 29?
Γιατι κ αυτη εβαζε συνεχεια δονητη στο κολο
Πρωινή επίσκεψη στο ίδρυμα...
Η Τζέσικα στο δωμάτιο σε ωριαίο πρόγραμμα και οι άλλες δύο Μαρίνα και Έλις,μελαχροινή και καστανή στο ίδιο στυλ νταρντανομούνες (αλλά όχι και βυζαρούδες) με πιο θηλυκή(και λιγότερο ατσούμπαλη) τη Μαρίνα.
Μετά τις 2 αναμένονται η Άντζελα (η πρώην Καλίνκα από Στουρνάρη 29) και η Αζίζα,Ασιάτισα στο στυλ της Τζέσικας αλλά λίγο μεγαλύτερη ηλικιακά.
εγω δεν την εχω ξαναπαρει πουθενα αλλου,αλλα θυμηθηκα αυτο που ειχε γραψε ο συναγωνιστησ
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Έλα ρε συ...
Λές....;